Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Hej och glad måndag! Jag är typ ledig nu? Så himla konstig känsla, måste hitta folk som inte har ett kontor att gå till och hänga med dom på dagarna. Ett lyxproblem, sure bacon, men ändå.
Hoppas ni haft en fin helg. Min gick i dekadensens tecken. Exempelvis köpte jag och Magnus hem finpizza från Ciao Ciao + tryffelsmör och sedan smörade jag hela undersidan av min skaldjurspizza med tryffel. Ehm. Det. var. gott.
Och tack för alla tips angåenden uppblåsbara svanar btw! Här kommer ett tips tillbaka: sökte på inflatable swan på Ebay och hittade massor för en bråkdel av exempelvis Urban Outfitters och Asos pris. Hoppas den hinner komma innan jag flyger bort.
Idag tänkte jag, förutom att redigera bilder från helgen och städa lite, sitta på min balkong och läsa bok och dricka kolsyrat vatten och kaffe. Dör vad mysigt.
Men vi börjar med lite måndagspepp!

spotfy

Nöjesguiden hittar du en intervju om mina musikvanor, lite hur jag tänker när jag komponerar spellistor samt hur jag hittar ny musik. Läs här!

1
Helen Mirren är bad ass och underbar på amerikansk teve 1975 när hon får idiotfrågor av den tidens absolut största talkshow host Michael Parkinson. Vi får aldrig glömma vad feminismen har gjort för oss och vad feminismen gör för oss varje dag. För varje kvinna som står upp mot förtryck, sexism och misogynitet förbättras en framtida dotters liv. Glöm aldrig.


Min kompis Camilla gör så otroligt fina bord under namnet bordbord. Spana exempelvis in det här rosa tidningsstället!!

spice

I år är det 20 år sedan som Spice Girls släppte sitt debutalbum och det kan ju te sig sjukt för vissa (läs: mig) som minns detta väldigt tydligt. Men å andra sidan har ju ganska mycket hänt sedan jag var en tolvårig spinkis i vita platåskor från Attitude, så det är ju ändå okej. I alla fall: gillar ni såna där ”Then vs. Now”-artiklar (jag älskar) så kan ni läsa den om SG här.

creative
Kan även rekommendera 4 fina artiklar på Metro Mode Creative:
Tre magiska fotoserier från världen över
10 snyggaste denimplaggen just nu
14 smultronställen i New York
Tutorial: så omvandlar du dina filmklipp till gifar

 

Translation. A bunch of links to brighten up your Monday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind