Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mina coverphotos på facebook.

Såg att Lovisa gjort ett roligt inlägg om alla sina coverphotos på Facebook. Jag snor idén direkt.
Jag uppdaterar mitt coverphoto ganska sällan nuförtiden. Men ändå!
Jag pratar alltså om den där stora bakgrundsbilden som ligger bakom din profilbild på fb om någon skulle känna sig förvirrad.

1

Här har vi mitt första omslag, från april -12. Inga konstigheter här, det är ju Pink Ladies från Grease 2. Kanske en av tidernas mest sämstbraiga filmer. De är dessutom så obvious åttiotal fastän det ska utspela sig i början av sextiotalet. Skrivit ett inlägg om filmen här förresten!

2
Bytte till Geri Halliwells alter ego Trixie Firecracker när jag precis blivit singel någon månad senare. Hon är mitt spirit animal. Trixie Firecracker är ett geninamn btw, heter alltid det när man ska skriva in sitt namn någonstans, typ på bowlingbanor (det enda jag kom på just nu).

3

I september 2012 fick hela Spice Girls vara med. Mest för Geris skoluniform med ett S på, hur fin.

4

I december 2012 ett very true citat från Audrey Horne i Twin Peaks.

5
Någon månad senare bytte jag till den här bilden som jag inte har en aning om var den kommer ifrån men tycker är så bra.

6
Våren 2013 blev det denna magiska bild med Mean Girls-citat och Disneyprinsessor.

1

Augusti 2013 byttes prinsessorna ut mot en pastellig Sailor Moon.

2

Sailor Moon klarade sig i hela 7 månader innan jag bytte till en rosa sockervaddsrymden med ett Smiths-citat inuti en Snobben-seriestrip i januari 2014.

3

Bara två veckor senare blev det istället det här citatet (som jag även hade på min myspace-sida när det begav sig för sisådär 9 år sedan). Citatet kommer från den här låten.

4
I årsskiftet 14/15 tejpade jag upp ett hjärta istället.

7

Och sedan juli 2015 har jag haft den här bilden. Borde kanske byta snart nu när det ändå gått ett helt år.
Det var alla mina coverphotos i varje fall!

Vill ni se alla mina facebookprofilbilder har jag gjort ett inlägg om det här.

 

Translation. All my cover photos on Facebook in chronological order.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Älskar det här inlägget. Men det kliar så mycket i fingrarna att jag bara måste försvara algebrans oförtjänat dåliga rykte. Hur man väljer att tolka ”in real life” är ju såklart upp till var och en, men hade det inte varit för att människor innan oss lagt ner tiden på att lära sig algebra hade vi inte haft smartphones, facebook, candy crush, tekniken som anävänds i varenda film som görs nuförtiden, förmodligen hade vi inte ens haft internet. Teknik bygger väldigt mycket på algebra.

  Jag kanske blev lite väl kränkt av det här inlägget, men jag tycker att det är så synd att så många ger upp matten för tidigt eftersom den faktiskt är väldigt viktig. För att vi i framtiden ska kunna utveckla hållbara lösningar inom olika områden behövs algebran. Förutom miljöaspekten är det också viktigt ur ett feministiskt perspektiv att uppmuntra till matte, då de tekniska högskolorna framförallt fylls av killar och det behöver vi ändra på. ”The future is too important to be left to men” som KTH hävdade under sin rektyteringskampanj i våras.

  Tack för att du läste! Tack för att jag fick säga mitt!

  Erika 2016-07-21 12:52:52
  Svara
 • Ahhh alltså, jag blir så lycklig och samtidigt så skrämd av att se bilder på Spice Girls. De var ju 90-talets skönhetsideal typ, och nu när jag ser dem tycker jag de ser så härligt ”normala” ut i fysiken. Vilket är SJUKT, med tanke på att de 1) är smala och snygga allihop och 2) kvinnoidealen bara på de här åren när jag har växt upp från barn till vuxen förändrats ännu mer åt det sjuka hållet. Och nu har jag blivit hon som uppmärksammar deras kroppar, när de är så jädra mycket mer, men dock: jag tycker det är så sjukt talande. Mer Spice Girls alltså. Fan vad glad jag är att det var just dem som var mina största idoler i uppväxten.

  Julie 2016-07-16 00:27:51
  Svara
 • Vilka härliga, och det är något speciellt med Spice girls. Ibland saknar jag tiden när man klädde ut sig till dem och kände sig coolast på jorden.

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-07-15 16:15:33 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Tack för tipset, jag kanske snor idén också. Gillar dina retro omslag haha

  Emma 2016-07-15 15:46:28 http://friluftsemma.se/
  Svara
 • Så himla knäppt ändå, idag påminde facebook mig om att det var 3 år sedan jag valde ”please don’t talk to me I fall in love so easily” som omslagsbild. Självklart fick den komma tillbaka nu, bästa texten och låten. Fint att du också använt den, tänkte tipsa när jag såg att du gjort detta inlägget men det behövdes ju inte.

  Kim 2016-07-15 13:57:21
  Svara
 • Kul lista! Kika gärna in på min blogg 🙂

  Hello February 2016-07-15 13:28:42 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • åh vilket roligt inlägg!!

  Linda 2016-07-15 11:19:09 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind