Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tisdagspepp.

Hej och glad tisdag! Eftersom igår var en röd dag flyttade jag fram veckans tipslänkiga inlägg till tisdagen. Jag hoppas att ni hade en fin helg, kanske såg vi till och med Håkan ihop?
Vill också tacka er för kommentarerna i inlägget där jag funderade på det här med kids. Jag vill att ni som skrivit ska veta att era kloka, vettiga, fina kommentarer gör mig så tacksam (och lugn!). Det är en sjuk lyx att ha kompisar man aldrig träffat. <3
Här kommer lite tisdagspepp.


Så himla somrig och fin print utifrån en målning av Emilia Ilke.  Hittas på Mimmi Staaf.

bubblor

Siberian huskyn Maya blåser bubblor i sin vattenskål <3

stava
Svingullig video på en sexåring som är pro på att stava.

En och en halv vecka kvar till Orange is the New Black säsong 4!! Peppen. Här är trailern.


Klock- och ljusspel från Pocketo att bli kär i.

creative

Finfina artiklar som du kan hitta på Metro Mode Creative just nu:
Såhär enkelt pimpar du din jeansjacka
Krönika: Det är viktigt att vi tröttnar på klubben innan den tröttnar på oss
Ett museum för brustna hjärtan kommer till Skandinavien
Creative snackar streetwear med it-tjejen Maria Pizzeria
Menskoppen och systerskapet som förändrar världen
8 supersnygga frisyrer att ta studenten i

 

Translation. Some links to brighten up this Tuesday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Menskopp! Måste ha en sån! På Kickstarter finns ett projekt, Mens – The Movie, som handlar om att bryta det tabu kring mens som finns. Den tycker jag du borde stötta! Eller berätta om här på bloggen så att den kan bli av. Superviktigt ämne!

  Sandra 2016-06-08 21:44:38
  Svara
 • Det finns ju också många som inte längtar efter barn men som aldrig ångrat det efteråt ändå 🙂 det blir nog bra oavsett!

  Anna 2016-06-07 20:36:20
  Svara
 • Hej,

  Jag förstår känslan av att inte vilja ha barn nu. Men har du tänkt framåt i typ 30 år? Då är du 60 och de flesta runt om dig har familjer att fira helger, högtider, åka på semestrar och dela lyckliga stunder med. Även de jobbiga perioderna, t.ex. om du blir sjuk eller om din partner träffar någon annan eller dör, då finns alltid familjen där för en som de allra närmsta. För ju längre tiden går kommer din omgivning formas som familjer, men inte du… kan lätt bli ensamt tror jag. Jag vet inte, men tror att det är så lätt att tänka på att livet är så härligt nu som 30 någonting utan barn men om 10-20-30 år kommer det se så annorlunda ut.

  Kram

  nina 2016-06-07 14:54:25
  Svara
  • Svar på ninas kommentar.

   Jeg synes man skal få barn hvis man ønsker seg barn, ikke fordi man er redd for å bli ensom.

   mari 2016-06-07 16:39:31
   Svara
  • Svar på ninas kommentar.

   Man kan väl vara lycklig utan barn också? Ta livsråd från Dagny Karlsson. Hon är nu 104 år och har inga barn men lever ett fantastiskt liv. Det spelar ingen roll vad alla andra har utan man ska utgå från sig själv och göra det man själv vill – inte det som alla andra vill.

   Lisa 2016-06-07 16:07:02
   Svara
 • Livslyckan avhänger inte av barn, utan av att du gör vad du vill – altså det som gör dig lycklig. Som många andra redan har skrivit, du måste ju häller inte bestämma det för alltid just nu, får du lust med barn nåndag om fem eller tio år är det väl bara att prova på.
  Sedan tycker jag at det ‘värsta’ med barn är inte at barnet är så avhängigt av sina förälder, utan att det medieras att man bara kan vara förälder på ett särskild sätt. Jag gör fortfaranda vad jag hur lust med, fast inte hela tiden och ofta med barn, men är er skrivande frilansar, kollar konst och går på bar i hälgen, åker på primitiv skidsemester i fjället (i Sandras teoretiska fall vore det då kanske New York med barn), och visst går det bra. Bara för att man är någons mamma tar inte livet slut, och man måste inte bli nån fyrkantig lattemamma. Forövrigen snakcer jag fortfarande mest jobb, konst, kläder, böcker, resor, män och sedan barn med mina vänner – även de som också har barn.

  Nina 2016-06-07 12:31:00
  Svara
 • åh ja vi var på håkan tillsammans och det var ju bara helt fantastiskt!

  anna 2016-06-07 09:16:25 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Glömde kommentera på det där om barn nu senast, så jag gör det här istället. Såg att någon annan också frågat angående vad Magnus känner för barn. Vet han vad han vill, eller har han liksom inte kommit dit i tanken än? Han är ju ändå yngre liksom. Vore ju toppen om ni känner likadant för ni är sååå fina ihop o tkr verkligen ni borde skaffa en corgi ihop nångång! (Har för mig du sagt att du vill ha en corgi iaf? Jag vill också ha en corgi.) ♥

  Felicia 2016-06-07 08:37:46
  Svara
 • Men hunden alltså </3
  VILL HA!

  Annie lättlagat vegokäk 2016-06-07 08:10:21 https://vegokak.se/2016/06/06/umamibomben-enkel-vegansk-bibimbap/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind