Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

✿ vi går på blomfest ✿

flower party.

I lördags var jag bjuden på födelsedagsfest med blomtema. Jag pyntade mig med prästkragar. Känner en samhörighet med denna blomma, kan ej förklara varför. Men hjälp vad de luktar äckligt btw, hade ingen aning.

flower party.

Innan festen mötte jag upp Magnus, Viktor och Gustav på Tranan för rosévin och hetsiga diskussioner över saker jag inte ens längre minns.

flower party.

Sen hämtade vi upp Siri och så var vi redo för party!

flower party.

Hmm, var är alla människor tänkte vi när vi steg in. Men de var på balkongen såklart! Sommar & sol etc.

flower party.

Så där placerade vi oss också. Här är jag och Love.

flower party.

Och här har vi Malin! Festens värdinna och födelsedagsbarn, fin i blomsterkrans.

flower party.

Vissa plockade blommor från busken nedanför huset, andra hade fixat rosdiadem.

flower party.

Magnus.

flower party.

Han matchade mina prästkragar.

saturday

Shelley i rosor.

flower party.

Gustav körde blommig skjorta.

flower party.

Siri hade en ny tatuering. Så himla fin!!

flower party.

Hon hade en kompis till den som var minst lika fin också.

flower party.

Ellen dök upp med fågelbo så hon var nog finast av alla.

flower party.

Ja, och sen hängde vi på balkongen, lite i de andra rummen, dansade lite, pratade lite och hade det allmänt fint.

saturday

Vid ett-tiden åkte vi på klubb och satsade alla kontanter vi hade på en hand. Varför inte.

 

Translation. Last Saturday Malin threw a flower themed birthday party. ✿

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Sandra! Först: fint inlägg, blommor må ju vara det finaste i livet.
  Sen: Jag behöver jag hjälp, råd eller något. Jag orkar inte.
  Jag var ute en lördagskväll för ca lite mer än 2 månader sedan. Jag fick höra att en kille som jag har tyckt verkar lite intressant också skulle till samma nattklubb/bar samma kväll och ryktena stämde. Han var också där. Vi snackade och dansade och hånglade och jag for hem med honom och allt var bra bra bra. Vi hade så himla mycket att snacka om. Måndagen därefter frågade han om jag ville ses igen. Jag var gladare än gladast. Denna gång var om möjligt ännu bättre än förra gången. Allt stämde. Ett inre lugn infann sig inom mig. Några dagar efter detta skulle han åka på en resa i över en månad (när vi skulle skiljas åt kändes allt hopplöst) men vi hördes några gånger under denna tid han var på resa också. Jag tänkte på honom ca varje sekund under denna tid.
  Nu efter resan har vi träffats EN gång (ca 3 veckor sedan). Förväntningarna var skyhöga och det var inte riktigt lika bra som gångerna innan, men ändå bra om du förstår. Jag vill så gärna träffa honom mer men jag frågade honom senast (alltså jag hör ju löjligt det låter men det känns som att det spelar roll) och jag tycker att han faktiskt kan ta sig i kragen och fråga mig om jag vill hitta på något. Jag ORKAR INTE SPELA SPEL. Vad ska jag göra Sandra och ni andra fina? Allt var så bra innan han åkte och allt hände så snabbt. Ska jag sluta spela spel och bara fråga honom om vi ska göra något? Ska jag vänta ut honom? Ska jag gå och lägga mig i min säng och lyssna på ledsna sånger och försöka inse att det är över eftersom han inte frågar (=han inte intresserad?) PS. har sett honom på långt håll några ggr efter vi sågs senast (dock inget tillfälle att gå fram på) och det VRED sig i magen, jag ville bara springa fram till honom. Hoppas du/ni orkar läsa om mitt töntiga problem som nog är enkelt att lösa (bara att skriva), men jag behöver peppen!!
  Kram!

  J 2016-06-15 23:07:31
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Skicka ett sms och fråga om han vill hitta på nåt kul. Typ ”hej hur är läget? Vill Du hitta på nåt kul?” Vad har du att förlora? Svarar han inte eller verkar ointresserad i sms’Et så VET du ju Ialfl vart han står och då slipper du ju undra. Är han intresserad kommer han vilja träffa dig. Såhär har Ialfl jag gjort när det inte ”händer” något. Ibland måste man ta lite egna initiativ och alla blir glada över att bli tillfrågade om något roligt på sms och veta att någon tänker på en.

   Jessika 2016-06-16 09:27:37
   Svara
 • men älskarrrr alla era temafester. Så skojigt!!

  ISA 2016-06-15 20:23:47 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • åh, så himla bra tema!

  Hanna ackribi 2016-06-15 18:26:26 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Åh! Vacker foto på dej Sandra 🙂

  ellenlundis 2016-06-15 18:03:51 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Tycker du känns som en solros!

  Bianca 2016-06-15 16:55:26
  Svara
 • Haha så ballt och bara satsa alla sina kontanter. Varför inte som du säger! För vi är inga fattiglappar heller! Vi gör som vi vill!

  Medelklassfeministen 2016-06-15 16:34:25
  Svara
 • hallå vann ni på den handen eller inte???????

  Charlotta 2016-06-15 16:23:49
  Svara
 • Siris tatueringar! Så fina!

  Anna Maria 2016-06-15 16:03:28 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • vad heter den mörke killen med skägg på bild 4??

  elsa 2016-06-15 15:59:56
  Svara
 • Hej Sandra! Jo det e såhär att jag o en kompis ska åka till Way Out West i sommar för första gången! Så taggad! 😀 Du har ju varit där och verkar vara lite av en expert så tänkte fråga lite frågor 🙂 Först, vad är dina allra bästa tips typ lifehacks till festivaler? sen, finns det några ställen där de är åldergräns över 18 år? och sist finns det ställen man ska hålla sig undan från som två artonåriga tjejer?
  Tack på förhand bästa Sandra, och tack för en grym blogg! <3

  maja 2016-06-15 15:50:10
  Svara
 • jag har alltid trott att rosor luktar skit. bokstavligt talat SKIT. när jag var liten bilade vi alltid runt på öland, och där luktar det hemskt mycket gödsel hela tiden. detta, i kombination med bilar utan ac (hej tidigt 90-tal) och öppna bilrutor gjorde att min kära mamma alltid slängde sig med uttryck om att det luktade rosor.

  jag trodde alltså att dessa blommor luktade kobajs och att när folk sa ”mmmm lukta!!” när de fått en ros (som man då i mitt huvud bara gav bort pga snyggt blomutseende mkay) för att pranka en. denna livslögn levde jag i tills jag var över tjugo år, may i add…

  lovisa 2016-06-15 15:35:13 http://polichinelle.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind