Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

det kändes lugnt när mina känslor dog.

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Jag har läst ganska många olika genrer på sista tiden: en roman, ett seriealbum och lite poesi. Vi börjar med serierna! Bim Eriksson har debuterat med en asfin bok om kärlek & feminism & systerskap och annat viktigt.

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Blev så glad när jag öppnade den efter att den dimpt ner i brevinkastet. Tack Bim ^^

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Boken innehåller både längre seriestrippar och korta historier komprimerade på en sida, som den här. Ändå finns det en genomgående röd tråd, om en person som försöker komma över en annan person.

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Är extra trött på män för tillfället, så sånt här är ett välkomnade inslag i mitt liv. Känner att jag vill skicka denna bild till samtliga snubbar som skrev hotfulla meddelanden till mig om att jag behövde lite mer kuk i mitt liv när jag var krönikör i Metro.

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Den här vill man rama in. Så många vita t-shirtar jag snorat ner i mina dagar pga heartbreak.

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

En väldigt fin bok att ge till din närmsta kompis eller sträckläsa själv. Och visst är det kanske som Bim skriver: att kärlek borde inte vara svårare än att ta hand hamster. Så länge en blir älskad och får en grönsak ibland kommer man ganska långt.

 

Finns att köpa här och här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag tänkte verkligen på dig när jag läste den här. Och så visade det sig att det var du som tipsat om den från början (jag hade glömt!).

  Johanna 2017-05-03 19:36:49 http://laskask.wordpress.com
  Svara
 • jag har kärleksbekymmer och kom och tänka på dig, du som verkar tagit dig igenom en massa sånt och även varit lyckligt kär och typ bara verkar fatta känslor helt enkelt. så nu skriver jag till dig som om du är nån kärleks guru och de är du väl oxå? hehe. alltså än så länge så vet jag inte om personen jag gillar kommer kunna utveckla känslor för mig eller om han bara vill ligga. vi har setts en gång… men de verkade räcka för mig. de jobbiga bara är att känslorna är så starka att dom gör ont. jag vet inte om de är han eller bara kärlek i allmänhet. men de verkar vara så svårt att hitta någon som man vill ha och som vill ha en tillbaka. de är som att jag gått på säkra kort utan så mycket känslor bara för att inte vara ensam hittills i livet. och så kommer de då till de här spelet som jag verkar behöva spela för att allt ska kunna gå vägen… fan. hur gör man har du nått tips? jag försöker vara mig själv men när jag är nervös så blir jag avvisande fast jag känner precis tvärtom. sen är jag säkert för uppenbar oxå. ska man behöva vara med ett säkert kort eller finns de nån som kan gilla allt som är knäppt och åt alla håll med en lixom, tänker man. nu blev de massa tankar här, borde läsa din bok den verkar bra!

  hjälp 2016-06-20 03:30:08
  Svara
 • På tal om snubbar: http://www.studentmoneysaver.co.uk/article/man-sends-woman-an-unsolicited-dck-pic-woman-has-brilliant-response/

  Elena 2016-06-17 12:10:56
  Svara
 • Fyfan vad arg jag blir när jag läser att du fått hotfulla meddelanden av män som tycker du behöver ”lite kuk”. Vem fan säger ens så?? De kan trampa på lego resten av deras liv. Du är en otroligt intressant, rolig och cool person som verkar ha så mycket hjärta och hjärna. Vi är så många som backar upp dig och alla andra coola tjejer som får stå ut med sån där skit! GRL PWR!

  Anne 2016-06-17 00:42:07
  Svara
 • Det tog mig 3 minuter från att jag läst detta inlägg till att jag hade betalningsbekräftelsen för boken i min inbox.

  Är också så jäkla trött på män. Börjar seriöst tappa hoppet. Är det riktigt att min sambo kan vara den enda mannen som kan bete sig?

  Kommentarer jag får, jag hör män haspla ur sig på stan, i butiken, på bussen, platsen de tar fysiskt överallt utan att ursäkta sig. Jag börja tappa hoppet om män! Skärpning!

  Katarina Nilsson 2016-06-16 15:54:24
  Svara
 • Tack för tips!

  linnea 2016-06-16 11:45:12
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind