Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kojor, pingisklubbar och gyoza.

tokyo.

I onsdags skrev jag in ”Harajuku” i min Google Maps och sedan promenerade jag dit.

tokyo.

Målet var att äta lunch på det här stället som jag var på förra veckan, deras tuna bowl var så himlans god. Design Festa Gallery heter det förresten, men ska såklart skriva en guide till er om allt sedan.

tokyo.

Så god.

tokyo.

Med mig hade jag min gulliga bloggläsare Amanda som bor här!

tokyo.

Och jag också, bonjour och hello.

tokyo.

Efter lunchen promenerade vi omkring lite i Harajuku. Många restauranger har sådan här plastmat utanför för att visa vad de serverar. De ser alltid väldigt verkliga ut, blev sjukt sugen på denna enorma plastversion av carbonara.

tokyo.

Harajukus mest kända gata var full av folk som vanligt. Det är förövrigt på denna som Shoshanna går längs med när hon ska visa sin kompis Tokyo i senaste avsnittet av Girls.

tokyo.

Men bara genom att svänga in på en sidogata blir allting lugnt och tyst och blommorna får våra sig ifred.

tokyo.

På kvällen mötte jag upp min nya kompis Jesper samt hans kompisar Tommy och Felicia för att äta middag i Naka-Meguro där jag bor. Här närmare bestämt.

tokyo.

Gyoza stod på menyn. Vi pekade på oss själva och sa att vi ville äta och sedan fick kocken bestämma. Enklast så ibland : )

tokyo.

Gyoza är stekta dumplings och de här var så otroligt goda. Fick friterade pickles till som jag aldrig smakat förut men det var väldigt gott.

tokyo.

Sedan hängde vi ute på deras veranda och drack rödvin i gamla skolbänksstolar.

tokyo.

Vid elva gick vi vidare till Kinfolk Lounge som ligger precis vid floden.

tokyo.

Min norska kompis Christian kom förbi också!

tokyo.

Så mysig bar, som en trädkoja för vuxna.

tokyo.

I baren satt en tjej och en kille i peruker, så när jag beställde öl passade jag på att fråga om det var av någon särskild anledning. Men de hade bara gått förbi en maskeradbutik på vägen till baren och köpt allt som såg roligt ut och sedan satt på sig det. Bästa jag hört, önskar att jag fick vara deras kompis. Kommer om inte annat sno idén.

tokyo.

Vi hängde kvar tills vi fick spring i benen.

tokyo.

De promenerade vi till en pingisklubb som också var som ett stort vardagsrum.

tokyo.

Där drack vi öl, spelade pingis och sjönk ner i stora soffor.

tokyo.

Och när klockan slog två någon gång promenerade jag hemåt.

 

Translation. A Wednesday is Tokyo: Lunch & shopping in Harajuku and then dinner and bar hopping in Naka-Meguro.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Åh Sandra, nu kom jag på ett Tokyotips jag borde ge dig! De gånger jag varit i Tokyo har jag alltid gått till en restaurang som heter Bubbys, de har nämligen de godaste burgarna jag nånsin ätit! (Har dock ätit många goda burgare sedan dess så kanske inte skulle känna likadant om jag åkte dit igen men om du är sugen på burgare, gå dit!). Det finns en i Roppongi och en i Tokyo station.

  Astrid 2016-03-31 23:08:03
  Svara
 • Pingisklubben, vad heter den? Åker till Tokyo i veckan och det lät himla schysst 🙂

  Anna 2016-03-30 19:21:07
  Svara
 • Hvor ser der hyggeligt og stille og roligt ud 🙂

  Anna 2016-03-30 11:38:34 http://annasteenberg.dk/
  Svara
 • på första bilden på norska christian ser han ju ut som mathieu!

  julia 2016-03-26 11:53:11
  Svara
 • Tack tack för att du skriver ut namn på ställena redan nu o inte väntar till din guide, ska åka till tokyo om två veckor så suger i mig ALL info!!!!

  Sophie 2016-03-26 00:44:04
  Svara
 • Jag tycker synd om mig själv för att min pojkvän var otrogen och kysste någon annan. Det gör så ont fastän det har gått rn månad. HJÄLP. Hur gör jag? Nu känns allt annorlunda. Jag litar inte på honom. Han ät fortfarande fin som han var innan men när man vet hur någon kan vara bakom ena rygg så är det så svårt att mäta det. Vad gör man? Finns det bältre? Det känns som att jag för lite.

  Katari a 2016-03-26 00:30:47
  Svara
  • Svar på Katari as kommentar.

   usch, om du har övervägt att lämna honom tycker jag att du ska överväga det lite till. om du vill vara kvar i relationen tycker jag att du ska prata med honom, mycket! du har rätt att älta. sen tycker jag att han verkligen ska jobba för att få dig att känna dig trygg igen. otrohet är aldrig ok. då är det bättre att bestämma att ”i vårt förhållande är det ok att…” eller att helt enkelt ha en öppen relation.

   lycka till. kram. hatar killar som sviker.

   Kristin 2016-03-29 16:07:53
   Svara
 • Känner du dig säker och så när du går omkring själv på nätterna i Tokyo? Jag är så rädd för stora städer och nätter. Men är det okej liksom? Lika som i Sverige eller bättre/sämre trygghetskänsla? Puss!

  Julia 2016-03-25 15:03:11 http://glitterpasta.blogspot.se/
  Svara
 • Alltså, vem är din kompis Christian? Så snygg!

  Hannah 2016-03-25 12:58:13
  Svara
 • kan inte du ha ett sånt där söka brevvän inlägg igen? känner att jag skulle behöva det nu såhär när våren aldrig riktigt kommer 🙂

  amanda 2016-03-25 12:29:34
  Svara
 • vad ääääre för skinnjacka???? jag är på jakt efter en och litar ju FULLT på din smak :'(

  linnea 2016-03-25 11:49:09
  Svara
 • Får man önska ett inlägg om hur det ser ut där du bor, lägenheten alltså? Är så nyfiken på hur vanliga japanska hem ser ut!

  Cecilia 2016-03-25 10:53:04
  Svara
 • Var har du köpt den vita jumpern du har på dig? Den är så fin och ser väldigt skön ut!

  Louise 2016-03-25 10:25:56
  Svara
 • Jag är också nyfiken på vad dina kompisar gör där 🙂

  Ninni 2016-03-25 09:57:26
  Svara
 • Åh, så jäkla mysigt.

  Fanny 2016-03-25 09:49:18 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • ALLTSÅ WOW, allt med det här inlägget!!!

  Rebecka 2016-03-25 08:50:54
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilka veta lite mer om kompisarna som du träffar där. Hur kommer det sig att de bor i Tokyo? Vad gör de där? Osv.

  Susanna 2016-03-25 05:39:06
  Svara
 • Alltså åh, all mat du äter verkar sååå himla god!

  Klara 2016-03-25 05:22:54 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind