Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

3 frågor 3 svar.

tokyo
1. OM ATT BO UTOMLANDS KORTARE PERIODER:

Kom på att jag är lite nyfiken på en sak. Du var ju i Tokyo för ett tag sedan för att prova bo där i en månad och har gjort samma sak i New York, verkar som att du brukar göra det typ en eller ett par gånger per år. Har du något nytt ställe som du är sugen på att prova bo på? Tycker det är sjukt inspirerande att du byter ut din vardag lite då och då!
– >
Hej och tack! Att bo utomlands lite här och där i kortare perioder är mitt bästa sätt för att maxa frilanslivet och samtidigt bli av med lite bo-utomlands-längt som ibland sköljer över mig. När man kommer hem igen efter några veckor så uppskattar man dessutom det liv man har hemma så himlans mycket. Tipsar alla som har möjligheten till detta att göra’t!

Sedan jag blev frilans 2013 har jag förutom New York och Tokyo som du nämner även varit i Paris i tre månader på raken (ett inlägg om detta här!). New York försöker jag åka till en månad varje höst och några veckor varje vår. Tokyo blev det för att jag alltid har velat bo där men typ ”väntat” på när det skulle passa bättre i mitt liv. Sedan kom jag på att man kan ju inte sitta och vänta utan det var bättre att jag bara bokade en biljett och hängde där i några veckor i alla fall för att få bort abstinensen.

Jag har inga planer på andra platser just nu. Kommer vara i New York i alla fall 2-3 veckor i augusti och september. I vår får vi se! Puss.

july in stockholm.
2. OM LANGOS:

Var köpte ni langos!?!?! Måste få veta!!!
-> Haha. förra veckans vanligaste fråga var var sjutton jag åt langos i Stockholm. Klart ni ska få veta det. Det var på ett ställe som heter Kobber som ligger på Kungsholmen. Det var ”dagens rätt” som var langos den dagen, så jag vet inte om det är något de alltid har. Men de borde för det var väldigt gott.


3. OM GILMORE GIRLS:

Men asså vi måste prata mer om GG. Har också kollat igenom alla säsonger igen, och nu när det ska komma en uppföljningssäsong blir jag galen. Har funderat ut potentiella storys för ca alla i serien, och jag kan fan inte bestämma mig för vem jag vill att Rory finally ska leva livet med. Har precis googlat bilder på Milo och dör över hur snygg han är, men samtidigt, när jag har sett de senaste säsongerna med Logan så bara vill jag ju att de ska leva ett rikt och trevligt liv i alla fall… fast ändå inte!! Hur ska det bli egentligen??? men mest hoppas jag verkligen på att det ej blev en jävla Luke för Lorelai.. vill så gärna att det ska bli Chris i alla fall…
och när jag läser min egen kommentar här så känner jag mig typ ambivalent.. HUR SKA DET BLI?! Vill ej att det ska bli klyschigt!!!

Hej! Jag har äntligen sett klart samtliga Gilmore Girls-avsnitt. Puh. Men du, vad fint det slutade tycker jag (ska ej avslöja mer än så)!
Längtar också så himla mycket efter uppföljningssäsongen!! Det var hela anledningen till att jag började kolla om det, för att verkligen vara redo till de nya avsnitten ^^

Ang Rorys grabbar så funderar jag mycket på det också. Jag tycker alla hennes tre (eller fyra om man vill räkna med Tristan men det vill man kanske inte) är himla hunkiga. Så härligt med en casting director med bra killsmak. Dean är ju dock riktigt värdelös, svartsjuk och trist i personligheten så han kan vi ju hoppa direkt.

Logan är charmigast med mest glimt i ögat tycker jag, men har ett humör som jag inte alls gillar. Han försvinner iväg och manipulerar Rory på ett obehagligt sätt som jag inte tror är en kille som är bra att ha runt sig i långa loppet.

Jess är min drömmigaste. Även om han beter sig otillgängligt och douchigt när han och Rory är ihop så tycker jag han växer under seriens gång och blir rätt fin och förståndig i slutändan. Dessutom kan ingen titta under lugg som honom, gudars. Så om jag fick önska så önskar jag mig honom. Ser framför mig att de lever som något bohemiskt kulturpar någonstans i Brooklyn och har massa rödvinsmiddagar med konstnärer och författarvänner!

Men om jag får gissa tror jag att Rory kommer vara singel när serien börjar och sedan kanske bli kär i någon helt annan. Snubbar är ju inte prio i Rorys liv, vilket jag gillar. Jag tror hon kommer va hardworking prisbelönad superjournalist, säkert i Washingtons politiska korridorer eller nåt.

Ang Lorelai vs Luke och Chris håller jag inte riktigt med dig ang Chris. Jag tycker hon och Luke är meant to be!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Ett tips till alla langos-sugna läsare i Uppsala: går man i korsningen St Olofs-gatan/Sysslomansgatan går det att hitta ett langos-ställe!

  Klas 2016-07-15 18:48:45
  Svara
 • Hei,
  hva med å stille inn innlegg til forhondspublisering, (randome greier i reserve bare) dager du vet du har fri/vært på fest/reiser ol.. så kan noe dukke opp på bloggen, uansett 🙂

  anna hove 2016-07-14 13:01:50
  Svara
 • Team Luke!! #backaluke

  Sofia 2016-07-14 12:33:57
  Svara
 • Hej Sandra! Wow känns som om du nästan endast får frågor kring kärleksproblem men här är i alla fall en till. Jag har träffat en supermysig kille som tycker om mig och som jag tycker om. Han har hört av sig och frågat om jag vill träffad någon gång igen, vilket jag såklart ville. Men nu känns det som om det är min tur att höra av sig vilket känns ganska jobbigt då jag 1.inte alls vet vad man skriver och 2. absolut inte vet vad man sen ska hitta på?? Alltså hur bjuder man ut någon?? Samt att jag blir så fruktansvärt osäker då jag dels är rädd för att bli avvisad och dels för att jag har missuppfattat något. Hjälp snälla!!

  Moa 2016-07-14 10:32:16
  Svara
 • Sandra, vad gör man om man är sexton år och jättekär i en pojke som tar ens hand och håller den i många långa minuter, dansar med en, håller armen om en, skrattar med en som om han var kär tillbaka i en när man träffas
  men sen inte skickar ett enda sms på alla de veckor som går utan att man ses och inte ens verkar vilja höra av en när man själv tar kontakt??? Vet också att han är fullt kapabel till konverserande då vi i nästan ett års tid hade daglig sms-kontakt och på det sättet lärde känna varandra parallellt med våra dagliga blyga möten i skolkorridorerna. Detta gör mig tokig, att han ger så olika signaler hela tiden. Känner mig så ensam i det här. Undrar vad han vill och menar egentligen. Varför får han en att känna sig som den vackraste människan på jorden och sedan som en klibbig igel!?

  Att han knappt ger mig några svar har också gjort att jag slutar skicka sms, för det gör mig bara ledsen då jag aldrig får några riktiga raka svar på någonting ändå. Fast jag vill ju så gärna höra hur han har det och visa att jag bryr mig.
  Det är en olidlig balansgång det här, jag plågas när jag talar och plågas när jag är tyst. Försöker antyda att jag vill träffa honom på riktigt en dag men så är han bortrest, oklart hur länge, så jag kan heller inte hojta ”hörrududu nu möts vi på Universeum så får jag konfrontera dig” – ens om jag skulle våga.

  En flicka 2016-07-13 23:25:52
  Svara
  • Svar på En flickas kommentar.

   Hej! Först vill jag bara säga hur fint du sätter ord på dina känslor. En sak som brukar hjälpa mig när jag har hjärtesorg (hoppas att det kan göra detsamma för dig 🙂 ) är att det viktigaste i det hela är hur DU känner. Jag brukar sätta mig ned och skriva ned hur jag känner om någon. Så fort jag börja spekulera om hur den andre känner byter jag sida. Vi tjejer brukar vara så duktiga på att tänka oss in i hur killen mår och känner, vad hans signaler betyder osv. medan de flesta av mina killkompisar är helv tvärtom. OBS att det manliga sättet inte nödvändigtvis är bättre och att det är en himla resurs att vara empatisk och se saker genom andras ögon MEN i hjärtefrågor kan det vara skönt att säga till sig själv: du förtjänar att ta chansen. För oftast när man går runt och funderar på hur någon annan mår sp holkar man ur sig själv samtisigt. Man tvivlar på om man missförstått något, gjort något fel, inte är bra nog och i slutändan har man satt upp den här personen på någon slags pedestal som man ser upp på från botten. Om du gillar honom och är nyfiken på vad han känner så är det HELT OK att fråga. Om han inte svarar på en massa sms så är det HELT OK att skriva och fråga ”men varför svarar du inte?”. Du har rätt att veta! Det är inte skamligt att tycka om någon. Vem han än är så har han tur att ha någon som gillar honom, så kör bara kör! Det kommer komma så många chanser det viktigaste är att våga. Lycka till! KRAM

   Katarina 2016-09-26 15:41:40
   Svara
 • Att kunna bo utomlands kortare stunder sådär måste ju vara det optimala livet!!

  ISA 2016-07-13 23:08:22 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Har ett underdogförslag för kille till Rory- Marty!? Hennes collegekompis. Tycker han är så snäll plus de har liknande intressen osv. Annars Logan, såklart.

  Clara 2016-07-13 22:40:29
  Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   Fetnej på den! Han var ju tillsammans med hennes kompis sen och låtsades då som att han inte kände Rory alls, inte ens träffat henne. Sen gjorde han väl ett move på henne under en fest, fortfarande medans hans låtsades inte känna henne och var tillsammans med hennes kompis. BLÄ, haha

   Madeleine 2016-07-14 01:09:51
   Svara
 • Just nu sitter jag på dåligt internet och prioriterar bloggar före Google. Men om jag inte minns fel så har jag läst att Rory är lärare i kommande avsnitt? 😡

  Ofelia 2016-07-13 19:02:34
  Svara
 • Inte Luke haha!

  Anna 2016-07-13 18:04:03
  Svara
 • Åhh älskar att du är lika fast i gilmore girls som jag har blivit sista tiden! Jag är helt klart för Luke när det gäller Lorelais män, dom är ju det perfekta paret! Men är lite svag för Max också, även om han och Lorelai inte är helt rätt ihop. När det gäller Rory hoppas jag på att hon dumpat allihopa, men Jess är absolut den hunkigaste

  T 2016-07-13 17:47:16
  Svara
 • Det är verkligen imponerande hur modig du är som verkligen lever ut dina drömmar. Att du vågar flytta iväg till new york. Skithäftigt. Drömmer själv om att bo utomlands någon period i livet. Hade varit så kul!

  Rebecka 2016-07-13 16:45:37 http://Www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Asså den här serien är ju bara det bästa som finns! Dialogen är helt genialisk! Vill bara att de nya avsnitten ska komma nu nu nu! Håller med om att Jess helt klart är hunkigast men osäker på om han är tillräckligt bra för Rory!!

  Sandra 2016-07-13 14:43:16 http://tantsandras.blogg.se
  Svara
 • Vi måste prata om det här, på riktigt alltså. Vad är grejen med New York? Jag vet lite din feeling för New York och jag känner prick samma. Jag lyssnade på ett Alex o Sigge avsnitt för ett par veckor sen där de också hyllade New York på exakt det sätt jag känner inför staden. Att den pågår i en även när man inte är där.
  Jag har aldrig känt så över ett ställe innan, jag älskar att resa men det här att jag alltid är öppen för att kasta mig iväg några dagar till staden som aldrig sover har jag aldrig känt förr. Som en förälskelse – jag vill va där New York är.
  Eller som en Håkan-konsert som man vet är igång och man missar den.
  Det måste va ju va nåt skumt på gång?

  Ellen 2016-07-13 13:37:44
  Svara
 • Ja! Team Luke!

  Ljuva Julia 2016-07-13 13:31:53 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Alltså Dean är den sämsta ever, kan han inte bara flytta?! Jag gillar med Jess, men tror som du att hon kommer vara singel och träffa någon helt ny! Dock är jag team Tristan!!

  linnea 2016-07-13 11:39:54
  Svara
 • Så kul att läsa om dina tankar ang GG! Spenderar själv lite för mycket tid med att fundera potentiella storylines för uppföljaren. Men tror ändå att jag är team Logan. Ja, han är lite manipulerande i början men Jess är ju en ren och skär douche!

  Lovisa 2016-07-13 11:34:43 http://www.wildisland.se/
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Det är han inte alls i de sista avsnittet han var med i. Inte i de tidigare heller, dock hade en hel del problem med sitt beteende men som sagt visas det senare att han inte är så längre. Ärligt talat förstår jag inte hur man kan föredra någon annan än honom för Rory. Heh. 🙂

   A 2016-07-13 16:19:10
   Svara
   • Svar på As kommentar.

    Grejen med Jess och hans mognad i slutet, vet ju faktiskt inte så mycket om det. Visades så himla lite och kort om det, så tycker faktiskt det var för lite för att han ska vara ”återställd”.

    Det jag gillade med Logan var att han utmanade Rory. De hade intressanta dialoger och han fick henne att våga lite mer i livet och inte vara så försiktig att hon missade allt fantastiskt som hände omkring henne. Och Rory drog fram det mer mogna och ansvarsfulla i Logan, så gillade verkligen de som par. Men, hejar ändå mer på en ny kille pga hur det slutade mellan Logan och Rory. SPOILER SPOILER SPOILER för tycker det är rätt löjligt att ställa ultimatumet ”antingen gifter vi oss, eller så är det slut”, speciellt till en 22-årig nybakad student.

    Madeleine 2016-07-14 01:15:37
    Svara
 • åh, har kollat igenom alla säsongerna i våras, så fint att hamna i en stor nostalgi-bubbla! är team jess all the way men håller med om att rory nog kommer vara singel! Men jag fattar inte hur någon kan föredra chris över luke? han är så himla störig, kommer och går som han vill, tror att han kan köpa kärlek…

  maria 2016-07-13 11:07:36
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   TACK!!!! Utan tvekan är Jess och Luke de enda rätta för brudarna Gilmore.

   Moa 2016-07-14 20:27:12
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind