Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

jag klädde på mig och sedan fotograferade jag alltihop.

outfit

Häng med på två dagens outfit i motljus. En från igår och en som jag har på mig exakt prick nu.

outfit

Igår såg jag ut på detta vis när jag åt mina dagliga tortillas med grönsaker till lunch och sedan var ute på äventyr med Devi. T-shirten är ny! Gick till & Other Stories för att fylla på min garderob med mjuka fina baskläder och kom hem med två t-shirts. Typ alla tischor i min garderob har tryck på sig, ville ha ett par vanliga också.

outfit

Kjolen är från H&M förra året, sneakers från Reebok och i håret hade jag inbakade flätor.

outfit

Så här ser jag ut idag. I ett ovanligt regnigt Stockholm. Väldigt blogg-rookie av mig att glömma att peta undan sladdar för bilden, men nu blev det så. Den ribbade tröjan köpte jag på second hand i Tokyo. Tror typ att det är en undertröja för pojkar? Byxorna är ett par träningsbyxor från Gina Tricot, några år gamla. Dom är i jerseymaterial och höga i midjan så jag tänkte att de kunde vara lika fina som vanliga byxor liksom.

outfit

Gjorde pin curls kvällen innan men mitt hår var förtillfället aaaaalldeles för kort för att få till en fin page av lockarna (se min snapchat niotillfem för bevis) så det blev en tofs istället. Man får till extra bra tofsar om man gjort pincurls för håret är så enkelt att fixa med och har massor av volym.

outfit

Puss.

 

Translation. Two outfits. A Wednesday and Thursday (as in today).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Å kan du inte visa i en video hur du gjorde de inbakade flätorna?
  Vet att det redan finns många såna klipp men alla har långt hår o skulle vilja ha lite vägledning då när man har kortare hår..

  A 2016-06-27 16:03:46
  Svara
 • Snygga outfits.

  Johan 2016-06-18 21:58:29 http://finest.se/soulful
  Svara
 • Du är den piffigaste jag vet!

  linnea 2016-06-17 11:07:49
  Svara
 • Sååå fina outfits! Gillar särskilt nummer 2!

  Ida 2016-06-17 09:42:52 http://tinysigns.wordpress.com
  Svara
 • Älskar Reebokskorna och vill ha exakt dem. Var hur har man bäst fyndchans?

  Jorunn Lavonius 2016-06-17 08:14:59 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Kommer det ett nytt brevvänsinlägg snart? Snälla! Är i stort behov av vänner inför sommaren då jag precis blivit dumpad och känner mig så ensam i min nya stad, kram!

  my 2016-06-16 22:11:52
  Svara
 • Alltså svårt att förklara det här men tack för att du peppar mig att våga vara barbent i sommar. Har blivit retad så mycket för min ljusa hudfärg genom åren att jag helst vill ha täckande kläder ca alltid. Vi har liknande pigment och det är så härligt att se dig i kjolar och shorts för då inser jag att det är ju ingen stor grej egentligen. Tack puss.

  Jussi 2016-06-16 21:51:29
  Svara
  • Svar på Jussis kommentar.

   Pale är fint! De som ska hålla på och ”du ska ju va brun och frääääsch” kan köra upp det i arslet, jag tycker det inte det är snyggt nånstans.

   L 2016-06-17 08:49:57
   Svara
 • hej!
  jag lyssnar ibland på skämt på Flamingokvintetten och såg idag deras musikvideo till Hon är sexton år idag (https://www.youtube.com/watch?v=0s88wEBi41M) och har ingen aning varför men tänkte direkt på dig. jag tycker låten är lite sådär men alla på videon är så himla vackra. du kanske redan har sett den men jag ville dela med mig bara.
  kram

  linnea 2016-06-16 20:39:46
  Svara
 • Sandra! Jag behöver din hjälp. Jag går snart på semester och jag och två tjejkompisar planerade under våren en resa vi skulle göra tillsammans, väldigt kul ja. Men dessa mina s.k ”vänner” planerade bakom ryggen på mig utan att jag alls förstår varför en resa som de sa ”ja du får väl följa med men de är dessa datum” typ. Vart så sjukt besviken att jag inte pratat med dom sen dess och mina sommarplaner är lite i kaos nu. Kan du snälla inte skriva ut om brevvänner-grejen du kör så kanske jag hittar nån as skön person att dra på en spontan resa med! Vore så olikt mig men så pepp. Alla mina andra vänner har dessvärre semester på olika tider så. Kram på dig!

  Tove 2016-06-16 19:44:59
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Näe va taskigt av dem! Förstår att du är opepp på dem! Tips är att kanske åka på nån UCPA-resa, eller typ träningsresa eller liknande själv! Tror jag är superkul och givande, på UCPA brukar många resa själva! Ha en underbar sommar! Kram

   Linda 2016-06-17 08:52:54
   Svara
 • så snyggt!

  Emilia 2016-06-16 16:41:23 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Så fin trøye på det nederste bildet og så kledelig hårfrisyre! 🙂

  Kristine 2016-06-16 15:58:26 http://www.hermig.com
  Svara
 • Hej Sandra!

  Idag kom jag in på Berghs.
  Jag är fjärilar och glitter i magen, men också dallrig spaghetti.

  Hur gör man för att överleva första dagen, veckan, året?

  Hjälp!

  Ida 2016-06-16 15:52:59 http://devote.se/idavonjonsson
  Svara
 • SÅ VACKER ÄR DU!

  Kram 🙂

  Lovisa 2016-06-16 15:11:26
  Svara
 • Hej Sandra! Vilka fina bilder 🙂

  Ursäkta en säkert jättelarvig fråga men jag e lite ny i bloggosfären…Hur tar du bilderna, har du en kamera du kan ställa på nåt stativ på nåt sätt? För det är väl inte nån som fotar varje gång, eller?
  Bara undrade då jag själv funderar på å starta blogg men då inte e så teknisk….
  Kram Elin

  Elin 2016-06-16 14:56:42
  Svara
 • Hej!
  Appropå snapchat. Kan du inte göra ett inlägg om hur du använder snapchat? Jag förstår mig inte riktigt på det nämligen. Mvh 35+

  Ida 2016-06-16 14:44:44
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Inte jag heller fast jag tycker det verkar slöseri med tid ändå haha. Mvh 29 år

   Lisa 2016-06-17 09:34:54
   Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Du är inte ensam. Mvh 23år

   M 2016-06-16 19:34:10
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind