Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

3 bra grejer som har hänt och kommer att hända.

Här kommer lite smått och gott i ett tuttifrutti-tablettaskigt blogginlägg.

day

Igår åkte jag fyra timmar till Borås för att presentera min bok på förläggardagen. Det var 125 bokhandlar från hela Sverige som man skulle charma så att de ska vilja köpa in boken till sin affär. Det var första gången som jag pratade om Allt som blir kvar offentligt så det var lite nervigt. Gud vad handlar ens min bok om tänkte när jag stod och väntade på min tur.
Men det gick bra tror jag! Björn Linnell intervjuade mig, alltså han som är ihop med Lena Andersson. Kan man bli lite nervös bara för att man tycker att nåns flickvän är så himla cool eller? Jag blev i varje fall. Hade en prat-slot på prick 10 minuter och sedan åkte jag fyra timmar hem igen.

1
Annan kul grej, och kanske extra vink till alla mina norska läsare! Snart kommer den norska antologin Mensen ut i Norge. En antologi om mens rätt och slätt. Jag är en av skribenterna och har skrivit en sexnovell i den (hehe). Mer om det snart! Ska säga till samt lotta ut lite böcker när den är ute i butik. I alla fall fick boken högsta betyg (sex av sex tärningar!) i Norges största tidning VG i veckan. De hade även nämnt min novell i recensionen som en av favvosarna vilket gjorde mig så glad! Mer mensligg åt folket.

bbcon
På lördag är det BBCON, Sveriges största event för bloggare, influencers och marknadsförare. Jag och min chef Kia på Metro Mode kommer prata om hur vi tänker kring samarbeten som gör både kunden, bloggaren och läsaren glad. Klockan 10.00 på lördag snackar vi! Massa andra spännande grejer händer också, och det finns ännu biljetter kvar. Köp din här.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Ska bli så så så spännande att höra er föreläsning på BBcon! Peppen på det. Ses där! 😀

  Elin Häggberg Teknifik 2016-05-26 18:40:36 http://teknifik.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har en grej jag skulle behöva hjälp med och kom inte på någon annan att fråga än just dig om detta! Vi är ett gäng vänner från olika delar av landet som ska ha möhippa för en kompis i Stockholm på lördag. Hon tror att hon och hennes tjej ska bort i helgen och har ifrågasatt varför de ska åka på lördag morgon (då vi ska överraska med hippa) och inte på fredag kväll. Vi behöver därför ha något awesome för dem (tjejen o hennes blivande brud) att göra i Stockholm på fredag som ursäkt till att de inte kunde åka iväg då. Vi hade tänkt Dinner in the dark men det är fullt på fredag! Men något i den prisklassen. Vi som fixar hippan är inte från Stockholm men har googlat en del utan framgång. Massa tack på förhand ifall du hinner svara och stor kram till dig!

  Helena S 2016-05-25 22:18:48
  Svara
 • mkt pepp på att läsa menstexten. jag känner mig så extreeeemt osexig och sunkig när jag har mens och är så himla obekväm även sista dagarna när jag bara blöder lite och undviker helst sex tills jag är helt blodfri. mitt huvud säger att det är helt dumt att känna så men kroppen nåt annat. + blir inte bäddmadrass osv helt nerblodade?! så mycket frågor och funderingar kring detta. nästan tio år aktivt sexliv och alltid en veckopaus per månad som pojkvänner snällt fått ta.

  elisa 2016-05-25 20:37:08
  Svara
  • Svar på elisas kommentar.

   Lägg en handduk under så klarar sig lakanen + madrassen! Kanske funkar dåligt om man blöder jättemycket, men då finns ju duschen som ett alternativ? Obs liten varning på att ha sex när man har mensvärk, iaf för mig gör det mensvärkssmärtan 100 ggr värre, speciellt om man får orgasm.

   Anna 2016-05-25 21:51:46
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Det finns skydd att ha under lakanen på Ikea! Egentligen väl till för om typ bebisar eller husdjur kissar i sängen, men asbra ifall man blöder igenom!

    Miriam 2016-05-25 22:19:54
    Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    exakt handduk! eller dusch! men ang menssvärksmärtan så tycker jag orgsam hjälper. så kanske olika för olika helt enkelt 🙂 pusskram have fun.

    sandrabeijer 2016-05-25 21:54:21
    Svara
 • Tänk att åka runt sådär och prata om SIN bok! vilken galen grej, så roligt!!

  ISA 2016-05-25 20:16:11 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Sandra, du må se Skam! Det er som skapt for/av deg. Tenåringsangst, festing, gutter, om å være utenfor, forelska og masse hångel. NRK.no (tipper du har fått denne av stort sett alle de andre norske som kommenterer her?)

  Anette 2016-05-25 20:03:39
  Svara
  • Svar på Anettes kommentar.

   Åh jag håller med ! se skam ! Men gör det via skam.p3.no och följ den från första sidan när bloggen startade, det är alltså en tv-serie som även har en egen blogg så man får följa karaktärerna mellan avsnitten liksom, guld är den <3

   S 2016-05-28 00:31:29
   Svara
 • Apropos menstruation så er bogen ‘Gennemblødt’ af Sine Cecilie Laub og Maja Nyvang Christensen overalt på sociale medier og i den danske presse. Bogen handler bla om menstruationstabuet, læs om den her:

  http://politiken.dk/magasinet/premium/ECE3219330/menstruationsblod-skal-ud-af-trusserne-og-ind-i-samtalen/

  a 2016-05-25 15:34:24
  Svara
 • Kan inte du göra ett inlägg där dina läsare får skriva in sina vackraste händelser från vintern/våren? Vill läsa om allt underbart alla varit med om. Behöver lite pepp om att det kan bli bättre.

  Julia 2016-05-25 14:44:09
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind