Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Happy Monday. Den här långhelgen var som ett helt sommarlov komprimerat till en helg. Jag har hunnit: grilla, åka på roadtrip, varit på bröllop, gått på cavafest, hängt på uteserveringar, ätit frukost utomhus, gått långpromenad, haft middag med kompisar på balkongen och picknickat. Kommer se tillbaka på dessa dagar som helgen som aldrig någonsin tog slut.
Nu gjorde den ju i och för sig det och idag vare måndag igen. Idag ska jag kavla upp jobbärmarna rejält för jag har fått en redaktör till min bok nu! Nu börjar slutskedet innan boken ska gå till tryck. Han har gett mig lite ändringsförslag och fix, så från idag och resten av maj ska jag skriva om och skriva till. Ska försöka strukturera upp för mig själv idag exakt vad det är som ska göras. Är lite nervös över skrivkramp. Men jaja, blir nog bra till slut. Japp, så ser mitt liv ut just nu. Här kommer lite måndagspepp,

varvet
Maggio släppte nytt album i helgen och mina favoritspår hittills är Femton och Ayahuasca. Dessutom är hon med i senaste avsnittet är Värvet, ett fint samtal om feminism och fest och musik och annat.


Såg ni Claire Danes klänning på The Met Gala? Finaste jag sett, den lyser i mörkret. Av Zac Posen kolla in bilder här.


En annan fin sak är Sea of Shoes outfit i detta inlägg.


21 Pieces Of Handwriting So Perfect They’re Borderline Erotic.
Några ganska fula iofs men andra så sjuuukt fina.

2 1

Fyra fina artiklar på Metro Mode Creative:
– Gör som Nicki Minaj, ta rätt betalt för ditt jobb – så här löneförhandlar du bäst
Systerskap, kamp och kreativitet – 8 zines alla tjejer borde läsa
Sommarens 10 snyggaste bikinis och baddräkter
– Sajten där kvinnor porträtteras naket, ärligt och rättfram
Följ Creative på bloglovin här vetja.

 

Translation. Some Monday links from me to you.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hei Sandra!
  Digger bloggen! Vil bare tipse om den kuleste sangen jeg veit om om dagen. Får skikkelig girlpower følelse! https://www.youtube.com/watch?v=03-8exSu6jg

  Mari 2016-05-09 21:49:21
  Svara
 • Klänning som lyser i mörkret? Varför finns de inte i varje jäkla butik, jag skulle köpa i alla fall.

  Kaneli 2016-05-09 19:24:48 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Åh fint! Claire Danes som är så fin och bra, helt amazing klänning alltså! Vilken dröm!

  Tokyoyo 2016-05-09 15:19:27 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Claire Danes er så kul! Masse lykke til med skrivinga! 😀

  Kristine 2016-05-09 14:52:36 http://www.hermig.com
  Svara
 • men – jag som såg värvetloggan först och blev så sjukt glad för jag trodde DU skulle vara med i värvet!!

  Sara 2016-05-09 13:57:46 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • Åååh, klänningen! Himmel och pannkaka, jag dör en smula nu! <3

  Edie 2016-05-09 13:27:15 http://thenordicprincess.blogspot.se
  Svara
 • Aaaaaah, äntligen Maggan! Värvet + ny platta, tack för påminnelsen!

  Svensk globetrotter i Helsingfors 2016-05-09 13:24:20 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Hallå eventuella fina därute som vill hjälpa en fellow sister med akuta ”kärleks”problem.

  Nu är det så att jag gått och kärat ner mig för allra första gången. I en jättefin kille jag känt ett tag och ”dejtat” sen i början av året. Jag har varit extremt rädd ända från början, mest för att skämma ut mig och bli avvisad, nu på senare tid för att han ska såra mig rent generellt (vilket ju lär hända förr eller senare). Låter så extremt klyschigt men har väl svårt att släppa folk nära inpå, är alltid otroligt paranoid för att bli lämnad och förstörd även när det kommer till kompisar. Har haft lite problematisk historia med vänner och framför allt familj och är därför livrädd för hur det ska kännas när han bestämmer sig för att han inte vill vara med mig längre. Jag vet att det är så dumt att tänka så, men jag kan verkligen inte låta bli att undra om det är värt det, om jag är redo för att få mitt hjärta krossat för första gången? Där jag befinner mig just nu känns det verkligen inte så. Jag tror att bara någon mindre grej skulle kunna få mig att kollapsa faktiskt.

  Och så igår såg jag honom hångla med en annan. Jag hade verkligen hoppats att jag inte skulle bry mig så mycket om/när det hände, men nu gjorde jag det. Hela jag bara gjorde så fruktansvärt fruktansvärt ont och jag som bara gråter typ en handfull gånger per år började storgråta. Och nu är vi trots allt inte ett officiellt par än, vi har bara hållit på och träffats ett par månader och jag vet att om nånting liknande händer i framtiden (förutsatt att vi skulle bli ett officiellt par) så skulle det göra minst tio gånger ondare. Och jag trodde knappt jag skulle överleva den smärtan jag kände igår. Kruxet är det att killen förklarade sig (det var en väldigt nära familjekompis, de gjorde det bara på skoj, tjejen kom också fram och pratade med mig osv) och jag klandrar honom inte direkt för händelsen, jag skulle kunna släppa den om det inte var för att jag fick reda på hur illa han kan göra mig – bara på nån sekund, bara sådär enkelt. Det känns så obehagligt att sätta mitt liv i hans händer på det sättet. Samtidigt är jag så pangnykär och vet inte om jag skulle ha självbehärskning nog att hålla mig borta från honom i förebyggande syfte, och om det skulle vara värt det? Skulle ju trots allt bli helt fruktansvärt ledsen av att sluta träffa honom också. Lose-lose helt enkelt. Vad tror ni?

  J 2016-05-09 12:53:47
  Svara
 • Hej! Kan inte du visa vad du hade på dig på bröllopet? Ska på ett i slutet av maj och har ingen aning om vad jag ska ha på mig!

  Elin 2016-05-09 12:43:24
  Svara
 • måste lyssna på värvet avsnittet! har jag totalt glömt bort!

  towe 2016-05-09 11:35:24 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Så himla skönt att äntligen se tjejer i OLIKA storlekar i bikini-inlägget:) Hoppas att det snart ska vara mer regel än undantag <3

  Maja 2016-05-09 08:56:15 http://majabackstrom.tumblr.com
  Svara
 • Danes klänning var ju magisk. Så häftig!

  Klara 2016-05-09 06:49:48 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind