Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

niotillfem best of sommar. ♫

Gagnef.

I samarbete med Sony (och i samarbete med sommaren för guds skull!) kommer här en spellista för varmare dagar. Precis vad ni behöver tänker jag.

Bandet State of Sound (med Viktor Norén i täten) har gjort en dansigare cover på folkvisan Uti Vår Hage vilket kanske låter lite knäppt men som jag tycker blev väldigt fint.
Kolla här när de pratar om låten (bonus bejbiga killar):

”Uti vår Hage låter som den svenska sommaren för att melodin är sorglig som det svenska sommarvädret, men texten är glad som förhoppningen av vädret” <- so true.

I alla fall tycker jag att Spotify är lite dåliga på att göra somriga spellistor med bra musik, och därför gjorde jag min egen med inspiration från State of Sounds cover. Bara somriga hits, eller låtar med sommartema!
Lyssna och följ här:

NIOTILLFEM. BEST OF SOMMAR.

(Eller klicka här om ni bara vill vältra er i State of Sound-dängan)

Jag vill jättegärna ha hjälp av er så vi kan fylla listan med ännu fler somriga låtar. Så dela gärna med dig av ett musiksommartips jag ska lägga till!

Glad sommar och glad FREDAG (drömkombo).

 

 

I samarbete med Sony

 

Translation. In collaboration with Sony I have made a summer playlist on Spotify that can be found here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Vet du att uti vår hage är ett gammalt recept på fosterfördrivande medel? Det är helt enkelt en folkvisa om abort. Värt att veta. 🙂

  Q 2016-06-07 08:18:29
  Svara
 • Hej Sandra, lyssnade på ert samtal på BBCON och tycker du gör ett SVIN-bra jobb med dina samarbeten! Det här är ju ett perfekt exempel på det, som du säger skulle du ju lika kunna göra EXAKT ett likadant inlägg utan spons. Well done!

  Ang sommarmusiken, äääääälskar State of Sounds tolkning <3 här kommer lite fler: https://open.spotify.com/track/39GJBqbtqA66AFcTzLcBt3 https://open.spotify.com/track/5I9zIwGB6f0edpjO5oX2b9 <— klassiker! och https://open.spotify.com/track/2FNEXXWKxSyZGbViyfQ19w 🙂

  Sandra Nicole 2016-06-06 15:05:33 http://www.sandranicole.se
  Svara
 • Jag tycker det märks att dina samarbeten är väl genomtänkta, och jag älskar arbetet du gör med bloggen och skrivandet i stort. Keep it up, girl!

  Melinda 2016-06-05 21:40:55
  Svara
 • Min bästa sommarlåt är July med crying day care choir!

  M 2016-06-05 17:44:31 http://awaay.blogg.se
  Svara
 • How do you do it – empress of
  Dream story – Laura Groves

  Saga 2016-06-04 21:33:49 http://weheartit.com/sagaurora
  Svara
 • Älskar sådant här! Tycker så klart att Anton Kristianssons nya låt ”girl$” ska va med, vill bara lyssna om och om igen på den.

  Aurora 2016-06-04 11:41:56
  Svara
 • Earth wind and fire, september

  Charlotta 2016-06-04 11:08:17
  Svara
 • Baxter Dury – Palmtrees
  Donkeyboy – Ambitions

  Jonna 2016-06-04 09:09:38
  Svara
 • Koop – Summersun

  Ellen 2016-06-04 09:06:16
  Svara
 • Mit ultimative sommerhit: Time Of The Seasons med The Zombies <3

  Siv 2016-06-04 07:21:30
  Svara
 • nu har det varit för mycket reklam och spons och konsumtion så jag tackar för dessa år.

  lina 2016-06-03 23:02:54
  Svara
 • Lyssnade på denna i Spanien förra sommaren:

  BØRNS – 10,000 Emerald Pools

  Melinda 2016-06-03 21:11:09
  Svara
 • Nadja Evelina släppte en låt tillsammans med Jonas Lundqvist idag som kommer gå varm hos mig i sommar, även om den är lite mer melankolisk än sommarpepp (såna behövs ju också). Fastnat för dig heter den! https://open.spotify.com/track/4mmbruEMRAGRwQWyIWGARs

  Linnea 2016-06-03 18:15:07 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Christine 2016-06-03 17:42:20
  Svara
 • Åh vad härligt!! Lyssna in Deluca av Ruby Empress! Perfekt soundrack till en sommarroadtrip med nedvevade rutor! https://open.spotify.com/album/1xVJXprhKh4upgUZn2x3k8

  Greta 2016-06-03 16:29:47
  Svara
 • Apropå samarbeten, sälj och köpt, spons … Tre köpta sponskrade inlägg i rad …!
  Plantagen, som du nekade till var spons.
  Macen som du tydligen fått eller fått ”långlåna”.
  Och ¨”Samarbete med Sony” ….

  Suck och gäsp. Väck mig när du håller stilen lite igen va. Det här känns lite ”billigt” fast du säkert säljer dig dyrt.

  Greta 2016-06-03 15:40:52
  Svara
  • Svar på Gretas kommentar.

   Greta: Sjukt missunnsamt att inte unna andra människor betalt för det jobb de gör. Anser du att t.ex. läkare, frisörer och lärare ska jobba gratis också?

   K 2016-06-03 18:41:42
   Svara
  • Svar på Gretas kommentar.

   Fast Greta, denna blogg är ju Sandras heltidsjobb. Utan reklam är det svårt för bloggare att fortsätta skriva två gånger om dagen, varje dag. Det går liksom inte. Hade det varit bättre om du kunde prenumerera på Sandras blogg för 100kr i månaden och på så sätt helt slippa reklam? 🙂

   Amanda 2016-06-03 17:27:23
   Svara
  • Svar på Gretas kommentar.

   jag blir skitledsen när du skriver så där. på riktigt alltså. jag vet inte vem du är men shit pommes vad jag lägger ner tid på den här platsen, att inläggen ska vara mångfacetterade, roliga och intressanta. Jag skulle aldrig skriva om saker bara för pengar. Alltså aldrig, ni skulle bara veta hur mycket grejer jag tackar nej till. Men. Ibland knyter jag till mig partners som passar mitt innehåll och det är ju inte ett dugg konstigt egentligen. Blogginläggen blir inte annorlunda för att jag har samarbeten, det är lika mycket jag och mina ord och mitt skrivande i dem. Jag försöker aldrig sälja på er något utan lyfter bara sådant jag tycker är roligt och bra. Jag har ofta långa och många möten med mina partners så att jag ska få fria händer, eftersom jag har bäst koll på vad ni uppskattar och jag är mån om den här platsen. Ibland kommer samarbeten tätt och ibland går det många månader mellan dem. Jag fattar inte varför det skulle bli tråkigare bara för att det råkar vara ett samarbete, jag gör ju exempelvis spellistor annars och det här är ju precis samma sak. Skillnaden är att jag får en ersättningspeng för det, och eftersom det här är mitt yrke tycker jag det är helt rimligt.
   Det känns så förlegat och gammeldags att inte gilla grejer bara för att det är ett samarbete. Det beror väl helt på vem som står bakom samarbetet, vem bloggaren är och vad idén i inlägget är. Jag tackar bara bara ja till sådant som jag tror kan förhöja och förbättra innehållet i bloggen. Se den här platsen som ett magasin där jag är den enda som arbetar på redaktionen. Att företag kan komma in och hjälpa mig med idéer, pengar och upplevelser är ju så himla bra ju! Att bara bestämma sig för att samarbeten är fult känns småaktigt och påminner mig om tiden runt 2008 då bloggare började få betalt för att just blogga och man fick så otroligt mycket skit för det för att nu skulle allt ”bli så otroligt mycket sämre”. Så knäppt tankesätt. Brinner för er, brinner för den här bloggen. Brinner inte för pengarna, det är inte grundanledningen till varför jag tackar ja till att samarbeta med olika roliga företag. Det är för innehållet som jag gör det.

   sandrabeijer 2016-06-03 17:04:35
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Jag har läst din blogg dö-länge, typ jämt känns det som och jag vill bara säga att som du förklarar det här i inlägget är precis så som jag uppfattar din blogg. Dina samarbeten känns väldigt ”niotillfem” och är absolut inget som sänker innehållet på bloggen.
    Gissar att personen som skrev det där inte hängt med lika länge, då hade hen vetat att du håller måttet. Ville ba säga.

    Ellen 2016-06-04 09:11:28
    Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Don´t feed the troll Sandra!! Din blogg är din och du har absolut rätt att gör vad du vill med den – och den är asbra!! Missunsamma tråkmånsar kan hålla sig borta tycker jag. Ha en bra helg!

    Hanna 2016-06-03 23:04:38
    Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    ❤️❤️❤️

    Marika 2016-06-03 20:13:09
    Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind