Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hitta en brevvän.

hej
Nu är det äntligen dags för ett brevvänsinlägg igen. Vintern har blivit vår och nya bekantskaper kan ju va på sin plats!
Har du flyttat till en ny stad, ett nytt land eller drömmer om att starta en band? Vill du ha ett gäng att diskutera rysk litteratur med eller gå långa promenader och dissekera Paradise Hotel? Längtar du efter att skriva långa brinnande brev eller behöver någon att skicka alla kattvideos du har samlat på dig till? Då är detta inlägg för dig!

Såhär går det till:

Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet. Ganska smart är att om man vill träffa någon i en specifik stad är att skriva den staden först med capslock, typ LONDON. Så blir det enklare att se och sortera för den som läser.
Och man måste ju inte skriva en annons utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

Lycka till och puss.

ps: oroa dig inte om din kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan! Detta gäller förövrigt jämt btw.

.

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the comments) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
378kommentarer
 • Helluh! Jag är en tjej på 20 vårar och söker en/flera brevvänner! Då jag depression och socialfobi så är jag inte så glad i att träffa personer eller att prata i telefon och därför är kontakt via brev underbart! Tycker även det känns mer personligt med ett handskrivet brev! Om du vill vara min brevvän maila mig! Spelar ingen roll ifall du är kille, tjej, varken eller! Svensk, finsk, dansk, eller vart som helst ifrån!

  maila hit: lina.vanhatalo@hotmail.com

  Lina 2017-11-04 02:03:35
  Svara
 • Hej jag är en kille på 11 år och vill ha en brevvän som helst ska va runt min ålder
  Maila mig ifall du vill bli min brevvän Här:Wilnyb@edu.umea.se

  William 2017-10-16 17:08:53
  Svara
 • Hej,
  Jag är queer, en kuf, i förhållande med en tjej. Söker en vän som har något roligt intresse. Något hen brinner för. Du är tjej/queer/icke-binär. Mellan 25 och uppåt alla åldrar.

  Jag är feminist. Älskar att läsa. Tycker om historia och styrketräning.

  Vi hörs!

  Livs flickvän 2017-10-08 16:21:04
  Svara
 • PS du ska helst vara 13-15 år

  Jennifer 2017-10-04 18:12:52
  Svara
 • Hej jag är en tjej på 13 år som bor i Stockholm ,jag gillar musik, dans, film,djur och att läsa. Skulle vilja ha någon att prata med eftersom det kan bli rätt så tråkigt om dagarna , spelar ingen roll om det är kille eller tjej ( du ska dock vara ungefär lika dum som jag ). Jag är en rätt så bra lyssnare och skulle kunna sitta hela dagen och bara mysa och prata. Kontakta mig på : jenniferwallin36@gmail.com eller adda mig på snap : jenniferwallin3

  Jennifer 2017-10-04 18:11:52
  Svara
 • Hej!

  Jag är en tjej på 16 år. Jag har gått om ett år så jag går fortfarande i nian. Funderar på att gå fordon eller transport eller något med hundar när jag kommer upp till gymnasiet. Jag är från Halmstad, men har vuxit upp i Roslagen. Jag gillar musik, djur, spel och att vara med vänner.

  Om du är intresserad så sker vår första kontakt på mail:
  isabella.persson@hotmail.se

  Bella 2017-10-03 18:06:12
  Svara
 • Hej!

  Jag är en 39-årig tjej som varit sjukskriven en längre tid, vilket gjort att min tillvaro blivit lite ensam. Jag skulle vilja hitta brevvänner och eventuellt vänner att träffa också. Jag har en sambo och tre barn mellan 2,5 och 15 år. Förutom att hitta på roliga saker med dem tycker jag om djur & natur, handarbete, böcker och mycket annat.

  Skriv till mig på: bettina.forslund@gmail.com

  Bettina 2017-09-15 14:14:24
  Svara
 • Hej! Jag är en tjej på 17 år. Jag går andra året på gymnasiet där jag pluggar Vård och omsorg. Jag kommer från Piteå där jag bor i en liten by, Öjebyn. Jag har tidigare skrivit mycket brev och vill gärna göra det nu också då det känns mer ”riktigt”.
  Jag är diagnostiserad med en depression som jag blir medicinerad för, jag är däremot på väg uppåt i mitt mående och mår ändå ganska bra just nu. Jag tycker om att läsa böcker, se serier, spela fotboll och vara med mina vänner.
  Jag är en hyfsat öppen person, som tycker om att dela med mig av saker om jag själv får samma respons.

  Är det så att det låter intressant så får ni gärna kontakta mig på elinwallon@gmail.com

  Elin Wallon 2017-08-26 13:40:12
  Svara
 • Hej, jag är en tjej på 12 år (har precis fyllt år i sommar). Jag bor i en liten ort i Sverige som heter Gislaved. Jag har vänner men jag har ganska svårt att skaffa nya vänner.
  jag gillar att sjunga, skriva och jag gillar djur, men mest katter. Jag vill gärna ha någon att prata med på fritiden.
  det kan vara vem som helst, det behöver inte vara en tjej det kan också vara en kille. men jag är jättedålig med killar, men bara jag har någon att prata med.
  Jag är väldigt lätt att prata med, så om du vill prata med någon så finns jag här.

  om du är intresserad så skriv till 073 – 642 58 67 eller till min mail! Tack för att du tog din tid att läsa!
  Om du vill skriva med mig någon annanstans så kan du skriva till mig på kik så heter jag Emzen05

  Emma Eriksson 2017-08-26 13:23:26
  Svara
  • Svar på Emma Erikssons kommentar.

   Tjej på 12 år. Söker brevvän som jag kan skriva med på fritiden! Jag gillar att spela fotboll och bandy, jag älskar att sjunga! Jag har en katt och en hund, hör gärna av dig till mig genom att mejla till meja.gunnarsson@icloud.com om du vill ha någon att skicka brev med! ❤️

   Meja Gunnarsson 2017-10-10 17:17:07
   Svara
 • Hej vill gärna skriva med dig men vill helst ta det via papper och penna då jag inte är så duktig men mejl kontakta mig gärna på tele 0763289810

  Zilke 2017-07-30 01:46:51
  Svara
 • Hej alla! Jag är en 17-årig pojke från Finland. Jag läser och skriver väldigt mycket. Jag är intresserad av natur, matlagning och fika också. Jag söker nya svenska brevvänner i Sverige. Jag känner inte någon (?) vem är från Sverige och det är så ledsen – Serige är ett fint land och svenskarna är roliga människor.

  tuomo.s.tams@gmail.com

  Tuomo 2017-07-09 21:52:17
  Svara
 • hej

  Jag är en 50+ tant som gillar att skriva brev, bor i Småland men kommer från Skåne och har längtan att flytta dig igen.
  Jag har många intressen såsom mina barn, barnbarn, mina djur, läsa, sticka och att diskutera.
  Jag är sambo men vi har inte så många intressen tillsammans så då kan kvällarna ibland bli lite tysta och trista och då finns det inget roligare än att få sitta med sina brev och ha en trivsam stund.
  Jag gillar att skriva brev på det gamla viset sk snigelpost så det vill jag att du med gör.
  Första kontakten kan vi ta på min mail; ankie66@hotmail.com

  Ankie 2017-07-05 19:59:05
  Svara
 • Hej! Jag har flyttat till Halmstad(Fyllinge) nyligen. Jag trivs var jag bor men jag tycker att det är roligt att hitta någon att skriva med. Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Jag tränar och gör smycken och skulpturer genom glasfusing. Även är det skönt att promenera ibland. Min email adress är: schoutissenm@gmail.com

  Hoppas att det finns någon som tycker om samma saker som mig. Det innebär: ta en fika ibland, promenera, träna, puzzla och prata

  Maaike van der Toorn-Schoutissen 2017-05-14 12:54:47
  Svara
 • Hejsan! Jag är en tjej på 20 år från Finland och jag söker brevvänner i Sverige. Jag är väldig intresserad av djur, natur, musik och svenska. Det skulle vara härligt att få brevvänner från Sverige eftersom jag kanske kan lära mig bättre svenska, och det är ju alltid kul att hitta nya vänner. 🙂

  susan96@netti.fi

  Jenita Laitinen 2017-05-11 20:44:19
  Svara
 • Hej! Jag är 28 år, men blir 29 i juli.
  Jag söker någon brevvän som vill skriva om det mesta. Jag har haft brevvänner sedan jag var 12 år, och jag är en vän som aldrig slutar skriva.
  Jag har två katter. Jag älskar katter, men gillar även hundar, men bara stora hundar.
  Intressen är skriva, läsa, sång, dans, fotografera, djur, natur, bowling, motocross, bordtennis och skräckfilmer.
  Jag uppträder även i sång och dans ibland på scen inför publik.
  Och jag skriver även dikter. Mest om mina känslor.
  Skriver egna låtar också.
  Jag bor i Ljungby som ligger i Småland/Kronoberg.
  Som andra beskriver mig är jag alltid glad i alla lägen hur jag än mår. Och jag lyssnar alltid på andra och vill hjälpa andra även om jag kanske mår dåligt själv, för jag lider av mycket ångest och depressioner som en person på KBT konstaterade när jag gjorde ett test. Så jag har det ofta väldigt jobbigt och mår ofta dåligt. Men visar mig alltid glad ändå.
  Jag är en tjej som sprider glädje omkring mig. Och jag får lätt andra att må bra genom att bara le mot dem. Mina vänner säger att de alltid mår bättre av att träffa mig.
  Jag är en bra vän som alltid lyssnar och finns där.
  Men själv har jag ingen sådan vän som vill finnas där för mig och ingen som bryr sig.
  Så jag känner mig väldigt ensam. Jag ger och ger till vänner, men får aldrig något tillbaka. Inget intresse på att de gillar mig eller bryr sig.
  Så det hade varit skönt om det finns någon sådan vän som mig själv som vill bli brevvän med mig och skriva om allt möjligt.

  Martina 2017-04-25 21:31:11
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Hej Martina! Jag skulle verkligen vilja bli din brevvän! Mejla gärna mig! bella00karo@gmail.com

   Isabella Andersson 2017-06-02 21:12:05
   Svara
 • Hej, jag är en 14 åriga tjej som har bott i Sverige 3 år nu. Jag kommer ifrån södra Kina. Trots jag har bott i Sverige så har jag inte så många eller nära kompisar, så jag vill gärna hitta en vän som kan skriva med.

  Isabella 2017-03-02 21:56:06
  Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Hej jag vill Gärna skriva med dig jag är också väldigt intresserad om Kina både språket och kulturen just nu krånglar min mejl men messa mig gärna på 076 328 98 10

   Zilke 2017-07-30 01:28:44
   Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Hej! jag vill gärna bli din brevvän!!
   skicka gärna ett mejl till emmalijo01@hotmail.com

   Emma 2017-05-15 14:44:53
   Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Hej, det är Bella igen. Jag glömde skriva min mejladress, här är den i allafall: bella00karo@gmail.com

   Isabella 2017-05-14 19:51:50
   Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Hej Isabella, jag är en 17 årig tjej som bor i stockholm. Jag skulle vilja bli din brevvän, helst via papper och penna men mejl funkar också såklart. Jag heter också Isabella, men jag kallas för Bella. Hör gärna av dig om du vill. Mvh Bella

   Isabella 2017-05-14 19:41:37
   Svara
 • Hej
  Jag är en kille från Afghanistan.
  Jag söker en brevvän för att lära mig bättre svenska.
  Jag är 17 år gammal. Jag kan prata bra Svenska men jag vill gärna lära mig mer svenska.jag hoppas att någon kan hjälpa mig .?
  Jag vill Gärna ha en eller flera Svenska kompisar att prata med eller skicka brev till varandra! Hoppas på svar!!

  Rahimi Bagher 2017-01-13 18:28:15
  Svara
 • hej bor i luleå 40 år gift ja är kille
  ja tränar på stil 3 till 5 dar i veckan
  int styrke natur djur livet i sej

  om nån i luleå söker gym kompis kom till stil

  eller brev vän

  wille 2016-10-07 21:18:20
  Svara
 • Hej! Jag heter Hedvig och jag är 18 år (född 1998). Jag bor i norrort i Stockholm och vill jätte gärna ha en brevvän eller flera ^^
  Jag gillar gymnastik och musik fast än jag inte är så bra på det haha xD nej men jag är en väldigt glad tjej för det mesta och har mycket energi, litet ADHD barn eller jag är inte så liten längre menmen!

  Jag vill helst skriva brev asså med penna och papper men aah de kan vi ta då om du vill osv! Det går jätte bra med mail med men aah.

  Hör av dig 🙂
  Hedvig_98@hotmail.com

  P.s jag är tjej om du inte förstod d ?

  Hedvig 2016-08-09 19:18:26
  Svara
  • Svar på Hedvigs kommentar.

   Hej
   Jag heter My och är 14 år (född 2002). Jag bor i Malung i Dalarna och vill jätte gärna ha en brevvän eller fler.
   Jag lyssnar oftast på musik men jag dansar och sjunger ganska ofta. Jag är en väldigt glad och sprallig tjej, litet ADHD barn eller jag är inte så liten längre menmen. Jag gillar mest att skriva med papper och penna men mejl funkar oxå aah
   Hör av dig?
   myny02@hotmail.se
   Bye

   My Nygårds 2017-02-24 13:38:31 http://Missencat.wordpress.com
   Svara
 • GÖTEBORG
  Hej. Är 29 år och bor i en mysig liten lägenhet i Göteborg. Läser till hälsovetare på distans, vilket kan bli rätt ensamt ibland. Tycker att detta var en väldigt rolig ideoch tänker att det måste testas. Själv gillar jag yoga, promenader, foto, måla. Tycker om att ta ett glas vin (eller två) eller en kopp kaffe och prata om allt möjligt. Hade gärna träffat lite mer vänner att göra allt och ingenting med.
  Hör gärna av dig.
  sonjatk@hotmail.com

  Sonja 2016-07-19 21:40:11
  Svara
  • Svar på Sonjas kommentar.

   Hej! Jag är 42 år. Jag tänkte på samma sak. Roligt att testa det här ideet. Jag har också gjort yoga men nu tränar jag mer gympa och aerobic. Jag jobbar som undersköterska och har extra jobb som personlig assistent. Jag tycker om att promenera, ta en fika ibland och på kvällen en lite vin. Att prata om politik är intressant men inte hela tiden. Så vi kan också prata om mycket annat. Jag bor i Halmstad (Fyllinge).

   Maaike 2017-05-14 17:56:55
   Svara
 • BREVVÄN
  Hej,
  jag heter Sara, är 25 år och bor i Malmö. Jag hade tyckt att det hade varit så himla roligt att brevväxla. Jag har studerat konst i två år, ritar serier, skriver och pluggar till sjuksköterska. Målet är att bli barnmorska. Jag har en hund som jag gärna åker till havet eller skogen med så ofta jag får tillfälle och jag älskar att dricka kaffe på morgonen. Färg och att läsa böcker är något jag tycker mycket om. Vet att jag säkert är sent ute med den här kommentaren men om någon är sugen på att skicka brev får en mer än gärna höra av sig! Min mailadress är saralinneakohler@gmail.com

  Sara 2016-07-19 21:03:30
  Svara
 • Hej jag heter emelie och är 32år.jag söke nya vänner.svårt att få tag i vänner där jag bor.
  Bor i skövde söker vänner lite över allt stockholm tex.Jag är 32år.skulle vara så roligt om man fick tag i någon här.Har dock inget körkort så jag kan inte komma vart som hellst.Tjejvänner mellan 23 till 35år. gillar det mesta.hittar gärna nya intressen bara man har roligt i hop i hop.gillar hundar,djur,se på film,fika gå på saker tex musikaler också vidare. hoppas på svar går bra med brevvänner med. emelie.pettersson84@gmail.com

  emelie pettersson 2016-07-17 17:05:43
  Svara
 • STOCKHOLM

  Halloj! Malin, 17 år, njuter för tillfället av sommarlov efter ett tufft läsår efter första ring. Jag söker efter någon som kanske vill testa på nya grejer, käka frukostar på söder, ha picknick, följa med mig och klättra, kanske yoga, promenera längst vattnet medan vi samtalar om allt möjligt eller kanske bara vill träffas för att!

  Jag intresserar mig för att måla och skapa, men har tyvärr inte funnit tiden för detta som jag kanske velat. Annars gillar jag väl att gå på stan, mysa hemma, läsa bloggar och vara aktiv på olika vis!

  Skriv gärna till mig så kan vi träffas! Spelar ingen roll om du är gammal, ung eller har helt andra intressen – för visst gör vi det här för att testa på lite nytt? 🙂
  Mail: malin.oster@hotmail.com

  Malin 2016-06-20 14:15:59
  Svara
 • MALMÖ
  Hej!
  Jag har precis gjort slut med min kille och bor på Värnhem ensam i en tvåa som känns stor och tom just nu. Vill ha lite nytt umgänge som gillar att dricka en flaska rödvin och somna i soffan eller rulla köttbullar ihop eller sitta på Grand hela kvällen och spana på killar med mustasch. Eller bara gå och träna ihop på F 24/7 kanske. Vad som helst!

  Hör jättejättegärna av er
  Julia

  Julia 2016-06-14 15:37:19
  Svara
 • MALMÖ

  Hej hej där ute.
  Vet inte redigt hur man börjar en sånhär text men kan börja med att berätta vem jag är.
  En tjej på snart 29 år som flyttade till Malmö för lite mer än ett år sen och trivs väldigt bra. Mitt största intresse är att resa. Har varit runt på många ställen i världen men är långt ifrån klar.! Men det lär man nog aldrig bli heller enligt mig 🙂 Efter att ha förflyttat mig en hel del det senaste 10 åren har jag många fina vänner men på så himla olika ställen i världen, så nu söker jag fina vänner här i Malmö. Jag söker nya vänner som är spontana, gillar att hitta på saker, allt från stråkduell på operan till yoga i parken eller varför inte bara cykla och ta en öl på någon mysig krog i Malmö 🙂 Efter att ha älskat att vara uppe till 5 på morgonen och dansa på borden på uteställena efter ett par öl så tror jag nog jag blivit lite lugnare, Visst dansa på borden kan jag göra fortfarande men inte alls lika ofta som förr. Gillar mer att mysdricka vin eller öl i en park även om det är sjukt kul att dansa 🙂
  Det skulle även vara fint att hitta en sån vän som man bara kan slökolla film med en hel kväll eller som man kan hänga med lite spontant.
  Så skicka iväg ett mail till mig så får vi se hur sommaren tar sig 🙂 Kommer vara iväg varannan vecka då jag jobbar på båt men svarar på mail så gott jag kan 🙂
  Mailen är ninafranksson@hotmail.com
  Kram

  Nina 2016-06-01 12:16:11
  Svara
 • GÖTEBORG

  Hej på er! Såg detta inlägg först nu, men känner att jag vill ge det en chans eftersom jag är väldigt peppad på att träffa nya bekantskaper i Göteborg!

  Mitt namn är Ellinore, jag fyller 25 år till sommaren och jag arbetar just nu med socialt arbete. Jag och min sambo har snart bott i Göteborg i två år och jag känner att det börjar bli dags att träffa nya härliga människor att hänga med. Jag gillar att gå på spelningar, lyssnar gärna på Håkan Hellström, Deportees, Little Jinder, Susanne Sundför, Amanda Bergman, Amason, Silvana Imam, Crystal Fighters Beach House och massa annat poppigt. Vill gärna hitta människor att gå på spelningar med!
  Vi har en underbart go hund som jag gärna är ute och promenerar med, till exempel i Slottsskogen och passar gärna på att picknicka. Jag gillar att träna, går gärna på pass för att jag älskar känslan av att göra saker tillsammans och peppa varandra. Laga mat (gärna små projekt så som dumpling, vårrullar, tapas osv.) är himla kul tycker jag, gå på bio, kolla på serier som True Detective, Downton Abbey, Orange is the new black, House of Cards, gillar jag också.
  Jag tycker om att upptäcka nya platser och åker gärna på utflykter.

  Hör gärna av dig!
  ellinores@live.se

  Ellinore 2016-05-22 13:44:51
  Svara
 • Halloj alla fina som läser detta i maj. JAPAN, Utsunomiya
  Flyttade till Japan för en månad sedan och tänkte passa på att efterlysa någon att hänga med här.

  Hittade min närmsta vän genom det allra första brevvänsinlägget, och har ytterligare två fina brevvänsinläggs-vänner som jag hann lära känna innan jag flyttade. Så jag VET att det går.
  Johanna, 30 år från Norrköping (via Göteborg och Helsingborg). Bor med min man Kai i Utsunomia, Tochigi och letar efter nån att hänga med/träffa. Tokyo åker vi till ibland, så bor du där är det såklart ok (känns inte så troligt att hitta nån i Tochigi.. ^__^)
  Älskar att fotografera, laga mat och i princip allt som har med Japan att göra! Jobbade (innan flytten) som målerikonservator och spenderar ofta kvällarna framför roliga eller spännande tv-serier (ex. Arrested Developement, Modern Family, OITNB, Homeland, Fringe m.m.) men önskar att jag läste mer böcker. Gillar brädspel, tv-spel och film. Är en Harry Potter-nörd och har jättemånga kokböcker! Bloggar också, på TOKYOYO.SE
  Har pluggat japanska i Tokyo och älskar såklart att resa. Är grym på att göra sushi och klarar mig inte utan Studio Ghibli-filmer!
  På jakt efter någon Japanbo att lära känna och fika, dricka vin, sjunga karaoke eller äta sushi med.

  maila mig: love-tokyo@hotmail.com

  Tokyoyo 2016-05-17 06:45:54 http://tokyoyo.se
  Svara
 • FALUN, VÄNNER & BREVVÄNNER

  Hej! 🙂

  Skrev en kommentar här för ett tag sedan, men den har fortfarande inte blivit publicerad så jag gör ett nytt försök 😀 Hoppas att någon fortfarande läser kommentarerna här 🙂

  Jag heter Isabella, är 27 år och bor i Falun. Skulle vara kul att lära känna lite nytt, trevligt folk 🙂
  Gillar djur, natur, språk, resor, film, läsa, skriva och umgås med vänner. Jag är dock student, så just nu blir det korta resor när ekonomin tillåter 😉
  Bor som sagt i Falun, men kommer spendera sommaren i Malmö 🙂 Älskar att göra små utflykter med sommarkortet, skulle vara kul med sällskap.

  Brevskrivning är också roligt (snigelpost), och det skulle vara jätteroligt med några brevvänner. Har en massa brevpapper som behöver komma till användning 😀

  Ha det fint!

  Isabella.

  tjejfalun89@outlook.com

  Isabella 2016-05-04 23:03:11
  Svara
 • VÄXJÖ

  Hej! Lite sent ute, men provar ändå. Jag fyller 25 i sommar, kommer från Österlen men bor i Växjö tillsammans med min kille och vår katt. Jag har pluggat och jobbar just nu i butik och letar efter någon att hänga med då alla mina plugg-kompisar har flyttat tillbaka hem. Jag vill gärna hitta någon att hänga med och hitta på spontaniteter med. Jag tycker om att titta på serier, fika, promenera och träna. Gillar game of thrones, girls, Håkan Hellström, Johnny Cash, Beyoncé. Jag vill gärna hitta någon som jag kan grilla med, hänga i solen/bada med, ta ett glas vin eller öl med eller fika med. Jag är ganska öppen för förslag. Hör gärna av dig =) josefinemartensson@hotmail.se

  josefine 2016-05-04 11:13:26
  Svara
 • MALMÖ

  HEJ, sisådär 1 månad för sent.
  Karolina heter jag, 24 år och pluggar visuell kommunikation.
  Tycker om att skriva fylle & mobilpoesi, rita, dricka öl & kaffe, träffa nya människor, resa och bara hänga.
  Har även börjat intressera mig för film och hade gärna velat påbörja ett litet projekt med likasinnad.
  Hade varit kul att lära känna några nya ansikten och glida runt i Malmö.

  Snackas!!!

  Oh juste, den där mailen; karolina.engman@gmail.com

  Karolina 2016-04-24 09:57:14
  Svara
 • ÖSTERGÖTLAND

  Hallo! Fanny, snart tjugo år, i en liten ångestkris! Över typ livet och framtiden. Jag har en teori om att jag behöver nya bekantskaper, människor, miljöer. Om det är någon i Linköping med omnejd (bor utanför Linköping) som gillar najsigt spontanhäng så skulle jag bli glader! Jag kan vara lite blyg men oftast är jag det inte. Skrattar högt och är oftast trevlig. Gillar feminism och människor som engagerar sig. Andra saker jag diggar: musik, att blundlyssna på jazz, läsa böcker, köpa växter (som sedan dör alldeles för fort, bläh), konst (ganska dålig koll men gillar grejen), att dricka kaffe, vegomat. Ströjobbar lite på förskola och reser ofta till Malmö där jag har pojkvännis. I höst kommer jag att vara nån annanstans, vart vet jag inte ännu.

  Mejla mig! Snälla.

  / bjornefanny@gmail.com

  Fanny 2016-04-18 19:38:10
  Svara
 • VANCOUVER

  Ohoj! Jag är 22 år och kom till Vancouver för en månad sedan för att ta en engelskakurs och vara i den storslagna naturen. Nu återstår två månader av min vistelse och under den tiden hade det varit kul att träffa någon för en fika eller öl för att snacka djupare än vad min engelska tillåter mig. Klyschigt nog är jag intresserad av mycket men kultur och upplysningar slår högt hos mig.

  Hör gärna av dig till maria.lennartsson@hotmail.com

  Maria 2016-04-16 05:32:01
  Svara
 • LINKÖPING

  Hey! Jag är en tjugoårig tjej som nyligen flyttat till Linköping. Då mitt ungänge i denna stad inte är så stort så söker jag efter nya softa människor att hänga med! Gillar att klubba, dricka öl, hänga utomhus, resa, gå på konserter osv.
  Hör av gärna av dig!

  / louiseahldin@gmail.com

  Louise 2016-04-14 16:45:55
  Svara
 • Hej!
  Är en bibliotekariestudent på 27 år som älskar att dricka kaffe, secondhand, TV-serier, hundar, gå på konserter, virka, och bara snacka bort en massa tid. Är feminist och hade velat hitta ett gött gäng eller en go person att snacka med och kanske ha symöte/gå på loppis med. Är som en liten minitant och är svag för fina kaffekoppar. Gillar att gå ut och ta en öl, men är minst lika nöjd med filmkväll. Bor i en liten stad på västkusten men jobbar mycket i Göteborg, så du /ni får gärna vara därifrån. Hade varit kul att knyta nya kontakter. Men, är inte främmande för att skaffa brevvänner. Älskar att skriva brev!
  mejl: slmariandersson@hotmail.com

  Mari 2016-04-13 21:14:36
  Svara
 • NORRBOTTEN

  Hej! Är 30 år och bor i Boden. Älskar att träna, läsa böcker och laga mat. Jobbar med ekonomi.
  Det vore himla fint att ha en brevvän att skriva med eller någon att fika och hänga med på fritiden.
  Skriv gärna några rader 🙂

  lillaanna_86@hotmail.com

  Anna 2016-04-10 15:07:19
  Svara
 • hej, jag är lite sent ute men tänkte jag skulle pröva ändå. jag har bott i UMEÅ i över 2 år nu och i år ska jag antagligen stanna kvar över sommaren. de flesta av mina vänner åker hem, men jag är så himla trött på min hemstad att jag tänkte – nä, struntsamma och sökte jobb här istället. umeå ska ju vara som allra bäst på sommaren, har man ju hört 🙂

  jag tänkte mest höra om det finns nån som är sugen på att hänga; jag gillar att gå på bodybalance, dricka vin, dansa, se på tv-serier och bli superbesatt (typ inte kunna prata om någonting annat i flera veckor), spela sällskapsspel, köpa smink, osv osv. jag fyller snart 23 och pluggar kost (men är superchill med mat asså, kommer inte alls sitta där med dietist-pekpinnen). skicka iväg ett mail på linnea.westling@hotmail.com 🙂

  Linnéa 2016-04-09 12:35:44
  Svara
 • AMSTERDAM/VÄRLDEN
  Det här känns lite konstigt, men samtidigt oerhört spännande. Jag heter Sofie och är en skåning på 26 år som för tillfället bor i Amsterdam där jag gör min praktik som designer på en reklambyrå. Jag har bott här 4,5 månad än så länge. Och som alla som någonsin flyttat till en ny stad (eller ett nytt land för den delen!) så är det ju inte alltid överdrivet lätt att hitta nya kompisar/skönt folk att hänga med/fika- och shoppingsällskap. Jag saknar att ha någon att spontant ringa för en fika eller promenad i Vondelpark. Någon att både skratta och gråta ihop med. Någon att dricka billigt rödvin och besöka nattklubbar med. Men fantastiskt fina brevvänner är självklart också välkomna. Söker genuint äkta människor som gärna lyssnar men som också älskar att själva berätta saker.

  Mina intressen är second hand shopping, odla (håller för tillfället på med 7 ståtliga solrosor), laga vegetarisk mat, yoga, musik (har jobbat som DJ tidigare), sneakers, gamla kartböcker, rymden, katter & hundar (eller egentligen alla djur), skateboard, resa mm. Om du känner att ‘fan, det här är ju exakt samma saker som jag gillar’ (men om du gillar annat så är det helt okej) så skriv för tusan, vad väntar du på?

  Min mail är: hejsofienilsson@gmail.com

  Sofie 2016-04-08 20:51:46
  Svara
 • Hej!
  Jag är en tjej på 21 år som söker nya människor att lära känna i GÖTEBORG. Jag är ganska lugn av mig och värdesätter de små sakerna i livet, jag älskar att laga mat, gå långa promenader, fika och framförallt att resa. Under många år har jag umgåtts med samma personer och jag har känt att jag inte ”behövt” lära känna flera, men nu har några flyttat för att plugga och nu känner jag mig redo att bredda min umgängeskrets. Tror att jag är i lite av en livskris för jag vill göra allt, se allt och resa överallt, jag vill leva livet så om någon är sugen att göra det med mig maila mig på: Mickann_95@hotmail.com

  Michaela 2016-04-05 21:31:44
  Svara
 • Hej Frida från Stockholm!
  Vad har du för mailadress? 🙂
  elodie.fb@hotmail.fr

  Elodie 2016-04-04 00:26:18
  Svara
 • Hejhej,

  Jag heter Annicka är snart 21 år och smått besatt av hundar och kaffe. Försöker göra en lista med alla filmer jag sett i hela mitt liv, en av mina bästa än så länge är Into the wild trots att jag nog aldrig vill se den igen pga så sorglig. Ondine en av mina finaste och kan se Cornetto trion vilken dag som helst. Älskar också att laga asiatisk mat och att vandra runt i DUBLIN, där jag bor för tillfället. Har inte hittat någon annan därifrån i kommentarerna som om ni finns där ute så hojta till! Jag försöker för tillfället att fixa klart mitt arbetsprov till Berghs som AD och har velat (måste bara säga att jag googlat på franser med det här ordet, stavas det så? Ser helt fel ut) så mycket över vad jag ska läsa. Sitter med det där ”jag-vill-men-kan-jag-verkligen”-tänket men har kommit fram till att jag kan ju försöka i alla fall. Så vill någon ta en fika eller bara chatta som man gjorde när man va 13 eller typ starta en SERIE-TITTAR-KLUBB så släng till med ett meddelande! Rimfrost på både insta och snapchat!

  Annicka 2016-04-02 17:02:04
  Svara
 • Hela min kommentar försvann och jag vet inte om det blir någon konstig dubbelgrej nu men jag får väl prova och stå ut om jag skämmer ut mig

  Jag bor i Stockholm och jag är säkert sent ute nu men jag tänkte väl prova. Och jag ska vara ärlig. Jag är blyg och jag har svårt att lära känna människor och jag är inte bra på sociala saker med människor jag inte känner. Jag är inte alls peppig. Jag har det svårt i huvudet ibland, ganska ofta, och jag har inte alls många människor i mitt liv på grund av det. och jag går inte alltid ut, men jag tänker på många saker (kanske för många ibland), hundar är det bästa jag vet och jag gillar hur det luktar på våren även om det är den svåraste tiden ibland. Jag gillar att plugga (jättetråkig) , att skriva och att läsa och jag har ångest ganska ofta. När någon har beskrivit mig med ett djur har dom sagt ”mus” för att jag är så tyst och tillbakadragen, och på en kurs på universitetet blev jag ibland inte uppropad för att läraren inte hade sett mig och ibland skämtade hon om att jag var osynlig. Jag är queer och jag känner mig ofta jobbig och jag blir ledsen när sådant som meningen innan händer och då önskar jag att jag vore glad och kul och *taggad* men så är det ju inte. Jag är 20 år. Skriv om du vill, jag vet inte vad man ska säga mer. Det här är nog den sämsta presentationen här men aja.
  utled (at) outlook.com

  stockholm 2016-03-30 22:26:42
  Svara
 • Hej!

  Tänkte bara höra om här finns någon glad kreativ själ i Skåne? Gärna nära LUND MALMÖ.

  Har en liten bebis under armen för det mesta på 6 månader så självklart kul att träffa någon med en till bebis under armen eller som verkligen gillar/inte störs av barn 😉

  Annars så studerar jag Grafisk Design i Malmö och spenderar gärna dagarna med yoga, vara utomhus, bakar, lagar mat, äter god mat, fikar, spelar spel… och har alltid något kreativt projekt på gång. Syr, stickar, målar, skriver, pysslar… osv. osv.

  Vill gärna träffa en/flera/många öppna och lättsamma människor.

  Gillar att diskutera något flummiga saker, ibland mest bara övertrött humor och ibland blir det sådär djupt och jag klurar på vad meningen med saker och ting är. Lite sådär enkelt och trevligt bara.

  Kan tänka mig att hitta en fikakompis/läskompis/mammakompis/bästa kompis, allt är mycket välkommet!

  Hare fint!

  //Sara, 23 år

  sara.gramstad@gmail.com

  Sara 2016-03-30 20:40:10
  Svara
 • VÄSTERÅS
  Hej! Jag heter Hanna, är 20 år men tas för 15 allt för ofta… Har bott på Gotlanf under min gymnasietid och har knappt nå vänner här på hemmaplan så jag behöver lite nya kontakter! Gillar att träna, fota, läsa, film, hundar, gå ut och dansa, prata om livet och lösa livsproblem. Jag är trevlig men inte så världsvan så om du är det eller vill bli det tillsammans med mig så skriv! Går ju bra att bara skriva i början och se om man klickar! Eller stalka mig på diverse sociala medier 😉
  hanna.lofstrom@hotmail.com

  Hanna 2016-03-30 19:25:53 http://dark-episo.de/HannaNancy
  Svara
 • BREVVÄN + GÄVLE/UPPSALA

  Så himla svårt att presentera sig själv såhär men jag ger det ett försök. Precis fyllda 25 år och bor med min sambo strax utanför Gävle och en timme från Uppsala, där jag har bott större delen av mitt liv men har också hunnit bo i Skara och Norge. Jag är feminist, vegan, introvert och en stor nörd! Maratontitta på serier och filmer, gå på museum, sy, rita, mysa med djur, titta på musikaler, läsa, spela tv- och dator-spel, gå långa promenader, fika i timmar, veganisera recept och färga mitt hår är några saker jag gillar att göra och det vore fint om du också gillade någon eller några av de sakerna. Jag är rätt barnslig för att vara 25 år och älskar gosedjur och tittar gärna på Disney-filmer! Ogillar rasism, transfobi, ableism, sociala krav och annat jobbigt. Pratar gärna om serier, vart världen är på väg egentligen, det dåliga utbudet av veganfika, söta djur och allt som är fint och jävligt med livet. Rätt vilsen i livet fortfarande och ibland har jag ingen aning om någonting alls eller vad jag håller på med. Har stora drömmar som jag inte vet hur jag ska förverkliga dem. Jag är socially awkward gånger tusen, är ingen som följer med ut på krogen och dansar. Om vi ska träffas vill jag att du är en förstående person som ger mig tid att känna mig bekväm och som inte har några krav på att vara social utan vara helt okej med att jag i mina osociala perioder inte hör av mig, och någon som har förståelse för att jag ibland vill träffas ofta och ibland inte alls! I brevvänsväg söker jag helt enkelt någon som har något eller några gemensamma intressen med mig och som gärna skriver långa handskrivna brev om allt och inget! Hoppas inte jag låter tråkig nu för det är jag verkligen inte, tvärtom! Hör gärna av dig om du vill ge mig en chans, malinlundin91@outlook.com

  Malin 2016-03-30 17:43:00
  Svara
 • STOCKHOLM
  Tjugotre år, tjyvåker på ungdom 16-19 så en sliten hagga är jag inte riktigt än. Efter att i snudd på tre år krälat på botten i en destruktiv relation är jag nu djupt förälskad och en strimma av hopp har tänts i mitt hjärta. Jag söker dig, du fagra tös som likt mig kanske har tid till övers, finner det tämligen svårt att finna din one and only, hon som bara är din och som du har så många smeknamn på att ibland känns det som att man befinner sig i en miniversion av Kalla kriget. Jag är förtjust i sammet, Halmstad Crush, Mojito(Må-Skit-O) Vodka, korta kjolar, stay-ups i nät, musik med riv i men även mjuka toner för blödiga hjärtan, tycker att Veronica Maggio kan det där med känslor, skyr Håkan Hellström som pesten och är mer punk än pop(men älskar blommor i håret) sjukt frispråkig men en jävel på takt och ton och röker uteslutet långa röda Prince. Finner du mig helt okej? Skriv! Hör av dig! Är sent ute men är man någonsin det för vänskap?

  paria.shah@yahoo.com

  Paria 2016-03-29 21:48:34
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej alla goa tjejer! Jag är en nyinflyttad skåning som precis har flyttat till stan efter att ha pluggat de senaste 3,5 åren i Uppsala. Jag saknar känslan av att ha vänner nära (som kan ersätta känslan av en familj, då min bor kvar i Skåne) som jag hade som student och letar nu efter nya bekantskaper att upptäcka nya sidor av Stockholm tillsammans med! Jag har nyligen flyttat ihop med min pojkvän men vi har precis fått reda på att han har fått drömjobbet i Småland och kommer därför snart flytta ned. På så vis blir längtan efter nära vänner ännu starkare. Kanske har även du ett långdistansförhållande eller erfarenhet av det?

  Om mig då? Jag är en politiskt intresserad tjej (läste politices kandidat i Uppsala) och framförallt klappar mitt hjärta för hållbarhetsfrågor och feminism. För tillfället yttrar sig intresset främst i att jag följer Full patte, Girls och Liv Strömqvist, är vegetarian, odlar min balkong och fönsterbrädor fulla och går gärna på loppisrundor.

  Det bästa jag vet är att ligga på en sandstrand i solen och läsa en bok, gärna fantasy eller något romantiskt. Jag tycker mycket om att träna, jag gymmar och springer flera gånger i veckan. Dessutom älskar jag att dansa, både i studio och på dansgolv. Med dig skulle jag exempelvis vilja ta ett glas rödvin, gå en promenad, ha en filmkväll eller gå på museum/teater/konsert. Om detta låter spännande skriver jag gärna lite och går sedan gärna på kompisdejt.

  Allt gott, Frida

  Frida 2016-03-29 14:35:50
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej! Jag heter Sanna, är snart 25 och bor i Sthlm. Jag pluggar mitt fjärde år på SU inom sociologi. Jag tycker om att hänga på barer, dansa på helgerna, prata skit, skratta, fika, resa, politik, serier (älskar new girl etc) göra roliga saker osv. Jag skulle tycka att det vore kul att utvidga mitt umgänge lite (alltid kul att träffa nya personer 🙂 ) och dra ihop ett litet gäng av folk som också vill barhänga och så. Hör gärna av dig om du också är på att styra ihop något 🙂 min mail är: sannab12345@gmail.com

   Sanna 2016-04-06 17:54:35
   Svara
 • Helena! 🙂 Nu håller jag på och fixar en fbgrupp men du är den enda jag inte kan kontakta egentligen! Om du fortfarande är pepp så lägg till mig på fb, Agnes Nordquist heter jag där!

  Agnes 2016-03-29 11:00:47
  Svara
 • STOCKHOLM
  Jag mår så jävla dåligt. Rätt ung. Jag går i skolan, gråter, gillar att gå på rejv. Jag känner mej alltid så fucking ensam. Ingen tar mej på allvar, inte ens jag själv. Min snubbe är elak mot mej och jag kan inte lämna honom. Något måste hända. Skriv om du också är ledsen eller om du kan trösta.

  Rubetuesdaysthlm@outlook.com

  R 2016-03-28 22:23:49
  Svara
 • BREVVÄN dvs var som helst
  Har kollat igenom hela kommentarfältet men inte hittat vad jag söker, de flesta verkar helst vilja ha folk att träffa och inte brevvänner. Jag har redan några brevvänner som jag skriver brev med papper och penna till, men jag tycker väldigt mycket om det så jag skulle verkligen inte ha något emot att ha en till. Jag vill skriva långa brev om allt och inget, både djupare tankar och vardagliga och lättsamma grejer. Jag är 21, fyller 22 i år. Vill inte skriva ut för mycket om mig själv här men släng supergärna iväg ett mail till mig så hör jag av mig ifall det känns som att vi kan matcha, så berättar även jag mer och sedan bestämmer vi om vi vill börja brevväxla. Okej? fagelfiskellermittimellan@live.se är adressen.

  Sandra 2016-03-28 15:46:19
  Svara
 • MÁLAGA, SPANIEN

  Hej!

  Jag är en snart 23-årig tjej som precis flyttade till Málaga i Spanien med min pojkvän och vår katt.

  Jag gillar att resa, läsa bra böcker, äta god(vegetatisk) mat, fotografera med analoga kameror m.m. Jag är feminist (såklart), och letar helt enkelt efter en bra kompis. I stort sett alla mina kompisar har gift sig och skaffat barn, så det skulle vara kul att träffa någon som är på samma punkt i livet som jag, dvs vars största mål är att bara vara och någon gång skaffa en söt fluffig hund.

  Man kan nog kalla mig lite hipster, men jag lovar att jag inte är pretentiös! 😉 Hoppas vi hörs snart!

  mejl: heylluvy@gmail.com

  Frida Olausson 2016-03-28 10:53:15
  Svara
 • Min mailadress: bakochfram@hotmail.com

  M 2016-03-28 08:35:55
  Svara
 • Stockholm.
  Smygnördig tjej som gillar tv-spel, sci-fi och en del fantasy. Spelar mkt rpg, något av det bästa jag vet.
  Har hamnat i ofas med alla bekanta i stan som håller på med familj och hus mm. Jag är fortfarande i stadiet att gå ut och ta nån öl, hänga, gå på bio, gå ut och dansa ibland, gå på konserter, spelningar, festivaler mm.
  Gillar allt från Håkan Hellström till Cult of Luna i musikväg. Behöver mer sköna personer att hänga med helt enkelt. Är vegetarian och legitimerad apotekare.
  larsson.elin85@hotmail.com

  Elin 2016-03-27 22:10:25
  Svara
 • Hallå!
  Nu var det några dagar sen det här inlägget kom ut men vem vet, kanske just du läser här ändå och så blir vi bffs om ett tag(en kan ju hoppas).
  Jag brukar inte skriva på sånt här vanligtvis, men nu har jag tröttnat så himla mycket på det liv jag lever och för att få förändring måste man ju GÖRA något. Så nu gör jag det.

  Vem är denne jag då?
  Jag är ett artonårigt decemberbarn som tar studenten till sommaren och står därför i valet och kvalet om vad fan som ska hända nu. Jag har pluggat på ett estetiskt program med inriktning dans och teater, och kanske vill jag fortsätta med det, men jag vill ju också ut och resa, gå skrivskola, och tusen andra saker. Jag gillar att läsa allt, skriva abstrakta saker, skratta så magen gör ont, prata prata prata om liv och död och kärlek och allt som är viktigt att prata om, dansa tills fötterna värker, gå på museum längelänge och verkligen försöka förstå men också flamsa bort hela grejen för det finns ju så mycket att skratta åt, maratontitta på filmer och tv-serier mest med bra musik och mycket mening i och kanske också dricka ett eller annat glas vitt vin över helt meningslöst skvaller. Jag är feminist såklart, men känner att jag har mycket kvar att lära.

  Men mest av allt är jag faktiskt väldigt vilsen och ganska ofta ledsen och ångestig över mig själv och livet i allmänhet för oftast drömmer jag mer om äventyr än att faktiskt uppleva, och har gjort relativt lite i mitt artonåriga liv.
  Vill du klaga över ditt eget liv tillsammans med mig, eller kanske ännu hellre försöka hitta lösningar, och allra helst planera äventyr ihop och blir i varje fall lite intresserad av den här röriga tjejen så skriv vetja! Kan tillägga att jag är lite blyg i början, men det ger med sig efter ett tag.

  Lång och lite rörig kommentar med alltför många överflödiga ord men det är väl lite som jag är antar jag.
  Hejdå!

  Mail: solina.lm@hotmail.com

  Solina 2016-03-27 20:54:23
  Svara
 • GÖTEBORG/var som helst?

  hejhej!
  jag är 25, bor i en hyrestvåa i östra göteborg med min gullesambo och är rätt less på mitt jobb.
  jag gillar att dricka kaffe, lösa korsord, lyssna på radio och promenera på nya ställen (vilket händer relativt ofta pga helt sjukt dåligt lokalsinne).
  jag är ganska tyst och kanske blyg, men ändå rätt kul när jag känner mig trygg, tror jag.
  tänker att det måste finnas fler som jag, som vill hänga utan att man måste prata jättemycket hela tiden? som vill promenera vilse, prova nya tesorter, dela på en flaska vin i solen eller läsa varsin bok i varsin ände av en kafésoffa.

  mejla mig!
  menhejh@gmail.com

  H 2016-03-27 20:10:40
  Svara
 • GÖTEBORG
  Söker sånggrupp/band.
  Hej! Jag söker dig som vill sjunga med mig. Jag är alltså en tjej som gick estet/musik för fem år sedan och känner mig så borta när jag inte längre spelar musik med andra. Sitta hemma själv är inte längre tillräckligt. Sjunger du i en kör som beöhver en sopran? Eller har du ett band som behöver en dooare? Kan även hjälpa till med gitarrspelandet om det behövs. Utöver det älskar jag caféer, vin, picknick, segla och att dansa.
  fridabolin5@gmail.com

  Frida 2016-03-27 14:03:45
  Svara
 • GBG!

  Hej hej! Jag heter Sara och bor i göteborg, är 24 år gammal men känner mig som 21.
  Om dagarna jobbar jag som kundtjänst men till hösten ska jag börja
  plugga på universitetet. Det står mellan sjuksköterska eller biomedicinskanalytiker.
  Jag älskar våren, paris, mat, mousserande vin, att fotografera, gå på teater, umågs med vänner och massa annat.
  Hade vart kul att lära känna nya personer över en fika/öl eller via mail. Hör av dig till: sara_h1991@hotmail.com
  Ha det fint!

  Sara 2016-03-27 12:45:45
  Svara
 • Amanda heter jag, är snart 22 år och har aldrig varit mer vilse. Folk verkar tro att för att en pluggar på universitet ska en ha hela livet planerat, men helt ärligt har jag ingen aning om vad jag håller på med. Sånt som jag tycker om att göra är att lyssna på samhällspoddar, plugga, läsa böcker, ta långa promenader, fika, dricka vin och dansa tills benen gör ont. Letar någon som vill prata om det fina i livet och allt det där andra som gör så jävla ont. Låter det intressant?amanda.brynolfsson@hotmail.com

  amanda 2016-03-27 00:41:56
  Svara
 • LONDON
  Hej alla!
  Mitt namn är Sara och mig hittar man för tillfället i London. Jag har flyttat hit för att läsa en engelskkurs som når sin höjdpunkt i juni då jag ska ta en CAE-examen. Förutom klasskompisar och annat nice folk på skolan hade det varit kul att lära känna lite fler peeps.
  Jag tycker om att diskutera viktiga saker, picknicka, läsa bra böcker, feminism, kombinationen musik+bussresa+eftermiddagssol, kaffe, öl, vin, trevliga människor, ordvitsar, och så vidare och så vidare..
  Summan av kardemumman, hör av dig om du vill öla/dricka kaffe tillsammans någon dag!
  Ha det gott!

  Sara
  sara.tj@hotmail.com

  Sara 2016-03-27 00:19:18
  Svara
 • Hoppar på detta grovt sent nu, men jag tänker bannemig inte gå miste om detta inlägg bara för att livet råkade komma i vägen några dagar.

  Hanna heter jag, är precis nyss fyllda 24 (med en mental ålder på max 16) och jobbar som florist mitt ute i typ norrländska skogarna. Drömmer dock om att flytta till en större stad snabbt som röva. Helst Göteborg, men jag är inte så hemskt petig egentligen.

  Gillar varken öl eller vin, går inte ut och dansar, läser absolut inget tungt och djupt utan enbart söta tonårsromaner, tycker melodifestivalsäsongen är årets höjdpunkt, har inte särskilt mycket till övers för djur (med undantag för extremt gulliga kattungar!!!), ca 40% av min etta tas upp av en bautabig möbel i teak där jag knökat in alla mina kära tv-serieboxar, jag har världshistoriens bredaste musiksmak (mycket dagispop och typ kent!) samt att min bästis är min 82-åriga mormor.

  Min mail är hstaahl (snabel-a) gmail.com. Hejsvej! :*

  Hanna 2016-03-26 20:24:41
  Svara
 • MALMÖ/YSTAD/LUND/VELLINGE/HÖLLVIKEN

  Hi guys!

  Vi är två tjejer som precis fyllt arton:)) Vi tycker om att fika, snacka skit, resa, festa, och skratta! Vi går andra året på gymnasiet men vill mest ta studenten typ nu. Vi är veganer, feminister och allt det där. Gillar Parks and Recreation, all bra musik (dvs allt från Lana del Rey till the Beatles), god mat och najs filmer. Nu letar vi efter någon/några härlig/a person/er som vill hänga!!

  Skicka ett mail till klara_9803@me.com så tar vi en fika!

  Peace out!

  Klara & Fanny 2016-03-26 12:47:15
  Svara
 • Rolig kompis i Stockholm!

  Hej, jag heter Jasmin är en tjej på snart 30 sommrar, och söker en rolig kompis att hänga med eller bara brevväxla med 🙂
  Tycker om att uppleva saker som tex gå på museer,testa restauranger,festa,upptäcka nya ställen,gå promenader,se filmer,lyssna bra musik!
  Bor i förort till Stockholm,men hittar gärna på kuliga grejer i stan! Skulle vara så trevligt att prata och uppleva saker med en snäll och ny bekantskap! 🙂

  Jasmin 2016-03-26 09:36:02
  Svara
  • Svar på Jasmins kommentar.

   Hej jag hete emelie och är 32år.jag söker nya vänner.tycker om det mesta fika,umgås,djur,hundar,se på film, osv.vor roligt om vi kund bli vänner svår att få tag i det.
   mvh emelie

   emelie pettersson 2016-07-20 17:32:04
   Svara
 • OSKARSHAMN, SMÅLAND, SVERIGE
  (söker nya vänner i malmö,växjö, trollhättan eller linköping pga plugg till hösten)

  Hej Timea heter jag, fyller 24 år nu i augusti men är fortfarande minst 18 år i huvudet.
  Ska plugga socialpsykologi/behandlingspedagog till hösten och skulle vara fint att lära känna lite nya människor
  redan nu så man inte känner sig alltför ensam när man kommer till en ny stad.
  Jag som person älskar att läsa, helst sånt som handlar om kärlek pga är en tönt, att skriksjunga till gamla låtar, dricka mängder av kaffe och kedjeröka, laga mat (är vegan obs), att hitta på spontana och impulsiva saker, gå på olika utställningar och museum, sitta på barer och prata i timmar.
  So pleeeease, hit me up!!! Min mail är timea1000@hotmail.com

  Timea 2016-03-26 09:23:14
  Svara
 • KARLSKRONA, SVERIGE, VÄRLDEN

  Hej!
  Lite sent påkommet kanske, men jag skriver en trudelutt ändå!
  Jag heter Karin, bor i Karlskrona och jobbar som webbutvecklare.
  Jag är 24 år och börjar nu snart gå över till 25. Jag skulle älska ifall jag träffade lite nya människor! Just nu så behöver jag nytt kött och blod i mitt liv!
  Jag har kommit till det stadiet då jag är kvar och de flesta av mina vänner inte längre bor kvar där jag bor.
  Eller att dem har respektive och skaffat barn – inte riktigt vart jag har kommit.

  På min fritid så älskar jag att laga mat och träna.
  Framförallt också att vara utomhus. Fantastiskt!
  Läser en hel del böcker och gillar tvserier.

  Jag är pepp på att träffa nya människor som bor var som!
  Brevvän är heller inte fel.

  Vart befinner du dig i livet?
  Min mailadress är: bergman.karin91@gmail.com

  Jag ser fram emot att höra av dig!

  Vänliga hälsningar
  Karin

  Karin 2016-03-25 20:05:54 http://www.instagram.com/Karin_Bergman
  Svara
 • SVINKUL MALMÖ GÄNG
  vill du + kanske nån av dina kompisar bli kompis med mig + nån av mina kompisar?
  går ettan i gymnasiet, malmö, lund whatsoever. Vi hänger der de finns plats.
  På tak, fester, falafel-ställen, konserter.
  Krav: behöver ej vara rolig men kul. Behöver ej vara snäll men galen (hehe jag är inte så galen, men de blir kul)
  skriv till mig på minna.hoggren@hotmail.com eller på snapchat cornflakesminna så fikar vi på hipster kaféer och pratar skit <3

  Minna 2016-03-25 00:13:54
  Svara
 • GÖTEBORG

  Efter ett tre års långt förhållande som tog slut i höstas har jag börjat möblera om i mitt liv och hitta till mitt nya jag. Söker därför nya bekantskaper och nya äventyr. Jag är 22 år och pluggar och bor i Göteborg. Jag tycker om att laga vegetariska middagar, vara mitt i statslivet och samtidigt vara i lugnet i naturen och har precis börjat att dansa pardans. Tycker även om att resa, prata franska och gå långa promenader. Söker gärna någon att gå på bio med en vanlig vardagskväll, någon att dricka te och prata bort timmar med, någon att smsa om vardagliga händelser och allt annat som hör en vänskap till.
  Hör gärna av dig till hanna_havrefras@hotmail.com

  Hanna 2016-03-24 22:57:47
  Svara
 • Hej hörrni!
  Är lite sent ute här.. Men värt ett försök!
  Jag heter Maja, är snart 21 år och pluggar filosofi på su för tillfället tills jag kommit på vad vart jag ska göra av mig själv. Jag letar nytt fölk att hänga med! Bott i Stockholm i drygt ett år men svårt att komma in i den här himla staden (men älskar den ändå). Nån som kanske är pepp på att ta en öl eller parkhäng i solen nu när den äntligen vaknat till liv igen? Hör av er vetja!
  Ha det fint!
  majanilssons@gmail.com

  Maja 2016-03-24 12:42:31
  Svara
 • GÖTEBORG
  24 år, bor i Gbg med min sambo sen ett halvår tillbaka.
  Vill upptäcka Göteborg mer, gå på upptäcksfärder, dricka vin, testa restauranger och cafeer. Gå på utställningar, random maskerader och fester, konserter, events.
  Jobbar en del kvällar så vore kul med någon som kan ses dagtid också! 😀

  Amanda 2016-03-24 12:02:52
  Svara
 • STOCKHOLM + BREVVÄN

  Jag är lite sent ute men gör ett försök i alla fall.
  Jag är en blyg och introvert person med social fobi som ändå gillar att hänga med kompisar. Och det vore ju roligt att träffa några nya!
  Vi kan till exempel ses och fika, dricka öl, spela brädspel eller gå på konsert och sånt. Eller så kan vi kanske skriva brev till varandra om livet.
  Mina största intressen är böcker, fotografi, fotboll, film och tv-serier.

  imsickdaisy@hotmail.com

  Åsa 2016-03-23 23:47:09
  Svara
 • GÖTEBORG
  Hej!

  Jag är 26 år, pluggar till bibliotekarie och bor i Göteborg. Skulle vara finfint att träffa folk att fika eller dricka öl med.

  Jag gillar att prata om litteratur, genus, politik och livet.
  Jag gillar också spårvagnar, svart te, knubbsälarna i Slottsskogen, södra skärgården, källarcaféer, London, folk med självdistans, cd-skivor, brevvänsbrev, whiskey, morgontidningar, skog, dansgolv och hiskeligt långa promenader.

  Jag ogillar inte mycket och det jag ogillar är självklara grejer som inskränkthet, rasism, homofobi och varje gång Bert Karlsson figurerar i media.

  emiloskarjohansson(at)gmail.com

  Emil 2016-03-23 23:03:39
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej,
  Jag heter Sofie och jag är ute efter lite nya bekantskaper. Helst såna som man går långa promenader, dricker öl och testar nya grejer tillsammans med. Jag är 29 år, från Stockholm och jobbar i mediebranschen. Hör av dig om du vill ta en kompisdejt!

  /Sofie
  sofie.j.ek@gmail.com

  Sofie 2016-03-23 22:16:20
  Svara
 • Hej alla!
  Jag är ute efter kompisar lite var som helst! Jag är 20 år och bor i Jakobstad i Finland för tillfället, men kommer från Borgå och drömmer om Stockholm. Jag pluggar grafisk design och det är ungefär det mitt liv mest går ut på just nu, att bygga upp mig i yrket. I höst ska jag iväg på praktik till Stockholm och skulle gärna lära känna folk därifrån, men också kompisar från andra ställen skulle va najs, kanske nån i Finland som läser detta? Annars så är jag väldigt intresserad i hundar(har en chihuahua), att sy, fotografera, gå på mysiga caféer, resa, och mycket annat!
  Det känns lite lustigt och läskigt men kul samtidigt att söka vänner på detta vis, men jag hoppas verkligen på att just du hör av dig!
  Kram! /Sandra
  s.e.snellman@gmail.com

  Sandra 2016-03-23 15:33:25 http://sastronauten.blogg.se
  Svara
 • STOCKHOLM
  hej alla fina! sent inlägg, men hoppas någon ser detta ändå.
  jag är en snart 27-årig stockholmsk flicktant som saknar en riktigt nära bra vän att prata och träffas ofta med. när jag jobbar befinner jag mig på ett av stockholms akutsjukhus och lajvar sjuksköterska och när jag är ledig är jag ofta hemma, umgås med mina två katter och pojkvän, dricker vin, lyssnar på musik, läser, skriver emellanåt, pysslar, går på konserter, reser när jag kan. men jag sover ganska mycket också och ska snart börja med yoga. är ganska tillbakadragen överlag, men i sällskap på tumanhand tar jag för mig lite mer. kram, skriva gärna! /i. isabelle.lof.tikkanen(@)gmail.com

  Isa 2016-03-23 12:22:32
  Svara
 • MALMÖ
  Hej! Jag heter Julia. Jag behöver en träningskompis. Jag har nästan precis börjat och behöver pepp och sällskap! Nån som är lika vilse bland alla hamstring curls och what not? Eller nån som är jätteerfaren och kan visa? Jag tar vad som helst min kille är trött på att ha mig i hasorna!
  PS. Om någon som inte vill träna vill höra av sig så får ni det också. Gillar krukväxter (men får sällan behålla dem för har katt), Suits, sötpotatis och drinkar men har inte råd med dem just nu för mitt CSN är indraget hehe. Pluggar polkand i Lund.

  julia.k.akesson@gmail.com

  Julia 2016-03-22 22:22:48
  Svara
 • Visstja: vilse.i.pannkakan@outlook.com

  Sanna 2016-03-22 21:10:53
  Svara
 • MALMÖ/LUND

  Här verkar ju vara ett helt gäng tjejer i 30-årsåldern(exakt ålder såklart egalt, jag är 31) som vill krisa/snacka feminism/fika/hänga/skapa/promenera/rasta hund/käka/läsa ihop i Malmö/Lund. Jag vill också!
  Vad tror ni om en en liten klubb/gruppdejt?
  Jag är för tillfället hemma med livskris och har gjort mig mer ensam än jag trivs med. Vill ni ses?
  Sanna

  Sanna 2016-03-22 21:09:43
  Svara
 • STOCKHOLM!

  Hej hej!
  Det här känns ju lite knasigt, men det är ju en sån fin idé så jag ger det ett försök.
  Jenny heter jag! Jag bor just nu i Hornstull, jag är 25 och har just tagit examen – jag är härmed journalist. Men detta innebär tyvärr att jag är arbetslös för stunden för det är en oerhört svår bransch. Men nog om det.
  Jag letar efter någon/några som vill hänga. Som liksom jag kanske tycker om musik väldans mycket – både att spela själv och att lyssna på, gillar tv-serier och film och som också önskar att den kanske hade någon den spontant kunde träffa och kolla på de där serierna med. Eller gå på Trädgården/Strand eller valfri klubb och dansa till peppig musik och spana på tjusiga människor.
  Så skriv några rader vetja om du vill ha någon att fika, titta på serier eller dansa med! Eller så startar vi ett band? Who knows.
  Kram Jenny – jenny.waldemarsson@gmail.com

  Jenny 2016-03-22 19:39:00
  Svara
 • HELSIGFORS/brev
  Hej!
  Jag heter Kajsa är snart 24år och bor i Helsingfors men kommer ursprungligen från Helsingborg. Jag har bott i Finland i snart 4 år men kan bara lite finska vilket är ganska pinsamt. Men ja, här studerar jag iallafall 2året kandidat på bildkonst akademien. Jag flyttade nyss ihop med min pojkvän och det blir oftast att vi hänger mycket med hans vänner efter som jag inte känner så många här i stan. Jag har ganska slappa tider i skolan och det händer väldigt ofta att jag bara sitter hemma och är ensam… Jag gillar att: läsa, fika!!!!!!! (saknar så mycket den svenska fika kulturen och letar hela tiden efter ett dröm ställe att hänga på här), kolla på konst, göra konst, gå på secondhand, gå på äventyr (även om det bara är att cykla till någon anna stadsdel eller liknande), dricka/hänga ute när det är varmt och röka många cigg.
  Så nu söker jag någon som vill hänga, fika, prata, dricka vin/drinkar/osv, gå på utställningar, äta eller bara hitta på vad som helst!
  Hör av dig! Kram!

  kajsaignestam@gmail.com

  Kajsa 2016-03-22 16:47:14
  Svara
 • GÄVLE + Vart du vill (så fort du kan)

  Hejhej! Jag har precis flyttat in hos min pojkvän i Gävle efter att ha tagit två kandidatexamens (puh!) och jobbar som lärare. Min pojkvän och mitt nya jobb är väldigt fina men nästan alla mina kompisar blev liksom kvar i Uppsala där jag bodde innan (har också bott i London). Så nu letar jag efter nya! Jag läser mer än vad som förmodligen är hälsosamt, älskar att fika i timmar, överanalysera filmer och böcker, gå på loppisar och hästar och andra djur. Jag vill såklart gärna träffa någon som tycker om lite samma saker. Jag är medveten om att jag ibland inte gör ett jättebra första intryck, så jag skriver gärna lite fram och tillbaka först. Det är inte så att jag egentligen är blyg eller så, men människor uppfattar mig ibland som ”skarp” eller avståndstagande. Jag lovar att jag är snäll egentligen, jag är bara lite socialt handikappad ^^.
  Om du vill ge det en chans skriv till johanna.petho@gmail.com

  Fridens Liljor!

  Johanna 2016-03-22 16:07:17
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej!
   Petra heter jag och bor utanför Falun.
   Jag hittade denna sida när jag sökte på brevvänner i Sverige. Jag har brevväxlatsedan jag var 6 år, nu är jag 43 år.
   Jag bor i ett tvåfamiljshus med min son som bor varannan vecka hos mig. Vi bor på över våningen. På nedre våningen bor min bror och hans fru.
   Vi har en inne katt. Ute har vi två kaniner och två shetlandsponnyer. Såg att du gillar hästar , har du egen häst?
   Precis som du gillar jag böcker, men jag lyssnar på cd/mp3 och läser lite punkt.
   Jag tycker om att pyssla, sticka pyssla med pärlor. Och att vara utomhus åka skidor, påta i trädgården. På sommaren blir det en tur med husvagnen och flera turer till sommarstugan. I morgon ska vi gå på bio med kompisar och se 101 åringen 🙂
   Glada hälsningar
   Petra

   Petra 2016-12-26 10:34:13
   Svara
 • Hejhopp!
  Jag är alltså Therese och är 17 år, vill poängtera att jag är decemberbarn så fyller faktiskt 18 i år! Jag bor i dalarna och går andra åter på gymnasiet, har lite smått ångest över att tiden går så fort och att jag snart tar studenten. Vill inte lämna lämna mina kompisar och livet jag har i min lilla stad men samtidigt är jag mer än redo att lyfta mina vingar och upptäcka världen.

  Jag älskar älskar älskar att läsa, jag möblerar om mitt rum minst en gång i månaden och skriver listor om allt. Jag är även en mycket bra lyssnare och löser gärna problem om förhållanden även om jag själv bara verkar hamna i dåliga. Finns det någon som vill klaga tillsammans med mig om att vara decemberbarn, eller bara prata om allt mellan himmel och jord så skriv skriv skriv!!
  KRAM!!
  therese@creekroad.se

  Therese DALARNA 2016-03-22 15:22:53
  Svara
 • Hejhej!
  Sanna heter jag och är sexton år. Går första året på gymnasiet, samhällslinjen. Älskar filmer, serier & musik, lyssnar mest på vinyl och då typ Håkan Hellström, Veronica Maggio, Arctic Monkeys, Joel Alme osv osv. Vill väl mest bara flytta till Paris eller London & gå på konstskola eller nått. Annars spelar jag teater, åker konståkning, äter vattenmelons godisar & hänger på tak.
  Vill du veta mer om mig eller bara vill ha någon att prata med om lite vad som helst så är min mejl:
  sannaboholm@gmail.com

  Sanna 2016-03-22 15:13:56
  Svara
 • GÖTEBORG + JÖNKÖPING

  Detta är så himla spännande! Och lite läskigt!! Precis vad jag älskar. Jag är Alice, 22 och pluggar media och kommunikation på vardagarna i Jönköping och lever i min hemstad Göteborg på helgerna. Pendlar pga trivs inte i Jkpg men bestämt mig för att gå klart mitt första år här tills jag fullföljer min kandidat på annan ort.
  Jag är i stadiet av livet då nästan alla kompisar är på vift runt om i världen och man undrar vad som liksom hände!? Söker därför fler goa människor som är roliga att hänga med 😀
  Mina nära och kära brukar förklara mig som en blandning av en prinsessa och en lastbilschaufför. Det tror jag passar ganska bra. Är liksom väldigt brudig men rapar alldeles för ofta och för högt.

  Saker jag gillar dåra: Svart pulverkaffe, fika i flera timmar, kolla på människor och fantisera om deras liv, strosa i saluhallen en lördagsförmiddag, råbiff med extra kapris, dricka vitt/rosa/rött vin, dansa på klubbar, köpa smink jag aldrig använder, en dubbelespresso efter en alldeles för lagom stor pasta, endorfinkicken efter några km på löpbandet, mopsar, skriva dikter/noveller/dagbok ish, läsa bloggar (Sandras, Kakan Hermansson, Fifty Scents), kolla på för många serier samtidigt (just nu ser jag suits, h.o.c och OC för miljonte gången), skor i all dess former, killar med bruna ögon och lockigt hår (curles get the girls).

  Saker jag inte gillar: När fiskbilen har stängt och man var svinsugen på räkor, nagellack som kletar pga inget tålamod i torkningsperioden, fölk med liten världsbild, faktumet att jag ännu inte har kirrat en Håkan biljett(!!), killar/män/gubbar som tafsar, personalen på NK acessories, när teet har svalnat och blivit fesljummet, alla djur förutom mopsar, när min bostad är ostädad.

  Puss och kram!

  alicejohansson.swe@gmail.com

  Alice 2016-03-22 10:30:43
  Svara
 • Hejsan! ÖVERALLT.

  Det är så himla svårt att beskriva sig själv i en minitext såhär. Men here we go.

  Jag heter Linnéa och bor i Älvdalen (världens minsta ställe så oddsen att du ens känner till det är liten). Jag tar alldeles snart studenten från samhällsprogrammet och ska jag vara helt ärlig har jag inte en aning om vart jag kommer att hamna framöver. Min klasskompis sa här en dag att det känns som att hon vill göra/bli/plugga olika saker från dag till dag och lite så känns det. Precis just nu är min lite lösa plan att jobba järnet i sommar (har sökt på lite olika ställen men antagligen blir det på hemmaplan) för att sedan tågluffa runt i Balkan en månad på sensommaren för att sedan jobba lite till för att kunna åka till Aussie i kanske ett halvår? Haha jag har verkligen ingen aning. Men en förebild i mitt liv sa till mig att det jag absolut inte ska göra är att tänka för mycket. Man behöver aldrig bestämma sig för vad man ska bli och bara man gör vad som känns bra nu så kan det ena leda till det andra på sätt som man inte väntat sig. Så det ska jag leva efter. Anyways, någon likasinnad? Vi kanske till och med kan bli resekompisar! Eller bara skriva på Facebook om allt mellan himmel och jord.

  Annars så älskar jag film & serier, mat (försöker även blanda in lite vegetariskt), att fota, att festa i Sälen (att bo nära en turistort är guld ibland), att äventyra (typ bestiga något litet berg, vandra och andra friluftsgrejer och galenskaper typ som paddling och fallskämshoppning) och överlag bara umgås med folk och ha till exempel pizza- och spelkvällar. Jag är en människa som lever i nuet och som försöker se positivt på saker och ting. Mina favvisämnen i skolan just nu är engelska och psykologi men jag har tänkt att jag vill plugga visuell kommunikation i Stockholm framöver någon gång.

  Jag vet inte, men man kanske får en bättre bild av mig om man kollar in min Instagram? Här kommer den i alla fall: @edithlinneaj och jag heter samma på Weheartit och på Pinterest heter jag @edithlinneajo

  Kram! edithlinneajo(at)hotmail.com

  Linnéa 2016-03-22 10:29:49 http://edithlinnea.com
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej!
  Jag heter Elodie, jag är från Frankrike och är 21 år gammal. Jag läser journalistik i Stockholm och älskar det! Jag läser massa böcker, tittar på massa filmer och tittar på ingen TV-show haha. Jag älskar att fota, filma, skriva, rita/måla. och att läsa filosofi och sociologi böcker. Jag har pluggat i snart fem år på universitet, har kandidatexamen i sociologi och statsvetenskap men drömmen var alltid journalistik (man läser journalistik bara på masterprogram i Frankrike). Den största drömmen är att göra film!!! Jag vill gärna träffa folk som kan tänka sig att ses kanske på ett fik eller i en park, för att prata/studera/jobba tillsammans! Vi kan även fota/filma tillsammans 😀 Spontana träffar är också något kul när det är för soligt ute för att stanna inne! Älskar att vandra och gå ut när solen är här och mitt intresse för foto gör att jag alltid lockas av makalösa platser, typ Island där jag var förra sommaren under tre månader! Att resa är också ett STORT intresse, har inte rest sedan december och känner att jag behöver åka iväg snaaart! Jag vill också gärna starta en bokklub eller vara med i en, och jag tycker att det vore kul att träffa en eller flera personer som vill ses och typ rita/måla/göra något annat kreativt tillsammans! 🙂 Jag kan förstås hjälpa till med franska också 🙂
  Hör av dig till min mejladress: elodie.fb@hotmail.fr ! 🙂

  Elodie 2016-03-22 00:26:46
  Svara
 • Hej! Snart 25, bor i Sthlm & pluggar sociologi på SU. Jag tycker om att hänga på barer, dansa på helgerna, prata skit, skratta, fika, resa, göra roliga saker osv. Jag skulle tycka att det vore kul att dra ihop ett litet gäng av folk som också vill barhänga (och dansa! –> längtar till sommarklubbarna), göra roliga saker och så. Hör gärna av dig om du också är på att styra ihop något 🙂

  Stockholm 2016-03-21 23:12:47
  Svara
 • MALMÖ

  Jag heter Linda och är 24 år gammal. Bor tillsammans med min sambo i en lägenhet i Malmö.

  Är nog rätt blyg av mig i början men när jag känner mig bekväm pratar jag gärna mycket! När jag jobbar gör jag det i en butik och när jag är ledig älskar jag allt som har med DIY att göra. Jag målar och broderar och klistrar, bygger möbler och ja,  allt. Tycker även om fotografering, fika, promenader, tv serier och smink (okej,  jag älskar smink och följer en hel hög beautymänniskor på Youtube).

  Har svårt att hitta nya kompisar eftersom jag inte rör mig i sammanhang där jag träffar nya människor. Så det hade varit kul att få kontakt med någon här.

  Hade varit superkul om du också gillar att skapa så att vi kan grotta ner oss tillsammans och peppa varandras kreativitet. Saknar någon att dela det intresset med. Men gillar du annat jag också gillar får du gärna höra av dig!

  Ser gärna att du bor i närheten av Malmö så att vi kan träffas. Men en Internetvän är också alltid välkommet.

  Detta känns så läskigt men jag måste våga. Har velat söka vänner i Sandras inlägg länge men alltid fegat ur. Nu blundar jag, klickar på skicka och håller tummarna. Man lever ju bara en gång.

  Min mejl är linda.brandt@hotmail.com och jag bits inte. Kram!

  Linda 2016-03-21 22:38:58 http://lilapixlar.blogspot.com
  Svara
 • HELSINGBORG

  Heter Ellinor är 20 år och är ny i Helsingborg. Vill lära känna någon att hitta på saker med! Jag gillar att laga mat , måla, gå på alla slags utställnings saker, att prata om allt (viktigt som oviktigt) & att ta fikor är min stora last (öl kaffe te choklad vin eller vilken slags dryck som intas på kafé/bar/hemma som helst) ha det bra och hoppas att vi hörs och ses !

  Ellinor.fredrika.johansson@gmail.com

  Elli 2016-03-21 21:48:16 http://Facebook.com/ellinorjohansson
  Svara
 • UPPSALA
  24 år och bor i en av Sveriges finaste studentstäder. Trivs väldigt bra men har blivit lite ensligt på senaste när en del vänner tagit examen och flyttat söderut. Så har du lust att ta en fika, dricka öl och diskutera livets stora frågor, bara hör av er! 🙂
  hilda.gullberg@hotmail.com

  Hilda Gullberg 2016-03-21 21:27:23
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hejjj.

  Jag heter Hanna och är 31. Jag flyttade hit förra hösten och skulle gärna lära känna folk och hitta flera tjejer att hänga med (väntar fortfarande kompis-tinder :D). Jag bor och jobbar på Söder så snurrar runt mest här.

  Lockar några av följande så hör av dig:

  Klättring, longboards, snowboards, slackline, resor & roadtrips, natur, miljö, bredspelkvällar, mysiga cafeer, vegetariskt-/veganmat, bastu vid Hellasgården, vandring, hundar, söndagspromenader, spontanträff och picknicks.

  hanna.kotamaki@gmail.com

  Hanna 2016-03-21 20:42:51
  Svara
 • Hej!

  Detta känns superläskigt. Jag vet inte alls om det här är rätt ställe- men jag testar ändå. Det är så att det nyligen har kommit fram att min älskade kille förmodligen har Aspergers syndrom. Jag känner mig rätt ensam i det här och det vore skönt att få prata med någon i samma sits. Hur det är att leva tillsammans med någon som har ett neuropsykiatriskt funktionshinder och sådär. Det behöver inte handla om just Aspergers.

  Förövrigt är jag en 20-årig tjej som inte har en aning om vad hon vill bli när hon blir stor. Är politiskt aktiv åt vänsterhållet, gillar att spela tvärflöjt och att vandra. Bor utanför Karlstad.

  Ha det bäst!

  Min mailadress är: majaskrautner@gmail.com

  Maja 2016-03-21 20:33:42
  Svara
 • MALMÖ/LUND

  Jag är en ca 20-årig tjej som snart har avverkat ett första sabbatsår. Med jobb och inom kort en månadslång resa, träning och kompishäng, fester och myskvällar, skrivande och serietittande. En sådär ganska vanlig person helt enkelt.

  För tillfället är min plan att börja plugga till hösten, antagligen sociologi eller media- och kommunikation.

  Jag är annars ett ganska stort energiknipppe som ofta gör tusen saker (gärna samtidigt), är pratig och skrattig, och social så länge jag trivs i en situation.

  Jag snicksnackar gärna med någon ny person på mejl, eller varför inte över en fika om det skulle vara så!

  Johanna_96@live.se

  Jo 2016-03-21 18:25:31
  Svara
 • Hej! Jag är en otroligt rastlös nittonåring som snart snart tar studenten och det är jag MER ÄN REDO FÖR.

  Det jag föredrar mest att spendera min tid på är att boka resor, dricka en massa vitt vin, dansa på klubb (och i danssalen för den delen), äta mängder av sushi och babbla i flera timmar. I vinter fyller jag en ryggsäck och drar till Sydostasien för att backpacka i fyra månader och det finns inget jag längtar mer till än att få komma ut i världen och leva. Jag älskar folk som är framåt och tar med en på diverse äventyr och jag är på att göra saker som är utanför alla möjliga comfort zoner man kan komma på. Låter kanske som världens mest hyperaktiva tjej nu, men jag kan också tycka att det är superhärligt att bara sitta och snacka i flera timmar med en soyalatte och så.

  Hör av er för att snacka om allt mellan att snart få leva life på riktigt (dvs efter-studenten-panik) eller om du vill med ut och dansa. Jag är på allt. Förresten så bor jag i Malmö.

  Tveka absolut inte, utan skriv skriv skriv till jennieromer@live.se eller leta upp mig på facebook.
  /Jennie

  Jennie, MALMÖ / VÄRLDEN 2016-03-21 17:53:37
  Svara
 • TAIPEI/SNIGELPOST
  Tänker att chansen är liten men att den ändå finns att någon här bor på samma del av andra sidan jorden som jag. Så om någon befinner sig här och är sugen på att hänga på marknader, barer, upptäcka staden och diskutera allt mellan himmel och jord med en 22 årig tjej från södra Sverige så hör av er!

  Om någon även vill brevväxla via snigelpost (tar ca 1 1/2 vecka för breven att komma fram till Sverige) hör av er ni också!

  blubbisch@gmail.com

  Em 2016-03-21 16:47:22
  Svara
 • RIKTIG POST VÄN – Sverige

  Jag är 33 år snart 34. Bor i skåne och gillar hundar, musik, mat, pojkvännen, naturen, resor, puls, vin, teater, intressanta livsöden, sticka, ost , löpning, vatten, frukt och hundra andra saker.
  Äskar att få och skriva brev. Finns knappt en bättre känsla än den när där ligger ett litet spännande kuvert i brevlådan!
  Skulle därför väldigt gärna ha en brevvän någonstans i Sverige. Skriv till mig så vi kan byta adress! Kul!!
  ewa_1000@hotmail.com

  {"author":"ewa" 2016-03-21 15:24:16
  Svara
 • OSLO
  Hej, jag heter kim och i juli flyttar jag till Oslo. jag har bara min pojkvän där och det är ju fint, men jag behöver kompisar också. Eller så tänker jag såhär. du behöver inte vara i just Oslo utan vart som helst ifrån. jag jobbar på desigbyrå, gillar att träna, gillar att laga massa mat, gillar det mesta faktist. kontakt: kim.tornstierna@boldscandinavia.com

  Kim 2016-03-21 13:33:07
  Svara
  • Svar på Kims kommentar.

   ÖREBRO

   Hej hopp! Joline heter jag, 25 år gammal och pluggade klart socionom i Örebro för ungefär ett år sen. Nu jobbar jag med ensamkommande ungdomar och räddar världen, en vårdplan i taget! Eh, lät skittöntigt men tycker verkligen att mitt jobb känns meningsfullt.

   Jag gillar att laga mat, dricka vin, promenera, fika, läsa, resa. Etc etc. Älskar att dansa men ingen festprisse, så om du letar efter en bf att shake loss med på Strömpis en lördagsnatt kvart i tre är jag dessvärre inte din girl.

   Skulle nog beskrivas som glad, kontaktsökande, spontan och har fått höra att jag är mästare på att ge folk bra presenter. Jag bakar också jävligt goda kakor.

   Söker sälle i Örebro för allt möjligt! Öl, marathons (kanske främst med typ film- eller serietema men inget är omöjligt), kulinariska experiment and so on.

   Släng iväg ett hej på mail eller på Facebook!

   Jolinejacobsson @ hotmail.com

   Joline 2016-03-21 20:07:15
   Svara
 • NÅGONSTANS I SÖDRA SKÅNE/BREVVÄN
  Hej, jag heter Felicia och fyllde 16 i vintras. Jag längtar efter sommaren, gröna träd, gymnasiet, storstäder, pirr i magen, cider och nya vänner.
  På fritiden spelar jag teater, skriver små texter, drömmer om framtiden, tittar i modemagasin, skrattar/gråter, pussar min pojkvän, pratar allvar eller tramsar med tjejkompisar, läser bloggar, åker så ofta som möjligt in till Malmö och försöker komma på vem jag är. Jag lyssnar på all sorts musik, men gillar mest svenska fina texter. Jag söker en fin brevvän att skriva om allt med, precis allt. Både dumma oviktiga saker som ändå känns så otroligt betydelsefulla, eller djupa saker som finns i ens tankar en söndag natt. Eller en vän som finns i någonstans i södra Skåne som kanske gillar att vara lite full, smyg röka ibland, sitta på café och prata, snygga killar eller tjejer, prata skit om korkat folk eller ja vad som så länge du tycker om att ha kul och prata. KRAM! nilssonfelicia@icloud.com
  P.s är väldigt glad, tramsig, ibland allvarlig, lite bitchig, men mest snäll 🙂

  Felicia 2016-03-21 12:14:33
  Svara
 • MALMÖ!

  I sommar fyller jag 32 och är just nu i ett glapp där många av mina vänner har fått barn och jag är inte riktigt där. Jag tycker om att dricka öl (och vin också för den delen), vara svettig på dansgolv, promenader (har en dvärgschnauzer), hitta på alla möjliga spännande äventyr och prata om allt mellan himmel och jord. Jag tränar lite en del på friskis och älskar att shoppa klänningar i 60-tals snitt.

  linnea.westergren.lw@gmail.com

  Nea 2016-03-21 11:40:40
  Svara
 • PARIS

  Hej!
  Jag bor sedan en månad eller så i Paris, ska stanna ett tag & hade gärnat utökat min vänskapskrets här.
  Spenderar all min lediga tid med att njuta av livet i Paris, allt från att hänga ute på barer/caféer till att gå
  på bokmässa eller museum. Tycker speciellt mycket om Palais de Tokyo, second-hand affärer, udda barer,
  allt med extra ingefära, böcker, asiatisk mat, ost, att vara utomhus när solen skiner & att diskutera livets
  alla frågor.

  Om du liksom jag bor i Paris & gärna vill träffa nya vänner, hör av dig! 🙂

  Email : my@edegard.nu

  Hi,
  Since a short while I am living in Paris and would love to meet new people here.
  I spend most of my time enjoying Paris at it’s fullest. Preferably I spend time
  at Palais de Tokoy, in a nice bar or resturant, with second-hand shopping,
  reading a good book and whatever I can do outdoors when the sun is shining.

  If you like me lives in Paris and would love to meet new people, feel free to
  contact me! 🙂

  Email : my@edegard.nu

  My 2016-03-21 10:24:14
  Svara
 • SKÅNE/ÖVERALLT

  Jag har varit borta i helgen så fick inte syn på detta inlägg förrän nu, förhoppningsvis tittar några trevliga fina människor in här fast det gått någon dag eller två. Jag heter Rebecca, bor i en mindre stad i Skåne och fyller detta året 22 (läskigt hur fort tiden går). Jag har relativt nyligen tappat ett helt kompisgäng, helt utan anledning, och känner mig ofta ensam och helt utan kompisar som verkligen bryr sig och lyssnar. Jag är tillsammans med min dröm till pojkvän som även är min bästa vän och jag har några kompisar, men vill så gärna utöka denna krets och hitta fler fina människor. Jag är (/har blivit mer?) blyg, så ta det inte personligt om jag inte har peppat mig själv tillräckligt för att träffas direkt!!!! Men som sagt, jag vill prata med dig oavsett varifrån du kommer och vart du bor. Skriva via brev, mail, messenger, snapchat eller vad som helst – kvittar hur stort eller litet det blir. Långa diskussioner eller bara skapa en grupp där vi kan skicka roliga videos och saker som får en på gott humör. Eller kanske en blandning? Allt välkomnas.

  Jag studerar just nu och kommer förhoppningsvis till sommaren att ha klarat min kandidatkurs i filmvetenskap. Ett stort intresse är alltså film, men även allt bra som kan tänkas visas på TV och diverse play-tjänster. Har du ett liknande intresse, vill diskutera filmer/serier, tipsa om saker man inte bör missa osv – borde du verkligen höra av dig. Musik är även någonting som har en stor plats i mitt hjärta. Jag var i Stockholm i februari och då såg jag (äntligen) Tame Impala, har inte varit mig själv sedan dess utan har mest svävat på moln. Helt otroligt var det. Jag älskar att kolla på fotboll, läsa bra böcker (tyvärr gör dock all min kurslitteratur mig så trött och har inte läst mycket utanför det den senaste tiden.. Tips tas gärna emot!) och att resa! Gud, vill så gärna resa mer till flera ställen runtom i världen. Har du restips eller vill diskutera resmål gör jag gärna det också. Drömmer även om att ha en tillräckligt säker ekonomi till att flytta hemifrån också, vilket samtidigt är lite läskigt då jag inte har en aning om hur man går tillväga för att fixa detta. Finns det någonting som jag verkligen inte får glömma att tänka på som du vill tipsa om? Snälla gör det för jag känner mig som Cher i Clueless. Hursomhelst, det finns verkligen inget för litet att diskutera. Jag är väldigt bra på att lyssna så om du bara vill ha någon att skriva av dig till, kan jag kanske vara den du söker.
  Maila på: b.ere.94@hotmail.com om någonting av detta röriga jag skrivit låter intressant så kanske vi snart skrattar åt konstiga videos eller diskuterar de senaste serierna på Netflix.

  Rebecca 2016-03-21 09:49:45
  Svara
 • BRISBANE/SUNSHINE COAST
  Befinner mig boende mitt i mellan Brisbane och Sunshine Coast. Behöver lite fler vänner att kunna åka på äventyr med och uppleva detta land. Själv är man 20 år och arbetar som au pair, har även bott 4 månader på Gold Coast. Intressen involverad mycket mat (gärna vegetariskt eller veganskt), besöka alla vattenfall och vattenhål man kan hoppa ifrån, träning om humöret är så och mycket mer. Finns någon i närheten skriv gärna ett mejl! veronica.ka@live.com

  Veronica 2016-03-21 04:11:42
  Svara
 • QUEENSTOWN, NZ

  Hej alla fina!
  Efter att ha rest runt i Nya Zeeland har jag nu tänkt slå mig till ro i Queenstown under några månader. Jag kom hit igår så jag har varken vänner, jobb eller knappt boende än. Så vänner i alla former är välkomna!

  Jag är 23 år (i april) och har i princip rest runt de senaste 3,5 åren. Böcker (speciellt fantasy) är min stora passion och jag försöker själv skriva en bok, jag älskar att vandra och har väl tänkt göra ohälsosamt många vandringar runt QT, kaffe har blivit en favoritdryck bredvid gin och rödvin. Jag älskar människor som är passionerade, som utmanar intellektuellt, som man kan diskutera med i timmar, som tycker om att dansa och dricka rödtjut, läslusar, som älskar naturen och som tar lätt på livet.

  Är du i QT, NZ, eller helt enkelt vill ha en brevvän, hör av dig!!

  Lisa
  Lingels@hotmail.com

  Lisa 2016-03-20 23:43:54
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej! Vi är tre tjejer som har fått kontakt med varandra via Sandras senaste brevvänsinlägg och som vill starta en bokklubb. Vi läser allt (gärna olyckliga kärleksromaner!) och letar efter fler kultur- och litteraturintresserade medlemmar. Kom och var med! 🙂
  Skriv till Ingrids_@live.se

  Ingrid 2016-03-20 23:12:55
  Svara
 • Hej! Jag heter Charlotte och är 24, nästan 25. 🙂 Har bott i Stockholm i snart fyra år och är inne på mitt fjärde år av utbildning till svensklärare. Det känns sjukt och väldigt nervigt att snart vara klar gymnasielärare med allt vad det innebär.. Bor tillsammans med pojkvän i en liten etta i Hammarby sjöstad och trivs fint! Dock skulle det vara kul att utvidga umgängeskretsen något 🙂 Jag är öppen för det mesta, älskar att lyssna på Kent, gå på konserter, sitta på fik, läsa böcker (Lena Andersson är en självklar favorit), hänger också lite för ofta på Netflix och längtar efter att nya säsongen av Twin Peaks kommer ut – agent Cooper kan vara den bästa karaktären som gjorts (?!) =)
  Hör av dig på min mail, cheden9104@gmail.com, om intresse finns! :))

  STOCKHOLM 2016-03-20 23:06:48
  Svara
 • Hoppsan, hoppsan! Glömde skriva att jag älskar att resa. Så om någon är sugen på att ge sig ut i världen i framtiden så skriv till linda.hultman(@).com

  Göteborg 2016-03-20 22:43:30
  Svara
 • Hej! Linda heter jag och fyllde ganska nyss 21 år. Om några dagar flyttar jag till Göteborg där jag ska gå en makeup-utbildning och samtidigt läsa Webbteknik 2 på distans. Finns det någon som skulle vilja laga mat med mig? Budget 😉 Kolla på tv-serie och film? Spela monopol i flera timmar, ha pannkakslunch och hamna i matkoma? Träna tillsammans? Promenera eller spela badminton/vollyboll/pingis? Jag är inte speciellt bra på något av det, men tycker ändå det är roligt. Just det, jag ska den 5 juni på konsert, Håkan Hellström, och jag ska gå SJÄLV. Är det någon som vill gå med mig? 😀 Jag ska även på Kent den 1 oktober, SJÄLV… Jag är otroligt sugen att se Muse också. Jag har ingen biljett bokad, men vill någon gå med mig så skriv, snälla!!! Vill DU se Muse med mig, den 11 juni i Stockholm? Mejla linda.hultman(@)hotmail.com

  Göteborg 2016-03-20 22:41:07
  Svara
 • VÄXJÖ/VAR SOM HELST
  Hej! De senaste dagarna har jag haft en sådan enorm lust att börja skriva annat än uppsatser och tentor igen att det kittlas i hela kroppen. Dikter, noveller, vardagsbetraktelser eller vad som, men jag sitter här med mitt tomma worddokument utan att komma någonstans. Vill du bli min skrivkompis?! Jag tänker att vi kan utmana varandra att utveckla vårt skrivande och skicka texter till fram och tillbaka för kamratrespons. ELLER, alternativt om du finns i Växjö, leta inspiration, sätta oss på ett kafé och skriva tillsammans eller prata om vardagsproblem över ett glas vin. Gillar du att läsa kan vi ha en bokcirkel och gillar du djur har jag flera stycken. Bor du i en annan del av landet skriver vi helt enkelt till varandra istället för att prata!

  Jag heter Sofia förresten. Är 24. Har skrivit på något brevvänsinlägg förut och träffat jättefina människor och det är ju alltid kul med nya bekantskaper, eller hur?!

  Hör av er, för tusan!
  sofia.sjoelund@gmail.com

  Sofia 2016-03-20 22:34:05
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej!
  Nelly heter jag, är 22 år och är ganska ny i Stockholm. Har bott här lite on and off sedan ett år tillbaka. Befinner mig i ett slags limbo i mitt liv just nu, då jag inte vet vad jag vill göra i framtiden, trots utbildning. Om dagarna så jobbar jag tråkjobb och svär lite smått över bostadsbristen i Sverige. Jag längtar efter härligt umgänge och nya vänner, då jag inte känner många här utanför jobbet. Jag gillar film, foto, böcker, skrivande, god mat och härliga utekvällar med mycket fuldans. Det skulle vara underbart kul att träffa likasinnade personer att hänga med, ta en kaffe/te, promenad eller ett glas vin och bara diskutera sjuka idéer och kreativa tankar tillsammans med. Om du född och uppvuxen i Stockholm eller är precis som mig helt ny här spelar ingen roll. Vill upptäcka Stockholm på alla sätt och vis! Jag är så pepp på att träffa nya människor och att kompisdejta. Antar att du som läser det här är det med!

  Hör av dig till mig på: nyeasahg@outlook.com

  Nelly 2016-03-20 22:28:40
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej!
  Nelly heter jag, är 22 år och är ganska ny i Stockholm. Har bott här lite ”on and off” sedan ett år tillbaka. Befinner mig i ett slags limbo i mitt liv just nu, då jag inte vet vad jag vill göra i framtiden, trots utbildning (kulturstudier). Om dagarna så jobbar jag tråkjobb och svär lite smått över bostadsbristen i Sverige. Jag längtar efter härligt umgänge och nya vänner, då jag inte känner många här utanför jobbet. Jag gillar film, foto, böcker, skrivande, god mat och härliga utekvällar med mycket fuldans. Det skulle vara underbart kul att träffa likasinnade personer att hänga med, ta en kaffe/te, promenad eller ett glas vin och bara diskutera sjuka idéer och kreativa tankar tillsammans med. Om du född och uppvuxen i Stockholm eller är precis som mig helt ny här spelar ingen roll. Vill upptäcka Stockholm på alla sätt och vis! Jag är så pepp på att träffa nya människor och att kompisdejta. Antar att du som läser det här är det med!

  Hör av dig till mig på: nyeasahg@outlook.com

  Nelly 2016-03-20 22:25:51
  Svara
 • GÖTEBORG
  Hej! Mitt namn är Ella och jag bor på en liten ö en bit utanför Göteborg, är 16 år men blir 17 lagom till sommaren. Läser estetiska programmet på gymnasiet och gillar att fota, måla och vara ute och göra saker. Tycker även om musik och band, bland annat 5 seconds of summer, troye sivan och all time low. Gillar att prata med nya människor och skaffa nya vänner, så skriv gärna om vi har nått gemensamt ! frivillig kram!

  mail: ella.bjelv@hotmail.com

  Ella 2016-03-20 22:09:51 http://sagerbaraklick.blogg.se
  Svara
 • VÄSTERÅS

  Hej! Jag heter Nathalie, är snart 21 och söker lite härliga människor att hänga med och hitta på roliga saker med. Tycker om att fika, skratta, fota, promenera, dricka vin, laga mat och en massa annat. Ses gärna över en fika eller ett glasvin (kanske på någon uteservering) eller bara hittar på något. Hör av dig till: nathalieharlin@hotmail.com

  Kram!

  Nathalie 2016-03-20 22:02:18
  Svara
 • GÖTEBORG

  Hej! Mitt namn är Ella och jag bor på en liten ö utanför Göteborg, är 16 år men blir 17 lagom till sommaren. Läser estetiska programmet på gymnasiet och gillar att fota, måla och vara ute. Tycker även om musik och band, bland annat 5 seconds of summer och all time low. Skriv gärna, gillar att prata med människor och skaffa nya vänner ! frivillig kram på er

  Ella 2016-03-20 22:01:18
  Svara
 • ÖREBRO
  Vågade inte skriva sist men har som mål att bli lite modigare så här kommer det!
  Hejhallå! Jag heter Sandra, blir till hösten 23 år och kommer ursprungligen från västkusten. Har drygt ett år kvar på lärarutbildningen. Hoppas att genom det här hitta nya vänner att hänga med här i Örebro då stora delar av bekantskapskretsen är utspridd över landet. När jag inte pluggar dricker jag massa te, lyssnar på podcasts, lagar mat eller pillar med mina ideella uppdrag. Åker också tillbaka till hemstaden för att umgås med familj och pojkvännen.
  Jag hoppas hitta någon som vill promendera i vårsolen, göra små utflykter, fika, prata eller något annat, jag är öppen för det mesta!

  Min mailadress är: Dauksii@hotmail.com

  Sandra 2016-03-20 21:21:02
  Svara
 • GÖTEBORG– titta hit!!

  Tjaba!! Jag är en tjej som är 20 år och flyttade till Göteborg i september förra året! Jag gillar allt som ger ett leende på läpparna! Just nu jobbar jag här och trivs superbra! Men i en ny stad kan man känna sig väldigt ensam i bland. Så skulle så gärna fylla på listan på vänner som bor i Göteborg så fler kvällar blir fyllda med roligheter! Så skriv till mig på : alicepersson.kalmar@gmail.com

  Alice - Göteborg 2016-03-20 21:16:36
  Svara
 • Skåne – Överallt annars

  Hej! Bella heter jag och fyller 20 nästa månad vilket känns bra samtidigt som det känns lite läskigt. Går sista året på gymnasiet just nu p.g.a. byte av linje och funderar mycket kring vad som ska hända i livet och vad jag vill göra. Jag är ganska introvert så jag har få nära vänner vilket är trevligt men det blir lite svårt att få nya perspektiv på saker och ting så skulle gärna vilja lära känna någon annan också!
  Jag vill diskutera ALLT möjligt. Serier/filmer/relationer/livet/politik/minnen/mat/inredning/allt. Jag söker främst någon att mejla med om dessa saker eller något annat trevligt 🙂

  bellixa.ik@gmail.com

  Bella 2016-03-20 21:12:44
  Svara
 • Hi Copenhageners!
  I moved to Copenhagen last autumn to study a Master’s Programme and am currently visiting a danks for skandinavier language course. But no course can substitute to use the language in real life and I am therefore looking for a language partner to speak Danish with over a good cup of tea or a glass of wine. I am fluent in German (my mother tongue), English and Swedish. I am looking forward to hear from you! /Verena
  verenpi@ruc.dk

  Verena 2016-03-20 21:02:57
  Svara
 • En 20 år gammal tjej, som tröttnat på ekorrlivet i Stockholm, och tänker flytta till Nya Zeeland i 1år! Tänkte dra i september-oktober! Och kommer vara såå ensam.
  Vill hika massor, göra alla crazy saker som bungee, fallskärm och boat rafting, träffa människor, njuta av landskapet och allt det där! Vet att detta är ett long shot men om någon ska dit eller kommer vara där då och vill träffas, dra tillsammans eller så då får du gärna mejla!

  Caroline 2016-03-20 20:12:03
  Svara
 • MALMÖ/KARLSTAD

  Hej, Julianna heter jag och läser just nu vid Malmö högskola, men kommer att flytta till Karlstad i sommar.
  Jag är allmänt kulturintresserad, men dans och teater är favoriterna.
  Jag letar efter någon som vill prata, laga mat, bilda en bokcirkel, gå på föreställningar eller dricka vin/öl/whisky/te.
  Om du tycker det verkar trevligt, skicka iväg ett mail så kan vi ses!

  julianna.vidarsdottir@gmail.com

  Julianna 2016-03-20 20:08:57
  Svara
 • LUND/SKÅNE

  Hej! 🙂

  Jag är en 26-årig tjej som gillar en himla massa grejer faktiskt. T.ex. att läsa, drömma om resor, se på film, sommaren, vara ute i naturen, dricka drinkar, klappa hundar, choklad, åka på utflykt, inredning m.m. Jag vill gärna bli mer insatt i feminism, bättre på yoga, lära mig spanska & börja odla grönsaker.
  Till vardags är jag student & jobbar också vid sidan om skolan.

  Som person är jag ganska introvert & har därför lite svårt att lära känna nya människor. Men jag vill så gärna ha fler personer jag känner mig glad & trygg med. Förutom det vill jag nog påstå att jag är positiv, pålitlig & upplever gärna nya saker! Att livet är kort är ett av mina motton!

  Har vi något gemensamt? 🙂 Skriv! Min mejl är: popcornet-@hotmail.com

  Nellie 2016-03-20 20:05:13
  Svara
 • LUND/MALMÖ

  Hej!
  Jag är 24, snart 25 (hjälp) år och flyttade ner till Lund från Luleå i höstas för att plugga till sjuksköterska i Malmö. Jag är just nu sjukskriven pga livskrisar och ångest över att inte veta vad jag vill bli när jag blir stor – med andra ord har väldigt mycket tid och väldigt mycket tankar att dela med mig av!
  Annars sysslar jag mycket med att läsa pga älskar böcker, lära mig om feminism pga viktigt och bra, äta mat pga gott och tänka väldigt mycket pga smått neurotisk. Har inte jättemycket vänner här nere i Skåne-land så vill gärna kompisdejta, hitta bra öl-ställen, fika och träffa fina människor som jag vet finns där ute utanför min 26 kvm lägenhet.
  Just nu sämst på att marknadsföra mig själv så tänker sluta skriva nu och trycka på skicka för det är sjätte gången jag skriver om detta och fegar ur varje gång så nu får det vara nog!

  Mail: Ekunorr@gmail.com

  Kajsa 2016-03-20 19:38:21
  Svara
 • BREVVÄN + SUNDSVALL

  Hej! Jag är en 23årig tjej som dricker kaffe (kanske för mycket), älskar att prata och tycker om att resa.

  De senaste 5 åren har jag flyttat runt en del i Sverige och sökt min plats i livet.
  Jag jobbar på veckorna och känner mig ibland lite ensam då mina fina vänner är utspridda i hela landet. Så därför söker jag någon som kan ljusa upp mina dagar med ett mejl. Eller kanske en fika, bokcirkel, promenad, träningssällskap, bio eller resesällskap?
  Jag jobbar just nu på en förskola och står i valet och kvalet för att söka och börja plugga i höst, i så fall till förskolelärare eller sjuksköterska (och barnmorska i framtiden).
  Jag är intresserad utav inredning, film/tv-serier, böcker, feminism, hantverk osv. Men pratar gärna om allt och inget, både roliga och jobbiga saker, som vardagliga problem, träning, eller kärlek och besvikelse.

  Hör gärna av dig om du tror att vi har något gemensamt! annahelenepalm@gmail.com

  Helene 2016-03-20 19:15:26
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej! Johanna heter jag och flyttade till Stockholm i början av året för att påbörja min resa att bli barnmorska efter tre år i London. Vill hitta London-älskare, några att uppleva kultur med (allt från museum till opera), baka med, sitta på uteserveringar med och allmänt bara hänga med i Stockholm! Jag älskar böcker, att dricka te, spela brädspel, fluffiga djur och att åka på äventyr.
  Dricker inte längre alkohol (men bryr mig inte ett skvatt ifall du skulle göra det!) men hade varit intressant att hänga med någon likasinnad också (eller brevväxla med?!).

  Släng iväg ett mail så hörs/ses vi!

  johannanyman@hotmail.com

  Johanna 2016-03-20 19:12:48
  Svara
 • MALMÖ
  Hej på er!
  Har precis flyttat tillbaka till Malmö efter flera år med plugg på annan ort och resor utomlands, vilket gör att många av mina närmsta kompisar också bor på annan ort. Därför letar jag efter nya sköna vänner att hänga med här i Malmö med omnejd, jag tänker mig promenader med en kaffe i handen, vin/öl på någon uteservering eller bara laga mat hemma och kolla någon trevlig serie. Jag gillar det mesta, just nu håller jag på att träna inför GBGvarvet, vilket jag lite ångrar att jag anmält mig till 🙂 Hoppas vi ses! Kram på er! (tove.kullendorff@gmail.com)

  Tove 2016-03-20 18:27:35
  Svara
 • NORRKÖPING – ÖVERALLT
  Jag söker dig som kanske känner dig lika ensam som jag. Jag söker dig som kanske inte kommer in i sociala sammanhang lika självklart som extroverta människor gör. Jag heter Madeleine och tycker om feminism, vänsterpolitik, 60-tals musik, klänningar och kultur. Jag behöver nya coola kvinnor i mitt liv! Vi kan resa, dricka vin eller bara utbyta tankar och funderingar över mejl. Jag är 23 år gammal – det vore önskvärt om du var i samma ålder.

  Mejla: Madeleines.92@hotmail.com

  Madeleine 2016-03-20 18:03:01
  Svara
 • *Stockholm – Norrköping – Anywhere*

  Hola mis amigos,

  Currently I’m living in Stockholm for an internship at Subtopia. I’m Swedish but I don’t mind if you come from elsewhere. I’m both looking for a snail mail friend or a companion to meet up for a beer, bike ride, swimming, sightseeing (love exploring new places, corners or shops), checking out fluffy dogs, get an ice cream or two or what ever you feel for. Just turned 24 and in June I will graduate from uni. Right now I’m organizing 10 thousand pens that we found in the attic – ought to send out applications and behave like this Sunday isn’t that grey.

  You can reach me on friso196@student.liu.se so we can exchange/decide postal addresses or meeting spot.

  Adios!

  Frida 2016-03-20 17:21:18
  Svara
 • HELSINGFORS eller BREVKOMPIS

  Hej alla! Jag heter Jenny och fyller snart 21. Jag flyttade till Helsingfors i höstas där jag pluggar och känner mig inte riktigt hemma där ännu. Söker någon att eventuellt kompisdejta i Helsingfors eller annars bara skriva till om allt och ingenting. Jag vill gärna lära känna nya människor, men tycker inte alltid att det är så lätt. Jag älskar våren, musik (gärna på svenska), feel-good romaner, resor och tv-serier. Jag tycker om att skriva och skriver gärna långa texter om vad jag känner och lite påhittat ibland. Jag drömmer mig ofta bort och vill se världen. Som vilken 20-någonting som helst!
  Så om någon vill träffas eller bara skriva, hör av dig ifall jag låter som någon du vill lära känna.
  Min mejladress är: jenny.ho95@hotmail.com

  Jenny 2016-03-20 17:00:24
  Svara
 • Hejsan! Tilda heter jag. Jag är en artonårig tjej från en liten småstad i Blekinge. Den 10:e juni tar jag studenten och under sommaren planerar jag att jobba och att åka på äventyr. Mina intressen är att skriva, läsa, dansa fuldans, dricka te/tequila, fika, gå på bio och att gå på loppis/second hand. Om du tycker jag verkar som en trevlig prick också känner dig sugen på sommaräventyr, skicka iväg ett mail till mig: tildan_2@hotmail.com

  Tilda 2016-03-20 16:49:05
  Svara
 • GÖTEBORG

  Söker dig som, precis som jag, älskar att gå på diverse spelningar på Pustervik men då och då saknar sällskap med lika förträfflig musiksmak. Ska vi slå följe nästa gång kanske?

  M 2016-03-20 16:46:05
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej! Jag är en 19-årig tjej som bor i Stockholm och tog studenten från en skola på söder förra året. Mina bästa vänner har flyttat/är på äventyr och de man hängde med i gymnasiet gör också sin egen grej. Jag jobbar istället på Ica, men lever för allt utom det (minus pengarna såklart).

  Tycker om att: dricka alkohol(helst nåt bubbligt), dansa på klubbar, umgås med vänner, lyssna på roliga podcasts, läsa töntiga ungdomsböcker, snacka skit om killar och andra som är helknäppa, röka cigaretter och mycket mer. Är en väldigt ärlig, glad och social person som helt enkelt vill träffa nya människor att hänga med; inte starta några bokklubbar eller skriva brev till, bara hänga och ha kul.

  Om du också bor i Sthlm och är taggad, mejla mig på: godisneneh@hotmail.com (den klassiska mejladressen man aldrig raderar) på instagram eller Twitter @nenehdm så styr vi upp nåt!

  Neneh 2016-03-20 16:15:20
  Svara
 • Hejhejhej,

  Matilda, 29 år och har en tanke på att det vore trevligt att ha någon typ av återkommande aktivitet bestående av virkning och vin med ett gäng. Kan med fördel blandas upp med brädspel (Settlers, Ticket, PowerGrid etc) och Gin&Tonic. Eftersom jag inte är så duktig på meditation/mindfullness-svängen så pratar jag gärna böcker, serier, feminism, game of thrones etc etc under tiden. Vore kul att få ihop ett par kreativa personer som kanske kan ha något gemensamt virkprojekt eller liknande.

  m.ca.andersson@gmail.com

  Mailda 2016-03-20 16:09:18
  Svara
 • RESEKOMPIS(/AR)

  HEJ!! jag är en glad och rastlös snart 22årig dalkulla. för två veckor sedan kom jag hem ifrån en 6 veckors volontärresa i Sydafrika och nu sitter jag hemma i soffan och det kryper i kroppen av längtan efter mer. pga detta har jag insett att jag nog inte alls söker högskola till hösten utan beger mig ut på nya äventyr igen (jag är jättepank och måste därför jobba i alla fall tills hösten gör entre tyvärr), och vill jättegärna ha sällskap! Sugen på samma grej?? Tänker mig att jag är borta i alla fall några månader (vi behöver ju inte hänga hela denna tid heller såklart) men mer än så har jag inte bestämt än, hit me med vem du är/drömresemål/tips/berättelser om tidigare resor eller bara livet i övrigt vettja, det kan ju bli superkul!

  puss och kraaaam,
  Caroline (carolinehansols@hotmail.com)

  Caroline 2016-03-20 15:03:09
  Svara
 • UPPSALA/överallt brevvänner + vänner

  Heej, jag fyller 20 om nio dagar exakt och om två veckor flyttar jag till Uppsala. Är just nu LOST I DJUNGELN på universitet och vette tusan vad jag ska inrikta mig på/läsa i höst (läser ett program nu).

  I alla fall, så gillar jag mode och konst och vin och promenader och serier och böcker och plantor och jag lyssnar på musik nästan jämt och är hooked på Paris. Söker allt från brevvänner som vill skriva långa mail om allt och vänner utanför internet. Alltså typ fikakompisar, nationskompisar, promenadkompisar, you name it. Kanske kan vi skapa vårt egna lilla Uppsala crew?

  PUSS

  Mailadress: Sanna.neumanns@gmail.com

  Sanna 2016-03-20 14:58:01 http://www.sannaneu.blogg.se
  Svara
 • UMEÅ
  Hej!! Sarah heter jag, nyinflyttad i umeå och 23 år gammal. Jag skulle gärna lära känna nya människor här som vill hänga, kanske över en fika/ett glas vin. Gillar att resa, gå på konserter, testa nya restauranger och fik osv osv. skriv!! Sarah–engstrom@hotmail.com

  Sarah 2016-03-20 14:40:50
  Svara
 • HELSINGBORG/brevvänner

  Är ju antagligen yngre än målgruppen, men vad gör det? Ebba heter jag och är 14 år. Gillar kaffe, långa samtal, netflixmaraton och allt däremellan. Tycker förträffligt mycket om att lyssna på artister som Håkan, Maskinen, Krunegård och naturligtvis Kent. Om något i denna korta kommentar känns intressant, skriv!

  Ebba 2016-03-20 14:32:56
  Svara
 • UPPSALA

  Tjäna

  Är 22 år och pluggar för närvarande i Uppsala men drömmer mig mest bort till bergen hela tiden. Hänger mest med mina tre vänner från programmet eller mina fellow kollektivare som jag bor med. Bor på en gård på landet men hänger i stan så ofta som jag orkar ta mig in. Annars ligger jag mest och kollar på parks&rec hela dagarna, om och om igen. Vill gärna bredda min bekantskapskrets i uppis så om någon (helst med nationsleg) vill hänga lite är det bara att höra av sig. Min mail är mariahellman93@gmail.com kom igen det blir kul

  Maria 2016-03-20 13:56:51
  Svara
 • SYDNEY

  heyy! är en 21 år gammal chey från malmö som flydde till australien för typ exakt ett år sedan. tänkte bara stanna i sydney i tre veckor men det blev lite längre än så och tänkte stanna här ett tag till faktiskt. jag gillar söta djur, älskar att prata om aliens och konspirationsteorier, musiiik och att rita och hålla på. älskar att laga mat och är en sån jobbig vegan så om du är veggie så är det ett + :–) söker någon som bara vill hänga och yoloa helt enkelt.
  hör av dig om du vill du en kaffe/öl/göra sushi med mig (vilket jag är queen på )/whatäver oki! cya

  ida 2016-03-20 13:33:49
  Svara
 • Brevvänner/vänner!
  Hej på er! Jag söker någon att skriva några rader med eller hänga med om det också passar, men är för tillfället lite mellan boenden och har ingen fast punkt eller stad framöver eftersom jag snart ska flytta hem till mina föräldrar igen i en pytteliten stad mitt i den djupaste, grönaste skogen och fundera på vilken väg livet ska ta härnäst. Jag är 24 år gammal (ung!) och är på sluttampen av mina studier. Jag tycker det hade varit så härligt att hitta någon att skriva av sig med, om allt mellan himmel och jord. Om djupa känslor, om lyckliga små glädjestunder, om böcker man tycker om, om något recept som är så jäkla gott, eller om något annat som hör livet till. Högt och lågt helt enkelt!

  Om du känner lite samma sak får du mer än gärna höra av dig till mig therese.olofsson(@)outlook.com

  therese 2016-03-20 13:32:40
  Svara
 • STOCKHOLM

  Jag heter Erika och är 24. Sånt som jag tycker om är att åka långt bort och se landskapen susa förbi utanför, affärer med många gamla saker, att fota, inredning, att äta stora veganska middagar tillsammans med vänner, nya städer att upptäcka, folk som brinner för något väldigt mycket, att pyssla och göra saker själv och havet. Jag är en väldigt kreativ person, och har oftast massvis med tankar som flyger runt i huvudet, så många ser mig nog som ganska drömmande.
  Jag har en fin pojkvän som bor ända borta i Lund, så spenderar lite tid på tåg. Det är tur att jag tycker om det så mycket. Men ibland blir det lite ensamt i Stockholm, så det skulle vara fint att träffa lite nytt folk att gå på utställningar, loppisar, inredningsbutiker, laga middag med eller bara ta en promenad med och prata om allt mellan himmel och jord. Kika gärna in på min blogg för att få ett lite bättre grepp om vem jag är!

  Min mail är erikaeriksson91 @ gmail.com

  Erika 2016-03-20 13:08:22 http://erikameriksson.blogspot.se
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej allesammans! Jag är en öppensinnad 21-årig tjej som söker efter en ny vän att hänga med eller kanske två?! Tycker om rödvin, böcker som väcker tankar (främst om kärlek), klassisk musik (Ludovico Einaudi – någon som gillar?!?!), kent och så vidare. Är väldigt filosofisk av mig och älskar att analysera människors beteenden även om man sällan fattar någonting. Just nu studerar jag till sjuksköterska, läser en skrivkurs på distans och drömmer om att skriva en roman en dag.

  Tveka inte – skriv! Ålder spelar absolut ingen roll <3

  potatis_94@hotmail.com

  Sheima 2016-03-20 12:41:04
  Svara
 • STOCKHOLM

  Har ganska nyligen flyttat hit, Solna för att vara mer exakt och känner inte så mycket folk här. Jobbar om dagarna, men skulle vilja träffa folk utanför jobbet också. Gillar loppisurndor (har börjat ha ganska bra koll på Solna/Sollentuna/Uppsala men skulle vilja hitta fler), dricka vin, laga mat, hundar, handarbete/kreativitet och vara utomhus. Har som mål med året att vara mer kulturell med allt det kan innebära, högt som lågt. Just nu gör jag det mesta ensam men det skulle varit kul om en fick sällskap eller nån som drog med en på olika aktiviteter, om det är löpning, kurser, loppisrundor eller bokcirkel m.m. Är 28 år.

  lisaedman87@gmail.com

  Lisa 2016-03-20 12:05:40
  Svara
 • STOCKHOLM!

  Hej, Ida heter jag och är 26 år och bor i Solna med min sambo sedan ett par år. Jag gillar massor med saker – till exempel löpning, att fika, äta ambitiös frukost (mitt bästa), dricka bubbelvin (helst prosecco), resa, laga mat och parkhäng. Tänker avvika lite här och meddela att jag är en människa som tycker museum är typ tråkigast i världen och konst är liksom inte min grej (min kille blev tokig på mitt ickeengagemang när vi var på Louvren i höstas). Kanske har jag bara inte hittat rätt museum, vad vet jag!

  Skulle tycka det var himla kul att träffa nån som man till exempel kan ta en kvällspromenad eller en fika med, eller något annat trevligt.

  Finns på adeida(at)gmail.com

  Ida 2016-03-20 11:23:40
  Svara
 • Hej! Är en tjej på 16 (snart 17) år som söker en brevvän i nånstans i Paris, London eller någon annan storstad. Stockholm eller Göteborg funkar också bra. Varför jag väljer just detta är eftersom jag själv bor i Eskilstuna som är en liten stad. Jag drömmer varje dag om att få lämna denna stad, flytta härifrån bara.
  Jag själv är en person som alltid är glad. Jag älskar att få andra att le. Jag har väldigt många tankar i mitt huvud hela tiden. På fritiden spelar jag fiol, lyssnar på podcasts, kollar på serier och läser böcker.
  Hör av dig om det låter intressant!

  LONDON/PARIS 2016-03-20 10:28:45
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej! Är en 25 årig tjej som flyttade upp till Stockholm från Göteborg för mer än 1,5 år sedan. Jag känner att jag liksom inte riktigt kommer in i staden för jag har inte så många att hänga med. Studerar design och trivs himla bra med mitt vardagsliv då skolan tar upp mycket tid men tycker ju det är okej pga kul 🙂 Dock blir jag lite tokig på att jag inte har så mycket vänner jag bara kan va spontan med! Typ ta en fika på stan, strosa, ta en promenad, ut och ta en öl, gå på konsert osv! Vill helt enkelt ha ett mer socialt liv! Är glad oftast, gillar att resa, drömma, musik, kultur, katter 🙂 vi hörs!
  Fyrafarger@gmail.com

  Lovisa 2016-03-20 10:19:15
  Svara
 • MALMÖ/SKÅNE
  HEJ! är en 27 årig tjej som är rätt så ny i malmö så
  det hade varit asfint att hitta ett tjejgäng att hänga med o upptäcka malmö med nu när våren o sommaren förhoppningsvis är på väg!
  jag älskar att resa o hitta på nya saker, dricka öl, gå på konserter/festival, klappa på gulliga djur, solen o värmen, laga massa mat, diskutera om allt mellan himmel o jord med mera!
  hoppas vi hörs 🙂
  hannasnas25@gmail.com

  Hanna 2016-03-20 09:57:01
  Svara
 • ÖREBRO

  Hej!
  Fanny heter jag, är 22 år och flyttade till Örebro i somras. Var lite yolo och lämnade mina hemtrakter för att jag ville prova bo någon annanstans än i norra Norrland, när jag ändå hade pluggat klart. Kände inte en själ när jag flyttade hit. Men jag trivs rätt fint här med min sambo, men jag känner att jag behöver någon kompis som är spontan och vill följa med mig ut på cykelturer, gå ut och ta ett glas öl eller följa med och kolla på hockeymatcher eller bara sitta och diskutera musik, böcker, podcasts eller vad det nu kan vara. Jag tycker det är så otroligt svårt att sammanfatta mig själv för det känns som att jag har tusen intressen ibland, men jag gillar att spela sällskapsspel, laga mat och röra på mig (både röra på sig som i att resa och som i att träna). Jag gillar även tt gå på event, typ konserter, teater osv (var helt crazy över Kentsläppet ehe) Sedan vill jag kunna allt, älskar att lära mig nya saker och därför älskar jag att träffa nya människor också! 🙂

  /Fanny (fannywik(a)hotmail.com)

  Fanny 2016-03-20 09:41:14
  Svara
 • SKELLEFTEÅ+brevvän

  Hej hallå!
  Jag är en 24-årig tjej som efter fem års studier i Luleå har flyttat hem till Skellefteå igen. Jag har precis börjat jobba men känner mig lite ensam då alla mina underbara vänner från universitetet har spritts över landet. Så därför söker jag något som kan ljusa upp dagen, vad sägs om ett mail som väntar på en när man kommer hem? (För vem orkar prata om hockey hela dagarna? Inte jag. Men tydligen alla andra i denna stad…)
  Jag är civilingenjör och jobbar som byggnadsingenjör och är intresserad av byggnader av alla dess slag. Men även inredning, svenska designers från förr, hantverk, DIYs, fotografi osv. Men pratar också mycket och gärna om allt eller inget. Snyggaste skorna eller hur jobbigt det var att ta sig till gymmet.
  Tror du att vi kan ha något gemensamt? Släng iväg ett mail till matilda.a.larsson@gmail.com!

  Matilda 2016-03-20 09:05:08
  Svara
 • GÖTEBORG

  Bor i Göteborg, 30 (snart 31) år, och väntar mitt första barn i början av maj. Det hade varit kul att träffa någon som också är föräldraledig för barnvagnspromenader i Slottskogen, picknick med bebis, fika i Linné m.m.

  Vi har nyss flyttat till hus så jag ser fram emot en del häng i trädgården också, kanske lära mig sticka, odla och sådana saker.

  Jag älskar att resa, träna, vara ute med båten och hänga på uteserveringar.

  /Nathalie

  nathangtho (@) gmail.com

  Nathalie 2016-03-20 07:38:13
  Svara
 • NORRBOTTEN/SVERIGE/VÄRLDEN

  hej! vill gärna träffa folk (whatever könstillhörighet och var som helst i landet/världen) som skulle vilja skriva eller hänga över ett (eller flera) glas cava/gå på konserter/ha bokcirkel/kolla film/kramas/dansa på klubb, hemmafest, när vi vaknar bakfulla tillsammans en söndagmorgon/prata problem, relationer, politik (är du somewhat höger eller extremhöger kan du sluta läsa här dock)/dricka te och kolla på girls uppkrupna i en soffa/ vilka aktiviteter som helst som du finner roliga eller intressanta förutom typ friluftsaktiga sådana pga ganska mycket utav en stadsmänniska. är du bara ut efter att utöka din bekantskapskrets pga ett omättligt uppmärksamhetsbehov så är vi nog inte rätt för varandra. gillar överlag genuina och något sånär småskaliga människor med storskaliga tankar och personligheter. och obs, är 30 + (aldrig sett ålder som en issue själv men förstått att många andra gör). jag är veg, feminist (såklart), något sånär berest och har personlig erfarenhet av psykisk ohälsa (så hen som inte känt ångest eller vars största missöde i livet är en sumpad tenta kanske inte finner alltför många beröringspunkter med mig). typ alltid glad (fast ofta ledsen på insidan) och väldigt lojal. söker snälla personer att vara mitt bästa jag tillsammans med. maila mig på: asifweneverwon( @ ) gmail.com puss!

  J 2016-03-20 02:39:38
  Svara
 • Looking for SNAIL MAIL friend from outside Sweden 🙂

  I am Emelie, 26 years old and I live in Stockholm. Right now I am really into postcrossing and I like it a lot! I love sending and recieving postcards and letters from all over the world. I even got three of my friends to join me in this old school hobby. I love stationary, stickers, washi tape, rubber stamps and right now I am trying out to keep a Hobonichi techo. I also love eveything that has to do with Japan. 日本語もできますよ!
  Feel like doing some snail mailing with me and my english filled with grammar mistakes? email me (emelie.almlof@gmail.com) or comment on my insta @CandyCigarette

  xx Emelie

  Emelie 2016-03-20 02:02:19 http://tokyo-kitsune.blogspot.com
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej alla glada beijerläsare!!!
  Andrea heter jag. Är 26 år, bor på södermalm med mina fina tre sambos (två av dom är ludna med långa öron och älskar morötter). Jag arbetar som sjuksköterska och är väl inne på att åka ut och resa i världen för att göra lite nytta. När jag inte går i dom banorna dricker jag vin, bokklubbar och hånglar med den tredje sambon. Jag skulle vilja hitta en brevkompis. Alternativt en kompis som uppskattar vin, kanske museum och slängs runt benen med mig på olika klubbar. Låter detta intressant får ni gärna maila mig på: andrea.palmqvist@hotmail.com Får passa på att önska er en grym lördag. Var försiktiga därute. Det snöar ikväll. :-)))))(

  Andrea 2016-03-20 01:35:35
  Svara
 • – STOCKHOLM –

  Hej!

  Jag är en 21-årig tjej som älskar musik, vänner, kramar, katter, sol. Jag studerar klassisk musik men gillar många olika sorters musik, just nu har jag en deep house- och technoperiod. Älskar att dansa för det får mig att känna mig så otroligt fri, och på rejvet och svartklubben trivs jag som bäst, för där får jag dansa tills dagen gryr! Tyvärr delar ingen av mina vänner i Stockholm denna passion, och jag söker därför människor att dansa med, och självklart annat såsom att umgås och dricka kaffe, prata om allt som händer i livet och samhället, lyssna på musik osv. Jag byter gärna musiktips, älskar nämligen att hitta ny musik. Så låt oss ta en kaffe/te/öl/vin och prata om allt möjligt!

  Min mailadress är:
  elina.alatalo1@gmail.com

  Hör av dig, så dansar vi loss!

  Elina 2016-03-20 00:45:03
  Svara
 • Hej, finns det någon som bor norr om Umeå här? …

  Nåväl, har varit sugen på att bilda en bokcirkel ett tag och vore himla kul att få ihop ett gäng! Annars tycker jag att det är kul att träffa nya människor (oftast). Heter Linda, bor i Luleå och är 27. Blir exalterad av god mat och roliga människor. Gillar löpning, litteratur och fjäll. Klart du också bor i Luleå och vill bilda bokcirkel eller göra andra roliga grejer! jones.linda.maria@gmail.com.

  Hejs! / Linda

  Linda 2016-03-20 00:20:25 http://LULEÅ/Bokcirkel
  Svara
 • HELSINGBORG

  Jag har snart bott i Sundetspärla i ett år men känner att det skulle vara på sin plats att bredda bekantskapskretsen lite, just nu blir det mest de ”gamla vanliga” man umgås med (det är inget fel på dem, men fler awesome människor hade varit fint!). Jag är en 23 årig glad och sprallig tjej som bor i Helsingborg, precis mitt emellan Husensjöskolan & Wiselgrensskolan, som jobbar som fotograf. Förutom att jag älskar mitt jobb är jag en musik och sportnörd! Så någon som kan tänka sig diskutera HIF;s senaste matcher eller senaste F1 racen hade varit nice. Annars är saker jag skulle vilja göra ihop med nytt folk är typ; gå promenader, fika nere i stan eller hänga över en öl/cider/vin/läsk.

  Jag är jättesnäll jag lovar!

  Mathilda 2016-03-19 23:33:28 http://www.mathildaahlberg.se
  Svara
 • STOCKHOLM
  Jag heter Hanna och jag är en 17 årig tjej som bor i Bromma (snart 18).
  Jag söker folk att umgås med och folk jag kan hitta på roliga saker med. Jag vill helt enkelt lära känna nya människor! 🙂
  Jag tycker om att göra det mesta, exempelvis sporta, festa, äventyra och bara umgås.

  Kontakta mig gärna!
  Email: hannaistockholm@gmail.com

  Hanna 2016-03-19 23:11:05
  Svara
 • Hej! Jag heter Gabriella och läser sista terminen på sjuksköterskeprogrammet. Bor i Lund med läser i Malmö och hänger därför där en del. Tar examen till sommaren och befinner mig lite i ett vägskäl i mitt liv. Vill så himla, himla gärna knyta nya bekantskaper. Det är sant! På mail, genom brev eller på cykel. Du behöver absolut inte dela mitt intresse för människokroppen (och psyket såklart), sjuksköterskeri eller så. Jag är nämligen expert på att ägna mig åt helt andra saker när jag är ledig. Har ett superintresse för inredning men inreder inte så värst mycket, utan bor mest tillsammans med min kompis i en studentlägenhet.

  Jag har tyvärr behövt distansera mig från en knippe vänner, dels för att jag är så himla upptagen med att stressa, praktisera och plugga, men också för att ibland krävs det. Just därför- kan vi inte öla, dansa, läsa, träna, prata om viktiga saker (typ feminism), laga mat, göra utflykter..?

  Ps. Vi har en gigantisk balkong och jag har precis lärt mig att dricka kaffe.

  gabriella_dostan@hotmail.com

  LUND/MALMÖ 2016-03-19 23:07:42 http://shittydays.blogg.se
  Svara
 • STOCKHOLM
  Elin heter jag, fyller 20 år om bara några få månader och bor strax utanför Stockholm city. Jag är sugen på att utvidga min vänskapskrets, skaffa fler polare som är sugna på att ses lite whenever wherever, för sånt saknar jag i nuläget. Jag själv älskar musik, speciellt att skriksjunga mig hes i ett svettigt publikhav på konsert, att fotografera (pluggade foto på gymnasiet), att skratta tills jag gråter och att ha deep talk om livet på småtimmarna. Men även att fika, äta lösviktsgodis, promenera, se på serier (GoT, OITNB och i nuläget plöjer jag Prison Break) och min största last: att shoppa. Såna här presentationer är sjukt stela, men det är bara att hit me up om ni känner för’t: elin@e-post.st 🙂

  Elin 2016-03-19 22:59:24
  Svara
 • STOCKHOLM + Brevvänner
  Hej hörrni! Mitt uppe i virvelvinden av de sista månaderna innan studenterna är då jag, med ett gymnasiearbete nyligen färdigt och godkänt, en resa till Skottland bokad för i höst och ett löfte till mig själv om att hitta tillbaka till pennan och skrivaskrivaskriva.
  Sofia, 19 år (om prick exakt 29 dagar) som försöker lära mig i år att vara ung, då jag spenderat alldeles för många år med att växa upp.
  Jag tar som sagt snart studenten ifrån Journalistikutbildning, och ska ta 0.5-1 år mellan gymnasiet och universitetet – där jag siktar på en Masters i engelsk litteraturvetenskap – där jag ska göra i princip som alla andra; jobba, resa, träffa människor och hinna leva lite innan man sätter sig i skolbänken 6-7 år till.
  Utöver detta så har jag ett enormt intresse för litteratur (engelskspråkig sådan) och den saliga blandningen av allt man kan veta och lära sig. Har post-it lappar med nya ord uppklistrade på fönsterbrädan (”Saurian” och ”Elysian” är på veckans utbud) och jag tittar på betydligt mer serier än någon vettig människa med mitt tidsschema skulle göra.
  Pojken jag gått och haft ont i hjärtat för det senaste året sa här om natten, när vi låg hur mot hud att han vill ha någonting seriöst med mig, så svävar då även i detta mellanting av sjuk jävla euphori och en skepticism som är av det självbevarande slaget.
  Jag är även intresserad av träning och hälsa (roligare vissa dagar än andra) och skulle ju ÄLSKA någon att gå ut och springa/promenera/foodpreppa med i Stockholm, för att andra dagar bara gå ut och äta bullar eller ta en öl. Är allt annat än petig.
  Vad jag vill prata om:
  – Diverse, random fakta som har med allt och ingenting att göra (visste du att 42 är det totala numret av prickar på två tärningar, längden på vintern på Uranus i år och längden på den Argentiniska flodankans penis i centimetrar? Att Cleopatra var från Macedonien, att honungsgrävlingen är världens mest aggressiva djur och att kokain görs av tusenskönor?)
  – Böcker, gärna i tusentals. Gamla, nya, prosa, fakta, bra och dåliga.
  – Livsfrågor – stora och små
  – Om du pluggar/har pluggat Psykologi/Filosofi/Historia och har intresse för det så är det himla festliga samtalsämnen också!
  – TV-serier
  – Andra länder och kulturer, samhällsfrågor (hej feminismen <3)
  – Dig! Berätta allt, viktigt eller ej, dricker du öl eller vin, cider eller groggar, eller kanske inte alls? Vart växte du upp, vad ville du bli när du blir stor och så vidare och så vidare.
  Vad jag vill göra:
  – Gå ut och fika/ta en öl
  – Promenera och laga spännande mat
  – Fönstershoppa
  – Vara smågammal och diskutera böcker, ha knytis
  – Fira in våren med picknicks och mindre äventyr
  – Åka tåg någonstans
  Stämmer det här in på dina intressen? SKRIV! Gör det inte det men du vill prata ändå? SKRIV DU, SKRIV! Tycker brev är ett så himla mysigt kommunikationssätt.
  Vi hörs väl?
  Puss och kram!
  sofiaschalander(@)hotmail.com

  Sofia 2016-03-19 22:57:33
  Svara
 • PORTUGISISKA/PORTUGUESE

  MALMÖ eller någon annanstans

  Jag heter Johanna och har pluggat portugisiska i några år nu. Kanske finns det någon annan här som har gjort det också? Eller någon som av annan anledning vill hänga lite och prata portugisiska? Om jag får säga det själv har jag helt okej nivå på mitt språk, kan ha ett samtal, men eftersom jag bara läst på distans skulle jag vilja få ännu mer övning än jag får på lektionerna (läser på kvartsfart så har typ en lektion i månaden). Jag tänker att du kanske är i samma sits som jag, eller så kanske du kan portugisiska men vill öva lite på svenskan. Hur som, jag bor i Malmö så det vore ju jättekul om vi kunde hänga på riktigt medan vi övar, snacka portugisiska över en kaffe eller ett glas vin! Hör av dig till johannavlundberg@gmail.com

  Sou Johanna. Estou estudando portuguese mas quero falar mais. Talvez voce também estuda portuguese? ou tem outra razão para querer falar portuguese? Posso falar mais ou menos, mas quero aprender ainda mais. Se voce tambem quer praticar seu portuguese, ou se sabe portuguese mas quer praticar seu sueco, o podiamas fazer juntos. Paree interessante? Escreva-me, johannavlundberg@gmail.ocm

  Johanna 2016-03-19 22:44:28
  Svara
 • VÄXJÖ
  Sextonårig tjej som är grymt sugen att starta bok klubb. Vet inte om det ännu finns något intresse i Växjö med tänkte att jag kan skriva här iaf. Jag gillar förövrigt feminism, djur, böcker, te och mjuka kuddar. Släng iväg ett mail om du bor runt Växjö och vill ses och prata böcker. Kram
  walden.anna@gmail.com

  Anna 2016-03-19 22:26:00 http://annamariaa.blogg.se
  Svara
 • KÖBENHAVN!!!!

  Vad fint! Jag ska snart snart ta mitt pack och bege mig till andra sidan sundet. Jag kommer till att börja med plugga distansstudier och vara ganska ensam så det här är ju perfekt. Vill hitta någon att laga vegomat, dricka billig dansk öl med och broderijunta med. Gå på loppisar, missförstå danska och sminkförfesta med! Jag då? Jag är snart 25, har flyttat omkring alldeles för mycket sedan jag tog studenten och hittar aldrig en plats jag vill stanna på. Köpenhamn kommer vara första staden jag återvänder till, så det är ju helt klart ett gott tecken. Jag lever för systerskapet och feminism. Och mina växter. Jag drömmer om en gård där jag kan odla allt jag vill, tror stenhårt på att en dag kommer det en apokalyps (känner konstigt nog en skräckblandad förtjusning inför det hela, lever för mycket för spänningen) och är helt övertygad om att det då kommer vara jättebra att kunna odla sina egna gurkor. Just nu drömmer jag mest om en balkong så jag kan odla lite tomater och basilika i alla fall. Och koriander! Och att hitta någon att göra ovanstående nämnda grejer med! Visst låter det grymt? Mejla mig vettja! emmykjellberg@hotmail.com
  Knus!

  Emmy 2016-03-19 21:59:28
  Svara
 • STOCKHOLM
  hej anna heter jag, är 17 (18 först efter sommaren tyvärr) går gymnasiet på söder. saker jag tycker om är att äventyra, dricka öl, äta pasta, skejta och umgås med massamassa folk. gillar inte söta samtal över en kopp te utan söker en eller flera kompanjoner som vill ut och utforska stockholm om nätterna! hör av dig till aaledberg@gmail.com så ses vi!

  anna 2016-03-19 21:31:59 http://dubbelmargarita.blogg.se
  Svara
 • HÄRNÖSAND

  Hej! Häng med på jazzklubben! Sen går vi på Bittens och dricker öl och pratar om hur mkt jag vill ha en katt och om hur läskig Donald Trump är.

  mayanyberg@hotmail.com

  Maya 2016-03-19 21:25:00
  Svara
 • GÖTEBORG
  (Egentligen skitsamma var du bor)

  21 år och heter Linda. Bor ett par mil från Göteborg, tycker mycket om att dricka öl som är billig, dansar aldrig när jag är på krogen, är helt värdelös på att laga mat men duktig på att kedjeröka och fika. Tycker fantastiskt bra om att träffa nya människor och är ibland lite väl öppen(och tjötig). Vill du skicka brev/dricka öl/fika/laga mat – jag diskar/prata i telefon/diskutera – och ungefär precis vad som helst annat: maila mig! Kramen

  lidenlinda@gmail.com

  Linda 2016-03-19 21:00:25
  Svara
 • Heeej!
  Det här lät kul. Har aldrig testat detta innan men tycker de skulle vara kul med brevvän, ny kompis m.m. att skriva med, prata med och försöka lösa världens problem!

  Jag är 28 år, bor i Malmö med min sambo och min hund + två marsvin. Är galen i djur och är en riktig djurvvän, gråter som ett barn när djur far illa. Jag arbetar som socionom i Malmö och trivs superbra. Jag är väl en ganska normal tjej, gillar klänningar, laga mat, gå långa promenader med hunden, sociala tillställningar, har en förkärlek till vackert porslin, försöker lära mig att ta hand om blommor och bytar gärna sticklingar!
  Jag har sunda värderingar och tycker det är viktigt att du också har det. Humor är viktigt! Vet inte mer vad jag ska skriva men skicka iväg ett mail så får vi lära känna varandra bättre!

  Linda.bjuvang@gmail.com
  Vi hörs!! 🙂

  MALMÖ 2016-03-19 20:29:58
  Svara
 • LUND
  Hej! Jag är 22 år, pluggar i Lund och hade tyckt det var himla härligt att skapa ett litet gäng som har lite samma intressen och musiksmak och dricka vin, dansa och gå på konsert ihop! Eller dricka te, för den delen. Jag gillar svensk pop och indiepop i alla dess former, och älskar att dansa till schlager, ABBA och allt sånt härligt. Kan man inte skriksjunga till det är det ju liksom inget att ha :))) Mina bästa klubbar i Lund är typ Heartland och Foxen på Sydskånska och En Vän Med En Klubb på Smålands.
  Skriv till lillelin_h@hotmail.com

  Elin 2016-03-19 20:15:48
  Svara
 • LINKÖPING
  Hello alla vettiga fina människor. Caroline heter jag, 23 år. Flyttade till linkan i september och har ännu inte funnit ett gäng bra människor att hänga med. Pluggade internationellt arbete – globala studier i Jönköping innan detta, gillar att träna, diskutera feminism och livet. Älskar att resa, dansa hela nätterna och kolla på på dålig tv. Hoppas det finns några härliga människor som läser detta som vill hitta på äventyr nu i vår. Hör av er till Carolinecarlson44@gmail.com

  Caroline 2016-03-19 19:38:03
  Svara
 • SUNDSVALL
  (Snart) 28-årig virvelvind till läkare som dricker för mycket kaffe, babblar för mycket och känner för mycket. Jag har världens mest högljudda skratt och pratar innan jag hinner tänka rätt ofta. Jag är världsmästare på att vara effektiv och kraschar sen i soffan en hel helg när jag råkat vara för effektiv ett tag. Jag älskar att träffa nya bekantskaper och är pepp på det mesta som folk vill ha med mig på! Kafferep? Träning? Bokcirkel? Stickjunta? Promenader? Bioklubb?

  Maila till lisa_degerfeldt@hotmail.com

  Lisa 2016-03-19 19:36:11
  Svara
 • SUNDSVALL

  Jag bor i Sönsvall, halvvägs till 30 år och studerar på Mittuniversitetet. Skulle vara kul att lära känna någon glad, öppen person som vill hitta på roliga saker!

  Skriv till mig vetja; joosefinast@hotmail.com

  KRAM!

  Josefin 2016-03-19 19:29:02
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej där! Jag heter Fredrika och är snart snart 20 år och bor i Stockholm. Det här är helt nytt för mig men det känns så rätt och peppande, kunde inte vara mer passande. Vill lära känna och träffa nya personer, hitta partners in crime och inta dansgolv tillsammans. Var i ett långt förhållande som nyligen tog slut, även om det är jobbigt så vill jag inte se bakåt utan bara framåt mot allt det bättre. Gillar att prata skit och om viktiga saker, sitta på uteserveringar, ha mysiga hemmakvällar med vin, bubbel och mat, dansa hela natten, eller bara vara. Gillar smink, att cykla på min gamla racercykel, bada vid klipporna på min favoritplats i Sthlm, att kunna vara ärlig,öppen och känna mig trygg i mig själv och att andra också gör det när de är med mig. Har alltid lätt till skratt och tycker inte man borde skämmas över saker så därför tycker jag inte heller att så mycket är pinsamt.

  Ser så fram emot att träffa nya människor den här våren, så det är bara att maila till fredrikastockholm@yahoo.se

  Ha det bra!

  Fredrika 2016-03-19 19:21:18
  Svara
 • Ett PS. är att min mailadress är: gabriella_dostan@hotmail.com

  LUND/MALMÖ- JAG SOM SKA TA SJUKSKÖTERSKEEXAMEN 2016-03-19 18:27:28 http://shittydays.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Jag är en tjej på 24 barre som är på sluttampen med min sjuksköterskeutbildning. Jag tar examen till sommaren. Är så himla, himla sugen på att hitta/träffa nya människor! Det är sant. Är lite i ett vägskäl i livet just nu och hade inte haft något emot nya bekantskaper på mail, genom brev eller på cykel. Vad som helst. Känner att jag lever lite under mina förmågor med stress, plugg och praktikplatser för tillfället. Du behöver absolut inte vara intresserad av vården/sjuksköterskeriet/arbetsliv alls. Jag är nämligen en expert på att göra allt annat än sådant när jag är ledig. Tycker om kontraster. Vi kan prata om viktiga saker (typ feminism), läsa, träna tillsammans, öla och dansa, laga mat, göra utflykter. Har ett megaintresse för inredning men inreder inte så hemskt mycket för tillfället utan bor med min kompis i en studentlägenhet. Ps. Vi har en gigantisk balkong. Och jag har precis lärt mig dricka kaffe.

  LUND/MALMÖ 2016-03-19 18:25:06 http://shittydays.blogg.se
  Svara
 • TOKYO

  Om inte ens två veckor åker jag ensam och lever mitt liv i Japan i två månader (jag tröttnade på vardagen och bokade min flykt). Letar därför efter i princip vem som helst som befinner sig i Tokyo att gå på kompisdejt med eller hänga tillsammans med när jag är där. Är en social kameleont med ett genuint intresse för det mesta så vem du än är kommer det finnas något att prata om. Är alltid öppen för nya aspekter, intressen och åsikter. Är 22 år – om det känns relevant.

  Hope I c u.

  elsa.bihl@hotmail.com

  Elsa 2016-03-19 18:23:06
  Svara
 • Hi I’m Caroline! I’m 25 and live in NYC where I work as a graphic designer. I like coffee, art museums, antique stores (I love vintage things, especially 50s dresses and old Pyrex!) I have lived in Manhattan for a about 1.5 years and would love to meet like-minded people here!

  Email me if you’d like at cms5914@gmail.com

  Caroline 2016-03-19 18:19:29
  Svara
 • UPPSALA
  Hej, Anna heter jag och är 24 år, från Värmland. Läser just nu Statkunskap A som fristående kurs och vill gärna ha fler personer att hänga med.
  Inget pretentiöst utan vill gärna träffa nån som gillar att dricka öl, gå ut och dansa(Dansa på klubb till trallvänligmusik är det bästa jag vet!), fika och sitta och prata om killar och sånt trevligt. Jag gillar förutom det som nämnts: tv-serier, film, RESA och allmänt njuta av livet så gått det går. Är väldigt öppen med det mesta och tar folk för vad de är.
  Så, om nån vill hänga i UPPSALA på nån nation så ta kontakt! 🙂 Det blir kul! 🙂 anna.stortorpet(at)gmail.com
  Puss och kram! / Anna

  Anna 2016-03-19 17:51:43
  Svara
 • PSYKISK OHÄLSA/VÄSTERBOTTEN

  Finns det någon ung och utbränd där ute? Som är ur det hela? Hur blir det bra? har börjat tappa hoppet lite.
  Pratar eller skriver gärna om annat också, behöver ej handla om psyksjukan. Andra intressen är chips, stugor(som i landställe för er som bor i städer och har landställe, här heter det stuga), va på havet med skidor på vintern och båt på sommaren, girls och andra serier, dans, konst, tv och annat som är kul. Vill gärna ha skrivkompisar att hänga med som vill prata om allt möjligt, pga är lite ensamt i den här sjukskrivingsbubblan jag är i.
  PUSSSSS

  maja.delborn @ hotmail.se

  Maja 2016-03-19 17:24:25
  Svara
 • KÖLN/DÜSSELDORF/BONN eller whatever som ligger nära
  Hej! Jag är en 21-årig tjej och relativt nyinflyttad till Köln. Jag studerar för tillfället tyska men har även rätt mycket fritid, som jag helst fyller med att träffa kompisar, fika, konserter o museum, läsa böcker, promenera, vara i naturen, dricka öl eller dansa på nån bar. Brinner för feminism. Skulle vara jättekul att träffa nya människor att upptäcka Köln/den här delen av Tyskland med! Skriv en rad eller två vetja. Min mail är: engstrommira@gmail.com

  Mira 2016-03-19 17:03:40
  Svara
 • Jag är en 24årig tjej som går andra året på konsthögskolan i Bergen, Norge.
  Jag spenderar mina dagar i ateljén där jag mest målar. På kvällarna kollar jag helst på tv-serier och spelar sällskapsspel.
  Söker någon att prata med om allt och ingenting. Om alla fina saker livet erbjuder (som måleri, bra musik, isvaksbad, lakrits, färgglada klänningar, ja ni förstår). Men också någon som inte är rädd för att prata om det jobbigare. Min pappa dog plötsligt för ett år sedan och ibland känner jag ett så stort behov av att bara få prata om honom. Eller om att känna sig ensam och rotlös. Eller om att slåss med envis hjärtesorg. Till exempel.

  Vill lära känna nya människor på alla möjlliga vis.
  Är det någon av er som är i Bergen? Vore kul att ses.
  Någon som vill maila? Skoj.
  Kanske någon som vill ge mig en anledning att kolla postlådan efter andra brev än räkningar? Det vore allra roligast!

  nikki_fager@hotmail.com

  Nikki 2016-03-19 17:03:29
  Svara
 • STOCKHOLM
  Flumvänner sökes!

  Jag heter Sofie och är 29 år. Jag skulle tycka det var kul att träffa och prata med folk som gillar yoga, meditation och allmänt flummiga saker. Jag är alltid yngst när jag går på retreater, kvinnocirklar och kurser, men jag kan ju inte vara ensam om att vara under 40 och gilla personlig utveckling, meditation och positiv psykologi?

  Jag vill hitta någon som vill tipsa om och följa med på mantrameditationer, som vill ses och vara kreativ eller kanske mötas i en park och kolla på moln eller göra lite yinyoga?

  Jag sa upp mig förra sommaren och har nu varit fyra månader i Thailand, men snart kommer jag hem, och då ska jag skriva klart boken jag håller på med och fundera på hur jag kan sprida mer kärlek i världen. Ska vi hjälpas åt? Skriv till sofie.molander(snabela)gmail.com

  Kram!

  Sofie 2016-03-19 16:57:57
  Svara
 • MALMÖ (men gärna en brevvän också)

  Nybliven yogaentusiast. Älskar djur och har en hund. För mig är det viktigt med lojalitet och att inte ta sig själv på allt för stort allvar. Har nära till skratt och skämtar gärna. Men det är minst lika viktigt att kunna ha seriösa samtal.
  Jag är snart 35 år och gift med världens bästa. Nu när de flesta skaffar barn upplever jag att vännerna försvinner in i en familjebubbla där jag inte passar in. Jag vill gärna träffa någon som vill träna, fika, testa på nya saker tillsammans och kanske tom. så småningom åka på spa eller på en weekendresa. För övrigt läser jag mycket, jag gillar tatueringar, älskar musik och tittar på serier som jag gärna diskuterar.

  Som jag skrev tidigare så kan jag även tänka mig att ha en och annan brevvän.

  hagbergnicole@gmail.com

  Nicole 2016-03-19 16:41:05
  Svara
 • LINKÖPING

  Tja, Ellen heter jag, 29 år gammal och nyligen inflyttad i Linköping. Känner nästan ingen i stan, och jag är sjukt social så det vore enormt kul med nya kontakter och vänner här i staden!
  Vill någon hitta på något, en promenad, en kaffe, en pub quiz, så vore jag väldigt glad 😀

  zitsuk@hotmail.com

  Hoppas vi ses!

  Ellen 2016-03-19 16:32:09
  Svara
 • VÄRLDEN (men skulle vara häftigt om någon bodde i Toulouse!)

  Hej,
  jag heter Agnes och är 25 år. För tillfället bor jag i Toulouse, men måste senast efter sommaren tillbaka till Sverige och Uppsala för att gå klart min utbildning (sämsta med utbytesår). Till vardags pluggar jag juridik (vill fortfarande rädda världen, eller åtminstone kunna göra skillnad för någon) och har sedan jag kom hit i augusti börjat träna rugby vilket är sjukt läskigt men ändå kul. Jag älskar antikviteter, loppisar, böcker, konst, ungefär allt som är gammalt, lukten av kaffe på morgonen, min tjej, katter, Patti Smith, att somna när jag kollar på film, långluncher med vin, hösten. Jag gillar inte osköna snubbar, byråkrati, tonfisk på burk. Det jag söker är någon som man kan säga allt till, där det inte är krystat, någon som kanske lever mer i det som kan bli och kunde varit än nuet men som även gillar att vara just nu, helt enkelt någon som man kan skriva av sig till och lära känna.
  Hoppas du få en fin dag!

  (agnes (@) hedbor.org)

  Agnes Hedbor 2016-03-19 16:26:39
  Svara
 • GBG

  Tjej i desperat behov av nya kompisar då mina gamla antingen skaffat familj eller är ute i världen och festar. Hatar barn och alkohol. Trött på att träna. Vem är jag? Jurist som jobbar på myndighet. Pratar ofta för högt om opassande saker. Vad gillar jag? Politik. Stora hundar. Hiphop. Mat. Vad söker jag? Någon som är social, driven och som vill GÖRA saker, typ gå på nya restauranger, se teater, dra iväg till nån ny stad över en weekend, gå på evenemang, föreläsningar, workshops, konserter. Sugen? Hola at me; sofia.blomgren@live.se

  Sofia 2016-03-19 15:50:00
  Svara
 • LYSEKIL
  Jag blir 17 år i oktober och läser marint naturbruk i Lysekil. Letar antingen efter folk som kommer härifrån eller någon att skriva med om kärlek, kompisar, plugg, musik etc. Vad som helst egentligen. hoppas vi hörs!
  neasunshine@gmail.com

  linnea 2016-03-19 15:25:30
  Svara
 • VARSOMHELST

  Hej!
  Jag heter Hedvig och är 28 år. Fluffiga djur, fin natur, bra tv-serier, feminism och solsken. Det är livet enligt mig. Får jag odla grönsaker och ha ett hus på landet med inglasad punshveranda i framtiden blir jag glad. Just nu sitter jag dock på mitt sista år av plugg lite för ensam i en håla utan så många att umgås med. Jag ogillar sociala krav, åldersångest och regn&kyla. Jag skulle gärna ha en brevvän som blir en riktig vän. Jag hoppas att vi hörs! ( hedvig.franklin@gmail.com).

  Hedvig 2016-03-19 15:11:31
  Svara
 • MALMÖ
  hej hej!
  Julia heter jag och fick PRECIS tag i två ståplatsbiljetter till Kent i höst så nu är jag på bra humör. Annars pluggar jag till produktionsledare inom media här i Malmö, är 20 år gammal, kommer ursprungligen från Växjö men har även hunnit med att bo en sväng i södra Tyskland, och har precis börjat vänja mig vid att bo själv i en lägenhet utan kollektivkompisar att bjuda på mat. Då jag fortfarande är någorlunda ny här i stan vill jag gärna lära känna ännu fler! Jättegärna någon som är sugen på att hänga med på roliga klubbspelningar/röja till silvana imam på förfesten/svartklubbsdansa hela natten lång MEN såklart också bara dricka kaffe, spela spel, samåka till ikea eller typ laga spenatlasagne med. Som det kanske framgår så är musik mitt största intresse men jag pratar också gärna om arkitektur, hur man tar hand om krukväxter (obs ej så bra på detta än men försöker lära mig), språk, öl, roliga tweets, fotografi, relationer och alla konstiga regler folk har hittat på kring dem, att åka snowboard eller vad som helst egentligen. Såå släng iväg ett mail vettja! – julia.micanovic@gmail.com

  Julia 2016-03-19 14:51:13
  Svara
 • KARLSTAD/GÖTEBORG OCH LITE ÖVERALLT ANNAT OCKSÅ!
  Jag är 22 år ung! Viktigt att man är ung och inte gammal. Jag studera just nu i Karlstad men målet är att flyttat till Göteborg i sommaren och då vill jag helst bo i delad lägenhet. Eller det verkar som jag inte har något val om jag ska flytta till Göteborg. Än så länge har jag varken jobb eller lägenhet men jag tänker att sånt löser sig så länge man vill! Jag har nyss blivit singel, eller har nyss kommit till en fas där jag kan tycka att andra killar är snygga efter ett lång förhållande. Så jag söker allt och alla! Tjejkompisar, killkompisar, någon som bara vill berätta vad de har gjort under dagen eller vad de önskade att de hade gjort.

  Jag gillar att träna, eller åtminstone tror jag det! jag brukar simma och springa och göra lite konstiga övningar med endast min kroppsvikt, har hört att det är bra! Jag gillar vin och fika och prata och skriva och jag gillar det mesta förutom bollsporter.

  Hör av er även om ni inte har något speciellt och säga mer än hej.
  9311mani@hotmail.se

  Marie 2016-03-19 14:51:03
  Svara
 • Jag heter Emma och bor i London sedan två år. Jag har ett 9 till 5 jobb (eller ok mer 10-7 jobb men ändå) så går inte ut så mycket men jag tycker att det skulle vara kul att hitta folk i min ålder (28 år :)) att hänga med och typ testa nya restauranger eller barer och prata om livet. Jag gillar hundar och att spela spel (brädspel inte mind games). Jag bor i sydvästra London (på Victoria linjen, the best of lines) men upptäcker gärna nya delar att hänga i.

  Min mail är emma.vestesson@barcelonagse.eu , hör av dig så an vi hänga!

  Emma 2016-03-19 14:03:13
  Svara
 • STOCKHOLM.
  Hej!
  Vill du vara med i en skrivarcirkel/bokcirkel?

  Jag har tänkt att dra igång en skrivarcirkel, man träffas och skriver något, alternativt skriver något på ett tema och tar med till gruppen. Jag heter Jessica, är 24 år, bor i Stockholm och studerar på högskola, har läst media på gymnasiet och 1 år journalistik. Jag gillar böcker, serier, fika, vin, kaffe, träning, brädspel och såklart att skriva.
  Det finns en facebookgrupp som man kan bli inbjuden till om man mailar mig på jessica.bath@live.se 🙂

  Gillar du brädspel? Det är alltid roligt att lära känna nytt folk och då och då har jag & några vänner spelkvällar, hör gärna av dig till ovanstående mail så får du gärna hänga på 🙂

  Jessica 2016-03-19 13:59:06
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hedda, 21 år och nyuppflyttad skåning i behov av girltime.
  Flyttade upp till Stockholm för att plugga komvux på distans och komma bort hemifrån.
  Nu när solen lyser in i lägenheten om dagarna önskar jag att jag hade massor med kompisar att fördriva tid med på trevliga caféer. Trivs i mitt egna sällskap men börjar bli lite sällskapssjuk och längtar efter någon att dricka kaffe/öl/vin/cola zero med.
  Träning, inredning och mode är saker som intresserar mig och jag är dessutom expert på att fördriva tiden med instagram, tumblr och weheartit. Älskar avocado, fetaost, surdegsbröd och choklad – kanske inte som kombo. Tidigare funderat på att läsa allt ifrån juridik till kommunikation men planerar nu att läsa företagsekonomi på Stockholms Universitet till hösten.

  Om du tror att vi hade kunnat ha kul ihop så just hit me up!
  hedda.kirkegaard@gmail.com

  Hedda 2016-03-19 13:44:50
  Svara
 • GÖTEBORG

  Hej! Frida heter jag och det här tycker jag är så himla kul/läskigt! Jag är 22 år gammal och pluggar just nu in gymnasienaturämnena för jag vill komma in på en ingenjör-/läkarlinje. Jag var nära på att skriva att jag tycker om att träna men det gör jag inte så himla mycket, det är typ ett nödvändigt ont (hör av dig om du tränar på Sats så kan vi bli träningskompisar!!). Däremot tycker jag om att laga mat och äta, dricka kaffe i solen, spela sällskapsspel (mina favoriter är TP, Carcasonne och Ticket to ride), dricka öl eller vin och skicka djurvideos på fb. Hör av dig om du vill fika/dricka öl/träna/prata om lättsamma saker eller typ kärlekssaker 🙂

  Frida 2016-03-19 13:42:35
  Svara
 • ÖREBRO

  Hej! Mitt namn är Jenny, 22 år. Ursprungligen från Dalarna, flyttade till Örebro för att studera till arbetsterapeut. Jag skriver här i hopp om att träffa nya härliga människor att hitta på saker med, då mina vänner bor på annan ort. Jag tycker om kaffe, att överanalysera saker, att äta god mat, att gå på liveband och äventyr stora som små. Hör av dig om du vill ta en fika i vårsolen, dricka vin eller typ promenera!

  Mejla jennywesterling@hotmail.com eller bara dra iväg ett meddelande på Facebook så ses vi!

  Jenny 2016-03-19 13:37:12
  Svara
 • HELSINGFORS (FINLAND) + brevvänn / pen pal (in english below)

  SVENSKA:

  Hej! Jag heter Iida och vill lära mig mer svenska så jag letar efter en svenskspråkig brevvänn/mejlvänn. Jag är 18 år gammal och ska ta studenten i vår. Jag gillar teater, böcker och kultur i allmänhet. Jag är vegetarian och bland annat intresserad av natur och feminism. Jag vill studera litteraturvetenskap i framtiden.
  Vi kan också skriva riktiga brev om du vill, det skulle vara kul. 🙂 Att skriva på engelska passar bra också! Mitt modersmål är alltså finska.

  Om du inte bryr dig om min dålig svenska och gillar samma saker, jag vill höra av dig!!!

  ENGLISH:

  Hey there!My name is Iida, I’m an 18-year-old girl from Finland looking for a pen pal. I’m about to graduate high school and planning on studying literature in the future. I love theater, books, reading, writing and culture. I’m a vegetarian and interested in environmental protection and feminism, for instance. We can also write real letters if you want to, that’d be cool. 🙂

  So if you’re interested, write me!!

  <3 @ iidariik.fin@gmail.com

  Iida 2016-03-19 13:35:34
  Svara
 • LUND
  Hej! jag är 21, pluggar första terminen ekonomi i Lund men kommer egentligen från Göteborg. älskar färger, fika, god mat, dans, vin och att resa. har tidigiare bott i Tokyo och London så hade varit superkul att träffa någon som har varit där under en längre tid också! Vill kompisdejta då jag är ny i stan och vill ha en lite bredare umgängeskrets. är mycket roligare live, hör av dig så ses vi! puss

  Viola 2016-03-19 13:34:33
  Svara
 • WORLDWIDE

  Hi! My name is Silvia, I’m 31 years old and I live in Amsterdam. I’m a writer and I love travel, good food, memory keeping and writing old fashioned handwritten letters. Looking forward to connect!

  Silvia 2016-03-19 13:32:51
  Svara
 • -:-: STOCKHOLM :-:-
  Hej, hej,
  Jag älskar att åka skidor, koppla av med livsstilsbloggar och vegomatlagning, lära mig om nya kreativa (digitala) lösningar på all världens brydderier, har svart bälte i after ski, tror på fokus på en mer hållbar framtid, är singel och barnfri, bott och jobbat en del i Frankrike, vill testa att surfa och lära mig åka longboard, hundmänniska, frisklufts-junkie, vill bli medlem i en bokklubb, drömmer om en 1:a på Söder, plockar upp dialekter lite pinsamt snabbt, kontrollmänniska, barhäng före klubbarmsvevande, Håkan-fan, tänkte plocka upp seglingen och tror på att vara påunsfrisk.
  Vill du hänga? 🙂
  sophierobertsson@gmail.com

  Sophie 2016-03-19 13:02:41
  Svara
 • UMEÅ-ISH
  Hej alla,
  jag heter Anna, 30+ men bara lite, och bor några mil norr om Umeå. Livet är väl lite som det är just nu. Är ute efter en knuff framåt i karriären, men skulle även behöva en knuff framåt i mitt sociala liv. Har ett gäng kidz och en äkta spous. Drivs av escapism och en väldigt stor wanderlust. Tycker om det mesta, gärna intellektuell stimuli och tanken på lagen om attraktion. I övrigt är jag grym på att göra cocktails, hitta på företagsideér och samlar på läppstift i omöjliga färger. Längtar efter att verkligen lära mig fotografera och kunna yoga-stå-på-huvudet! Och att hitta en vän/brevvän.

  XOXOXO,
  Anna

  Anna 2016-03-19 12:34:07
  Svara
 • MALMÖ/Eller brevvän

  Hej alla!
  Jag heter Ebba, är 24 år och ursprungligen från Stockholm.

  Jag söker framför allt dig i Malmö med omnejd som skulle vilja ha någon att laga mat och göra utflykter med.
  Jag är allmänt kulturintresserad och har sysslat med både måleri och teater. Mitt mål är att börja läsa böcker igen då jag de senaste åren mest har sett tv-serier. Har även astrologi som hobby men (inbillar mig själv att) jag tar det med en nypa salt. Vet inte vad jag vill bli när jag blir stor och livskrisar lite över det.
  Du behöver för min del inte alls ha samma intressen, eller vara i samma ålder som mig, bara tycka att jag verkar skön.

  Om du inte bor i Malmö men tycker att jag verkar kul ändå så vill jag gärna bli din mejlvän. 🙂

  ebba.smith@gmail.com

  Ebba 2016-03-19 11:53:15
  Svara
 • NI MED ERFARENHETER ATT BO UTOMLANDS

  Hej!
  Caroline heter jag. Är 28 år och bor i Skåne.
  Jag är så sjukt sugen på att bo utomlands. Men det känns så himla läskigt. Jag drömmer om att bo i New York, Paris, Barcelona eller London. Är utbildad lärare, men har även provat på att jobba inom det mesta, så som till exempel: danslärare, säljare i klädesbutik, vården, auktionsfirma. Utbildningar som jag har testat på är frisör, design, kultur. Är en sökande människa som älskar att prova på det mesta och lära känna nya människor!
  MEN det här med att bo utomlands eller bara att resa under längre tid, känns lite läskigt. Men jag vill så gärna! Så om ni har erfarenheter, eller kan slänga iväg peppade mail till mig så skulle det uppskattas jättemycket! Eller om ni vill ses för att ta en fika eller ett glas vin 🙂 Mina intressen är konst och kultur (går gärna på museum) jag tecknar och målar, läser mycket och trivs lika mycket i skogen som mitt i stan.
  Hör av er 😀 / C

  Caroline 2016-03-19 11:38:32
  Svara
 • SVERIGE/SKÅNE

  HEJ! Katie heter jag och läser till språkkonsult på Lunds universitet (sista terminen paniiiik). Jag vill ha en brevvän som vill skriva långa, handskrivna brev och som är lika besatt av böcker som jag. Jag läser det mesta men fantasy och historiska romaner är mina favoritgenrer. Jag har en kandidat i litteraturvetenskap också! Förutom att läsa äääälskar jag långa skogspromenader/vandringar, dåliga chick-flicks (och chick-lit — my guilty pleasure som jag inte alls skäms för) och opera. Jag vill se alla operor. Min favorit just nu är Greve Ory.

  Jag vill veta allt om dig! En av mina bästa grejer är att prata om andra och mig själv samtidigt och utbyta erfarenheter och hitta beröringspunkter. Jag gillar att vända och vrida på känslor, scenarion och möjligheter.

  Och! Resor. Hallåa. Är definitivt ingen solsemester-tjej utan föredrar storstadsweekends eller getaways. Jag bodde i en liten by utanför Beziers i ett par månader alldeles ensam. Bästa jag gjort i livet! Wien är min favorithuvudstad, Rom och Florens mina bästa upptäckarstäder och ingenting har hittills slagit den sydvästfranska landsbygden vad gäller vila.

  Om du vill skriva brev med mig kan du skicka ett mail till katarina.molander91@gmail.com och berätta lite om dig (lägg till postadress så kan jag svara med papperspost!!). Vi hörs puss!

  Katie 2016-03-19 11:35:28
  Svara
 • KÖPENHAMN

  Hej! Jag heter Anna, är 28 år och flyttar till Köpenhamn om 1 vecka. Det har varit en av mina favoritstäder i flera år, och äntligen får jag möjlighet att bo där! Jag känner inte så jättemånga i staden och skulle därför vilja hitta någon att umgås med. Jag skulle vilja ha någon att cykla runt/promenera i köpenhamn med och upptäcka nya gator och fina områden, eller gå på caféer, restauranger och barer. Eller varför inte gå runt i massa second hand butiker eller ha picknickar! Annars så gillar jag också vegetarisk matlagning och att dansa. Hör jättegärna av dig om det verkar intressant! anna.h.sandstrom@gmail.com

  Anna 2016-03-19 11:34:29
  Svara
 • CHICAGO
  Jag heter Maria, kommer från Göteborg/Partille men flyttar över till Chicago på Skärtorsdagen och blir borta i fyra månader. Är 24 år gammal och ska ha praktik på Swedish American Museum för andra gången och hade velat hitta någon att hänga med! Kommer att bo med två katter och deras ägare i Old Town. Är utbildad museolog och konstvetare (är väldigt rolig att ha som sällskap på museer!). Tycker om att laga mat samt dricka kaffe och vin, gillar även feminism och feministisk konst, Girl Power, tatueringar, secondhand-fynd, katter och läppstift. Går gärna på Drag Shows, syr kläder från gardiner, planterar chili, citron och avokado från kärnor och är något av en pysseldrottning. Nördar ner med mig läskigt mycket i saker som Harry Potter, Game of Thrones, Hannibal och följer tusen tv-serier. Skrattar mycket, pratar snabbt och ibland högt, men har svårt att förstå sarkasm. Vet vart i Chicago en kan hitta bästa quizet (Hamburger Mary/Andersonville Brewing varje tisdagkväll!), bästa drag showen (Roscoes i Boystown), bästa feministiska bokhandeln (Women and Children First i Andersonville), fantastisk etiopisk mat, bästa falafeln, bästa svenska pannkakorna och kanelbullarna osv. Drömmer om att besöka New Orleans, New York och Toronto, och resesällskap är aldrig fel!

  Maria 2016-03-19 11:15:06
  Svara
 • STOCKHOLM + Brevvänner

  Hej hörrni! Mitt uppe i virvelvinden av de sista månaderna innan studenterna är då jag, med ett gymnasiearbete nyligen färdigt och godkänt, en resa till Skottland bokad för i höst och ett löfte till mig själv om att hitta tillbaka till pennan och skrivaskrivaskriva.
  Sofia, 19 år (om prick exakt 29 dagar) som försöker lära mig i år att vara ung, då jag spenderat alldeles för många år med att växa upp.
  Jag tar som sagt snart studenten ifrån Journalistikutbildning, och ska ta 0.5-1 år mellan gymnasiet och universitetet – där jag siktar på en Masters i engelsk litteraturvetenskap – där jag ska göra i princip som alla andra; jobba, resa, träffa människor och hinna leva lite innan man sätter sig i skolbänken 6-7 år till.
  Utöver detta så har jag ett enormt intresse för litteratur (engelskspråkig sådan) och den saliga blandningen av allt man kan veta och lära sig. Har post-it lappar med nya ord uppklistrade på fönsterbrädan (”Saurian” och ”Elysian” är på veckans utbud) och jag tittar på betydligt mer serier än någon vettig människa med mitt tidsschema skulle göra.
  Pojken jag gått och haft ont i hjärtat för det senaste året sa här om natten, när vi låg hur mot hud att han vill ha någonting seriöst med mig, så svävar då även i detta mellanting av sjuk jävla euphori och en skepticism som är av det självbevarande slaget.
  Jag är även intresserad av träning och hälsa (roligare vissa dagar än andra) och skulle ju ÄLSKA någon att gå ut och springa/promenera/foodpreppa med i Stockholm, för att andra dagar bara gå ut och äta bullar eller ta en öl. Är allt annat än petig.

  Vad jag vill prata om:
  – Diverse, random fakta som har med allt och ingenting att göra (visste du att 42 är det totala numret av prickar på två tärningar, längden på vintern på Uranus i år och längden på den Argentiniska flodankans penis i centimetrar? Att Cleopatra var från Macedonien, att honungsgrävlingen är världens mest aggressiva djur och att kokain görs av tusenskönor?)
  – Böcker, gärna i tusentals. Gamla, nya, prosa, fakta, bra och dåliga.
  – Livsfrågor – stora och små
  – Om du pluggar/har pluggat Psykologi/Filosofi/Historia och har intresse för det så är det himla festliga samtalsämnen också!
  – TV-serier
  – Andra länder och kulturer, samhällsfrågor (hej feminismen <3)
  – Dig! Berätta allt, viktigt eller ej, dricker du öl eller vin, cider eller groggar, eller kanske inte alls? Vart växte du upp, vad ville du bli när du blir stor och så vidare och så vidare.

  Vad jag vill göra:
  – Gå ut och fika/ta en öl
  – Promenera och laga spännande mat
  – Fönstershoppa
  – Vara smågammal och diskutera böcker, ha knytis
  – Fira in våren med picknicks och mindre äventyr
  – Åka tåg någonstans

  Stämmer det här in på dina intressen? SKRIV! Gör det inte det men du vill prata ändå? SKRIV DU, SKRIV! Tycker brev är ett så himla mysigt kommunikationssätt.
  Vi hörs väl?
  Puss och kram!
  sofiaschalander(@)hotmail.com

  Sofia 2016-03-19 11:03:58
  Svara
 • UPPSALA
  Hallå! Är en snart nittonårig tjej som tar studenten i vår, gillar sina katter, Pinterest, att göra spotifylistor, lyssna på sånt som Markus Krunegård, Kent och The Smiths, dregla över inredning, försvinna in i böcker, spilla blåbärsdrinkar över hela sig, o.s.v. Jag är extremt lost och vet ej vad jag sysslar med i höst, men kommer förmodligen läsa någon kurs här i Uppsala. Vill gärna träffa någon en kan kompisdejta och stödlike:a varandras instagrambilder med (jag får nu för tiden knappt ihop elva stycken, det är inte lätt!!). Är feminist, Harry Potter-fan och en sån som drabbas av horribel mensvärk minst en gång i månaden också (exempelvis just nu). Skriv till mig om ni vill ses på en fika eller bara mailväxla! noreahammarin@hotmail.com

  Norea 2016-03-19 10:43:33
  Svara
 • Hej!
  Heter Amanda och pluggar i Göteborg, men har hamnat i en liten livskris och vet plötsligt inte om jag vill bli det jag pluggar till! Annars gillar jag att skriva, läsa, gå på bio, promenera, och lyssna på drömmig musik. Jag är en liten tillbakadragen och lugn betraktare ibland som tenderar att dagdrömma för mycket (eh obs) men som svär väldigt mycket och har sina galna stunder. Jag är även feminist NATURLIGTVIS, även nykterist, och har en svaghet för 90-talet, djur, kläder, viljan att se världen som typ kräver pengar men som jag typ inte har just nu….
  Jag har märkt att jag råkar stöta bort folk och har haft problem med att skaffa nya vänner för att jag har problem med att öppna mig. Men tänkte att det kunde bli ändring på det! :)) Skulle vara kul att bara få skriva av sig med en kul person om allt, och kanske t.o.m. träffas någon gång. Om vi ska träffas vore det ju lättare att du bor i Ggb, eller en stad i närheten, men det är såklart inte ett krav! :)) Släng iväg ett mail om du är intresserad:

  aolofss4@hotmail.com

  PS: jag är lite konstig bara så ni vet, ok tack på förhand.

  Amanda 2016-03-19 10:29:21
  Svara
 • STOCKHOLM

  Tjabba! Emma här, 26-åring som flyttade med pojkvän + katt till Stockholm från Göteborg för ett halvår sedan. Jag gillar bl. a. att (över)analysera saker, litteratur, konst, 50-talsinredning, havet, kexchoklad och att lyfta tunga vikter. Jobbar för tillfället på gym men har bestämt mig för att läsa till psykolog inom en snar framtid. Jag vill gärna träffa nya, härliga personer för att hänga, dricka vin och prata om allt och ingenting. Kanske ett helt nytt kompisgäng att hitta på roliga saker med? Hör av dig så styr vi upp något! 🙂
  emma.s.lindblad@hotmail.com

  Emma 2016-03-19 10:25:48
  Svara
 • frankrike?

  Hej!

  I slutet av sommaren ska jag till Paris en vecka för att andas konst, och det skulle vara så himla fint att kombinera det med att träffa nya människor!
  Jag är queer och rolig och smart och ganska kort. Röd/rosa i hjärtat. Pluggar konstvetenskap. Är pretto och proud, men samtidigt väldigt ödmjuk.

  skriv till mig! amanda.a.moberg@gmail.com

  Amanda 2016-03-19 10:14:40
  Svara
 • TEL AVIV

  Shalom! Flyttade till Tel aviv i januari och vill garna skriva med nagon som bor vartsomhelst i Israel. Sjalv ar jag 28, galen i hundar och ska snart borja bli fosterhem at nagra, gillar veganmat, springa, musik, stokiga stader och marknader. Tycker om manniskor som vagar saga vad de tycker och ar oppna, roliga och snalla mot alla, men alder och kon osv bryr mig inte. Note…ibland ar min svenska lite skum pga har bott utomlands i 8 ar : )

  vinterdroppe @ gmail.com

  Lil 2016-03-19 10:02:58
  Svara
 • LONDON

  Hej! Clara heter jag och bor i London sen en månad tillbaka! Jobbar på en tråkig klädbutik om dagarna och äter billig linssoppa varje dag.

  Söker någon/några att gå på museum med, göra utflykter med och dricka kaffe, spela spel, gå på svartklubb eller vad som helst som är roligt! Jag gillar att snacka feminism, dricka öl, gå på konstutställningar, klappa hundar, äta frukost jättelänge, skriva, politik, dansa fult, kolla på film osv!

  Nås på mail: clarahedman96@gmail.com

  Kram!!

  Clara 2016-03-19 09:16:26 http://Clarahedman.blogg.se
  Svara
 • Göteborg
  Hej!
  Jag heter Emma, är 17 och bor på en liten ö på västkusten, med inte så mycket folk som är som jag. Mest gillar jag att lyssna på musik, skriva och gå promenader medans en kan se havet. Gillar också politik, feminism och världen och sånt, så längtar efter att gymnasiet ska ta slut så livet kan få börja på riktigt någon gång. Men istället för att bara vänta kan en ju skriva/träffa någon kul person som kanske också gillar att prata om viktiga saker, bli kaffespeedad eller bara försöka komma fram till om hundar eller katter är bäst (hundar<333). Om någon vill skriva med mig så är min mejl emmavidarsson@hotmail.com

  Emma 2016-03-19 09:00:47
  Svara
 • Hej,

  Jag är 22 år och är en nördig tjej med stort intresse för bland annat data-/videospel, fantasy-/sci-fi-böcker och anime/manga. Jag vill lära mig att sy och vara mer kreativ i allmänhet. Jag älskar onödigt vetande och språk; ibland läser jag distanskurser på universitetet bara för att jag har abstinens att lära mig något nytt. Det är så svårt att hitta andra att dela mina intressen med. Är du också lite av en garderobsnörd kanske du vill höra av dig till mig på min mail:

  emelie.svensson7@gmail.com

  Vi kanske kan spela spel tillsammans, prata om senaste anime-serien, diskutera fantasy-/sci-fi-böcker eller bara hänga och skapa cosplay-kostymer eller annat kreativt och härligt nördigt. Jag bor i Malmö, men söker även brevvänner, mailvänner, facebook, skype, steam, twitch eller vad du nu använder för socialt medium. Om du har en blogg inom nämnda områden kan du också tipsa om den till mig eftersom jag ständigt letar efter nya bloggar att följa.

  Emelie 2016-03-19 08:41:14
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Julie, 25 år, bor just nu i Tallinn där jag jobbar och upptäckter livet efter examen. Jobbar inom media med att skriva, drömmer om att doktorera i litteratur och gillar därav att läsa. Håller på att upptäcka så mycket nytt i livet. Spiritualitet, vad JAG mår bra av, kärlek som faktiskt är sund (nykär och nybliven sambo!). Vill helt enkelt ha någon att mejla med och lära känna. Någon man kan diskutera de mest absurda sakerna med (jag tänker mig en Sex and the City/Girls vänskap fast på nätet).

  Vore kul att höras!
  julie . blomberg @ gmail . com

  Julie 2016-03-19 08:21:02
  Svara
 • GÖTEBORG

  Jag heter Veronica. Jag tycker bäst om rostat bröd när det fortfarande är varmt men har svalnat lite så att smöret inte smälter. Om jag fick välja mellan att vara blind eller döv hade jag valt döv. Jag är ytterst lyckligt ensamstående. Jag brukar säga att min favoritfilm är Stjärnornas krig. Tyvärr är jag en dålig förlorare och en än sämre vinnare. Jag är trettiofyra år. Det händer relativt ofta att folk frågar mig om vägen, även på ställen där jag själv aldrig har varit tidigare. Jag tycker att barn och hundar är rätt tråkiga. När jag var liten brukade jag smuggla med mig böcker på semestrarna. Jag gillar både fotboll och teater. En gång gick jag på en buss där det redan satt tre andra personer och jag missade att en av dem var min enda syster (inte uppskattat). Min största spelvinst är femtusen vilket jag vann på en bingokryssning till Danmark. Jag bor i Göteborg. Jag är något av en kvällskursmissbrukare men läser inget den här terminen varför jag upplever att jag har eoner av tid över när min arbetsdag är över (bland annat för detta). Jag gillar att elda saker. Min senaste resa gick till Budapest. Det har hänt att jag har gått in i lyktstolpar. Jag har skilda föräldrar som bor kvar i samma hus. När jag var sju år gammal fick jag pris i en teckningstävling där jag hade målat en ko. Det är fortfarande min främsta bedrift i tävlingssammanhang.

  Vem är du?

  nojdnucka@gmail.com

  Veronica 2016-03-19 08:10:59 http://nojdnucka.blogspot.se/
  Svara
 • GÖTEBORG
  Ok, söker någon att hänga med nu när jag ganska mycket lämnar Andra Långgatan och ska få mitt första barn om några veckor! Är 26 och ska fylla 27, pluggar vanligtvis men har tagit ett uppehåll nu. Gillar loppis, utflykter och sånt som sätter guldkant på livet i största allmänhet. Och att odla tomater! Kanske är du i lite samma livssituation och ska också få ett barn? Eller kanske redan har det och kan vara min storasyster i detta? Maila, tror vi kan ha det fint ihop!

  sssofia.nystrom@gmail.com

  Sofia 2016-03-19 06:43:24
  Svara
 • MELBOURNE
  Hej!! Jag är en nyinflyttad på 20 år som skulle vilja hitta någon att hänga/fika/parta med!
  Är du också här och skulle vilja ses för kaffe eller öl så maila mig på hannakramer95@gmail.com

  Hoppas vi ses!!

  Hanna 2016-03-19 05:11:49
  Svara
 • Heej! Jag heter Nellie och jag är snart 16 år och jag kommer från Norrköping. Har alltid velat ha någon att skriva till som jag kan prata med om allt från marsvin till feminism till indie pop till tv serier. Om jag låter något interessant så kan du skriva till mig på nelliegustafsson@icloud.com 😀

  Nellie från Norrköping! 2016-03-19 02:15:05
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej! Jag är en glad och kreativ tjej på 30 år med intresse för konst, matlagning, musik, böcker, löpning/promenader och natur.

  Träffar gärna nya kompisar i Stockholm för att ta promenader med (eller kanske en löparrunda i vårsolen), en fika eller ett glas vin och filosofera om stort och smått i livet, gå på utställningar, åka på loppis och så vidare…

  Känner du igen dig? Skriv då gärna och berätta vem du är.
  Vi hörs! 🙂

  Elioe85@hotmail.com

  Elin 2016-03-19 00:49:46
  Svara
 • SYDNEY

  Hej! Jag är en 24–åring som nyligen har lämnat livet med jobb, kille och familj i Stockholm och flyttar till Sydney. Hjälp, vad jag jag gjort?! Här ska jag plugga design och inköp en termin och leva loppan. Kanske till och med lära mig att säga Mate rätt och börja slänga med Aussie-slang. Om du bor här i Sydney och vill ha någon att diskutera rymden, äta mat eller gå på zoo med så hör av dig!

  Kram Sandra

  sandra.gartner@hotmail.com

  Sandra 2016-03-19 00:32:37 http://sandrafridajosefin.devote.se
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Sandra,
   Jag tror att vi skulle kunna komma rätt så bra överens. Vi har inte bara samma namn utan jag älskar även mat, gillar rymden å hänger gärna på zoo :):)
   Har bott i Sydney i 1,5 år men har inte riktigt hittat någon att upptäcka staden tillsammans med(min pojkvän har ju redan sett allt p.g.a. uppväxt här..)

   Sandra 2016-03-19 03:32:27
   Svara
 • Hej!
  Jag heter Malin, bor i Sthlm, älskar indiemusik från 00-talet!
  Eftersom jag pluggar och jobbar så kan jag helt ärligt säga att jag inte har tid att ses, men vill gärna maila med någon alt. skicka fysiska brev. Och jag vill gärna skriva med någon om kärlek, musik, film, litteratur, vänskap, gulliga hundar, tv-serier, podcasts o.s.v. För det mesta gillar jag att umgås med yngre personer faktiskt (haha) jag är 25, så om någon saknar snusförnuftiga råd och lite guidning så finns jag här 😉 Jag vet det mesta om dumma kompisar och söta killar liksom. Skulle seriöst ha önskat att ha någon som mig när jag var yngre (lol utan att vara självgod). Jag älskar att ha kul men är också allvarlig emellanåt. Låter det intressant så tveka inte att höra av dig 🙂 + jag är vegetarian!!!

  tvarnitad666@gmail.com

  Malin 2016-03-18 23:50:50
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej! Bott i Sthlm sedan närapå året. Kommer ifrån en stad några mil utanför Stockholm och saknar några vänner att nu och då ses för fika, museebesök, strosande i en bokhandel, på en loppis, prata om stort och smått (som man säger) under promenad eller löptur (Obs! Absolut inte viktigt att du också gillar löpning). Är vegan och gillar matlagning. Skulle gärna upptäcka små pärlor med veganskt utbud av fika och mat tillsammans med andra veganer eller med dig som är nyfiken! Mera? Blivande keramiker.

   Berätta om dig!
   ece.brannstrom@gmail.com
   Ellie

   STOCKHOLM 2016-03-19 13:36:16
   Svara
 • OSLO

  hej hallå jag bor för tillfället i Oslo och vill så himla gärna träffa mer folk att spendera våren här med! detta gillar jag:
  öl+konversation
  utflykt+matsäck
  ilska+springtur
  dans+vin
  matlagning+radio
  film+max-take away

  HERRE GUD hör av er bara på
  kajsafransson@hotmail.se

  Kajsa 2016-03-18 23:45:28
  Svara
 • Brevvän!

  Hej! Jag skulle vilja ha en brevvän att faktiskt skriva riktiga brev till. Alltså skriva brev för hand, som skickas med frimärken på posten. Jag vet inte riktigt hur det skulle bli, men någon kanske vill testa med mig?

  Josefinesvedlund1@gmail.com

  Josefine 2016-03-18 23:40:11
  Svara
 • SAN FRANCISCO
  Hi! Soon-to-be 25 year old residing in SF looking for friends to talk, walk, eat, drink, hike, explore etc. with. I’m studying advertising/creative strategy at AAU and lives on the edge of TL with boyfriends + roomies. I’m down for basically anything and love getting to know new people, so don’t hesitate to get in touch if you feel like meeting up.

  PS, svenskar är såklart också extremt välkomna att höra av sig!

  Linnéa 2016-03-18 23:39:07 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • HELSINGBORG

  TJENIXEN! Jag är en 20 åring från Stockholm som numera bor och pluggar i Helsingborg. Efter ett halvår i staden känner jag fortfarande lite vilsen och vill hitta flera vänner att utforska den med. Tycker om allt ifrån sport till att bara hänga, chilla, laga och käka mat. Hör av dig så snackar vi mer 🙂
  HÖRS!
  fiagronborg@gmail.com

  Fia 2016-03-18 23:35:10
  Svara
 • GÖTEBORG
  Hej! 30årig ensamstående med en 14månaders dotter. Jag söker fler föräldrakompisar! Gärna med barn i samma ålder. Så man har nån att prata med när barnen springer omkring på lekplatsen 🙂 Gärna feministiskt likasinnade. Ibland blir jag så arg på patriarkatet så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Då hjälper det att umgås med folk som fattar, tycker jag, även om man inte alltid behöver prata om just det. Tycker om att prata och lyssna på om livet, känslor, föräldraskapet, drömmar, funderingar, tv-serier, hur klok man blir med åren med mera med mera. Tycker också om att göra utflykter, cykla, hänga på filtar i parker o ha picknick och sånt mysigt som det nu snart snart börjar bli tillräckligt varmt för!
  Maila gärna!
  alexandra.moa.karlsson@gmail.com

  Alexandra 2016-03-18 23:30:48
  Svara
 • BRIGHTON/LONDON

  Hej! Mitt namn är Signe och jag bor i Brighton!! Hade varit underbart att träffa någon härlig person och kanske ta en öl eller två med, eller bara en fika!
  Känner mig lite ensam.
  mejla!!!
  Pussochkram

  Signe Unéus 2016-03-18 23:26:52
  Svara
 • Florida/USA

  Hej! Jag är en tjej som nyss fyllt 23 år. Till hösten tar jag tjänstledigt från mitt jobb, för att studera på college i florida. Vore därför kul att kanske få kontakt med någon i en liknande situation. Jag har allmänt dålig humor, gillar att dricka vin och prata skit samt att ligga i soffan. Söker likasinnad latmask.

  Kontakta gärna mig på amelie.lauren@hotmail.com

  Amelie 2016-03-18 23:24:55
  Svara
 • NEW YORK

  Flyttade till New York för jobb och även om mina kollegor är hur bäst som helst, så vill jag ha nån som vill 1) lära mig/sig sjuka fakta om new york 2) äta bakisbrunch 3) sitta på en gräsmatta under brooklyn bridge och filosofera.

  I övrigt försöker jag lära mig var alla staterna är på en karta (jävla Colorado, jag lär mig aldrig), försöker komma ihåg hur man springer igen och spenderar för mycket tid på söta kattgifs.

  Anna 2016-03-18 23:23:22
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!
   Jag heter Lovisa och pluggar här i New York. Jag tycker att både 1, 2 och 3 låter som ypperligt bra aktiviteter. Vad har du för mailadress? (min är lovisa.lugnegard@gmail.com)

   Lovisa 2016-03-19 19:14:32
   Svara
 • MALMÖ
  Hej!
  Sara heter jag, är 26 år och nyinflyttad till Malmö. Har precis börjat socionomprogrammet och försöker att stressa mindre i livet. Har pluggat till journalist tidigare men bytt bana – befinner mig typ i ständig livskris och söker någon att krisa med!! (Skoja, men kommer nog aldrig vara helt säker på vad jag vill bli när jag blir stor)
  Har en fransk bulldogg, älskar loppis, fika, gå på konserter, delicato-bollar, långa samtal och att simma. Ser fram emot en vår/sommar att upptäcka Malmös olika uteserveringar och loppisar på. Vill du hänga på så hör av dig!!
  Sara.elisabeth.jansson@gmail.com
  Kram Sara

  Sara 2016-03-18 23:23:16
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej! Jag är en 28-åring i Stockholm som går runt med en liten dröm om att ha en bokcirkel, har haft det tidigare och saknar det mycket. En liten grupp att ses regelbundet med, dricka kaffe eller vin och läsa gemensamma böcker. Vore fint tycker jag!
  korsbarste@gmail.com

  Elin 2016-03-18 23:22:55
  Svara
 • SKÖVDE

  Hej!

  Jag är en 16 år gammal tjej som söker trevliga brevvänner. Kommer själv ihåg när jag prenumererade på diverse
  tidningar när jag var yngre, då fanns det alltid med ett par sidor där man kunde skaffa sig brevvänner. Det verkade
  så trevligt men jag var aldrig den som skickade in kontaktannonser eller svarade på dem, hur som helst gör jag ett
  försök nu. Det är så fint att lära känna nya människor tycker jag. Jag är världssämst på att skriva
  om mig själv men här är ett tappert försök (ska försöka att formulera mig så kortfattat som möjligt).
  Som sagt jag är 16 år gammal vilket betyder att jag börjar gymnasiet till hösten, vilket som förresten är skrämmande,
  roligt och spännande på en och samma gång. Jag hade ambitioner om att åka på utbytesår men var tyvärr tvungen
  att lägga det på hyllan. Om du vill veta mer om mig eller diskutera livet, vilket jag gärna gör så hör av dig!

  linneakarson@gmail.com

  Linnea 2016-03-18 23:07:32
  Svara
 • GÖTEBORG

  Hej! Jag är en 29 åring som snart tar min examen i Webbkommunikation och som älskar det kreativa och hundar. Jag söker vänner som tycker om att spendera en dag med shopping och fika eller hitta på roliga aktiviteter och upptäcka nya spännande saker i vår fina stad. Till och med gå ut kanske och singelmingla och hitta han med stort H.

  Verkar jag intressant? Släng i så fall iväg ett mejl vettja! lajsa.maraj @ gmail.com

  Kram!

  Lisa 2016-03-18 22:54:55
  Svara
 • PARIS

  Hello, 27 years old parisian girl who works in Social Media here ! I love TV Shows (Gilmore Girls, Parks and Recreation to name a few), reading, cooking and traveling (Going to London soon) ! If you want to talk, speak, meet in french, english or portuguese, feel free to contact me at marina.cpom@gmail.com !

  Marina 2016-03-18 22:53:02
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej!

  Jag är en 26-årig tjej som är litteraturentusiast och (förhoppningsvis) blivande författare! Jag bor tillsammans med mitt livs kärlek sen sju och ett halvt år tillbaka och våra två katter. På min fritid skriver jag, skriver och skriver. Och läser såklart. Men jag tycker också väldigt mycket om att träffa människor! Jag tycker om att träffas över en kopp te och prata om allt mellan himmel och jord. Gå på bio. Dricka vin och skratta hysteriskt. Allt jag egentligen saknar är en bästa vän. En bästis. Någon som alltid finns till hands för knäppa, roliga och galna upptåg men också någon jag alltid kan ringa när livet känns tungt.

  Stor kram
  Denise
  denise_f@hotmail.com

  Denise 2016-03-18 22:51:16
  Svara
 • BERLIN
  Hej! Jag fyller 24 alldeles snart och är nyinflyttad i Europas bästa stad. Vill ha sällskap för att upptäcka lite allt möjligt här i Berlin! Jag gillar att läsa och skriva, konst, mat, långa promenader, sorliga barer, bra konversationer och att slökolla på dåliga serier på Netflix. Och en massa andra saker såklart. Går gärna på technoklubb ibland. Om du vill dricka en öl eller hänga på soffan i mitt slitna rum i Friedrichshain, hojta: hakanssonellinor@gmail.com

  Ellinor 2016-03-18 22:43:40
  Svara
 • GENEVA, SCHWEIZ (MALMÖ ELLER STOCKHOLM I HÖSTEN ! )

  Hej 🙂
  Karine heter jag, är 22 år gammal och är kär i Sverige och det svenska språket. Fortfarande sysslar med teater i Genève men ska flytta till Sverige i hösten för att studera (antingen svenska eller Peace and Conflict Studies). Mitt modersmål är franska så jag kanske råkar göra språkfel. :S
  Några av mina intresse : feminism, musik (att lyssna och genom att spela piano), ”samhällsfrågor” (t. ex. diskriminerigar, hur grupper funkar, osv), alla former av konst, böcker, katter, djur, smink, fika, vegetarisk och vegansk mat, yoga, natur, att springa, att skriva…

  Om du tycker att det vore roligt att börja skriva, så hör gärna av dig ! 🙂 Det kunde innebära vad som helst typ av skrivande, haiku, dagboksbrev, språkbrev (franska-svenska), galna brev, målningar, mejl, …
  Min e-post är : karine.pfenniger@gmail.com
  Det kunde också vara kul att träffas om du föredrar det – bara då måste du åka till Schweiz eller när jag finns i Sverige 😉

  Tack Sandra för att koordinera det, det är fantastiskt !

  Karine 2016-03-18 22:37:53
  Svara
 • Söker vänner av alla dess slag!

  Emilia heter jag, fyller 20 om exakt 30 dagar, längtar ihjäl mig till Game of Thrones börjar igen (men får mätta mig med Girls så länge), och är helpepp på att träffa nya vänner! Hur skriver man ens för att låta det minsta intressant? I höst kommer jag förhoppningsvis studera beteendevetenskap i Uppsala men till dess kommer jag spendera dagarna på Sala silvergruva där jag guidar samt på min soliga balkong. På balkongen får vänner gärna sitta och dricka kaffe med mig och snacka skit och annat gött, typ recept och djupa grejer och snusk och hur man kombinerar svart med svart bäst och life hacks och hur jag kan få mitt citronträd att vara on fleek. Älskar att vara pensionär och se På spåret med mamma samtidigt som jag gärna också står mitt på ett dansgolv och rockar vattenspridaren (kan lära ut den, den är bäst). Tycker att katter är Guds gåva till människan, att danska är ett så himla underbart språk och att instagram är life. Jag bor i Sala, men har inga problem utforska Sveriges alla hörn. Låter jag intressant så släng iväg ett mail eller vänförfrågan på facebook, så får vi se vad det blir! Åh, vill så gärna träffa nice people. SKRIV BA! Puss hääj. Mail: emiliarydberg@outlook.com

  Emilia 2016-03-18 22:33:05
  Svara
 • Hello !

  27 years old parisian girl over here who works in Social Media. I love watching TV Shows (Gilmore Girls, Parks & Recreation…), cooking, reading, traveling (going to London soon and hoping to go back NYC sometime soon) and learning more about feminism !

  I speak/write in french, english and portuguese 🙂 ! If you want to exchange, feel free to email me at : marina.cpom@gmail.com ! Hope to read from you soon !

  MParis 2016-03-18 22:23:53
  Svara
 • BARCELONA I APRIL!!

  Hejsan jag heter Anna och är 21 år. Flyttar till Barcelona i början av april och vill gärna lära känna nya skäna människor som vill göra allt från att ta det lugnt på stranden till galna utgångar i staden.
  Du som är intresserad hör gärna av dig till mig på: annajosefine@live.se

  Hoppas vi ses!!

  Anna 2016-03-18 22:10:49
  Svara
 • Hej! Jag heter Pia och är en 33 årig småbarnsmamma bosatt i Finland. Det skulle vara jättekul att träffa nya vänner och brevvänner då jag gillar att skriva, gärna stenåldersvarianten med brevpapper och frimärken men mail går lika fint det. Jag gillar katter, hårdrock, rosa, muminmuggar, ekologiskt, böcker, pyssel och kreativitet och mycket, mycket mer. Jag är intresserad av kost och hälsa, odling, djur, språk och tycker att det är kul med smink och frågesport. Ungefär så. Och just nu försöker jag mig på att laga en vegansk cashewnötsost. Jag blir glad om du skriver till mig på pia.roschier@gmail.com

  Pia 2016-03-18 21:46:04
  Svara
 • MALMÖ & VÄSTERÅS

  Hej alla! Malva heter jag och läser mitt sista år samhälle-media på en skola i Malmö. Drömmer om att bli journalist och om att bo var som helst som inte är Sverige. Annars tycker jag om att dricka öl, ha oändliga diskussioner och att titta på serier, helst serier i stil med sex & the city.

  Kommer dock flytta till Västerås i sommar och eftersom att jag bara känner min familj plus typ två personer där letar jag efter folk att hänga med i sommar! Tänker spontana bilutflykter, bada i Mälaren och picknicka i parker, men också typ äta för mycket glass och läsa jättemycket böcker. Ska försöka ta körkort till sommaren och jobba så mycket som möjligt för att kunna förverkliga drömmen om att flytta utomlands. Hör av er till malva_kauranen@hotmail.com om ni vill hänga, hade blivit så glad för det.

  kram!

  Malva 2016-03-18 21:32:10
  Svara
 • VÄSTERÅS

  Hej alla ni där ute som vill ha en ny 22årig spontan pratglad kompis!
  Sofia heter jag och flyttade hit för ett halvår sedan för att bo i samma lägenhet som honom. Trivs hur bra som helst i staden och med livet här, vill bara fylla på med ännu fler härliga människor! Alex som han heter gör GMU í tio månader till och är bara hemma varann helg så jag har rätt mycket ensamtid som jag vill fylla ut!! Så ni alla som gillar att prata, fika, dricka vin, ÄTA, träna, ta promenader men ja you name it, kan väl skriva till mig?

  sofia.othelius@hotmail.se – tycker dock mail känns så stelt så lägg till på facebook istället!!

  HA DET BRA!!

  Sofia 2016-03-18 21:29:35
  Svara
 • GÖTEBORG, TYP
  Hej hej! Isabell heter jag, snart sjuttonårig tjej från Sveriges tredje största ö, Orust. Antar att knappt någon vet var denna ö finns så brukar säga att jag bor cirka 1 timmes bilväg från Göteborg. 🙂 Jag är en person som tycker om att skriva, läsa, falsksjunga till Håkan Hellström, Veronika Maggio och en rad andra artister. Tycker lite för mycket om katter, godis, Criminal Minds, Greys Anatomy och te med citronsmak. Tycker också om att träna friidrott men hatar träningshets.
  Så finns det någon liknande själ här, eller hel olik, som känner för att skriva, träffas eller brevväxla så är det bara att höra av sig. 🙂
  isabellhulthen99@gmail.com

  Isabell 2016-03-18 21:23:58
  Svara
 • LUND/MALMÖ
  Hej! Vi är två smålänningar på 21 & 25 år som vill starta en feministisk bokcirkel någonstans i närheten. Vi är allmänt ashärliga och lagar god mat.
  Emilia pluggar till miljövetare i Malmö och är en sarkastisk solstråle som kommer rädda världen.
  Jag (Angelina) pluggar till nationalekonom i Lund och tänkte bli Sveriges första miljövänliga finansminister. Eftersom jag är ny i stan så kompisdejtar jag i Lund om du inte är ett fan av böcker!
  Maila på: angelina.fransson(at)hotmail.com

  Angelina och Emilia 2016-03-18 21:16:59
  Svara
 • Todelool!
  Ja lite om mej då.. Gillar kompisar, musik o killar. Ogillar koriander, korv o så . Vill gärna ha en brevvän som jag kan prata om allt mellan himmel o jord med. Och då menar jag ALLT. Jag har precis flyttat till Grängesberg och känner inte en kotte här. Därför är jag ofta ensam o såg detta inlägg hos sandra och tänkte vilken möjlighet !
  Hör gärna av dig så bjuder jag på morots kaka ! =)

  Många kramars

  Kärran 2016-03-18 21:15:09
  Svara
 • Sheffield/Manchester/Leeds
  Hej! Bor i Sheffield sedan några månader tillbaka. När jag inte jobbar upptäcker jag min nya, något ruffiga men charmiga industristad i Södra Yorkshire. Gillar kaffe, Murakami, böcker i allmämhet, sol, löpning, promenader och att prata om allt möjligt. Om det mot all förmodan finns någon annan därute som bor i Sheffield, Manchester, Leeds eller i krokarna – skicka ett mejl till annajlarsson@gmail.com så tar vi en kaffe på Marmadukes, Tamper coffee eller Depot Bakery!

  Swede living in Sheffield, how about a coffee at Marmadukes, Tamper Coffee or Depot Bakery?

  Anna 2016-03-18 20:46:00
  Svara
 • GÖTEBORG/ÖVERALLT
  Hej! Matilda heter jag, bor i göteborg och pluggar 4e året på högskolan. Letar efter någon ny att skratta, prata och hänga med, antingen i verkligheten över en fika/vin eller via mejl/messenger/vad som helst. Gillar att laga mat, diskutera allt och inget, färg och form, picknicka, titta på serier och dansa genom nätterna. Har en vision om att någon gång äga världens mysigaste kafé och ha ett växthus där man kan äta middagar och se ut över en sjö. Mina senaste ambitioner är att lära mig spela piano och börja yoga, för att försöka bota min rastlöshet! Skriv till mig så blir jag glad, vi hörs eller ses! Min mejl är hallden.m@gmail.com 🙂

  Matilda 2016-03-18 20:45:01
  Svara
 • Hej! 25 årig mamma till en snart treåring söker ivrigt efter nya kompisar. Jag tappade många när jag blev preggo och slutade med alkohol, även fast jag fortfarande är lika rolig (höhö). Jag pluggar till behandlingspedagog och har massa ledig tid att döda, både med och utan barn!
  Tkr om att sitta å babbla om allt livet har att erbjuda, gå på bio eller äta mat/godis/snacks. Hör gärna av dig på Linnea.fjarrstad@hotmail.com.
  Massa kramar!

  STOCKHOLM 2016-03-18 20:40:25
  Svara
 • STOCKHOLM

  Tjena! Är en snart nittonårig heltidsstuderande på en av Stockholms högskolor och lever för (ursäkta följande klyschigheter) långa promenader, läsande med kopiösa mängder té till hands, avokado, tv-serien Suits och ett gäng mer bra saker som jag för tillfället, sittandes på buss 67 mot Skansen bredvid en dam med världens sötaste tax, inte kan komma på att jag vill reduceras till, men om någon denna oinspirerade annons till trots har lust att skriva några rader eller träffas över en fika någon gång går det utmärkt att mejla nedanstående. Ha en fin fredagskväll allesammans!

  sinal-1(a)hotmail.com

  S 2016-03-18 20:12:42
  Svara
 • ÖREBRO

  Hej!

  Jag heter Isabell och är en 20-åring från Örebro. Tycker att det här med brevvänner är superläskigt, men vore ändå så himla roligt att lära känna någon ny! Spelar egentligen ingen roll om du är tjej eller kille, ung eller gammal, vi behöver inte ens bo i samma stad. Så länge du är snäll och skämtsam kommer vi att komma bra överens, tror jag! Jag tycker om fika, promenader, katter, böcker, fuldans, musik och långa konversationer om allt mellan himmel och jord. Om du vill veta mer om mig eller berätta något om dig själv eller bara ha någon att diskutera livet med, hör av dig till isabellrolfsson@hotmail.com

  Kram!

  Isabell 2016-03-18 20:10:17
  Svara
 • HAMBURG

  Någon annan som befinner sig i Hamburg/Tyskland för tillfället? Jag kom nyss hit och det skulle vara kul att träffa någon annan som bor här! Men om du bor någon annanstans i Tyskland går det också bra 🙂

  Jag heter Sara, är 22 år gammal. Gillar kaffe, hundar, promenader, spontana miniresor, vårsol, bio, mat, att prata strunt och så vidare. Hör jättegärna av dig på muminmugg at gmail.com 🙂

  Sara 2016-03-18 20:05:31
  Svara
 • Hejhej! Peggy heter jag, bor i Finland och är 19 år gammal. Jag gillar djur, miljövänlighet, samhällsfrågor och indie/alternativ rock eller pop. Men även andra musikstilar såklart. Gillar all sorts musik. För tillfället funderar jag mest över om jag ska stanna i Finland för att plugga till social arbetare/socionom eller om jag ska flytta över till Linköping och bli lärare, men också på hur jag kan göra världen till en bättre plats.
  Jag vill hitta någon man kan skriva av sig med, och någon som vill skriva av sig till mig. Jag vet att min beskrivning av mig själv var ganska vag, men jag tycker det är så himla svårt att beskriva sig själv bra. Vi får lära känna varandra medan vi diskuterar. Hoppas nån nappar, min mail är peggy.johansson@outlook.com

  Peggy 2016-03-18 19:38:09
  Svara
 • Vet inte om det bara är jag men tycker alltid det känns så awkward att presentera sig själv, kanske då jag normalt sett är en mer low key människa som inte är bekväm med uppmärksamhet. Men hur som helst, vi kör på då; jag bor i Barcelona för tillfället, är 22 snart 23, pluggar till Livsstilsrådgivare samt läser in olika gymnasieämnen så som psykiatri för skojs skull. Planen är någon form av framtid inom att rådgiva människor och förmodligen en högskoleutbildning för att nå dit. Poängen med att jag berättar detta är att om någon vill ha någon form av mer ”professionellt” stöd eller hjälp med rådgivning vid livsproblem eller kost (är även kostrådgivare) så kan ni gratis vända er till mig för jag vill ha träning och jag vill hjälpa. Det är väl mitt mål här på jorden antar jag.
  Men detta är ingen reklamgrej utan jag letar likväl efter personer som helt enkelt vill prata om mina andra stora intressen, framför allt hiphop (då menar jag 90-tal och typ nuvarande j cole, big krit, j electronica samt underground och inte drake, young thug o dylikt) men även djur (ska skaffa american bully valp så tips mottages gärna!), veganmat/grejer, ekologiska produkter, DIY, litteratur, feminism, rasism (vad jag som vit kan göra för att arbeta mot rasismen, tips och tillrättavisningar mottages gärna), tv-serier (just nu fast i shameless men sett typ ALLT så behöver även tips här), hälsa, yoga, spirituell shit (förlåt men hatar ordet spirituell pga det går egentligen inte att definiera med ord) och att skriva. Men är väldigt feg med mina texter så kan behöva någon som är lite coolare med att våga kreativt.
  Spelar även GTA o letar efter någon att spela online med på ps4; methodwomann heter jag där!
  Oj vilken novell det här blev men känner någon att de vill ha en ”brev”vän/stöd eller hjälp så skriv till mig på ohlssonmelody@gmail.com PUSS

  Melody 2016-03-18 19:31:12 http://www.melodyohlssons.tumblr.com
  Svara
 • Hejsan!
  HALMSTAD/VÄRNAMO/JÖNKÖPING (jag bor i Anderstorp, ett litet samhälle, men tar mig enkelt till dessa platser). Mitt namn är Hanna och jag fyller snart 19 år. Jag skulle vilja träffa nya vänner som vill dricka cava med mig, åka på roadtrips, fixa afternoon tea…ja – allt möjligt!
  Själv är jag en snäll tjej som yogar, boxas, skriver, läser och tävlar i Poetry Slam. Och massa annat.
  Är öppen för det mesta!!! Hör av dig till hannor97@edu.gislaved.se – vi kanske blir bästa vänner?

  Hanna Nordemark 2016-03-18 19:11:12
  Svara
 • GÖTEBORG
  Medlemmar till bokcirkel sökes!

  Hej! 23åring här som läser statsvetenskap (tidigare filosofi). Tycker att det har gått lite knackigt med bokläsandet under våren men är sugen på att komma igång igen. Vore kul att göra det tillsammans med andra! Jag är inte superpetig med vad jag läser. Har nyligen avslutat Lena Anderssons senaste bok som jag tyckte var jättebra, men läser lika gärna klassiker, mer teoretiska böcker (gärna feminism) eller något helt annat (alltid kul att bli introducerad till nya böcker). Detaljerna för hur det ska gå till och vad vi ska läsa kommer vi såklart överens om tillsammans 🙂

  Hör av dig så styr vi upp någonting! stella.vallgarda@gmail.com

  Stella 2016-03-18 18:33:47
  Svara
 • VÄSTERÅS
  Hej. Jag är kanske en av världens mest pratglada personer som skrattar jättehögt åt allt egentligen. Jag tog mitt pick och pack och for till staden Västerås för ungefär 8 månader sen för att börja plugga till mitt drömyrke – sjuksköterska. Jag tycker om människor, att käka god mat och att lyssna på musik jättejättejättehögt. Det skulle vara kul om det fanns någon här som kanske skulle vilja ses på en fika, ett glas vin eller kanske en promenad? Om det inte finns någon, bara få höra någon annan berätta i ord om sin vardag vore otroligt trevligt också.
  elinstrand (@) hotmail.com kan ni nå mig på iallafall.

  Elin 2016-03-18 18:31:46
  Svara
 • MALMÖ (AUSTRALIEN & NYA ZEELAND till hösten)
  Hej! Moa heter jag, är 18 år och bor utanför Malmö. Om 84 dagar tar jag studenten och till hösten ska jag till Australien / Nya Zeeland (om du också ska dit så skriv gärna, åker gärna dit med någon och panikar tillsammans de första dagarna). Men innan dess försöker jag göra det mesta av mina dagar i kalla Skåne. Tycker om kaffe, roadtrips med hög musik, att överanalysera killar, vin, äventyr, att prata i timmar på ett café i vårsolen, all sorts mat (men sushi mest av allt), att dansa bort nätter, att gå på bio och en massa annat. Det vore fint att lära känna nya människor och jag ses gärna på en kaffe eller vin i vårsolen eller något skoj äventyr.

  Skriv till moa_raud@hotmail.com

  Moa 2016-03-18 18:24:11
  Svara
 • VÄSTERÅS

  Hej! Malin heter jag, 26 snart 27 år! Pluggar sista året på högskolan och känner väl liiite panik att vuxenlivet snart är runt hörnet. Just nu märks det att alla vänner och bekanta börjar fara åt olika håll, vissa skaffar barn och vissa dricker vin, (TYP). Jag önskar att få vara här mitt i mellan liven ett tag till och gärna träffa någon som bara vill hänga, prata, skriva. I all enkelhet bara, fika, ni vet bara ha någon som gör vardagen lite roligare 🙂 Ps. jag har lärt mig brygga kaffe och är jättebra på att göra tacos) malin1989 (@) hotmail.com

  Malin 2016-03-18 18:17:22
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hannah heter jag. Om exakt en månad idag fyller jag 21 hela år, livet går så jävla fort.
  Mest av allt tycker jag om avokado, Keaton henson, vitt vin och killen jag nog kanske eventuellt är himla kär i. Har inte riktigt bestämt mig om jag vågar vara kär än dock. Behöver någon att prata ordentligt med, kanske också någon att bara prata strunt med. Tänker att en blandning kan vara fint. Egentligen behöver du inte alls tycka om samma saker som jag, men är du iallafall lite snälll och lite sugen på vin är det ett pluss.
  puss
  hannahwaller@hotmail.se

  Hannah 2016-03-18 18:10:05 http://hannahwallerphotography.tumblr.com
  Svara
 • LONDON

  Hei! Jeg er ei 20 år gammel jente som snart er ferdig med andre året som journalistikkstudent i London og er frilansjournalist i Norge. Har lyst til å være Luis Theroux, men også litt lyst til å bli den som lager Paradise Hotel. Elsker å høre på og skrive om andre menneskers historier, å drikke vin i ukedagene og å utforske alt det morsomme i London. Alt for glad i britisk politikk, girlpower og å få nye kompiser. Det er bare å kontakte meg på juliamartincic@gmail.com for å prate litt og kanskje ta en øl eller kaffe i vårsola her i fine byen.

  Julia 2016-03-18 17:58:06 http://www.juliamartincic.com
  Svara
 • MALMÖ
  Hej. Jag är 22, bor i Malmö och pluggar till lärare. Jag gillar: feminism, att sy, historia, vegetarisk matlagning, serier, bloggar, fika, frukost, vintage/kläder/grejer/pryttlar (40-60-tal är mina bästa år). Ungefär. Letar efter någon som också vill dricka vin och ha långa samtal, ligga i sängen och klaga på livet, laga mat, kolla på film och skicka sms med gulliga djur. Finns du här nånstans?

  Puss,
  Gabriella
  gabriella.osterlind@gmail.com

  Gabriella 2016-03-18 17:53:13
  Svara
 • hello, jag heter Selina, är 22 år. Jag bor och pluggar i Gävle. Jag vill gärna träffa någon/några att göra allt kul med. Som tillexempel dricka bärs, laga/äta mat, promenera, spela brädspel/mariokart eller se liveband. Hoppas verkligen att någon där ute tycker det här låter , är det så skriv till mig här : selinafalkdikici@gmail.com

  Selina 2016-03-18 17:53:09
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hellu! Jag är 17 år och läser natur. Vill hänga/ta en fika/promenad/picknick. Skulle säkert bli fett! Har ett intresse för design, feminism, och att skriva lite faktiskt. Finns såklart mer men det var lite kort om mig. Mejla mig vetja! elin.berglund@live.se

  elin.berglund@live.se

  Elin 2016-03-18 17:48:41
  Svara
 • GÖTEBORG/HELA VÄRLDEN

  VILL DU BLI MIN RESEKOMPIS?

  Hej! Jag har precis hoppat av min utbildning och har därmed en månad av helt fri tid innan mitt nya jobb. Rastlösheten kryper in i mig!
  Dessvärre är alla jag känner och backpackar, jobbar eller pluggar. Så jag tänker: BLI MIN NYA BÄSTA RESEKOMPIS!

  Jag gillar att ÄTA, musik, film, böcker, långa diskussioner om livet, att ÄTA, sitta på uteserveringar, hitta hemliga smultronställen, gå på upptäcksfärd, promenera, dansa, osvosv. Vill du vara helt galen och resa bort med mig iaf minst en vecka? Kanske lite Paris, Rom och Barcelona? En strand vid medelhavet? Maila mig på adelisewarberg@gmail.com. PUSS!!

  LISEN 2016-03-18 17:45:50
  Svara
 • STOCKHOLM –> picknick?
  Hejhejhej! Vad sägs om att styra ihop ett picknickgäng? Jag har bott i Stockholm i snart tre år men saknar gängkänslan som jag hade med kompisar när jag pluggade i gymnasiet typ! Det enkla, okomplicerade väldigt skrattiga. Nu umgås jag nästan bara med kompisar en och en och ganska planerat och så. Så kul med någon grejj där vi kanske får ihop tre-fyra stycken spontant och sen tar alla med sig varsin kul vän —> garanterat trevlig picknick. Jag tar med mig en god pizza+bubbel alternativt en rabarberpaj. Skriv så picknickar vi så fort vädergudarna tillåter det: Agnes(@)raysforexcellence.se . Glad påsk!

  Agnes 2016-03-18 17:43:50
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Åh men vad kul! Jag är också gärna på och eventuellt med en plus one om det blir av!!

   philippakihlberg@hotmail.com

   Philippa 2016-03-31 20:13:11
   Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Låter superroligt! Är lätt på! Kunde inte skicka till din mail? Men hör av dig till: fridahagard@gmail.com

   Frida 2016-03-21 07:38:03
   Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Låter ju superkul!! Vad sägs om att dra ihop en facebook-grupp eller något om vi skulle bli rätt många? 🙂

   Helena 2016-03-19 19:38:35
   Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Låter supertrevligt ju, jag och min plus one skulle gärna hänka! Hör av dig på noreahammarin@hotmail.com om det blir av!

   Norea 2016-03-19 11:12:35
   Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   JA! Låter som en toppenide! Jag vill vara med!

   isambsw@gmail.com

   iza 2016-03-19 01:16:01
   Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Sjukt kul! Jag är lätt på. Är inte direkt kulinarisk men jag kan nog hitta på ngt att ta med mig. Annars fyller jag en påse med läsk och delar ut 🙂
   Hör av dig på Linnea.fjarrstad@hotmail.com om det blir av!

   Linnea 2016-03-18 20:42:12
   Svara
 • STOCKHOLM

  Hejhej!
  23 år, tycker om att fika, dansa, dricka vin, se på tv-serier i soffan och umgås med alla möjliga. Nu när det börjar bli vår (<3!) och solen skiner så peppar jag uteserveringar, parker och att vara ute så mycket som möjligt. Lyssnar på all musik som gör en glad, har en besatthet av japanska idolserier och är fruktansvärt dålig på att laga mat (snabbnudlar, burkravioli och frysta springrolls är mina räddare i nöden). Mitt hjärta är lite halvtrasigt just nu, håller på att laga det, bit för bit.

  linneakanten@gmail.com

  puss och kram!

  {"author":"Linnea" 2016-03-18 17:31:17
  Svara
 • ÖREBRO

  Gänget, hej!!!
  Snart 23 år gammal tjej som studerar på Örebro Universitet för att bli någon slags tv-produktionsmänniska. Jag spenderar alldeles för lite tid med mitt studerande och prioriterar istället kaffe, vänner, alkohol och dans. Vårpromenader är det bästa! Pengarna försvinner på inredning och porslin, och cigaretter förstås. Ultimata drömmen skulle vara att stå på scenen som Adele. Trivs bäst på våren och sommaren, men i Paris och London trivs jag vilken årstid det än är.

  Släng iväg ett svar så kanske vi kan ta en kaffe eller ett glas vin, eller bara ha en mail/messenger/telefon/snapchat-vänskap om du befinner dig i en annan stad! Nya kompisar är ju helt enkelt det bästa.

  Ha det fint!
  Vilma

  vilmaeklind@gmail.com

  Vilma 2016-03-18 17:22:47
  Svara
 • Stockholm

  Hallå.
  Böcker
  Växter
  Öl
  Äventyr
  Brädspel
  Allt det här är saker jag verkligen tycker om. Och att skratta förstås. Samtidigt så står jag någonstans mittemellan livet och vet ibland inte upp och ner. Jag är tjugo år och bor i Stockholm. Jag vill hitta någon som vill hänga och prata om allt som ligger i kläm, någon som vill skratta och ha genuina samtal klockan fem på morgonen. Eller bara någon som vill ta en öl och spela brädspel. Om denna någon hellre vill bli min brevvän skulle jag också bli mycket glad. Dock kan jag skriva alldeles för långa brev.

  Min mail är : linn.nova@hotmail.com

  Linn 2016-03-18 17:06:39
  Svara
 • UMEÅ!
  Hej sötnosar! Fanny heter jag, 21 år och bor sedan förra året i Umeå. Hade en extremt tung och jobbig höst/vinter med massa problem och drama, men nu känns det äntligen som jag är på banan igen. Jag läser ett media-inriktat program på Universitetet med en del sköna personer och en del osköna. Jag har flera fina vänner, men älskar att lära känna nya. Något som är segt är att många i min klass (och därav i min umgängeskrets) är ganska omogna för sin ålder, vilket kan bli rätt irriterande för en tjej, ni förstår. Det har fått mig att inse att jag är supertaggad på att lära känna nya personer. Tjejer som killar!

  Mer om mig, jag älskar film/tv-serier, böcker, gillar att träna på Iksu, och att vara utomhus. Tycker det är kul med kläder och inredning. Älskar att snacka om allt och ingenting över en flaska vin eller en cider, att göra goda drinkar och dra till nån klubb och dansa, men tycker även det är mysigt med en lugn filmkväll! En favvo att göra är att äta/dricka nåt gott och bara sitta och snacka och lyssna på musik hela natten med någon. Och är såå taggat för sommarn här i Ume!! Haha.

  Släng iväg ett mail om du vill kanske ses över en fika eller en öl! Kramz 🙂
  fannylingmanuf (@) live.se

  Fanny 2016-03-18 17:02:45
  Svara
 • LINKÖPING

  Hej! Detta är ju världens bästa grej, att hitta vänner på internet! Jag har träffat flera fina människor genom Sandras blogg och träffar gärna flera till 🙂
  Jag heter Emma, är 24 år och pluggar första året i Linköping. Jag älskar allt som har med mat att göra, dricker gärna vin och äter ost en lördagskväll eller dansar hela natten, älskar att resa, tycker om att lyssna på poddar och följa dåliga dejtingprogram som Bonde söker fru, tycker studentlivet är superkul samt sitter gärna och snackar skit över en kaffe i flera timmar.

  Skriv så gör vi nåt kul 🙂 Eller hade inte varit superkul att dra ihop ett gäng och ses här i Linkan? Typ ses-varannan-onsdag-gäng!
  Anyways, här är min mail:

  emmasamuelsson_@hotmail.com

  emma 2016-03-18 16:55:16
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Hej, jag bor också i Linköping och skulle tycka det vore så kul om det blev något av att dra ihop ett gäng och ha vårens grillpicknickar räddade! Kan inte du höra av dig till mig om det blir av? sance548@student.liu.se

   Sandra 2016-03-19 10:00:45
   Svara
 • VÄNERSBORG

  Hej! 32-årig glad tjej som dessutom är preggo med barn nr 2 som väntas komma 6/6. Söker fina vettiga människor att fika eller promenera med! Älskar uteserveringar, sommarpicknicks och bra musik. Håkan eller Kent exempelvis! Feminist givetvis och extremt antirasistisk. Bor med min man(!) (nej vi är icke frireligiösa) och vår son Manfred som är två. Det hindrar mig inte från att älska vin, öl eller bubbelkvällar när tillfälle finns (och när jag inte är gravid, eh). Skulle bli så humlans glad för en ny kompis!

  Mejla Kajsa.libassi@gmail.com

  Kajsa 2016-03-18 16:51:55
  Svara
 • Nora heter jag, bor i Malmö och är 15 år gammal (nästan iallafall). Jag tycker om feminism, att lyssna på Veronica och Håkan, se filmer som jag gråter till och skriva som jag gör ibland på min blogg; noraflygt.blogg.se.

  noraflygt@gmail.com

  Nora 2016-03-18 16:51:02 http://noraflygt.blogg.se
  Svara
  • Svar på Noras kommentar.

   Hej vill gärna skriva med dig helst med papper och penna messa mig på 076 328 98 10 så kan vi prata mer förresten jag är 13 född i februari men umgås gärna men sånna som är äldre än mig

   Zilke 2017-07-30 01:41:02
   Svara
 • UMEÅ
  Hejsan! Jag heter Fanny, är strax 21år och har nyligen flyttat till Umeå för att plugga. Jag tycker om att vara ute (som vandra, åka skidor, promenera m.m), läsa, träna, resa och hitta på en massa roliga saker. Söker någon att fika, laga mysiga middagar, diskutera livet och bara hänga med. Är öppen för det mesta! Är även intresserad av bokcirklar om det skulle finnas intresse för det!

  Mejl: fannykyro@gmail.com

  Fanny 2016-03-18 16:50:38
  Svara
 • Hej hallå!
  Gud vilket härligt koncept det här, tummen upp. Här har ni en Skånetös på 18 härliga år som planerar en flytt från Helsingborg till Göteborg inför sommaren, på obestämd tid. Mina intressen sprider sig mellan allt från musicerande (spelar gitarr och sjunger) till skrivande, mode och träning, och för att inte nämna att dricka vin, öl och dansa till morgontimmarna. Jag flyttar upp i jobbsyfte och är i full gång med att söka jobb, so hit me with your best shot ifall ni har några jobbtips i Göteborgstrakterna! Idag jobbar jag som receptionist på Volkswagen och Audi här i Helsingborg parallellt med sista terminen på gymnasiet, och jag i princip räknar ner sekunderna till den 10 juni då jag tar studenten och kan fly staden för Göteborg.
  För övrigt är jag sådär härligt social och älskar att lära känna nya människor. Så oavsett vem du än är och vart du än bor; är du sugen på att lära dig skånska, snacka skit och dricka öl (vin funkar givetvis MINST lika bra), eller bara vill ha en ny vän att snacka strunt med per mail, diskutera nödvändiga eller helt oväsentliga saker, så hit me på emy.w.kristoffersson@gmail.com
  Kram på er.

  GÖTEBORG? STOCKHOLM? Någon håla utanför Luleå? Var du än är, HEJ!! 2016-03-18 16:38:19
  Svara
 • STOCKHOLM

  HEJ!

  Iza heter jag och jag är relativt nyinflyttad till storstaden från att ha bott på lite olika ställen senaste åren. Söker likasinnade personer i Stockholm som vill maila eller hänga exempelvis på bio, promenera, ta ett glas vin/öl/kaffe/te eller bara snacka om allt och ingenting. Jag gillar mest: musik, feminism, djur, natur, höst, glitter, guld, klänningar, inredning, rött, kloka människor, natur, människokroppen, konst, vintage, tulpaner,.. ja, listan är long. Jag gillar mindre: rosa (kan ej bära denna färg), griskött, orättvisor, SD, elaka och empatilösa människor, etc.

  Skriv:
  isambsw@gmail.com

  Iza 2016-03-18 16:31:39
  Svara
 • MALMÖ

  Hej. Sara heter jag och är snart 27 år. Läser en reklamutbildning med inriktning film.
  Jag tänker att jag listar upp saker och ting som jag tycker om, skulle vara så himla kul
  om du känner att vi har massa gemensamt och vill kunna prata/hänga/fika/etc.

  Jag tycker om:

  – Broccoli
  – Att filma
  – Sol, sommar och öl
  – Vakna upp till ett fint sms
  – Sätta på mig en backpack och dra någonstans varmt.
  – Min persiska etnicitet
  – Att springa
  – Att kunna prata om exakt allt
  – Lära mig nya språk
  – Titta på Girls, Game of Thrones, Lost & Modern Family
  – MAT I STORA LAAAAST! <3

  Hör av dig om du känner att vi kan ha roligt, mysigt, gråtit ja, allt möjligt. Kram!

  Sara 2016-03-18 16:25:02
  Svara
 • VERONA (English futher down :))
  Hej! Jag heter Lovisa och jag bor och studerar just nu i Stockholm. Min pojkvän bor i Verona, och därför hänger jag där ganska ofta. Jag har lösa planer på att bo där till hösten, oklart hur länge, för att vara med min pojk, studera intressanta saker på distans, förhoppningsvis jobba och bättra på italienskan. Jag skulle så hemskt gärna vilja skapa mig ett eget socialt liv i Verona, och letar därför efter nya kompisar! Bor du där eller i närheten och vill ha en ny kompis? Skriv till mig! Jag är snart 23 år, kommer från Stockholm och har sjungit prick hela livet. Jag studerar klassisk sång och är fullkomligt musiktokig. Jag tycker också om god mat, djur, att röra på mig i naturen, kloka människor, intressanta diskussioner, miljövänlighet och feminism. Att dansa också. Gärna lindy hop, fastän det var länge sen nu. Jag tycker om att försöka förstå hur saker och ting hänger ihop och varför de gör det.
  Vi kanske kan ses över en cappuccino, en spritz eller ett glas vin?

  Hi! I’m a 23 year old who studies classical singing in Stockholm. I have a boyfriend in Verona and plans of living there this autumn. I don’t really have any social life of my own there yet so I would love to find new friends in the area!! I like good food, animals, to move in nature, wise people, intresting discussions, environmental friendliness and feminism. But mostly I love to sing. And dance, preferrably lindy hop!
  Write me and maybe we can meet over a capuccino or a glass of wine some day.
  (lovisa.huledal(a)gmail.com)

  Lovisa 2016-03-18 16:23:13
  Svara
 • Hej!
  Julia heter jag. 22 år i maj och bor på Södermalm men just nu befinner jag mig i Asien och backpackar.

  Idag för exakt ett är sedan gjorde min dåvarande pojkvän slut med mig. Jag hittade honom gråtandes i min lägenhet och när orden hade passerat hans min föll min värld samman. Mycket har hänt sedan dess – jag blev destruktiv, hoppade av KTH, sa upp mig från mitt jobb, fick genomgå ännu en skilsmässa mellan min mamma och hennes ex, jag förlorade min styvpappa, vi fick ge bort vår ettåriga hund Kompis, jag förlorade en bästa vän och min mamma blev psykisk sjuk, och jag, jag föll, djupt in i mörkret och ett tag orkade jag inte leva. Då bestämde jag mig för att göra en skrämmande sak varje dag.

  Sedan så träffade jag honom. Han var en sådan skrämmande sak jag valde att acceptera. Han var En stark vind som förde mig framåt, han var konstant och ärlig, och han var från tinder. Jag föll snabbt och nu är vi i Asien tillsammans. Det har inte varit lätt och det kommer bli lätt snart heller.

  Jag söker

  {"author":"Julia" 2016-03-18 16:19:19
  Svara
  • Svar på {"author":"Julia"s kommentar.

   Såklart råkade jag trycka på skicka innan jag var klar!
   Söker förvirrade och sköna peeps! Någon att ha ångest med, ta långa promenader, överanalysera pojkar och inta dansgolv med etc!
   Min mail är julia.tommosgard@gmail.com

   {"author":"Julia" 2016-03-19 19:41:25
   Svara
 • UMEÅ
  Hej! Jag heter Emilia och fyller 24 i sommar. Jag kommer egentligen från ett litet ställe ovanför Luleå men bor och pluggar sedan 5 år tillbaka här i Umeå. Är för stunden föräldraledig eftersom jag fick en liten bebbe i december. Jag är rätt ensam i bebisbubblan då jag inte känner någon här som har barn, så letar egentligen efter någon mer som kanske också är lite ensam under föräldraledigheten och vill hitta på roliga saker under dagarna. Obs inget krav att man måste ha bebis för att få va med mig såklart! Jag tycker om det mesta t.ex hänga på iksu, att fika, promenader (och att dricka vin, vid bebisfria tillfällen ofc). Min mail är brannstrom.emilia@gmail.com, hör gärna av dig!

  Emilia 2016-03-18 16:07:10
  Svara
 • Tjollahopp!! Fyller 22 till sommaren, pluggar journalistik på Södertörns Högskola, kommer från en liten by i Småland och har sedan studenten bott i Norrland och dansat på folkhögskola och bodde ett par månader i Frankrike förra vintern. Älskar att diskutera feminism, roliga drömmar och att fantisera om hur livet ser ut för människor runt omkring en. Hänger gärna på café och skriver eller läser. Är en riktig bokmal och läser ungefär en bok i veckan. Skulle vara kul att ha någon att diskutera om allt möjligt med, livets upp- och nedgångar, relationer och såklart Paradise Hotel när det startar i höst igen 😉 Är ett riktigt Håkan fan så kommer peppa hans konsert i Juni fram tills dess, och säkerligen efteråt också!

  Låter något intressant? Maila mig gärna; oliviae94@hotmail.com

  Olivia 2016-03-18 16:01:57 http://oliviamariaeklund.blogg.se
  Svara
 • ESKILSTUNA

  Hej! Jag heter Jonna och är 22 bast. Jag har flyttat till Eskilstuna för att plugga och bor i en liten studentlägenhet. På fritiden tycker jag om att träna, men också att dricka öl, gå promenader, fika och äta sushi (som är det bästa som finns). Annars tycker jag om katter och hundar, vegetarisk mat, bra böcker, feministpepp osv osv. Jag söker lite vad som helst, tycker bara det är roligt att träffa nytt folk! Så hör av sig om du vill gå ut och ta en öl någon kväll, träna tillsammans eller bara skriva långa mejl typ.

  / jonnakowalski@hotmail.se

  Jonna 2016-03-18 16:01:09
  Svara
 • HELSINGBORG/SKÅNE
  Hej! Kanske finns det någon mer än jag som tycker att det är lite knepigt att hitta nya kontakter, sådär vid 30? Ser framför mig en vår med nya bekantskaper för att ta en kaffe, kanske kolla in någon utställning eller bara hänga i vårsolen. Gärna i Helsingborg, men Skåne överlag funkar också bra.
  Jag är 31, jobbar med skrivande, maratonföljer tv-serier (just nu GIRLS, Love, Flaked bland annat), läser, är en loppis- och inredningsnörd och åker så ofta som möjligt till Köpenhamn.
  Så lite kaffe- eller kanske loppishäng i vår? Mejla mig på ida.asplund.adahl(a)gmail.com

  Ida 2016-03-18 16:00:37 http://tinysigns.wordpress.com
  Svara
 • MALMÖ/LUND

  Hej! Mitt namn är Hanna och jag letar efter en rolig löparkompis i skåne!
  Jag pluggar i Lund och bor i Lomma.
  Jag är 19 år, snart 20 och tar studenten om cirka exakt 84 dagar.
  I framtiden vill jag jobba med reklam eller design, men har också en dröm om att jobba inom FN. Jag är politiskt aktiv och tycker att miljö och jämställdhet är dödsvikigt.
  Gillar att prata om allt mellan himmel och jord! Resor, killar, ångest, mat, kärlek, Donald Trump etc!
  Om du inte gillar att springa så kanske jag kan lära dig att gilla det? hehe?.. 😉 🙂

  Om detta inte är för dig, så kanske din kompis? Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille, gammal eller ung.
  Jag har sprungit milen på 45 min och maraton på 3tim45min.

  Hör gärna av dig, här är min mejladress: chokladblomma@gmail.com

  Hanna 2016-03-18 15:53:30
  Svara
 • ROOMMATE I BARCELONA SÖKES
  Hej alla fina!
  Jag planerar att bo i Barcelona ifrån början av juni till början/mitten av augusti i sommar. Läsa en kurs i spanska, hitta något restaurang jobb eller jobb inom turismen, dricka goda drinkar, äta gott, festa & lära känna en massa nya människor! Går du/ni i samma tankar? Släng iväg en mejl till jonsson-hanna@outlook.com

  Allmänt om mig – 22 år, go skåning som pluggar strategisk kommunikation, har tidigare delat lägenhet & jag tycker choklad och rödvin är livet.

  Hanna 2016-03-18 15:42:33
  Svara
 • UPPSALA

  Hej, jag heter Jenny, är snart 30 och mammaledig med en 8 mån bebis. Jag träffar gärna andra daglediga att gå promenader och fika med 🙂

  Jenny.tegmyr@gmail.com

  Jenny 2016-03-18 15:11:36
  Svara
 • GÖTEBORG + brevvänner

  Jag heter Daniella Caspian och har en hel ledig sommar framför mej. Noll jobb från maj-augusti så jag letar efter människor som vill bli kompis!! Jag har bara bott i Göteborg i tre månader nu, innan bodde jag i London och ett tag i Edinburgh.

  Jag tycker om: att skriva brev, mopsar, Kent (ska gå på ALLA deras konserter på sista turnén annars dör jag nog av sorg), att baka, feminism, engångskameror, Kopparbergs cider (tycker inte om öl sådär jättemycket, alla mobbade mej för det i UK). Mitt mål med sommaren är att testa alla caféer i Göteborg och hitta det absolut bästa, ha picknick i alla parker, bada i alla sjöar och sluta stressa. Stressar om allt annars, att hitta jobb hitta nån att bli kär i komma på vad jag vill plugga på Uni.

  Min mejl är: DANIELLAABERG@HOTMAIL.COM. Puss & fred!

  Daniella Caspian 2016-03-18 15:10:37
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej!

  Är en tjej på 22 bosatt i STOCKHOLM. Har väldigt många intressen så som vegetarisk/vegansk mat, att måla, träning osv. osv. Skulle även vilja börja rida då jag tycker hästtjejer och hästar verkar vara det coolaste som finns.

  Jag är nyfiken på att upptäcka världen samt att utmana mig själv men är samtidigt en trygghetstorsk och rädd för typ allt, men så fungerar väl de flesta människor? 🙂

  Är nog utåt sett en väldigt normal tjej som ingen skulle reagera på när de talade med mig initialt, har dock en del drag av asperger vilket gör att jag kan ha svårt för att klicka med människor samt att träffa nya vänner.

  Jag har liksom samma lilla vänskapskrets som jag alltid umgås med och som vet hur jag fungerar och så men skulle vilka utöka den med likasinnade. Känner du igen dig i min korta beskrivning skulle det vara kul om du skrev en rad till hanjohanson@outlook.com.

  Kram

  Hanna 2016-03-18 14:55:38
  Svara
 • STOCKHOLM
  Tjoflöjt alla, heter Emma och fyller jämna 24 i Maj! Pluggar på KTH och trivs himla fint med det, mer på senaste tiden eftersom det tog ett tag för mig att hitta mitt sätt att plugga på och för att livet ständigt envisades med att komma emellan. Men all good now och resten av 2016 framför mig, hur gött? SÅ gött! Har träffat vänner för livet genom tidigare brevvänsinlägg och blev så pepp nu att skriva, och förhoppningsvis hänga!

  Gillar kaffe men kan inte dricka för mycket (blir trött?), att våren är här, bärs, havet, min fina sambo och vår katt (som förövrigt låste ute oss från lägenheten för två veckor sen, sjukt) och härliga människor. Är just nu pepp på att plugga, hänga på uteserveringar med värmelampor (öl jatack, Coca cola funkar också) gå i second hand eller på promenader, diskutera menskoppar eller hur sugigt eller hur bäst livet är! Och jag älskar FRUKOST<3 Och musik såklart, var så länge sen jag gick på konsert eller festival nu!

  Ibland är jag supersocial, och ibland går jag hemma en hel dag i mjukisar och gör ingenting. Funkar kanon 🙂
  Skriveliskriv till mig, adressen till min inkorg är ekbystrom(@)hotmail.com
  Kram!

  Emma 2016-03-18 14:51:56
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej!

  Jag är en 28-årig tjej ursprungligen från Dalarna. Jag flyttade till Sthlm i augusti förra året för att börja plugga till journalist.
  Jag tycker om att dricka kaffe, öl och vin, gå ut och äta eller gå på museum/bio och sånt. Försöker träna på Friskis nån gång i veckan.
  Är en glad och rolig typ som gärna vill hitta på mycket saker! Vill gärna ha en ny kompis att dricka vin och hitta på saker med 🙂

  Vi hörs! / Johanna

  Johanna 2016-03-18 14:49:51
  Svara
 • MALMÖ

  Hallå där sköna Malmöbor(Och Lundabor också för den delen)

  Jag är en 26 år gammal journalist som om en vecka flyttar ner till Malmö för nytt jobb. Hade tyckt det varit fint med nya bekantskaper i stan och det här var ju ett ypperligt tillfälle för det!
  Så! Finns här någon/några som vill gå på konserter, promenera, snacka över en kaffe, skaka på bra dansgolv, ångestbröla på söndagar, dricka cava på goa barer, strosa på loppisar, krossa patriarkatet, laga mat, kanske sjunga och musicera eller starta en bokklubb eller kanske något helt annat? Jag är öppen för förslag! Skicka iväg ett mejl så hörs vi 🙂 Kram

  martinalouiselarsson@gmail.com

  Martina 2016-03-18 14:41:58
  Svara
 • STOCKHOLM

  Hej jag heter Olivia och är 23 år! Jag har precis fått jobb som Grafisk Designer i Stockholm på ett större techföretag och söker nu kompisar. Är från Göteborg från början och har enbart varit i Stockholm 3 ggr innan så är lite förvirrad och ensam. Söker kompisar att träffa på fika, gå ut och dansa med eller gå på bio med! Är intresserad av design, mode, film, tv-spel och japansk populärkultur. Lyssnar på mycket svensk pop och är kung på ordvitsar. Släng iväg ett mejl om du vill snacka! 😀

  oliviadeflon@gmail.com

  Olivia 2016-03-18 14:37:20
  Svara
 • VÄSTERÅS

  Är 21, heter Denise, pluggar beteendevetenskap i V-ås, har två katter, läser för mycket bäcker (eller kan man det?), tycker om vin och öl, speciellt att dricka dem i parker på sommaren och bara mysa men gillar även fest, är vegetarian, skulle kunna leva på sushi om jag bara inte varit fattig student, men när jag blir ekonomiskt oberoende, då blir det sushi för hela slanten! Är även toknykär typ första gången sen högstadiet, det är helt sjukt?

  Jag söker egentligen vad som, häng, brevvän? Come at me. Tycker bara det är fint med nya bekantskaper och prata med nytt folk.

  Om det är något mer, skicka ett mail: denisus(@)live.se

  PUUUSSSSSS❤️

  Denise 2016-03-18 14:36:10
  Svara
 • AMSTERDAM/UTRECHT

  Jag heter Johanna, är alldeles snart 22 år och flyttade precis till Utrecht i Nederländerna efter ett fantastiskt år i världens bästa stad aka Amsterdam. Hade lite glömt bort hur tufft det kan vara att byta stad, att börja om på nytt, inte känna någon och inte kunna namnet på en endaste gata. Fast himla spännande också och så fantastiskt utmanande och utvecklande. Om det finns någon här som också bor i Nederländerna vore det superkul, fast annars vill jag också gärna bara hitta bra människor att prata med.

  Jag jobbar för tillfället som au pair, mest bara för att jag ville stanna här och inte har någon aning om vad det är jag vill göra här i livet. Älskar att resa och upptäcka nya kulturer, försöker spela lite gitarr men är alldeles för otålig för att bli bra, sjunger konstant, älskar att dansa tills morgonen med mina fina vänner och trängas bland ofattbart snygga holländare på fulla barer, fast också att bara ligga hemma en fredagskväll och kolla Netflix. Tänker kanske lite för mycket på allt och inget och oroar mig för att jag aldrig ska komma på vad det verkligen är jag vill göra i livet, fast jag egentligen vet att jag kommer lista ut det till slut. Som de flesta, antar jag. Hur som helst, om du är lite som jag eller kanske helt annorlunda och bor här eller var som helst och bara vill prata om allt och inget, hör av dig till johannakylberg(@)gmail.com

  Johanna 2016-03-18 14:33:21 http://nameless.blogg.se
  Svara
 • Hej!! 23-åring från småland som söker en snäll och musikintresserad person som vill hänga med mig. Gärna någon som vill följa med på spelningar eller pubquiz. Tv-spel och böcker får du också gilla, och mat såklart. De flesta som jag känner i Göteborg åker hem under sommaren, så det vore ju himla kul om du också har massa ledig tid då. Spontanitet uppskattas! Hör av er; rebeckaisaksson_@hotmail.com.

  GÖTEBORG 2016-03-18 14:30:54
  Svara
 • Hej! Jag heter Amanda, är 22 år och bor i Karlstad. Mina favoritgrejer är hundar, livemusik, öl och att baka. Till sommaren tar jag examen, och spenderar därför rätt mycket tid åt att stressa kring framtiden. Är också väldigt duktig på att vara olyckligt kär och att prokrastinera.
  Vore fint att hitta en öldrickarkompis eller någon att bara diskutera den senaste förälskelsen med. Hör gärna av dig till adaggertnilsson@gmail.com

  Amanda 2016-03-18 14:30:23
  Svara
 • Hej,

  Jag är 25 och ganska nyinflyttad till Stockholm. Gillar musik, filmer, ost, vintage, klänningar, kläder, inredning, feminism, kloka människor. Vill hitta någon att hänga med för att upptäcka nya platser att fika/ta en öl på, hitta bra jzzklubbar, gå på teater, konsert eller bara hänga förutsättningslöst och prata om allt och ingenting. Känner du detsamma?

  Iza 2016-03-18 14:24:22
  Svara
  • Svar på Izas kommentar.

   Hej! Jag känner detsamma, men du glömde mejladress!

   Mejla mig: philippakihlberg@hotmail.com så kan jag berätta mer om mig!

   Philippa 2016-03-31 20:43:02
   Svara
 • STOCKHOLM

  Bor i Stockholm sen något år tillbaka och söker helt enkelt personer att hänga med. Speciellt i sommar då jag känner mig helt clueless inför vad jag ska ta mig till. För tillfället söker jag till diverse konstlinjer och försöker hänga med i tillvaron. Det skulle vara sjukt nice med någon som vill dricka öl och/eller fika, är egentligen öppet för vad tusan som helst. Jag är tjugoett för tillfället förresten. Inte för att ålder spelar någon roll. Hör av dig etc.

  Josefin 2016-03-18 14:21:51
  Svara
 • VISBY
  Studerande snart nittonårig tjej med rötterna från södra Gotland. Pluggar just nu distans och träffar därför inte så mycket folk… Jag gillar att plugga, gå promenader, fika, träna, laga vegetarisk mat och snacka skit. Jag är ganska rolig och även trevlig ibland, tycker om de flesta personer. Hör av dig om du vill hänga/skriva 😀
  vendla-niklasson@hotmail.se

  Vendla 2016-03-18 14:21:23
  Svara
 • VÄSTERÅS
  Alexandra, 25. Typ alla mina kompisar har flyttat till andra städer och länder så jag vill ha någon att hänga med (för just nu hänger jag bara med min killes kompisar, vilket iofs är trevligt, men vill gärna ha några som är MINA också). Tycker om öl, fotboll och snus (mm), prata om både värdsliga och fåniga ting. Jobbar på dagis och äter godis dagligen. Älskar att läsa men gör det alldeles för sällan, försöker lära mig spela gitarr när jag inte står i köket och lagar mat (vilket är det bästa jag vet). Vill gärna träffa någon som bor i samma stad eller i närheten så vi kan hänga inom snar framtid. Jag är social och lovar att bjuda på en mojito i min nya lägenhet så kan vi lära känna varann. Puss
  (Stenvallalexandra@hotmail.com)

  Alexandra 2016-03-18 14:18:00
  Svara
 • MALMÖ/LUND/HELSINGBORG

  hej hej, jag är tjugo år & studerar just nu skrivande på skånska landsbygden. till sommaren tänkte jag flytta till malmö & letar därför efter folk att äta glass / dricka öl / skriva / prata om ~*livets mening*~ / dansa bort nätter tillsammans med. skicka ett mejl till dea.solin@hotmail.com om nån är intresserad 🙂

  déa 2016-03-18 14:14:56
  Svara
 • hejhej! jag heter erica, är snart 17 år & bor i linköping. tycker om att fika, lyssna på musik, träning & feminism. i framtiden drömmer jag om att tågluffa, träffa Håkan Hellström & att plugga psylologi + journalistik.
  hoppas någon blir pepp på att skriva med mig, min mail är: ikka.frank@hotmail.com
  tusen kramar <3

  Erica 2016-03-18 14:12:15
  Svara
 • MADRID

  Hej! Jag är snart 20, från Lund, tog studenten för snart ett år sen. Nu flyttar jag till Madrid om två veckor, ska plugga spanska, ha det varmt, dricka sangria. Jag flyttar själv och känner ingen där så om det är någon som bor där och vill hänga, eller om det är någon som har bott där som har något bra tips, så skriv!!
  Jag gillar nätshopping, mat, drinkar, öl, allt som är härligt!

  Mejla mig! lisasigfrid01(@)gmail.com

  Lisa Sigfrid 2016-03-18 14:10:16
  Svara
 • BLEKINGE

  Hej! Nellie heter jag och är 23 år gammal. Bor med min sambo i Blekinge och söker lite nya och roliga människor att umgås med. Tycker om att träna, laga mat/äta och läsa. Planerar förresten att flytta till Växjö för att studera till hösten!

  nellieolssonnn @ gmail . com

  Nellie 2016-03-18 13:54:05
  Svara
 • UMEÅ

  Hej! Jag heter Amanda, är nyss fyllda 23 och bor i Umeå sen ett å ett halvt år tillbaka. Jag pluggar till socionom (t3) och jag hade tyckt att det hade varit trevligt med nån fler att hänga med i sommar. Det är få av de jag hänger med i nuläget som blir kvar i Umeå över sommaren. Jag gillar att gå på roliga pass på iksu, hänga utomhus, dricka öl, laga mat, resa, gå på konserter och andra roliga tillställningar (men är öppen för det mesta). Hör av dig!

  Amanda 2016-03-18 13:50:27 http://amandahsj.tumblr.com
  Svara
 • VÄRLDEN men jag bor på Gotland dåra
  okej, jag går första året på gymnasiet och så som många gör. Det tuffar väl på. Jag heter millie, nämnvärt tänker jag. Nej men jag önskar någon som jag kan prata allt med?? som jag kan klaga över varför min kompis gör som hon gör, diskutera om den där killen verkligen gillar mig, sen också sånna där ämnen som är jätte jätte hipster om ballerina eller oreo är godast. kanske livets existens också, vem vet. Milliethemojsan@gmail.com

  Millie Karlsson 2016-03-18 13:42:41
  Svara
 • Hej! Jag heter Lisa och är en 19-åring från en liten pluttig stad utanför Jönköping. Jag tycker om Håkan, feminism och är kär i världens finaste människa. Men inte är det alltid lätt att vara kär inte. Och det kan en vilja skriva om ibland. Och allt annat också förstås.

  Skicka ett mail till lisafranzen(a)outlook.com

  Puss!

  Lisa 2016-03-18 13:41:31
  Svara
 • LINKÖPING

  Hej! Nybliven 26-åring som väntar första barnet vilken dag som helst. Söker trevliga människor att hänga med under föräldraledigheten. Bor på landet strax utanför Linköping tillsammans med sambo och hund. Tycker om natur och friluftsliv och funderar på hur det ska gå att kombinera vandringar jag längtar efter att göra med en liten bebis samt hund. Har en önskan om att en dag äga höns och får och vara självförsörjande på åtminstone en del grönsaker och rotfrukter. Promenadsällskap, fika i en park eller bara hänga på min altan, jag är öppen för det mesta! Hör av dig till ochrasy@hotmail.com (varning för att jag är världssämst att svara på mail men jag ska verkligen försöka skärpa mig nu!)

  Maria 2016-03-18 13:39:40
  Svara
 • LINKÖPING/SHANGHAI- jag glömde skriva min mejl hahahah men den är iaf: cashe481@student.liu.se

  Cassandra 2016-03-18 13:38:25
  Svara
 • FALUN / MELBOURNE

  Hej!

  Inlägget kunde inte komma mer lägligt! Jag fick precis mitt antagningsbrev från en skola i Australien, och jag kom in! Kul va?!

  Jag heter Matilda, är 20 år gammal och kommer från Falun. Jag har just nu ett rätt tråkigt åtta till fem-jobb, så jag lever för helgerna. Jag älskar landsvägscykling, öl, häng i solen och att dansa hela natten. Oddsen att hitta någon här i krokarna känns låga, but I’m up for anything! Vill väldigt gärna träffa nya människor.

  I september flyttar jag ner till Melbourne, Australien och ska läsa Communication Design på Billy Blue College of Design. Jag flyttar ensam, så är det någon som har liknande planer, bor i Australien eller bara drömmer om att resa dit så tycker jag verkligen att vi borde höras/hänga/whatever. Jag tycker ärligt talat att det känns galet läskigt att flytta ensam och även om jag vet att allt kommer lösa sig så hade jag blivit SÅ glad om jag fick prata med någon likasinnad.

  Känner du dig träffad? Släng iväg ett mejl till matilda(at)dahlgren.nu

  Kram!

  Matilda 2016-03-18 13:36:58
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   UMEÅ

   Hejhej! Jag är studerande i Umeå sen 3 år tillbaka. Eftersom det blivit så att man mest umgås med de på det egna programmet så saknar jag lite andra influenser. Jag söker någon man kanske kan maila och sedan bestämma träff med för att hitta på något roligt. Drömmen skulle ju vara att hitta någon som också är öppen för att träffa nya personer och som skulle vilja hitta på saker lite då och då. Jag är snart 23 år, dalkulla och psykologistudent. Min mail är terese.eriksson@live.com

   Ha det fint! Hoppas vi hörs!

   Terese 2016-03-19 08:30:47
   Svara
   • Svar på Tereses kommentar.

    Hej jag bor också i umeå tänkte bara att det skulle vara roligt.
    Vill du bli min brev vän?
    Hoppas det!

    William 2017-10-16 17:14:25
    Svara
 • LINKÖPING/SHANGHAI

  Hej alla fina! Jag heter Cassandra och är en 22årig tjej från göteborg. Jag bor i Linköping där jag pluggar till sjuksyrra (o förhoppningsvis barnmorska!). Jag ska till våren flytta till shanghai på utbyte o söker därför brevvän/vän i Både linköping o shanghai. Annars tycker jag om att umgås med folk, äta god mat, promenera, kolla film o läsa böcker, gå på skivstång på friskis, fika på uteserveringar i solen/dricka vin på balkonger. Det vore kul att ha nån utanför skolan att umgås med o få lite andra perspektiv o samtalsämnen typ, så hör av dig!

  Cassandra 2016-03-18 13:36:30
  Svara
 • Är en tjej på 33 år som bor i en liten håla i Västra Götaland. Jag älskar musikaler, kultur över lag och naturen. Jobbar för tillfället som personlig assistent. Är utbildad undersköterska men vill plugga vidare till tandsköterska. Mina intressen är b,la: Kultur, mat, bakning, djur & natur. Drömmer om att kunna odla massor och om att ha egna höns. Skriv gärna några rader.

  Johanna 2016-03-18 13:21:39
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind