Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Glad måndag! Är så otroligt peppad över denna vecka i en stad som jag har saknat! Det är vår i Stockholm och det känns på varenda gata i varenda person. Heja livet. Här kommer lite måndagspepp för att förgylla denna dag ytterligare.

IMG_9857

På fredag spelar jag skivor (ett kort pass mellan 21-22) på Marie Laveau på Nattskiftets två årsfest! Kom och lyssna/dansa/ta en selfie med mig/hångla med folk ni gillar. Här är facebook-eventet.

IMG_2204

Jag är med i senaste numret av Solo och visar lite av mitt favoritsmink. Finns i butik nu.

IMG_0046

Kände stor igenkänning i denna bild jag hittade i en buzzfeed-lista.

1

På Metro Mode Creative tipsar vi om 3 kortfilmer att se på bussen hem.

3

Jag har valt ut tio fina vårjackor och så finns det en intervju med mig och Gustav om vår podd.

2

Vi har listat sju separatistiska facebookgrupper och så hittar du fina fotografier på tonåringar som försöker smita in på Cannes filmfestival. 

4

Hilda Randulv tipsar om hur du tar fina porträttbilder och så får du sju konstnärstips på insta! Massa bra grejer alltså.

 

Translation. Some links to brighten up your Monday.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Åh! Där var ju jag med på ett litet hörn 🙂

  Hilda 2016-04-12 20:38:05 http://www.blogg.hildarandulv.se
  Svara
 • Vad kul med sminklista i Solo! Jag bara MÅSTE veta vilken ögonskugga det är du använder, aprikos/rosa. Den som du har på en av bilderna när du målar på läppstift här: http://sandrabeijer.se/2016/04/01/sminklistan/
  Så himla fin! Var hittar jag den?

  {"author":"Ida" 2016-04-11 12:07:39
  Svara
 • halli hallå jag vill tipsa om ett instagramkonto som drivs av min kompis mamma som är historiker: warladies heter det och där lägger hon regelbundet upp foton och fakta om kvinnor i krig, på svenska och engelska! kanske något för Creative annars 🙂 puss puss! för övrigt måste jag berätta en grej som jag är SÅ taggad på, om 1,5 vecka kommer min franska pojkvän som jag träffade på utbyte hit för första gången och stannar i två veckor <33 har bokat en natt i köpenhamn och sen ska vi till stockholm i 3 dagar (bor i Lund) och jag är SÅ glad för våren är kommen och det ska bli så fint. ville dela med mig av detta. puss igen.

  {"author":"julia" 2016-04-11 11:59:25
  Svara
 • Ja, vårpeppen känns överallt. Underbart.

  Svara
 • PEPP Särskilt vårpeppen. Alla blir så vackra på våren.

  Ljuva Julia 2016-04-11 08:14:34 http://ljuvajulia.blogg.se
  Svara
 • SANDRA!! Behöver din och Gustavs hjälp!! Jag är 27 år och har inte varit på date på åååår och dar. Det är som att jag har en spärr mot kärleken och framförallt ta det där första steget. Jag känner mig så trygg och säker i min ensamma lilla bubbla där jag har kontrollen. Killar som verkar gilla mig undviker jag då jag tänker att de åndå inte kommer gilla mig tillräckligt då jag är så krånglig med kärlek och säkert inte kommer prestera som de (jag) önskar.

  VAD SKA JAG GÖRA, snälla kan jag få lite pepp/handfasta tips!? Du är min inspiration numero uno och jag har alltid besökt din blogg och läst dina texter när jag behöver konkreta uppmaningar för att ha ett pepp/roligt/intressant/härligt liv + tycker att Gustav är typ världens gulligaste/charmigaste/roligaste ever. Sandra + Gustav = dröm!

  linn 2016-04-11 08:11:15
  Svara
  • Svar på linns kommentar.

   Skynda inte på det! När du känner dig redo kommer det automatiskt och då undviker du inte killar som gillar dig utan då känner du dig trygg i dig själv och med andra! Använd inte Tinder för allt i världen. Den är inte så bra som den verkar.

   Lisa 2016-04-11 13:38:43
   Svara
  • Svar på linns kommentar.

   Hej du! Jag är inte Sandra, och jag kan inte skriva ett jättelångt svar just nu, men jag vill bara lägga in ett litet tips om Tinder (ÅH NEJ tänker du kanske, gud vad ytligt och obekvämt och stelt). Men den appen räddade mig lite när jag blev ensam efter ett långt förhållande och aldrig ville träffa killar igen. Jag tyckte att det var sjukt obekvämt först, men efter typ två dejter flöt det på och nu har jag träffat en massa nice personer. Ingen jag blivit kär i, men det behövs inte just nu. Det är kul att chatta med lite folk och sen fråga om de vill ses på en kaffe eller en öl! Ganska kravlöst oftast. Se det som ett sätt att träffa lite nya människor bara, ta det som det kommer 🙂

   Emmi 2016-04-11 10:04:53
   Svara
  • Svar på linns kommentar.

   Alltså verkligen, Linn – läs Hemligheten av Dan Josefsson och Egil Linge! Jag hatar att vara personen som tipsar om en självhjälpsbok, men det går bara inte att låta bli, för utan den hade jag antagligen inte varit gift och haft snart två kids (inte för att man måste vilja vare sig gifta sig eller ha barn, men JAG ville och jag hade med största sannolikhet sabbat allt om jag inte råkat hitta boken i en gåvolåda på jobbet). Den förändrade seriöst mitt liv, även om jag såklart inte fattade vidden av det när jag läste den, det var en jäkla aha-upplevelse men vågade inte riktigt tro att det skulle funka att ”jobba bort” problemen. Förresten hade jag nog inte börjat plugga till psykolog heller om inte boken fått mig helsåld på anknytningsteorin…

   Alltså; Hemligheten. Läs särskilt om otrygg-undvikande anknytning. Ba gört! Kram!

   Annika 2016-04-11 09:36:48
   Svara
 • åh asså våren är för att stanna i GBG med och det gör mig så glad! har dock massvis av tentaplugg att göra i veckan men tänker ignorera det någon eftermiddag och sätta mig på en solig uteservering och dricka cava!

  anna 2016-04-11 07:56:24 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • fy faaaaan nu vill jag lägga mig ner på golvet bara, marie är mitt bästa stockholmsställe!!

  Vicky 2016-04-11 07:33:16 http://vickys.se/
  Svara
 • Jag är så sjukt taggad på solen denna veckan! Äntligen vår 😀
  Den där blå jackan från Gina Tricot har verkligen den finaste färgen!

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-04-11 07:07:23 http://vegokak.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind