Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

den första fredagen på resten av sommaren.

friday.

I fredags klistrade jag på mig lösögonfransar, knöt en halsduk om väskan och lämnade mitt soliga sovrum.

friday.

Utomhus var det ärtgrönt och välkomnande och alla i världens favoritårstid ungefär.

friday.

Jag promenerade till Trädgården som äntligen öppnade för säsongen. När jag kom dit klockan 17 sträckte sig kön redan lång.

friday.

Jag och Jacob hängde i kön och smsade alla som var försenade och frågade var 17 de var.

friday.

Flora stod framför mig så hon fick smaka på mitt kö-vin.

friday.

Hade så mycket pepp i kroppen när vi kom in att jag var tvungen att sätta mig i växthusbaren på en stol med Magnus och få ner pulsen lite. Det kändes precis som skolavslutning i kroppen. Att vara så känslostyrd av vädret som jag är suger på vintern men under de varmare månaderna betalas allt tillbaka trippelt!

friday.

Träffade till och med en hund.

friday.

Sedan mötte vi upp våra vänner vid hamburgerbaren.

friday.

Och åt middag. Jag åt vegoburgaren som fick fyra tummar upp av fem.

friday.

Hängde med min gulliga superhöggravida kompis. Älskar att hon vaggar runt på klubb med miniperson i sig.

friday.

Efter maten tog vi oss ut på dansgolvet för att krama på människor vi känner. Som Filip!

friday

Jag sprang in i Stina som jag lärde känna i Tokyo!

friday.

Oskar, Jenny och jag.

friday.

Massa kramar.

friday.

och pussar.

friday.

Jacob som tyckte det var helt orimligt att jag tagit med halsduk fick äta upp det när graderna sjönk. Och låna min såklart.

friday.

Elena svarar på lite mail på dansgolvet nbd.

friday.

Att stå på trångt dansgolv utomhus i majkvällsljus = en av mina favoritgrejer.

friday.

Pontus förevigade allt som vanligt med sin engångskamera.

friday.

Siri och Magnus.

friday.

Resten av kvällen hängde vi på Trädgårdens under bron-del där det var lite mindre och lite trängre och således lite varmare. Påminde även oss själva att ta med mössa nästa gång.

friday.

Allt som allt en jäkla pangkväll. Det bästa är att vi kan göra om allt resten av sommaren som inte ens har börjat än!

 

Translation. Three days ago our favorite club Trädgården finally opened up for the summer! We drank beer, ate burgers, danced and had lots of fun.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag älskar hur du beskriver löven som”ärtgröna” 🙂

  SKRIVDIVAN 2016-05-17 18:39:47 http://skrivdivan.se/
  Svara
 • Oj så himla härligt det ser ut! Men mycket folk! Kom alla i kön in?

  Tokyoyo 2016-05-17 15:54:31 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Yaaaaay, one day I’ll go to that club (and it may bee sooner if one of my besties here gets a job in Stockholm, hahaha!)

  Libertad 2016-05-17 11:25:31 http://www.sahakiel.blogspot.com
  Svara
 • Hej, kan inte du snacka lite om Trädgården. Jag är 19, 20 i augusti och Trädgården verkar ju som ett sjukt najs stället att gå ut på. Är det omöjligt för min ålder? Förstår ju att du har kort och så men hur gör man som ung och vill gå på coola ställen? :/

  Molly 2016-05-17 00:30:37
  Svara
 • heej jag undrar bara om du vet om tävlingen med europarunt där man kunde vinna interrail kort är avgjord än och vem som vann?

  aaa 2016-05-16 23:09:27
  Svara
 • Hej Sandra
  Vad härligt allt det där låter! Min kommentar rör dock något helt annat. Du brukar ju ofta bjussa på så många härliga recept. Och nu är det så här att jag och min man har sjukt mycket pilgrimsmusslor kvar eftersom vi köpt på oss lite för mycket från fiskbilen. Ett lyxigt problem visst, men vi vill ju inte att de ska bli dåliga. Ofta använder vi bara pilgrimsmusslor som förrätt och då går det inte åt så mycket. Nu ser det ut som att några har börjat bli frysskadade. Så kan vi ju inte ha det! Därför undrar jag om du (eller någon läsare) har tips på något smaskigt recept som det går åt riktigt mycket pilgrimsmusslor till?
  Tack på förhand!

  Lina 2016-05-16 17:03:45 http://linaekholm.blogspot.se
  Svara
 • Var inne på trädgården är det bäst musik? Alltid när jag är där är det sån himla tråkig gina tricot- bas-dunk på stora dansgolvet där ute och jag fattar verkligen inte hur det kan vara kul o dansa till det?? Jag var där på daytime session i lördags o det fanns inte ens en börja eller slut på någon låt, det var bara oljud?! Orimligt! Så VAR spelas det mest vettig musik?

  Felicia 2016-05-16 15:26:26
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   jag vet, har inte fattat grejen med denna typ av musik. Gina tricot-dunk är verkligen ordet! Går inte dansa till. Verkar vara samma typ av musik på många barer på söder också = tråkigt. De ställen det är bra musik på verkar vara bara på Stureplan.

   K 2016-05-17 09:08:26
   Svara
 • Åh vad härligt o kul det ser ut!! Måste besöka när jag är i stan i Juni. Har bara varit på under bron en gång i December, trädgården känns som en helt annan upplevelse! Är det alltid väldigt lång kö? Bättre att komma tidigt kanske? Kostar det att komma in? Många frågor, haha..

  elin 2016-05-16 15:22:12 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Alltså, Filip är så himla snygg. Är han singel? Gillar han tjejer? Äsch, hälsa honom det ändå – komplimanger är ju fint nästan jämt.

  a 2016-05-16 14:52:28
  Svara
 • Alltså åh jäklar vad härligt och fint! Sommaren! <3

  Fredrikapåvinden 2016-05-16 14:49:28 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • Älskar våren när den är såhär solig och fin, bästa bästa! Vill också kompishänga utomhus sådär.

  Klara 2016-05-16 14:33:28 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind