Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en tisdag i antikaffärer, kompisdejt och kokboksramen.

tokyo.
I tisdags, alltså igår, tog jag med mig halsduken i handen. Äntligen var det tillräcklig vår för att låta halsen gå fri!

tokyo.
Firade detta med eyeliner och lösögonfransar och hela sminkpaketet.

tokyo.
Började min förmiddag med att handla kaffe på detta lilla café som ligger precis där jag bor. Såg att de hade wifi också så här kanske jag ska jobba lite nästa vecka.

tokyo.
Sedan promenerade jag mot stadsdelen Ebisu. Passerade massa små fina villor. Här kan man ju bo.


Körsbärsblommorna kämpar på. Tydligen ska de slå ut hela bunten på torsdag nästa vecka. Hoppas!

tokyo.
I Ebisu mötte jag upp Camilla! Vi läste varandras Livejournal för tusen år sedan. Alltså typ runt 2004 eller något? Livejournal var en slags bloggtjänst innan ”bloggen” blivit påhittad kan man väl säga. Internet alltså <3

tokyo.
Vi åt lunch på ett ekologiskt ställe som serverade fermenterat ris med grönsakstillbehör. Det var himla gott faktiskt.

tokyo.
Efter lunchen promenerade vi till Meguro där vi kramades adjö och jag begav mig till den del som kallas ”Interior dori”, alltså inredningsgatan. Där finns ett långt stråk av antikaffärer och små inredningsbutiker.

tokyo.
Spanade i butiker och klämde på grejer. Köpte dock inget för det var mest möbler och det kan jag ju inte direkt ta med hem.

tokyo
Sedan gick jag hem och tvättade (obs lyckades förstå en japansk tvättmaskin!) och sedan åkte jag tillbaka till Ebisu och mötte upp min bloggläsare Hanna och hennes kompis Elin.

tokyo
Vi gick till Ippudo för jag hade sett på instagram att matskribenten Jonas Cramby och hans förläggare hängt där när de gjorde ramen-research i Tokyo. Då måste det uppenbarligen vara bra. Hallå det var det, så himla god ramen. Vitlökig och cloudy, omnomnom.

 

Translation. A day of food in Ebisu and a visit at the the interior street in Meguro!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • åh kan du inte snälla visa hur din lilla lägenhet ser ut? av någon anledning känns fortfarande lite fel att man aldrig fick se din parislägenhet, tokigt nog!

  julia 2016-03-19 20:36:20
  Svara
 • Jag hittade till din blogg via Bloggkommentatorerna alldeles nyligen. Blev nyfiken när du skulle till Tokyo, eftersom min yngste son bor där & pluggar. Han har varit där i 6 månader nu och har ca 1 år kvar. Och i september ska vi åka dit & hälsa på!! Jättekul att få läsa om & se bilder från staden.

  B-M 2016-03-17 16:11:06
  Svara
 • Haha vilken mindfuck att se min favoritbloggare på bild med min kära vän Camilla i Tokyo, visste inte att ni kände varan 🙂 Jag och Camilla gick på högstadiet ihop och har varit vänner sedan dess. I gymnasiet sa hon hela tiden att hon skulle flytta till Japan och jobba som modell samt gifta sig med en japan. Alla bah ”haha okej gör det du” men sen gjorde hon det 🙂 🙂

  Amelie 2016-03-17 13:56:31
  Svara
 • Åh så fint med tvåkompisträffar och kämpande sakura. Meguro är verkligen SÅ sjukt fint under hanami (körsbärsblomningen), vilken lycka att få bo där då!

  Tokyoyo 2016-03-16 23:26:02 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Jag såg Martina Haag i Skavlan och slogs av hur mycket ni påminner om varandra! Någonting i sättet att prata, minspelet, olika maner och utseendet lite också. Har du hört det förr? 🙂

  E 2016-03-16 22:53:00
  Svara
 • Hoppas det går bra att skriva mitt bästa minne från 2016 i detta inlägg!

  Det finaste med 2016 hände typ alldeles nyss och ett ännu bättre kanske kommer ske senare.

  Jag smsar I SKRIVANDE STUND med en kille som jag träffat några gånger och som jag är så himla pirrig-i-magen-hela-tiden-förälskad i. För endast några minuter sedan skrev han: ”jag har tänkt på dig sedan jag vaknade imorse” och jag svarade ”kom hem till mig då”. OCH NU ÄR HAN PÅ VÄG, även fast det är sent och vi båda jobbar imorgon.

  anna 2016-03-16 22:17:11
  Svara
 • Du tar så fina bilder Sandra 🙂

  ellenlundis 2016-03-16 19:55:21 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Åh, ser ut som en mysig dag. Sol <3

  Fanny 2016-03-16 18:43:00 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • åh, livejournal <3 räddade fan mina tonår.

  e 2016-03-16 16:03:36 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Vad roligt att du har så många bloggläsare i Japan!!

  Daniella Caspian 2016-03-16 15:29:04 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • Sandra! Hallå, kan inte du ge mig dina top fem måsten i Paris!? Tack och kram!

  Emma 2016-03-16 15:18:58
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind