Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

20 ganska roliga frågor.

saturday.

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Betty Beijer. Såklart. Vad annars.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Ahmeh.

3. Har du bra självförtroende?
Ja, hyfsat i alla fall. I alla fall om man jämför med hur det var för bara några år sedan. Ju äldre jag blir desto tryggare blir jag i mig själv och desto coolare känner jag mig typ? Skönt va

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Att-göra-lista-i-livet: besöka Hawaii, ha en egen berså, lära mig göra onigiris.

5. Beskriv ditt drömutseende.
Megastora leenden (typ Liv Tyler), ögon som på något vis inte är färdiga med livet (typ Brad Pitt) (låter kanske lökigt men tycker ändå det är så fint) och hår som Brigitte Bardot. Till exempel.

6. Någon du har kysst?
Nog kysst de flesta ni sett på bloggen.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Har kvar ganska många hårspännen och scarfs. Inga kläder fast det kanske min mamma har, men inte jag i varje fall.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Japp. Det är en gif. Nämligen den här!

9. Vad väljer du, godis eller chips?
En riktigt najs lösgodispåse med mycket surt, vingummi och lakrits.

10. Hur uppvaktar man dig?
Skrattar åt mina skämt, drar iväg mig på egna små äventyr, rör vid mig ofta och är oblyg.

11. Har du rykten efter dig?
Ja, såna uppstår väl alltid om man är något sånär offentlig.

12. Din absolut sämsta egenskap?
Kan vara så fokuserad på att få min vilja igenom ibland att folk kommer i kläm.

13. Din bästa egenskap?
Ändå snäll.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Olika för alla. För mig kan jag sträcka mig till god bekant men inte mer än så tror jag. Hade inte velat ha ett ex i mitt kompisgäng.

15. Har du kysst en kompis?
Oui.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Nej och ja. Hade ju ett på ett och ett halvt år men kommer inte göra om det. Det var tärande för själen. I och med att mitt jobb ser ut just nu så att jag kan jobba lite varsomhelst hade jag hängt på M om han ville iväg någonstans. Det hade varit roligt! Berlin! London! San Francisco! New York! Bali!

17. Hur lång är du?
162 cm.

18. En vacker person?
Rekommenderar denna Buzzfeed-artikel: 23 Jawlines Guaranteed To Get You Pregnant

19. Ett boktips?
Glaskupan av Sylvia Plath.

20. Bäst just nu?
Att jag (sist av alla) upptäckt En varg söker sin podd. Är kär i dom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Jag är inspirerad av ditt humör! Lycka till, Kärlek och ännu mer självförtroende!!

  Arne 2017-10-23 11:21:58 http://kopavia.com/
  Svara
 • Här har du en roli fråga; Vem, vad och hur kan kvinnor bestäma vart de skall äta när de går i grupp? …som alla killar vet gillar ni köra ”du får bestäma” bara för sedan bli besvikna….De är en roli fråga!.

  Trista frågor 2016-09-26 15:45:59
  Svara
 • Något jag är nyfiken på är hur/om du planerar dina blogginlägg? Liksom planerar du veckan/månaden i förväg så att du får med en mix, eller är mycket inspiration som slår till i nuet? Sen tycker jag det är superintressant att se hur dina dagar ser ut, gärna mer av det! Att vara bloggare och författare är ju ett annorlunda jobb! 🙂

  Lisa Nordahl 2016-09-23 19:08:04 http://www.devote.se/lisanordahl
  Svara
 • Yes!! Kom till Berlin, du hade älskat fredagar här <3

  katevelyne 2016-09-21 23:57:33
  Svara
 • åh fina du , om du bara orkar såklart. så får du lite mer frågor. på min blogg.
  då jag nominerat dig på mitt blogginlägg om liebster awards

  Cynthia 2016-09-21 23:45:56 http://www.nouw.com/cherrycrash
  Svara
 • Hej! Här kommer en till fråga (som jag alldeles förstår om den är för privat, såklart såklart). Jag är tjugotre på mitt tjugofjärde och jag är säker på att jag inte vill ha barn, planen är att sterilisera mig sen om några år. BOKSTAVLIGT TALAT är det ENDA jag får höra ”bara du träffar den rätta så” (märkligt pga har fin partner redan), ”du kommer ångra dig”, ”den biologiska klockan kommer ticka” o.s.v., samt har en mamma som säger grejer som ”när du får barn, då…”. Tacklar du detta ofta, och har du några bra tips på lagom arga svar på tal? Menar inte att jag tror att du vill sterilisera dig, utan bara hur fan dealar man med barnhetsen som man ska få uppkörd i ansiktet som vore man nån slags grönsak som inte kan fatta egna beslut?

  jag 2016-09-21 22:28:30
  Svara
  • Svar på jags kommentar.

   jag: Hoppas du inte tycker att den här kommentaren är asjobbigt, för jag ”menar bara väl” etc. Jag ville egentligen bara berätta att jag kände precis som du, jag menar PRECIS, men sen ändrades allt över en natt (bokstavligen) och den där förbannade biologiska klockan satte igång. Det berodde inte på någon man, jag var singel då och är det fortfarande, eller något annat stort i livet. Allting lunkade på precis som förr, men plötsligt kunde jag känna en längtan efter en familj som innehåller barn. Absolut inte nu, men om några år. Jag var ungefär 28 när det här tickade igång i mig. Jag ville bara dela med mig och säga att det kanske är en bra idé att vänta med att sterilisera dig, bara utifall du ångrar dig senare. Eller så kanske du inte alls ångrar dig och då är det bara att köra några år för sent, liksom. PS tycker verkligen att det är upp till var och en av man vill ha kids, så hoppas att du inte tar min kommentar som ännu en störig kommentar. Minns hur pest jag tyckte att det var att höra sådant här bara för några år sedan. DS.

   Anna 2016-09-21 23:47:34
   Svara
 • Efterfrågar ett namn-du-gillar-inlägg!!! Inte pga ”du är 30-ish och kvinna och måste tänka på barnnamn”, utan bara för att det är så himla kul att inspireras av tycker jag. Jag och mina kompisar kan prata fina namn och rota släktingars namn som mellannamn osv.<3 (OBS vi är 19)

  N 2016-09-21 19:51:28
  Svara
 • I agree with #3. The older I get, the more confident I become. I feel more comfortable about myself and what I like/not like.

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-09-21 15:48:04 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Apropå nya poddar och apropå att du efterfrågade tips på poddar med coola kvinnor nyligen. Jag och en kompis som vi kan kalla Ella har precis startat en podd som heter ”alla våra ligg”. Första avsnittet släpptes i torsdags. Mer info här: http://bauermedia.se/pressmeddelanden/premiar-for-sveriges-oblygaste-podd-alla-vara-ligg/

  Hoppas att du gillar! Glad onsdag.

  Svara
 • Saandraaaa kan du inte posta inlägget med bh-tips som du tänkt göra snart? <3<3<3

  Lisa 2016-09-21 11:18:49
  Svara
 • JAAA en varg söker sin podd!!! <3 Du måste läsa deras bok, den e bäst bäst bäst!!

  Sophie 2016-09-21 09:38:49
  Svara
 • Hur gör man då, om ens ex är i ens kompisgäng och även dennes nya (som också var min vän fram tills att detta hände…). Är det jag som måste ta avstånd, avsäga mig kontakten med det gänget? Varför har de i så fall rätt att behålla, fast det är de som har sårat?
  🙁

  En ledsen 2016-09-21 09:06:06
  Svara
  • Svar på En ledsens kommentar.

   Hej,

   Så sorligt att du blev sårad och sviken. Det beklagar jag. När det gäller ditt kompisgäng så finns det inget rätt svar. Alltså varken du eller ditt ex måste göra nånting. Man fattar egna beslut. Även om du kanske känner att det kanske är orättvist så fungerar ju inte livet så. Om du mår dåligt av att träffa ditt ex i ditt kompisgäng och om ditt kompisgäng väljer att fortsätta hänga med ditt ex så får du fatta ett beslut om att säga upp kontakten. Du kan absolut inte tvinga någon annan att sluta vara kompis med någon. Och det suger. Och kan kännas orättvist. Men man väljer själv vad som är viktigt i ens liv och vilka människor som man vill omriga sig med. Men sura får man ju lite. Tills man är redo för att gå vidare. 🙂

   V. 2016-09-21 14:01:11
   Svara
 • Brevvänsinlägg snart? ?

  Emma 2016-09-21 09:01:55
  Svara
 • Fin lista!! Betty – det namnet låter bekant från någon bok jag läste som barn… I like!

  Jenn - forever abroad 2016-09-21 08:40:35 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Hej hej Sandra! Var kommer din resväska som ser ut som en gammal kappsäck ifrån? Den som finns på din snapchat idag. Dör vad fin! Kram

  Matilda 2016-09-21 08:37:14
  Svara
 • Om du precis börjat lyssna på en varg söker sin pod så måste du lägga till carolines bok ”naturen” till din bokläsare också. Älskar den!

  Johanna 2016-09-21 08:13:07
  Svara
 • Sandra, vingummin brukade också vara min favorit, men nu har de ändrat receptet och det smakar skit :'(
  Håller du med eller gillar du dom fortfarande? </3

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-09-21 07:43:42 https://vegokak.se/2016/09/14/10-veganska-matlagningstips/
  Svara
  • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

   Prova Skåne konfektyrs vingummin! Smakar precis som på gamla goda tiden, finns exempelvis på webhallen 🙂 du kommer inte bli besviken!

   Lisa 2016-09-21 13:44:01
   Svara
  • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

   Hej Annie, vet ju ingenting om dig mer än att du driver en veggoblogg – men, vingummi är ju inte särskilt vegetariskt.. (gelatin=slakteriavfall)

   M 2016-09-21 09:44:48
   Svara
   • Svar på Ms kommentar.

    Dessa pekpinnar hela tiden. Som du skrev i din första mening – du vet ingenting om Annie. Så varför fortsätta skriva ändå?
    Hon kanske är inte ens vegetarian men driver en blogg för att inspirera till flera vegetariska alternativ? Det är hela hela tiden att folk ”vill väl” men det är ju inte speciellt trevligt ändå. Eller vad är syftet med en sådan kommentar?

    hm 2016-09-21 14:06:07
    Svara
    • Svar på hms kommentar.

     Håller med dig hm! Annie vet ju säkert att det är gelatin i godis, så kommentaren är bara dum och onödig!

     Anna 2016-09-21 18:27:23
     Svara
     • Svar på Annas kommentar.

      Fast era svar är ju mycket mer aggressiva och pekpinneaktiga än min kommentar var, tror ni tolkar in en ‘ton’ i det jag skriver (ni säger vad jag borde och inte borde göra, jag har inte sagt ett ord om vad Annie borde).. Jag skrev att vingummi inte är vegetariskt, det är fakta – inte pekpinne. Var och en väljer självklart själv vad den vill äta. Jag gick in och läste Annies blogg som är superinspirerande och har massa goda vegorecept. Uppenbarligen vet inte Annie att vingummi innehåller slaktavfall eftersom hon skriver:
      ”I år har jag varit vegetarian i 16 år” och att hon tycker ” inte att det är okej att utnyttja och döda djur när det faktiskt finns alternativ.”

      https://vegokak.se/2016/09/01/14-fragor-om-veganmanaden-som-borjar-nu/

      Jag tänker inte vara vegopolis, men tycker som Erika här under att livet blir intressantare om man kan prata om saker – kanske får man veta något man inte visste tidigare = spännande, härligt, bra! Jag har ju noll intresse av att kontrollera en annan människas matintag, men hade gärna själv fått info om något jag äter innehåller saker jag aktivt tar avstånd ifrån. Tänker att kunskap är grunden för att kunna fatta egna, informerade beslut, men om man tycker info är ‘pekpinnar’ och kunskap ‘dum och onödig’ så förstår jag att min första kommentar kändes jobbig.

      M 2016-09-22 09:52:42
      Svara
     • Svar på Annas kommentar.

      Tycker detta är lite spännande: Hur tycker ni man ska göra med ”pekpinnarna”? På riktigt, för jag tycker att det är så svårt. Kan själv bli ganska ledsen när jag får dom på olika sätt. Samtidigt tycker jag ju att det är kul att diskutera och vända och vrida på saker. Men det kan vara svårt att få det skrivna ordet att verka vänligt, det blir så lätt drygt när man saknar tonlägen och attityder som talar språk ger.

      Erika 2016-09-21 22:20:52
      Svara
 • Alltså älskar En varg söker sin pod, de typ fyra senaste avsnitten har verkligen varit något extra (även om de alltid är bra såklart).

  Linnea 2016-09-21 07:36:45 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Betty Beijer – sån kunglig namnkombo ändå!

  Klara 2016-09-21 06:47:50 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • när du i fråga 5 beskrev någon som liknar mig, så tid leendet över

  M 2016-09-21 06:42:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind