Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

varsity jacket.

jacket from maje

Hallå jag har en ny jacka! Jag vet inte hur många år som jag har letat efter en croppad varsityjacka. Hittade ju en vintern 2013 om någon minns, men den använde jag till att den gick sönder. Sen köpte jag en ny exakt likadan och använde den tills den gick sönder också. Life.
Men helt plötsligt i onsdags när jag strosade omkring på NK dök den här upp i den finaste smaragdgröna färgen.

jacket from maje

Ser ni att den liksom är så len att den som ut som smör? Sjukt lyxig känsla. I perfekt längd i både ärmar och midja och sitter till och med bra i ryggen. Hallå, blir man inte så himla glad när man hittar plagg som är som om någon har skräddarsytt dom till en själv?

jacket from maje

Från Maje och går också att hitta här. puss.

 

Translation. New varsity jacket from Maje.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Om man håller på att bli kär? Men ska iväg till andra sidan jorden och stanna i 10 månader. Vad tusan gör man?

  - 2016-07-03 10:04:02
  Svara
  • Svar på -s kommentar.

   åk för tusan! Vissa chanser får man aldrig igen men kärlekar kommer och går. Väldigt förenklat men jag har själv gett upp allt för kärlek, som skitit sig och jag fått ångra allt jag inte gjort

   K 2016-07-04 17:59:32
   Svara
   • Svar på Ks kommentar.

    JA. Alltså jajaja. Jag ska åka. Inget snack om det. Men liksom – fortsätter man prata? Borde man säga tack för detta men nu är det slut? Är det helt kört?

    - 2016-07-05 19:32:51
    Svara
 • Jag har länge velat ha en croppad varsityjacka, så tack så mycket för tipset Sandra!

  Jasmine 2016-07-02 23:12:43
  Svara
 • Om du inte spanat in denna shopen förut så tror jag verkligen du skulle gilla den! : http://www.skinnydiplondon.com/collections/bags/products/girls-cross-body-bag?variant=14545724999

  Madeleine 2016-07-02 18:16:05
  Svara
 • Herregudars….jag tror jag dör finhetsdöden! <3<3

  Hanna ackribi 2016-07-02 17:31:34 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • såååå tjusig!! 😀

  Ljuva Julia 2016-07-02 17:29:37 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Alltså fin i ryggen OCH i normalstorlek???!!!! Vad är detta för häxkonster? Avis! Händer bara mig om jag handlar på typ ASOS Petite… MVH Kort i Rocken

  Julia 2016-07-02 16:51:33
  Svara
 • Jag har läst din blogg sedan 2009 och den har gjort så mycket för mig. Liksom fått mig att upptäcka massor av nya saker osv. så jag är supertacksam för det. Jag tycker det är intressant för under åren har min läsning förändrats. Nuförtiden lever du ett liv som jag inte kan relatera till så mycket. Jo såklart. Känslorna är desamma, klart att vi har samma sorters känslor. Alla har ju sin sorg och sin glädje liksom. Men allt vardagligt går inte för mig att ta till sig. Det blir lite samma ouppnåeliga land som typ i svenska hollywoodfruar osv (knäpp jämförelse jag vet men jämförelsevis med världen jag lever i så). Jag är ganska övertygad om att jag aldrig kommer ha råd att lägga 2500 på en jacka. Eller ha en släkting med ett hus på den franska rivieran. Eller ha råd att spontantrippa till New York (heh jag har aldrig ens varit utanför europa) eller typ besöka restaurangerna du besöker. Jag tror detta vara mycket av en åldersgrej dock. För 7 år sedan var ju din situation en helt annan och jag var en drömmande tonåring och kunde relatera mer kanske. Och jag vet att du har jobbat hårt för att nå till dina drömmar. Dessutom sparar du ju säkert pengar länge för att ha råd att köpa en lite dyrare jacka någon gång, men det syns ju liksom inte. Ibland är det skönt att fly till ditt land men ibland får jag ångest över mitt eget liv. Vet inte vart jag vill komma egentligen. Men jag har funderat över detta länge. Iallafall – tack för alla år och lycka till! Det du gör för att peppa unga tjejer är grymt! Även om jag inte läser på samma sätt längre.

  Maja 2016-07-02 15:12:53
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Sandra lever i ett DINK förhållande, hon råkar också ha ett välbetalt jobb men lever man som dinkar så har man oftast (inte alltid) ett helt okej cash flow.

   Jag har en medioker lön men bor med min sambo som också jobbar. Om jag ville köpa ett par kvalitetsskor eller en jacka jag vet att jag skulle älska för 2000kr så kan jag. Om man däremot har problem med att spara pengar så är det en annan femma.

   L 2016-07-03 00:49:43
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Varför skulle du inte kunna köpa en jacka för 2500? Sätt mål och jobba hårt för de så kommer du så småningom leva det liv du vill leva. Nöj dig inte med mindre!

   Anna 2016-07-03 00:40:51
   Svara
 • Så. Jäkla. Fin.

  Isabelle 2016-07-02 14:06:11 http://nouw.com/isabellezoe
  Svara
 • Hoppas du köpte två stycken 😉

  Julia 2016-07-02 11:05:59
  Svara
 • snyggt

  felicia 2016-07-02 10:35:50 http://frokentv.se
  Svara
 • Alltså, vad har hänt med ditt hår? Du ser så jävla bra ut! På dina senaste instagrambilder har du börjat se mer och mer sådär ”Malin i Vi på Saltkråkan”-perfekt ut, vilket är typ livets komplimang! 😀

  Rebecka 2016-07-02 10:24:19
  Svara
 • Hoppas du köpte två, den är superfin.

  Hanna 2016-07-02 09:15:15 http://hannarosell.se
  Svara
 • Hörni, lite livsråd.
  Bor i annat land, ska flytta hem om mindre än två månader. För ca tre veckor sen träffade jag världens finaste himla kille. Vi har pratat om att jag ska åka och sagt att ingen är pepp på långdistans. Så vi sa att det enda rätta typ är att ha en fin sommar och att se det fina i att det inte finns någon press, att vi kan säga hejdå utan att ha förstört varandra osv.
  Jag är inte så bra på att vara rationell? Jag faller för den här människan. Hur hur HUR ska jag ha en bra inställning till det här? Vad hade ni gjort? Hur hade ni tänkt? Hjärnan bara snurrar blint å vill stanna här men jag vill inte stanna någonstans pga av en kille? Jag blir aldrig fucking kär.. Det kommer vara SÅ deppigt att lämna honom..

  Åsa 2016-07-02 08:42:31
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Ok en gång för många år sen träffade jag en kille i Indien och skulle åka hem två veckor senare. Det första jag gjorde när jag kom hem var att boka en biljett tillbaka. Vi möttes upp igen en månad senare och det vare värt! Vi hade en tre månader lång ”romans”. Så jag åkte iallafall tillbaka för en kille. Och gjorde massa andra roliga grejer också såklart, men han var det främsta skälet. Och ja jag tänkte också ba ”jaha är jag en sån nu, som åker tvärs över jorden för en kille” och kände mig så himla tröttsam, men samtidigt så ba: och? Jag var ju svinkär och det kan en ju inte hjälpa, vem en blir kär i alltså. Och jag tror ändå att kärleken alltid är värt det, så länge det gör en mer lycklig än olycklig osv! Heja att va kär!

   alma 2016-07-02 23:21:29
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind