Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en onsdag med gömda barer och middag i chinatown.

new york.

Min onsdag var en extra bra dag för att Magnus kom till New York och jag gillar honom!
Min mamma hade åkt hem dagen innan om någon undrar vad 17 hon tog vägen : )

new york.

Vi firade med lunch på Little Owl för det hade han önskat sig. Där åt vi burgare och köttbulls-sliders och jag insåg att det var första gången jag åt kött på över en vecka (minus fisk då).

new york.

Sedan en promenad genom Downtown. In i fina Washington Square Park exempelvis.

new york.

Hej hej.

new york.

Sedan kom kvällen, vi gick till Attaboy på Lower East Side. En speak easy-bar bakom en dörr som man inte ser om man inte vet om den (baren alltså, inte dörren). Man får knacka och bli insläppt.

new york.

Inuti var det asafint och vi bestämde oss för att bli stammisar i en parallell värld där vi bodde på lower east side. Vi drack whisky sours.

new york.

Sedan rörde vi oss neråt mot Chinatown.

new york.

Fotade lite konst.

new york.

Och promenerade ner till East Brodway där vi bokat bord på Mission Chinese Food. (kolla deras hippa hemsida btw).

new york.

Det var så fint där! Guld och glitter och rosa och sammet.

new york.

Om Twin Peaks var en kinarestaurang hade det varit denna.

new york.

Maten var dögod, vi åt kycklingvingar med sichuanpeppar, papayasallad och fried rice med kokos och hummer. Gå hit om ni ska till nevvan, ba gört.

new york.

Vi avslutade kvällen med en drink på Freeman’s som har en av stadens finaste ingångar tycker jag.

 

Translation. Magnus arrived in New York on Wednesday! We had lunch at Little Owl and walked around Downtown. In the evening we had a drink at a speak easy bar in Lower East Side and then dinner at Mission Chinese Food.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Hej Sandra! I ett projekt i skolan där vi talar om konvergenskulturen skulle jag väldigt gärna vilja låna din bild på husväggen med konsten, får jag det? Bilden skulle användas i en presentation inför klassen och jag talar självklart om att det är du som äger bilden.

  Många kramar och tack för en fantastisk blogg!

  Ebba H 2016-09-08 21:41:27
  Svara
 • Så herlig New York-dag, blir supersugen på å reisa dit!

  mariell 2016-09-05 17:03:10 http://hjartesmil.com
  Svara
 • Jag gillar verkligen sådana där gömda barer som man bara hittar ifall man redan känner till dem. Då känns det liksom lite mer autentiskt och lokalt för dit hittar inte vanliga turister. Har du varit på Le Ballroom i Paris? Är lite likadant där 🙂

  Christine's Stories 2016-09-04 22:53:36 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • min NYC-kärlek (och längtan) blir bara starkare och starkare för varje inlägg du lägger upp <3

  ISA 2016-09-04 20:31:01 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • åh så fint!

  Emilia 2016-09-04 20:18:47 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • vilka härliga bilder och vad mysigt det låter med ett små gömt ställe att hänga på 🙂

  Cynthia 2016-09-04 20:07:19 http://www.nouw.com/cherrycrash
  Svara
 • Den gömda lilla baren, vilket drömmigt ställe!

  Ellen 2016-09-04 14:36:05 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Blir så sugen på att dra till new york typ NU!!! :)))

  Anna 2016-09-04 13:28:39
  Svara
 • Älskar din blogg när du är i new york <3

  Julia 2016-09-04 13:16:51
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har precis skaffat Storytel och märkte att din bok finns där att läsa, superkul ju! Men jag måste erkänna att jag blev kite besviken när den bara fanns som e-bok och inte ljudbok. Har du funderat på att göra den till ljudbok också? Då skulle jag lyssna på den tusen gånger om.

  Anonym 2016-09-04 12:21:57
  Svara
 • Alltså jag sitter och läser och läser dina fantastiska New York-inlägg och kollar i ditt New York-arkiv och LÄNGTAR IHJÄL MIG till den staden! Du fångar verkligen stadskänslan på ett underbart vis. Ser fram emot att se dig på Bokmässan!
  Kram!

  Hanna ackribi 2016-09-04 12:04:41 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Jag har sökt runt och försökt hitta och du har säkert bloggat om den innan men jag måste bara fråga: var är den blåa väskan ifrån?? <33

  Madde 2016-09-04 11:38:26
  Svara
 • så himla bra konst!

  elise 2016-09-04 11:22:49 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag skrev en fråga när jag gick i sjuan och den kom med i q&a som du la upp 9 april 2015.
  Jag vågade aldrig sammla ihop ett gäng och ses. Så jag och mina kompisar bara dagdrömde. Men i sommras konfirmerade vi oss och nu har hela konfagruppen en smsgrupp och vi ses typ hela tiden. Så det blev bra tillslut. Sommaren blev fantastisk för vi blev så bra kompisar. Killarna i gruppen är super snälla och söta men det finns en som är speciell. Han är den finaste på hela jorden och vi skickar snaps varje dag. Vi träffas ju i gänget men jag vill umgås med honom själv. Hur vet jag om han vill umgås med mig? Om han gillar mig? Ska jag bara fråga honom på snapchat om han vill gå en promenad? Tänk om det blir stelt? Och om jag faktiskt kör och frågar honom om han vill göra något blir det inte stelt i gruppen när vi hänger tillsammmans då?Vad har jag för alternativ ens?
  Jag hoppas att denna höst blir fylld med honom.
  Har en till fråga, När kommer fler krönikor? Om kärlek. Eller har du slutat skriva sådana?
  De texterna är det finaste på internet tycker jag. När jag är ledsen brukar jag läsa de,lyssna på Veronica Maggio och äta godis. De stunderna är de bästa i livet.
  Jag gillar din blogg väldigt mycket. Hoppas du mår bra❤️

  Alice 2016-09-04 10:15:47
  Svara
 • Låter som en toppen onsdag! 🙂

  Rebecka 2016-09-04 09:56:23 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • ”Första gången jag åt kött på en vecka” – år du inte prosciutto i blogginlägget innan bara? 🙂 Annars mkt bra jobbat!

  Anna 2016-09-04 09:14:08
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det där måste vara det jobbigaste med att ha en blogg! Allt man har ”sagt” finns kvar! Tror Sandra bara inte tänkte på det, när man är köttätare så är det lätt att missa någon liten grej men hon gör sitt bästa ju för att bli mer veggo! 🙂

   Anna 2016-09-04 13:31:41
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    haha ja, kom på det idag, att jag åt ju den där prosciutton. menade inte att försöka lura någon.. är lite tankspridd ibland. och tyckte det var intressant (men kanske mest för mig själv då) att jag typ helt undviker däggdjur när jag inte äter med min pojkvän.

    sandrabeijer 2016-09-04 15:30:10
    Svara
    • Svar på sandrabeijers kommentar.

     Tycker det är toppen att du undviker däggdjur mer och mer (som mat då såklart:)). Tänker särskilt på USA och andra länder där djuren inte har det så fett under sina liv, tyvärr. Fattar fasen inte hur det kan vara tillåtet att stänga in grisar i bås där de inte kan lägga sig ner eller mala ner hankycklingar till döds, utan bedövning. Hur fasen tänker de, och undrar om folk i allmänhet är medvetna om det?

     Linda 2016-09-04 20:55:04
     Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Precis min tanke också, men prosciutto kanske är gjort på fisk ?

   Anna 2016-09-04 13:02:13
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind