Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

realtidsblogg: hej från bokmässan.

1

Hej från mitt hotellrum på Bokmässan! Jag går in på dag tre här i Göteborg nu.
Imorse gick jag upp 06 och hade bokfrukost tillsammans med ett gäng författare och ett knippe bokbloggare. Nu sitter jag i sängen och försöker beta av mailen och sånt där hippt.
Stannar fram till lördag och sedan bär det av hemåt. Är bjuden på något så bra som en hemmafest med NRJ-tema på lördagsnatten. Är glad över att jag inte missar detta pga undrar verkligen vad det kommer innebära?

3
Oh well, tillbaka till Bokmässan!
Om ni undrar var jag kommer hålla hus så hittar ni mitt schema HÄR. Jag signerar exempelvis böcker i Natur&Kulturs monter mellan 12-13, kom och häng! Det är ganska skönt att boken är så färsk att jag slipper ha ångest över att någon tycker den är dålig, pga ingen har hunnit läsa den än? Hehe. Igår hade jag dock ett samtal om boken med Jenny Jägerfeld och hon sa att hon tyckte jättemycket om den och då blev jag så glad pga hon är så bra (<-bokrecce).
Ikväll ska jag äta middag med Patrik och Siri och sedan ska jag dansa lite här tror jag! I alla fall dricka cava och vara lagom trött imorgon.

2

Längtar efter min kille, men mysigt att vara i en stad där alla pratar som honom.
Nu ska jag lyssna på podcast och redigera lite bilder. puss.

 

Translation. Hello from my hotel room at the Gothenburg Book Fair!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Nio-till-fem-läsare!

  Efter dryga två år börjar det gnaga lite i kanterna och för första gången börjar jag tänka på hur livet skulle vara om jag lämnade honom och om stabil tvåsamhet verkligen är något man ska fastna i vid 23 år. Det här är mitt första förhållande och jag har alltid tänkt att det ska hålla ”för alltid”.

  Hur kände ni i era första förhållanden? Är det normalt att man krisar efter en tid?

  Kram och Puss!

  E 2016-09-23 22:05:16
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej E! Jag skull säga att det är jättevanligt att det krisar efter ett tag, förhållande och livet i allmänhet är ju inte alltid rosenrött och glatt. Ibland kommer även perioder av ledsamhet, irritation och dålig stämning. Ett stadigt förhållande är ett förhållande som också klarar de stunderna, skulle jag säga. Sen ska en ju inte stå ut med hur mycket som helst, såklart!

   Men känns förhållandet och partnern ”värd” att ha de här stunderna för, då skulle jag satsa på det och försöka vända de dåliga stunderna till bra. Om det inte går, eller om en inte tycker att det känns bra alls, då bör en fundera på att göra något annat. Ex, en är jättekär i sin partner med en gör sällan något roligt tillsammans längre eller bråkar om småsaker – visa hur kär en är och hitta på massa roliga saker, kanske sådant en gjorde när en blev kär, och begrav stridsyxan i de diskussioner och bråk som inte är värda att ta. Om en däremot tvekar över sina känslor och kanske till och med längtar efter att vara själv, då är det dags att göra något åt det.

   Mitt tips är helt enkelt att känna efter, att våga tillåta sig att känna efter på riktigt. När jag tidigare var i ett trasigt förhållande sökte jag hjälp hos Sandra som svarade så himla, himla fint tillbaka på mitt mail. Med hennes pepp tog jag mod till mig och förändrade min situation, det kändes så himla bra direkt efteråt. Jag längtade efter att vara själv, och då fanns det ingen anledning för mig att vara i ett förhållande och med en kille som gjorde mig mer illa än glad. På samma sätt hoppas jag att det här kan ge dig lite pepp till att känna efter på riktigt, och på så sätt få bilden att klarna lite över vad du känner och vill. Oavsett vad du kommer fram till hoppas jag att det känns bra i hjärtat för dig, och glöm inte att även förhållanden går upp och ner och att det inte är något konstigt med det.
   <3

   Ellen 2016-09-25 16:22:02 http://lindbergellen.com
   Svara
 • Fick hem min bok igår och kröp ner i soffan med massa kuddar och varmt te. Jag hade tänkt läsa bara lite men fann mig själv uppslukad i boken och läste klart under kvällen. Älskade verkligen boken och alla karaktärer. Superfint jobbat Sandra! <3

  Irene 2016-09-23 21:40:24
  Svara
 • Hej Sandra! Vill bara berätta en sak för dig.
  Jag kunde inte komma på bokmässan men min kompis skulle dit med sin klass. Han fick höra att jag såååå himla super mycket ville ha din bok, och helst signerad. Så vet du vad människan gör, han fixar det. För det är så det är, dina böcker är så fina att till och med den mest tuffa kille vågar sig fram för att få en signerad av dig. Och liksom, vad är han ens för person som överraskar med en sån sak. Det kanske verkar trivialt men för mig betyder det himmel.

  KRAMKRAM

  Wilm 2016-09-23 19:42:51
  Svara
 • Tack för signering och fina föreläsningar! Kram!

  Hanna 2016-09-23 18:27:02 http://ackribi.blogspot.com
  Svara
 • Hehe jag fick hem din bok igår och sträckläste tills den va klar. Den var helt fantastisk! Finner knappt ord så bra den var, vill bara låna ut den till alla människor jag känner så ALLA får läsa <3

  Anna 2016-09-23 11:51:08
  Svara
 • Åh, vad trist att jag inte kunde åka dit i år. Hade så gärna velat träffa dig och få din senaste bok signerad! Hoppas det kommer fler tillfällen.

  Rebecka 2016-09-23 11:32:26 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Åh tänk att vi är i samma stad, samtidigt!

  M 2016-09-23 11:21:52
  Svara
 • Kommer du signera böcker i Stockholm någon gång? 🙂 Håller på att läsa Allts som blir kvar nu och älskar den hittills.

  Ingrid 2016-09-23 11:06:59
  Svara
  • Svar på Ingrids kommentar.

   åh va kul! och självklart kommer jag det. flera gånger, återkommer kring det senare i höst! kram.

   sandrabeijer 2016-09-23 11:08:24
   Svara
 • Så ledsen att inte kunna vara på bokmässan i år! Måste komma ihåg nästa år att det är ett event jag ska planera in i kalendern 🙂 Och förresten, sjukt cool jeans-outfit!

  Jenn - forever abroad 2016-09-23 10:22:47 http://jennifersandstrom.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind