Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Q&A. om Frankrike, musik och barn.Jag ska tillsammans med mina underbara vänninnor åka till Antibes i början på maj. Har du eller din mamma några restaurangtips? Vilken matmarknad är bäst och finns det något cafe vi inte får missa? Puss och tack för peppigaste bloggen <3
✎ Hej! Mina föräldrar har hus på Cap d’Antibes, det ligger någon timmes promenad från Antibes så därför har jag inte hundraprocentig koll på just Antibes-staden. Men litegrann såklart : ) Mitt första bästa tips är att söka på bloggen på ”Antibes” för då hamnar du på alla inlägg när jag varit där, och jag försöker alltid skriva ut vad grejer heter så ofta jag minns dom. Jag gjorde en reseguide till Rivieran för några år sedan till Sofis Mode som du hittar här! Men två restauranger jag gillar i Antibes är i varje fall Le Broc en Bouche för megafranskt asmysighet och Michelangelo för god pasta. Båda behövs bokas. Och gamla delen av Antibes är där du ska hänga mest tycker jag, så sjukt mysigt. Där är matmarknaden också. puss.


Hur får du till ditt perfekta löskokta ägg? Vad är det för nya hörlurar du har? Är de bra? Bättre än urbanears? Hur lyckas du hålla ordning hemma? Städar du en gång i veckan eller plockar du varje dag? Får du ångest om det är rörigt hemma?

✎ Hej!
1. Det beror lite på storlek men ekologiska ägg som är lite mindre: lägger i kastrullen när det är kallt vatten, sätter på timer när det börjar koka: 3,5 minuter. klart!
2. Ang mina nya hörlurar: märket heter Goji och de ser exakt likadana ut som UrbanEars (så jag är imponerad att du noterat detta!). Anledningen att jag bytte var för att jag hela tiden tappade den mjuka fluffiga delen (muff..?) på mina Urban Ears. På dessa har de inte ramlat av än.
3. Jag har ordning för att jag plockar varje dag. Städning blire varannan vecka.
4. Japp, jag får ångest när det är rörigt hemma. Har blivit prydlig på senare år.


å vad fint allt verkar på tågresan. men du, du har ju nämnt att du är väldigt obekväm med att lämna hemmet utan smink. hur gör du när du är ute och tågluffar? har du med dig egen spegel? hur får du sminket att hålla en hel dag osv? miljontals tack till dig om du pallar svara.

✎ Ja alltså, jag sminkar av mig på kvällen och sminkar på mig på morgonen. Oavsett var jag är. Och så pudrar jag näsan ibland om dagarna ^^ Oavsett var jag är så finns det ju alltid något handfat där man kan få sin fix så att säga. Jag har med mig en resväska med mina grejor och där i finns förstås även mitt smink. Såklart det vore flott om jag kunde känna mig fresh au natural, kanske nån gång i framtiden blir det så vad vet jag. Tills dess kör jag som jag brukar, skillnaden är att det ibland är tågspeglar eller hotellspeglar som jag sminkar mig framför istället för min egen, men det har ju aldrig skadat någon! puss!Har alltid undrat varför du inte gör ögonfransförlängning en gång var sjätte vecka istället? Är också en sån som trivs i smink och kan verkligen rekommendera!
✎ Hade det förut mellan 2011-2012. Men slutade med det för att jag tyckte ögonen liksom tyngdes ner samt att jag stod inte ut med känslan av att aldrig klia kunna klia mig i ögonen!


Kan du tyska?
✎  Nein.


blir ledsen då du inte använder ekologiska mjölkprodukter, i detta fall matlagningsgrädde.

måste man använda mjölkprodukter (eller kött för den delen), så kan man väl ändå använda ekologiskt… liite kan du väl ändå bry dig om djuren (+ att det är bättre för miljön).
✎ Hej! Om du kollat på tidigare recept hade du sett att jag använder ekologiska produkter. Ang varför det inte var det på mitt senaste recept var för att jag var jättekissnödig när jag handlade och bara tog i panik den matlagningsgrädden som stod närmast. Ibland är man bara en helt vanlig kissnödig människa du vet.


vad jobbar magnus med?

✎ Magnus är projektledare på en reklambyrå som heter ANR BBDO.


Hej! Hittade precis din blogg och du är så fin! Har en liten fråga om Nothern Soul…vet du om det finns nåt ställe i Stockholm där de spelar Nothern soul, motown etc. där man gå och dansa? Har precis blivit 18 och är pepp på att gå ut någonstans men känner mig inte direkt som en person som platsar på en nattklubb med techno eller liknande.

✎ Soul på Fasching (varje lördag) skulle jag rekommendera. Det brukar även dyka upp enstaka soulklubbar då och då, det kanske finns någon Northern Soul-grupp på FB som någon vill tipsa om i kommentarerna? puss!Vart har dina fantastiskt bra spellistor för varje månad tagit vägen? Jag saknar de så mycket och fick så mycket inspiration från dom.
✎ Det var ju bara under 2015 som ett tema! Lägger upp spellistor då och då nu istället. Håll koll i musikkategorin. puss.


hej Sandra. var på Marie Laveau i fredags när du spelade men vågade inte komma fram och hälsa.. iallafall så älskade jag din musik, så undrar om du kanske snälla skulle kunna göra en spellista med låtarna du spelade? skulle bli superglad.

✎ Hej och puss. Kul att du gillade och förlåt lite för att jag och min kompis Viktor hade ett spontant dj-battle i slutet där han spelade techno mot min soul… minns att vi ibland bytte mitt i låten eh. Jag har ingen sådan lista men jag kan göra en! Skriver upp på min blogglista att göra. Tills dess: här är min soullista.


hej sandra! detta har inget med inlägget att göra MEN jag har tänkt på en sak. du är ju så himla duktig på att skriva OCH du tycks ha ett hyfsat intresse för musik (detta är en slutsats jag drar pga dina grymma spotify-listor) och jag har liksom alltid tänkt att dina texter skulle göra sig så himla bra som musik/låtar. har du någonsin tänkt i de tankebanorna/skulle du tycka att det var roligt att arbeta med text på det sättet? skulle du tacka ja om du fick ett erbjudande att skriva tillsammans med någon härlig svensk artist – tänk håkan, petter, maggio eller linnros? jag tror att det skulle bli succé i alla fall!

✎ Haha ja det vore förstås fint! Men också lite konstigt typ..? Hade nog fått ta mig en rejäl funderare om jag fått frågan, och så hade det såklart spelat roll vad det var för slags musik och artist. Men ärad hade jag förstås blivit. puss!


Sandra! Hur gör man när ens ex ska ha barn helt plötsigt, bara något år efter att man gjort slut och han själv sa att han inte ens ville ha barn? Blir bara så besviken och känner mig sårad över att han säger en sak till mig och vi gör slut delvis pga det och sedan träffar han nån ny och pangboom liksom ska dom ha barn?! Jag tänkte på dig när jag såg att Ludde ska ha barn med sin nya tjej.. hur tänker du kring det? eller spelar det ingen roll eftersom du ju har ett fint förhållande med M nu? hjälp, min hjärna är kaos och du kanske har några fina tips på hur jag ska reda ut allt i mitt huvud… puss!

✎ Hej, fattar! Jag tror att alla förhållanden är olika och antagligen är din expojkvän inte samma slags pojkvän till sin nya tjej som han var med dig.
Det är väl det här som också är så fint på sitt sätt, att man bygger något helt unikt tillsammans som ingen annan någonsin kommer kunna dela. Det ni hade kommer hon aldrig få och det de är blir något helt annat.
Dessutom vet vi ju inte hur situationen ser ut med den där nya personen, kanske råkade hon bara bli gravid och de valde att behålla? Människor är föränderliga men oftast är de enklare än vad man tror. Det finns alltid en logisk förklaring varför det blev som det blev liksom.
Ett år håller jag med om är snabba puckar, och vi kommer aldrig få reda på varför det blev just så. Kanske kan du se det som att du snabbare kommer kunna komma över honom efter det här, eftersom han uppenbarligen inte längre är den som du först trodde? Ang L så var det rätt väntat, de har varit ihop ganska länge och hon är lite äldre så om man vill ha barn måste man ju skynda sig på då liksom. Jag är över honom och bryr mig inte om hans nya liv, det är en väldigt skön känsla och jag lovar att du kommer nå den snart också. Alltså lovar som i lovar och svär. puss.


✉ Sandra – när kommer Tokyoguiden? Ska åka dit om två veckor och så taggad på alla dina tips
✎ Omg! Ska försöka få ihop den tills dess! Det tar minst en fyratimmars-sittning för mig att få ihop en guide och jag har inte riktigt haft den lediga luckan än. Ska verkligen försöka nästa vecka men den kommer iaf inom två veckor. puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Det känns som att du jämt ber om ursäkt när du berättar att du inte vill gå ut utan smink. Gör inte det ! Man får faktiskt vara osäker trots att man är vuxen och bloggare (som ska vara förebild och yadayada).

  Sandra 2016-04-24 12:18:03
  Svara
 • Shit så nice att du köper eko, yay! 😀

  HEDAN 2016-04-24 00:16:09 http://hedan.blogg.se
  Svara
 • ”Ibland är man bara en helt vanlig kissnödig människa du vet.”
  alltså du ♡

  ochlivet 2016-04-23 19:20:56 http://nouw.com/ochlivet
  Svara
 • hej! hur stor diameter har den runda spegeln du har i sovrummet? kram

  klara 2016-04-23 18:19:23
  Svara
 • Ville bara säga att ditt svar på frågan om barn var så himla bra! Har aldrig tänkt på det så innan. Alltså att ens expojkvän inte samma slags pojkvän till en ny tjej som han var med en själv. Jag tror inte bara detta är en extremt tröstande tanke för en person vars ex blir tillsammans med en ny, jag tror också det är helt och hållet sant! Relationer till ens olika vänner ser ju olika ut, varför skulle relationen inte vara olika med olika partners liksom?

  Malin 2016-04-23 18:06:17 http://devote.se/silverparlor
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Älskar också att tänka så, vill bara tipsa dig om en kommentar som Sandra fick på sin blogg för flera år sedan som hon tog med i det här inlägget http://sandrabeijer.se/2012/06/17/lander/
   Alltså <3 kan läsa det flera gånger i månaden ibland!

   Kajta 2016-04-23 23:36:02
   Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   BRA jämförelse med vännerna där!

   L 2016-04-23 19:39:19
   Svara
 • Apropå smink. Jag tycker ögonbrynen gör mest skillnad och på vardagar fixar jag bara till ögonbrynen.
  😀

  Mick 2016-04-23 17:40:41
  Svara
 • Så länge man inte är bajsnödig så…

  M 2016-04-23 16:06:35
  Svara
 • Fan va himla fina härliga bilder och fan va pepp du kan va ibland. Dömycket pussar!

  Jorunn Lavonius 2016-04-23 15:20:47 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Kom att tänka på en grej när du skrev att du är över L nu, vilket såklart är skitbra! För när Martina Haag var med i Skavlan sa hon att det som tar längst är ilskan, att man är så jävla arg på personen. För nu är det nästan två år sen och jag känner fortfarande att jag vill skjuta honom i huvudet och skulle med absolut största sannolikhet faktiskt slå honom om jag såg honom idag. Har du slutat vara arg? Hur länge tar det?

  Felicia 2016-04-23 15:00:22
  Svara
 • Älskar dessa inläggen av någon anledning!

  Daniella Caspian 2016-04-23 14:33:33 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • hahaha, ”Ibland är man bara en helt vanlig kissnödig människa”, jag dööör, helt korrekt! (och ibland är man en bajsnödig människa som måste berätta för folk vad de gör fel..)

  maria 2016-04-23 12:25:52
  Svara
 • Är så peppad på din tokyoguide ^^ ska dit i sommar och har egentligen ingen aning om vad jag vill göra mer än att uppleva själva staden och massa roliga saker 🙂

  Amanda 2016-04-23 12:10:54 http://momentswithme.blogg.se
  Svara
 • Tack Sandra för du tar dig tid att svara på läsarfrågor. Alltid lika kul att läsa dessa frågor och svar-inlägg.

  Ingrid 2016-04-23 11:26:01
  Svara
 • Hej Sandra!
  Podcastönskan: kan ni inte behandla ämnet resa och hur sjutton man gör när man packar. Vad ska man ha med sig? Vad kan man lämna hemma? Min kommande resa är två veckor i new york och jag vet inte hur jag ska packa.

  Anna 2016-04-23 11:18:02
  Svara
 • Hej du med ekogrädden, du borde inte skriva nåt mer till Sandra innan du har ätit några pepparkakor, okej?

  Caroline 2016-04-23 10:35:47
  Svara
 • Keep up t h e g o o d w o r k SANDRA! Och läs min blog om du vill 🙂

  Minna Torstensson 2016-04-23 10:34:09 http://minnaelvira.devote.se
  Svara
 • Jag tycker ibland att det är himla onödigt att kommentera om någon annans livsstil, även om det är väl menat. Om man ändå känner sig tvungen att göra det så borde det inte vara med en negativ, patroniserande klang… Eller så är det bara jag som uppfattade den kommentaren så.

  Fortsätt vara du, Sandra!

  Karolina 2016-04-23 10:31:10
  Svara
 • Underbart bra inlägg! 🙂 Jag vet inte om det var medvetet från din sida eller om de frågorna faktiskt avtar, men det var skönt att det bara var en fråga om olycklig kärlek… Alltså jag vet ju att du är typ känd för det, haha, men det började ärligt talat bli lite tjatigt imo. Du är ju med Magnus nu sen länge och jag skulle hellre se inlägg om typ hur man fortsätter vara kär och lycklig efter några år. Sånt som är mer relevant för dig nu liksom. Obs ingen kritik till dig utan mer till typ öh frågeställarna? Nä vad taskigt det lät… Äh bra och omväxlande inlägg bara. Puss!

  Anna 2016-04-23 10:23:43
  Svara
 • <3

  lovisa 2016-04-23 10:17:51 http://polichinelle.se
  Svara
 • Märkligt vad folk kan bli besvikna över. Undra om de tror att du är Jesus eller så…

  Ljuva Julia 2016-04-23 08:06:31 http://ljuvajulia.blogg.se
  Svara
 • ”Ibland är man bara en helt vanlig kissnödig människa du vet.”
  Så himla sant!

  Linnea 2016-04-23 07:54:08 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind