Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Hej alla, glad måndag! Min födelsedagsvecka är slut :'( men nu börjar ju annat kul. Till exempel fortsättningen av augusti! Och ja ja jag vet..ursäkta den orimliga positiviteten. Men jag vill verkligen suga ut varenda liten skärva av den här årstiden och bara vara glad så mycket det går. Jag och Magnus kan på riktigt sitta i sängen och titta förvirrat på varandra och undra hur vi ska överleva november. Eller februari. Hur gjorde man? Just nu minns jag i alla fall inte, men det gör prick ingenting för det är fortfarande sommar!

Här kommer lite måndagspepp lastat,


I Did A Newborn Photo Shoot With My Baby Bunny. Lägg ägg detta är så gulligt.

 


Brita Zackari har startat ett instakonto: @i_hate_workouts, där hon ger enkla tips på träning för dom som kanske helst vill göra något annat. Brita skriver så vettigt om träning så därför har detta blivit det första träningskonto jag någonsin följt på insta.

 


Sakura – Sheer Pink Tulle Cami With Petal Trim. Det här sovsettet/loungekittet/rosa drömmen ser nästan Disneytecknat ut. Tycker att någon av er borde köpa och sväva runt i.

 

A Beautiful Mess har gjort ett recept på rosé slushee – dvs frosé. Gott ju. Känns som en perfekt lördagseftermiddag-på-balkongen-aktivitet.

 

Translation. Some links to brighten up your Monday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh Sandra, tänkte på dig när jag såg denna, kanske bidrag till nästa veckas Måndagspepp———–> https://uk.pinterest.com/pin/276901077069172711/ Som en kärlekshistoria fast i Paris 2016, himla fin<3

  Sabina 2016-08-17 22:46:43
  Svara
 • bästa sättet att frysa in vin är att bara hälla det i en stor burk och sedan gröpa ur med en sked vid behov (för alkoholen gör så att det aldrigstelnar). alltså bara onödigt att hålla på med iscubeformar!

  M 2016-08-15 18:28:03
  Svara
 • Brukar gympa utomhus men nu noway o dom lovade ju varmare. Men jag ger inte upp tror värmen kommer tillbaka o tror september blir varm. Jag hatar nä mligen lånnngggaaa vintern för lååånnnnggg.

  Maria g 2016-08-15 13:06:10
  Svara
 • Min fråga har inte så mycket med inlägget att göra men: Har du lagt upp ett recept på tryffelpasta på bloggen någon gång? Är så sugen på att göra själv! Jag har försökt leta runt lite på bloggen men inte hittat ett recept på tryffelpasta. Kanske någon annan läsare som har ett bra recept?

  Niki 2016-08-15 11:05:34 http://towardsthehorizon.wordpress.com
  Svara
 • Åh jag blir så förvånad när jag träffar folk som är helt anti-höst och -vinter haha! Jag ÄLSKAR hösten. 🙂 Det är min favoritårstid. Kan hålla med om februari ofta är en smula trist, men annars njuter jag av mörkret, kylan (tjocka koftor och ullstrumpor är så underbart!), bada badkar, dricka massor av té, laga grytor och kryddiga rätter som håller en varm och håller igång ugnen, promenader med paraply och vantar i högsta hugg, tända ljus, läsa med katten i knät, mysa hemma och slippa fest-hetsen… Nej jag tycker det är så mysigt. 🙂 Blir glad av tanken på att det snart är höst med frisk luft och underbara färger!

  Viktigt TIPS nu Sandra: Ta D-vitamintillskott av god kvalitet! PurePharma är ett asbra märke. Man mår mycket bättre på vintern av det, jag lovar. 🙂

  Elsie 2016-08-15 09:24:42
  Svara
  • Svar på Elsies kommentar.

   Ok o mysa men många månader. Vinter kunde vara 2 månader. För lite sol o värme i Sverige o så missar man ju dom härliga sommarkvällarna.

   Maria g 2016-08-16 05:52:17
   Svara
   • Svar på Maria gs kommentar.

    Maria: Fast det är ju så Sverige är och alltid har varit liksom haha bor man i Skandinavien så får man ju de där långa mörka månaderna på köpet… Jag trivs i mörkret och kylan. Som sagt, hade jag varit såndär soldyrkare som många verkar vara så hade jag stuckit längre ner på kontinenten. 😉

    Elsie 2016-08-16 07:49:04
    Svara
 • Hittade också till det instagram-kontot i veckan, så bra grej! 😉

  Undrar annars också hur man överlever de där vintermånaderna. Försöker minnas hur förra hösten var, men har nog förträngt mörkret. Det hjälper lite att jag har en Indien-resa bokad i slutet av november…. 🙂

  Jenn - forever abroad 2016-08-15 08:18:20 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • men alltså bunny-photo shootet. Ibland blir man ju bara kär i folk. Bäst ju! Och Britas träningsinstakonto blev följt bums. Har du nåt tips på träningspod som inte är för peppigt? Typ i stil med detta instakonto? Tycker podcast är bättre än musik att lyssna på när man tränar, men är ute efter nåt som inte ger en prestationsångest! Hoppas du får en fin vecka! Kram!

  Annika 2016-08-15 07:43:50 http://magpiesatsunrise.blogspot.com/
  Svara
 • Toppenbra lista, den om kaninen var ju bara för gullig!

  Rebecka 2016-08-15 07:16:40 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind