Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vår på fötterna.

sneakers
Oj, det här inlägget skulle ju upp torsdag kväll men jag hamnade på en fest istället för att gå hem i rimlig tid och redigera bilder. En av de mer fina grejerna med att resa ensam måste jag ändå säga : ) Idag vaknade jag tyvärr den orimliga tiden sju på morgonen (iaf orimlig om man varit på fest), suck. Jaja, mer om det en annan dag för nu är det skotajm.

sneakers

I måndags efter 20 timmars spöregn så gick mina sneakers som jag hade med mig i bitar. Alltså, skulle inte önska ens min värsta fiende att spendera tid i samma rum som dom, så surt som de luktade fy 17. Därför gav jag mig själv det strålande uppdraget att hitta nya våriga skor!

sneakers

Åkte till Shinjuku och den stora Adidasaffären och införskaffade dessa döfina i mörkblått.

sneakers

De heter Adidas Gazelle som ni ser och är väldigt nätta och från början en fotbollsdoja med design från 1966.

sneakers

Finns få känslor som nya våriga skor hörrni.

 

Translation. New spring sneakers! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Ah!! Köpte ett par adidas gazelle fast i rosa i vintras och är SÅ glad för dem!! De blåa var sjukt snygga, kanske får bli ett par av dem också. Väldigt användbara och snygga, bästa kombon!!

  Christin 2016-05-05 11:35:08 http://www.midis.se
  Svara
 • Noe av det samme her – jeg har to forhold bak meg der begge endte med at jeg rett og slett ikke lenger orket å ha sex med dem lenger. Selv om jeg var glad i dem begge, og vi hadde det morsomt og fint sammen. En periode tenkte jeg kanskje at jeg plutselig hadde blitt en form for aseksuell, selv om jeg syntes det var rart bare plutselig å bli det, men fordi det var sånn det kjentes rett og slett. Null seksuell interesse. Nå derimot, er jeg på datern med en ny mann jeg liker skikkelig godt på alle måter, og har jo skjønt at aseksuell er jeg ikke, akkurat. Men – tenk om dette blir noe mer, og at det også nå tar slutt etter et par-tre år pga manglende seksuell attraksjon? Når alt annet, ikke-fysisk, fortsatt er på plass? Det er så jeg lurer på om det kanskje vil være best ikke å gå inn i nye forhold, at det vil være mest rettferdig for den andre, hvis dere skjønner. Samtidig håper jeg jo at jeg vil finne noen der det ikke føles slik og at vi kan leve lykkelig alle våre dager osv.

  Helle 2016-03-21 15:48:33
  Svara
 • Åååh älskar dom! Köpte exakt samma i höstas och de är så sköna, snygga samt lättmatchade. Passar till allt, grattis till grymt köp!!

  Sandra Nicole 2016-03-18 23:34:11 http://www.sandranicole.se
  Svara
 • så vårigt och fint med blått, som himlen! de ser så lena ut, haha! kram och trevlig helg

  Karin 2016-03-18 20:32:13 http://lilyofmyvalley.blogspot.com
  Svara
 • Åhh, Gazelle är min bästaste sneakers-modell. Sitter fortfarande och håller på årets sneaker-premiär. Snaaaart!

  Karin 2016-03-18 20:00:44
  Svara
 • Till personen ovan som inte vill ligga med sin sambo längre fastän allt är toppen… Åh alltså kan vi inte snacka om detta!? 🙁 Jag är så sjukt rädd att det ALLTID kommer vara så? Jag är 30 och har haft typ 3 seriöst förhållanden, som alla efter 2 år har slutat upp med att alla mina kär/sexuella känslor för killen är helt borta. Vad gör man då!? Hur fan gör folk som är ihop hela livet eller bara typ 5 år!? Fortsätter ni bara tänka på annat medan ni har sex, eller går det att hålla igång de känslorna? Snälla berätta isf knepet för jag blir galen av att ”behöva” byta kille efter 2 år 🙁

  Elsie 2016-03-18 17:01:03
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har en fråga väldigt icke-kopplat till detta inlägg:
  Vet du(eller någon annan läsare här på bloggen) var i Stockholm en kan köpa fina tygväskor? Min kompis fyller år om någon dag och hon har trånat efter sådana ett tag nu :), så det skulle vara så fint att kunna ge henne en.
  Tack på förhand!

  Saga 2016-03-18 13:22:29 http://weheartit.com/sagaurora
  Svara
 • Åh herreguuuud vad fina! Som godis i silkespappret <3

  lilla S 2016-03-18 12:52:52
  Svara
 • Älskar Gazelle-modellen!

  Cykelkatten 2016-03-18 12:25:29 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • Fina! <3

  {"author":"Lina" 2016-03-18 12:01:36
  Svara
 • Åh fina! Tyckte det var svårt att hitta skor i Japan dom hade aldrig min strlk(40) men du kanske har mindre fötter 😉

  {"author":"Rebecka" 2016-03-18 11:30:59
  Svara
 • Har inte du jättemånga par sneakers? Kan du visa din samling? 🙂

  Sara 2016-03-18 10:52:44
  Svara
 • Har de der i sort og de er så fine! MEN OBS ikke bruk de når det regner, det har jeg gjort altfor mye og nå ser de ikke ut 🙁

  {"author":"Hildur" 2016-03-18 10:44:34
  Svara
 • Hej Sandra och andra kloka i kommentarsfältet!
  Behöver hjälp, eller stöd eller pepp eller något. Jag är typ inte kär i min sambo längre. Han är världens finaste och vi har det jättebra ihop. Inget bråk, vi har roligt tillsammans, gör mycket grejer, har gemensamma vänner, har gemensamma katter, älskar hans familj. Ja du fattar. Men så är det detta med att jag inte vill ligga med honom. Jag vill inte hångla med honom, när vi har gjort något sexuellt så känns det mest ”yes nu är det som längst till nästa gång” och jag onanerar hellre själv än gör något med honom. Jag har lust generellt och blir tänd på personer men inte på min pojkvän. Måste ju typ göra slut det fattar jag, men hur fan gör man när ens liv annars är så bra tillsammans och man har vävt ihop sig i varandras liv. Jag orkar inte. Hur lever man med sig själv efter att man sårat någon så hårt som jag kommer såra honom?

  Kram och tack för bästa bloggen.

  Elin 2016-03-18 08:54:22
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin,
   Vilken hemsk situation 🙁 Jag var i augusti ”den andra” i den situationen du beskriver – min sambo gjorde slut med mig eftersom, enligt honom da, kandes att han kvavdes, att han inte hade nagon frihet osv. Radet du fatt av Sofia – att forsiktigt forsoka prata med din sambo och forklara dina kanslor – ar jatteviktigt, for om du later situationen fortga och ignorerar dina egna kanslor sa kommer du en dag att explodera och da kommer din sambo formodligen att ga under (sa var det i mitt fall iaf).

   Om du valjer att gora slut sa far du har ett JATTEVIKTIGT rad av mig – fastan du kommer att sakna din sambo, ma daligt sjalv och vilja fortsatta umgas med hen, sa GOR INTE DET!! Hall er borta fran varandra. Jag lovar, det har ar skitviktigt. Du maste fa tid till att laka och hitta din plats i nya tillvaron och framfor allt sa maste din sambo fa tid och rum till att kunna acceptera, sorja, och forhoppningsvis resa sig igen och ga vidare.
   Jag och min fd sambo gjorde namligen det har misstaget och det har lett till att jag flyr fran staden, fran landet dar vi bor (varken han eller jag kommer harifran dock) darfor att situationen inte haller langre. Han vill fortsatta ha mig som van medan jag hela tiden hoppats att han kanske kommer vilja forsoka pa nytt igen.
   Det ar fan det viktigaste radet jag kan komma med – fastan det kommer vara svart och gora ont sa maste ni ge varandra tid och rum for att laka och ga vidare efter uppbrottet. Det ar asviktigt.

   Lycka till, lyssna pa ditt hjarta, puss <3

   nathalie 2016-03-18 13:26:03
   Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag känner med dig! Har varit i samma situation flera gånger. Inte som sambo, men att jag har slutat vara kär i pojkvänner efter flera år tillsammans. Det är vidrigt. Man tycker ju så mycket om honom som person, men är inte kär. Jag har inga bra tips, för det är en hemsk situation. Kanske kan du börja med att på ett fint och snällt sätt prata med honom om dina känslor? Han kanske känner samma sak? På så sätt blir han inte heller helt tagen på sängen om du bestämmer dig för att göra slut. För fortsätter det att kännas likadant så måste du tyvärr göra slut. Annars känns det som att man kvävs och dör. Du måste bara våga hoppa. Det kommer göra ont och när det gör som ondast kommer du säkert att ångra dig tusen gånger. Men det kommer att bli bra. Du kommer må bättre sen. Det kommer han med. Lovar.

   Sofia 2016-03-18 13:12:14
   Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja, och sen att han blir sårad är ju självklart, men så länge ni försöker att vara respektfulla och pratar mycket så kan det bli bra ändå! Vi har gråtit mängder men båda ser nog att detta steg är nödvändigt.

   Kajsa 2016-03-18 09:59:36
   Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Detta kunde ha varit jag rakt av minus katterna. Jag gick och kände såhär i ca ett år och för en vecka sedan så bestämde jag och min kille oss för att bli särbos. Det blir väl ett slags test, för som du säger så finns det så mycket som är så bra!!! Bra kille helt enkelt! I mitt fall tror jag att jag behöver mer egentid och ses när vi båda verkligen _vill_ ses, så förhoppningsvis blir det bättre av att inte bo ihop. Om inte annars för att bli mer klara över våra känslor. Jag antar att din sambo har märkt att du inte är lika attraherad av honom längre? Isåfall kanske det är positivt för er båda att få en chans att fundera igenom förhållandet.
   Oavsett vad et leder till så borde ni ju prata om detta! Säg som det är. Jag tror att detta problem är mkt vanligt efter några år tillsammans (speciellt för tjejer??), när jag pratat m mina tjejkompisar tycks alla ha hamnat där efter ca 3-4 år.

   Kajsa 2016-03-18 09:57:59
   Svara
 • Wow Gazellerna ar verkligen sa fina!

  Linnéa 2016-03-18 01:45:43 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Åh vad fina<3

  Daniella Caspian 2016-03-18 01:28:41 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • Så fina! Jag har exakt samma modell + färg själv och det bästa är att de är så mjuka att gå i. Plus att de passar till typ allt. Bra val!

  Julia 2016-03-18 00:36:06 http://prick.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind