Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

3 saker jag ägnat mig åt de senaste dagarna.

Jag har haft feber i princip hela den här veckan. Detta är en återkommande tragedi som inträffar när jag kommer hem från festival. Har varit typ samma visa sedan jag var sexton. Min kropp pallar tydligen inte några dagars intensivt fest, säckar ihop totalt och går i viloläge flera dygn. Det är SÅ tråkigt.

Varje gång jag har gått och lagt mig denna vecka har jag upprepat mantrat ”imorrn är jag frisk imorrn är jag frisk imorrn SKA jag vara frisk”.
Inte funkat än.
Men idag har jag i varje fall duschat,  tvättat håret, gjort ansiktsmask och satt på en tvätt och så mycket har jag inte orkat sen i tisdags, så jag är hoppfull.
Tänkte tipsa om 3 bra grejer som hänt mig denna vecka när jag  legat i 90 graders vinkel.

1

Först och främst vill jag tipsa om Netflix nya serie Stranger Things.

2

Det är något så bra som en åttiotals-sci fi-tonårsskräck! Som en hommage till Steven Spielbergs tidiga filmer blandat med lite Freaks and Geaks.

3

Dessutom superbra soundtrack.

4

Och indievärldens Audrey Hepburn, dvs Winona Ryder såklart, spelar en av huvudrollerna.
Perfekt sommarserie.

1

En annan sak jag sysslat med är att se om Sex and the City säsong 3 och 4 (d e ju då Aidan e med). Kan verkligen rekommendera säsong fyra för stilinspiration. Carrie är såå fin i typ varenda avsnitt. Som här på hennes 35-årsdag i orangerött långärmat set och någon slags kysk svart hattbonad.

2

Eller till vänster i förklädesklänning och rosa t-shirt och till höger i vit skjorta  och smaragdgrön minikjol. Så fin så fin.

1

Annars har jag hängt mycket  på radioooo.com, en sajt där man väljer ett årtal och sedan klickar på ett land och så spelar de slumpmässiga låtar från det landet och det årtalet! Man kan även välja sitt spellistetema om man vill ha slow, fast eller weird. Älskar detta mysiga. Hängt mycket i Polen och lyssnat på lugnt sextiotal om någon undrar, eller som idag, lite trettiotal från Kuwait.

 

 

Translation. I’m sick.  It’s  boring because it’s summer outside. I’ve spent my week inside in front of my computer binge watching Netflix new sci-fi series Stranger Things, adored Carrie’s outfits in Sex and the City season 4 and falling in love with new music from all over the world at Radioooo.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • I can’t get enough of Strange Things! We started watching it last night (after your blog post reminded me) and couldn’t quite stop! the sountrack is so incredible and it’s just so creepy and cool! <3 hope you feel better soon
  cheray x

  Cheray Natalie 2016-07-23 09:32:18 http://cheraynatalie.com
  Svara
 • ville bara tipsa om denna lista. Fick mig att tänka på dig <3 https://www.buzzfeed.com/jenniferschaffer/i-am-i-am-i-am?utm_term=.khKV0LavM#.fim0b6rvm

  Veronica H 2016-07-18 01:51:25
  Svara
 • Hur ligger man i 90-graders vinkel? Det är ju att sitta upp.

  Anna 2016-07-18 00:21:57
  Svara
 • åh, känner så med dig, har också varit sjuk it drygt en vecka…
  men i morgon så håller vi tummarna på att bli bra

  lovisa 2016-07-17 22:15:44 http://thisloneliness.blogg.se/
  Svara
 • Haha ja den där outfiten med grön kjol är så fin. Tills hon vänder på sig och man får se världens tyll-bomb i röven? Why!!!

  Hanna 2016-07-17 18:34:47
  Svara
 • Jaaa älskar Carries kläder!! Gud vad hon bär upp ALLT så himla perfekt!

  Karolina 2016-07-17 17:13:03
  Svara
 • Stackars dig som är sjuk 🙁 Får ta och krya på dig! Kika gärna in på min blogg, är gravid i vecka 14! www.nouw.com/hellofebruary

  Hello February 2016-07-17 16:08:50 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Har funderat om jag ska se Stranger Things, nu måste jag ju! Den låter kanske lite som Netflix egna Scream-serie (misstro ej). Helt fantastisk.

  Fanny 2016-07-17 15:59:58 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • har nu suttit som fastklistrad vid den där radiohemsidan i flera timmar. bästa som hänt mig i musikväg i år. FANTASTISKT!

  L 2016-07-17 15:21:30
  Svara
 • Ja sex and thé city tröttnar jag aldrig på. Ser den igen när någon kanal sänder den har nog gått på de flesta kanaler. Älskar Carrie så kul men samtidigt intressant. Min favvo serie. O gillar din blogg fina biler bra o lättsamt skrivet. Den ser jag framemot varje dag. Ha det fint.

  Maria g 2016-07-17 14:14:32
  Svara
 • Sandra, när jag var nyförälskad strök jag under alla ord och meningar som påminde mig om min nyfunna pojkvän i min favorit bok, det handlar om dig författad av Sandra Beijer. När jag gav honom boken fanns det inte så mycket att säga, det var ju så uppenbart, en del av rubriken. Det handlar om dig, för precis alla de ord jag strukit under handlade om honom. Du är fantastiskt underbart bra på att beskriva ungdomskärlek. Pirret, smärtan och allt där mellan. Sluta aldrig skriva <3

  Elsa Engberg 2016-07-17 13:33:20 http://elsaengberg.blo.gg
  Svara
 • om du inte gjort det redan så MÅSTE du kolla in instakontot @everyoutfitonsatc

  Alex 2016-07-17 13:21:36
  Svara
 • Bli fort frisk! <3

  marire 2016-07-17 13:21:26 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind