Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min Stockholmslördag i sex bilder.

saturday

I lördags gick jag upp vid halv nio och insåg att jag nog klarat mig undan jetlag! Så lyxigt. Klädde på mig, åt frukost och gjorde mig redo för dagen. Bar Nike Cortez på fötterna, jeansen jag designade för JC för två år sen på benen och en t-shirt från Whyred.

saturday

Tillbringade min förmiddag med att fotografera diverse blogginlägg. Till exempel detta lilla klädcollage från i söndags. Då behövs det stege!

saturday

Sedan gick jag ut på stan men glömde kameran hemma! Så typiskt. Ni får föreställa er själva hur jag åt lunch med min mamma (räksallad) och handlade ett halvt kilo färska räkor på Matmarknaden i Sturegallerian. När jag kom hem var jag så varm av allt promenerande att jag fick byta t-shirt.

saturday

Och så lagade jag mat. Två olika sorters ceviche i tortillabröd. Recept kommer imorgon!

saturday

Vid sjutiden anlände mina gäster. Jenny, Anton och Nina! Vi åt ceviche och drack rödvin och det var liksom ljust ute när vi åt middag? En helt otrolig känsla.

saturday

Kvällen fortsatte i vardagsrummet med prosecco, Beatles på lagom volym och som alltid när man hänger med dessa tre: spännande, roliga och intressanta diskussioner. Somnade vid 02 efter en mycket fin vårlördag.

 

 

Translation. A Saturday in Stockholm. I spent my morning with some work before I headed out for lunch with my mom (but forgot my camera at home). In the evening I had Nina, Anton and Jenny over for dinner and drinks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Men gud vad härligt att du har så himla mycket blommor!! Blir sjukt inspirerad att ta hand om mina egna små trötta kvistar nu :’)

  Idas skönhetsblogg 2016-04-14 10:20:28 http://www.spindelsven.com
  Svara
 • Är nyfiken på den stickade sittpuffen som syns på första bilden. Den är såklart apsnygg, men är den skön att sitta på? Letar efter en sittpuff till vårt vardagsrum och tror denna hade passat fint henna hos oss. Men då vill man ju gärna att den ska vara skön också 🙂

  En annan Sandra 2016-04-13 17:01:24
  Svara
 • Dina bilder är helt fantastisk fina Sandra 🙂

  ellenlundis 2016-04-13 16:58:50 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Så FIN leilighet du har. Og så fin lørdag <3

  Carina Behrens 2016-04-13 11:09:15 http://carinabehrens.com
  Svara
 • Är Magnus bortrest?

  Japp 2016-04-13 09:03:57
  Svara
 • Vilken härligt bra lördag. Jag är också förtjust i ljuset i din lägenhet, tänker ofta å det men har inte kommenterat det förut. Jag ser fram emot recepten, det var längesen jag gjorde cevice och det är ju supergott, är också svag för att lägga grejer i tortillabröd så det blir nog ett recept att testa. Tack för all inspiration du ger, jag kommenterar inte så ofta som jag egentligen vill (tiden! mobilen!) men vills kicka uppskattning från en bloggare till en annan. Har också och kommer lösa mer tips om NYC, åker på weekend dit med min man på valborg!

  uppochhoppa 2016-04-13 08:45:02 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Alltså ÅH!! Vilka fantastiska bilder, din lägenhet är underbar!

  Rebecka 2016-04-13 07:55:49
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind