Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Hej och glad måndag. Mår ni bra? Hoppas. Jag sitter i min säng i detta nu och äter frukost och skriver detta. Idag har jag inga särskilda planer mer än att städa lite, redigera bilder och kanske gå en promenad pga sommar ute. Är så dåliga på måndagar så planerar aldrig in någonting, vill bara att de ska vara lena och snälla som vanilj. En av de bättre perksen med att bygga sin egen arbetstid.
Imorgon ska jag och min mamma se Fantomen på Operan vilket jag är mycket pepp på. Tycker det är en av de vackraste musikalerna och All I Ask of You är på min topp fem finaste musikallåt.
Här kommer lite måndagspepp.

IMG_4869

Läääängtar tills jag ska se Den allvarsamma leken om två veckor. Fick hem musiken på vinyl och framsidan var ju inte bara fin utan så var även innehållet. Perfekt att exempelvis plugga eller skriva till.

1

Här är en hund som äter en smoothie.

musik
Julia har skrivit ett fint inlägg om hur hon hittar ny musik! Det är en av mina favoritsysselsättningar också, så uppskattade detta inlägg micket.

doftljus

Vill tipsa om detta doftljus från & Other Stories som luktar så gott. Enligt hemsidan rosépeppar, vita blommor och mahogny, men vad vet jag. Bara att jag gillart. Dessutom väldigt fint.

mattor
Den här Etsy-affären har marockanska mattor som är så vackra och säljs för typ en bråkdel av vad exempelvis Artelleriets marockanska mattor säljs för. Nästan alla är rosa dessutom!

cheese

Grown-Up Grilled Cheese Sandwich with Caramelized Balsamic Onions and Kale.
Gott.

 

Translation. Some links to brighten up your Monday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hunden <3

  Ellen 2016-09-22 19:12:50 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Åååå så fint!

  Patrik at BrassAndGold 2016-09-13 21:00:34 http://brassandgold.com
  Svara
 • Hej. Och tack. När jag får läsa din blogg kan jag för några minuter andas igen. Vill bara säga det, att jag uppskattar det du gör. Att din blogg känns som en vän, när alla andra är för långt borta. En vän som inte ifrågasätter att den fantastiska staden känns för stor och den fina utbildningen ger en mardrömmar. En vän som bara ger lite måndagspepp och luft att andas.

  Sol 2016-09-13 00:47:30
  Svara
 • Några bilder är fel?

  Anna 2016-09-12 20:55:49
  Svara
 • Så väldigt fint soundtrack till Den allvarsamma leken, tack för tipset! Har haft det i bakgrunden hela eftermiddagen och det fungerar, som du säger, fint att skriva till.

  Tack också för de besökare du skickat över till mig genom att tipsa om min blogg i din länklista, det trillar dagligen in minst ett par stycken som jag kan härleda hit. Mycket roligt för min modesta besöksstatistik.

  Ser mycket framemot att läsa din bok när den kommer ut!

  Libertin 2016-09-12 17:39:59 http://lillalibertin.wordpress.com
  Svara
 • HJÄLP!!! Jag bor utomlands i en storstad sedan lite mer än ett halvår tillbaka och har nyss flyttat in i ett nytt share house där jag trivs hur bra som helst, nästan lite för bra för jag tror att det jag fruktade har inträffat: jag är förälskad i min ena roommate(vi är tre allt som allt). Han och jag umgås varje dag och har det jättekul, mysigt och trevligt tillsammans. Jag håller på att avlida för allt jag vill göra just nu är att trycka upp honom mot en vägg eller knuffa ner honom i soffan och hångla sönder honom. Behöver din/er hjälp med konkreta tips på vad jag ska ta mig till!
  Tilläggas bör är att jag bara planerar att vara kvar i landet tills början av nästa år då mitt visum går samt att jag trivs så himla, himla bra i detta huset och inte vill röra till det men å andra sidan så har jag aldrig känt såhär innan och vill YOLO:a. Vad göra???
  Tack för en SKITBRA blogg <3

  Klara 2016-09-12 15:30:59
  Svara
 • Oi men var har du hittat den söta tigerplanschen, är det också Marc Johns? Jättekul med tips på att hitta ny musik, hann nyss bli trött på min gamla spotifylista!

  matilda 2016-09-12 15:11:32
  Svara
 • varför ska du vänta så länge? den har ju redan haft premiär 😀 är också så pepp på den. ska gå så fort jag har tid.

  Sophie 2016-09-12 15:05:49
  Svara
 • åh! dessa inlägg är typ min favoritgrej med veckan. <3

  älskar den lille smoothiehunden, och mattorna! ser så himla mycket fram emot din bok förresten, sandra. älskade verkligen det handlar om dig (läst den två gånger). kram!

  amanda maria josefina 2016-09-12 14:07:15 http://amandamariajosefina.se
  Svara
 • Vad kul att du gillade inlägget om hur jag hittar ny musik! Hade helt missat soundtracket till den Allvarsamma leken så det ska jag lyssna på nu.

  Julia 2016-09-12 13:19:46 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Älskar de fina marockanska mattorna, särskilt den till höger som för mig ser ut som ett kvinnligt underliv <3 Som ens egna lilla Rorschachtest.

  Sara 2016-09-12 13:17:51
  Svara
 • Har levt och andats soundtracket senaste veckan (älskade filmen). Hur fick du tag i vinylen, finns den att köpa någonstans?

  Emelie 2016-09-12 12:47:43
  Svara
 • Alltså åh nej vad god den där mackan såg ut att vara!! Tänkte mig försöka på att göra en perfekt vegansk grilled cheese, men jag är inte riktigt i mål ännu :/

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-09-12 11:27:40 https://vegokak.se/2016/09/11/manadens-grona-vegansk-kantarellpytt/
  Svara
 • Ser också fram emot Den allvarsamma leken ?

  Rebecka 2016-09-12 11:15:59 http://Www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Alltså grilled cheesen!

  Linnea 2016-09-12 10:53:31 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind