Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hångla backstage, en egen gård och halva sommaren.

65dc960808befb59c8bd42965e2b242d
Här kommer den allra sista delen av finheter som ni varit med om hittills i år. Tack för att jag fick läsa och dela! Tror att man blir både en snällare, vettigare och gladare person av att läsa såna här grejer faktiskt. 

 


Jag spenderade halva sommaren
med att sitta i duschen och stirra och tänka att jag kommer aldrig bli av med den här smärtan
På att leta efter honom i folkmassorna på uteställen, festivaler, bland caféer och klungor av människor
För att sen vakna en dag och långt in på natten inse att jag inte ägnat en enda av mina tankar, varken åt honom
eller åt den där smärtan i bröstet som plötsligt inte fanns där längre.


Jag fick lånet beviljat hos banken så nu är gården min! Nu kan jag städa bort honom och göra plats för en framtida fru istället.


När jag sa till min sambo att jag inte vill bo kvar här, att jag måste tillbaka till mitt liv i Stockholm även om han inte följer med. Han sa att han kan bo vart som helst så länge han får vara med mig. Det gjorde mig jävligt glad såklart men gladast gjorde jag mig själv för att jag satte min lycka främst för första gången i vår relation.


Kom på att jag numera haft sex med mer en tjugo personer under mitt tjugoettåriga liv, och tycker liksom jag gått in i någon slags fas då jag bara filar på detaljerna för att bemästra konsten. Så himla härligt tycker i alla fall jag.


hånglade backstage med en brittisk förbandstrummis som kallade mig för darlin


Är ganska nyexad sjuksköterska, och gav hjärtkompressioner och gav adrenalin under ett hjärtstopp på jobbet, och min sambo köpte rosor till mig för att han var så stolt.


Jag och min syster köpte med pizza och hamburgare hem till mormor och morfar. Vi alla fyra hamnade i matkoma och behövde lägga oss ner i deras säng.


När jag sov hos honom för andra gången och han väckte mig mitt i natten. Jag tittade upp på honom med frågande ögon och han tittade tillbaka med rufsigt hår och förvirrad blick och utbrast ”oj förlåt för att jag väckte dig jag vet inte riktigt varför jag ville bara vara med dig”

 

Translation. The last batch of favorite 2016 moments from you guys. <3

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • en fin grej som hände häromdan: en gammal gubbe (70+) gav ett rosa påskägg till en eu-migrant som satt i snöfallet utanför en affär. blev så himla glad!

  lilla e 2016-03-24 16:11:27
  Svara
 • Alltså detta!!! Och apropå fint så måste jag berätta detta:
  Min sextiotvå-årige pappa på och jag började prata om dig, Sandra och han verkar ha känt till dig sedan innan för han frågade om du inte skrivit en bok också. Jovisst! , sa jag och började ivrigt och yvigt tala om Det handlar om dig. Om hela du-konceptet och hur texten är upplagd och utformad på varje sida. Jag ville så gärna visa för min pappa och han ville så gärna läsa men jag hade inte boken hemma just då, så jag letade ett tag i hashtagen på Instagram. Hittade en bild på sidan vars text börjar med: ”Tre dagar senare åker jag till Kreta…” Min pappa praktiskt taget rycker mobilen ur min hand för att läsa innan jag själv hunnit. Jag går ut i köket, lite nervös för att jag så gärna vill att han också ska tycka om denna bok jag tycker om så mycket. Efter fyrtio sekunder suckar han och ropar ”Åh vad vackert!”. Han läser det högt för mig och säger efteråt att han ”MÅSTE LÄSA DEN HÄR BOKEN!!!”. Jag blir så himla glad.

  Saga 2016-03-22 22:59:18 http://weheartit.com/sagaurora
  Svara
 • jaaa dessa inlägg är finast<3

  ISA 2016-03-22 22:57:25 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh, min lilla historia kom med. <3 *generad smiley*

  Sjuksköterskan 2016-03-22 21:49:48
  Svara
 • Älskar dessa inläggen, får mig lugn och glad!

  {"author":"Annika" 2016-03-22 20:41:43
  Svara
 • dessa inläggen är bääääst, så himla fina.

  Alma 2016-03-22 19:31:57 http://almabengtsson.se/
  Svara
 • Omg de två sista

  Ronja 2016-03-22 18:45:15 http://ronjaengberg.blogg.se
  Svara
 • det här är så jäkla najs att läsa, blir så så inspirerad av vad folk har att säga. så coola grejer människor är med om! kram

  Karin 2016-03-22 18:09:23 http://lilyofmyvalley.blogspot.com
  Svara
 • Åh, nej jag som inte hunnit skriva…
  Har två finaste grejer och den senaste hände faktiskt i lördags och är en direkt följd av den första.

  – I januari gick vi med förväntansfulla steg uppför trappan till rådhuset, det var nämligen då vi gifte oss- jag och min allra bästa Kai! Nervöst med också så härligt och självklart att stå där hand i hand. Det var en liten men fin ceremoni och efteråt blev vi firade med champagne, av föräldrar och våra vittnen.
  – Och så i lördags fick vi äntligen fira med resten av familjen och några av våra fina vänner, på en liten restaurang inne i stan. Mingel, bubbel och god mat. Sen dans, dans, dans hela kvällen. Det var mina finaste händelser.

  Tokyoyo 2016-03-22 17:38:46 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag tycker om de här små historierna så himla mycket. Just nu håller jag på att komma över en kille och det känns som att jag aldrig någonsin kommer komma över detta och kanske till och med DÖ. Men att läsa historier som den första i det här inlägget ger mig ändå lite hopp om livet. Skulle du inte kunna göra ett sånt inlägg där alla får skriva små komma-över-historier som pepp till alla med brustna hjärtan att det FAKTISKT GÅR ÖVER. Antagligen. KRAM.

  Sanna 2016-03-22 16:38:00
  Svara
 • Alla dessa halva hemligheter <3

  lilla S 2016-03-22 16:27:23
  Svara
 • Så fina grejer!!

  Ingrid 2016-03-22 16:23:05
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind