Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

HEJ! Idag börjar min födelsedagsvecka woho. Fyller år på onsdag, men alla vet väl att man kan få fira hela veckan om man vill. Idag ska jag gå på ensamdagsbio och se The Lobster som jag bloggade om förra veckan och på kvällen ska jag ut och äta med M. Har inga möten inbokade på hela veckan och drar till WoW på torsdag. Så min semester fortsätter har jag bestämt. Från nästa måndag tänkte jag dock dra igång igen och börjar blogga som vanligt, så ni vet.
Hur som helst! Solen skiner (genom molnen men ändå), det är augusti, det är sommar, kräftsäsongen har börjat och jag planerar att äta så mycket skaldjur jag bara kan denna vecka.
Här kommer lite måndagspepp.

3f945744-cb28-4f3d-bc99-264bc0dccfc7

Svenska Dagbladet har gjort en jättestor (!) intervju med mig idag om att skriva i terapeutiskt syfte. Jag pratar om både bloggen och skönlitterärt skrivande och rotar lite i mina gamla dagböcker bland annat. Läs gärna! : ”Jag jobbar med att skriva dagbok.”

hej
I onsdags var jag med i Clara Henry i P3 och pratade om skrivande! Nu kan du hitta hela programmet i valfri podd-app om du söker på Clara Henry i p3. Hoppas ni gillar programmet och tack för alla som lyssnade live <3


Beata har gjort ett inlägg med sina bästa utflykter i Stockholm. Utflykter ftw, så detta ska jag spara.

DN har skrivit en artikel om tidningen Darling som fyller 20 år i år. Det var en feministisk och popkulturell tidning under nittio- och börjat av 00talet som jag älskade. Prenumererade från dag 1 och har alla nr sparade på mina föräldrars vind. Tyvärr är de flesta helt urklippta, för jag höll alltid på och gjorde massa fula scrapbooks :// Tränar iaf i min Darlingstischa ibland. Rolig artikel för den som minns och älskade tidningen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Vad tyckte du om the lobster!!!? Så nyfiken pga jag kunde inte bestämma mig efteråt hur jag kände… Nu i efterhand gillar jag den nog, var ju en ny knäpp/fin/bisarr upplevelse och det gillar en ju ibland. Ska bli kul att se vad du säger 🙂 Grattis i efterskott också! Du får mig att få noll ångest över att bli äldre!

  Sofia 2016-08-12 00:01:45
  Svara
 • Grattis på födelsedagen!! Jag önskar dig en fantastisk dag och ett härligt, spännande nytt år!

  Katarina 2016-08-10 10:02:40
  Svara
 • En till som har sparat sina Darling-tidningar! Jag var dessutom så himla stolt över att ha Darling-loggan på min allra första mobil, Nokia 3310. Underbar tidning! <3<3<3

  Caroline 2016-08-10 00:45:36
  Svara
 • Älskade Darling! Har alla nummer sparade jag med 🙂

  Marie 2016-08-09 22:52:09
  Svara
 • Vad kul att du är med i DN! Ska genast läsas 🙂

  Rebecka 2016-08-09 06:29:19 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Fina, fina Darling! Känner igen alla omslagen. Läste vartenda ord, lärde mig begrepp som ”postmodernism”, ”likhetsfeminism” och ”Dinosaur Jr”.

  Szofia 2016-08-08 20:57:53 http://www.szofia.se
  Svara
 • hej sandra! förra sommaren flyttade jag till en ny stad pga skola och har hatat den från dag 1 tills nu. för nu har jag hittat en kille som är smart knäpp rolig gullig söt, allt på samma gång och när vi började prata var jag glad för en sån fin kille som honom ville prata med någon som mig. och sen började jag tänka illa om mig själv. nu kan jag inte sluta. jag tänker att jag är ful, korkad och måste ständigt förbättra mig för annars vill han inte ha mig. när jag flyttar tillbaka efter sommarlovet ska vi träffas, han har lovat att han ska visa mig sin favoritfilm och så frågade han ifall jag inte skulle vilja visa honom böcker jag tror han skulle gilla!! men jag vågar inte ens tänka på det för jag är rädd att han ska tycka jag är ful så fort han ser mig. och då får jag ju inte se hans favoritfilm, eller stå i biblioteket med honom och det är nog det enda jag vill just nu. tack för världens bästa blogg!

  l 2016-08-08 16:48:40
  Svara
 • Tack för tips! Ett tips till dig är anna ternheims sommarprat som jag lyssnade på idag. Handlar om kärlek 🙂

  Anna 2016-08-08 16:19:08
  Svara
 • Åh vilken fin artikel! Och fina bilder! Din dator är ju en dröm 😀

  linnea 2016-08-08 13:30:41
  Svara
 • Hej! Jag undrar över hur du ser på det här med pengar och ekonomi. Följer du en budget? Har du någon gång haft lite pengar och varit tvungen att t.ex. tacka nej till saker pga det? Jag tänkte på att det verkar som du och din familj har det rätt gott ställt ändå, jag menar, du har köpt lägenhet, ni har ett hus på franska rivieran, du kan resa flera gånger per år, kan köpa märkeskläder och -skor o.s.v. Hur är det i ditt kompisgäng, har alla ungefär lika mycket pengar att röra sig med? Jag har hittills i mitt liv gått från att plugga (dvs urfattig), till att jobba (dvs helt okej men inte jättemycket pengar som blir över ändå) till att vara arbetslös (dvs rätt dåligt det också) och jag är ofta tvungen att säga nej till roliga saker som typ festivaler och resor och sånt. Är jätteledsen över det och känner att det begränsar mitt liv så himla mycket. Hur ser du på pengar och sparande? 🙂

  Sanna 2016-08-08 12:34:13
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Alltså, Sandra och hennes familj är ju överklass så jag tvivlar på att hon haft det ekonomiskt kärvt på riktigt någon gång 🙂

   Klara 2016-08-11 09:33:15
   Svara
 • Åååh, alltså alltid när jag läser såna utflyktstips blir jag så himla sugen på att dra över till andra sidan Sverige en helg.

  Klara 2016-08-08 12:28:49 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Tack för länk till Darling-artikeln. Så himla fint att minnas allt. Läste tidningen religiöst när det begav sig.

  V 2016-08-08 11:12:31
  Svara
 • hej sandra! jag har plöjt igenom dina göra slut-texter och har en fråga. tänker du någonsin på ludvig nuförtiden? har ni setts någon gång sen ni gjorde slut? och tror du att ni nu, några år senare, skulle kunna bli vänner igen? p&k

  annika 2016-08-08 11:02:19
  Svara
 • Såg the Lobster i fredags efter att ha läst om den här. Alltså. Det var den mest bisarra, bitvis råa, mest märkliga film jag någonsin sett. Den var ganska hemsk faktiskt. Har inte bestämt mig om jag gillade den än. Hoppas du inte är för känslig för en del obekväma scener.. Kram

  Carolin 2016-08-08 10:49:50
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind