Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

om två veckor ser jag maggio i LA.

unspecified
Rubriken sammanfattar väl hela inlägget så ingen clickbait direkt. ELLER?!

Håll i hatten – om två veckor drar jag och Gustav till Los Angeles för att gå på svensk musikfestival. Känner att detta är en once in a lifetime-grej?

unspecified
Stockholm, CA är alltså en festival den 15:e oktober enbart med svenska braiga band i Downtown LA. Jag och Gustav har blivit medbjudna av arrangörerna, så lylligt.

Vet dock inte om det måste märkas som ett samarbete då i och med att det klassas som en pressresa, men jag lägger en liten samarbetsruta längst ner i inlägget för säkerhets skull.

Los Angeles.
Los Angeles.
Los Angeles.

Var så otroligt länge sedan jag var i LA. Fyra och ett halvt år sedan. Har ändå varit där tio (!) gånger så ska bli roligt att få hänga där lite igen, om så bara för några dagar.

los angeles.

Läs mer och köp biljetter HÄR. Göre bara, särskilt om du bor i Kalifornien. Tror det kommer bli så kuuuul

I samarbete med Stockholm, Ca

 

 

Translation. Gustav and I are travelling to Los Angeles in the 12:th of October to go to the Swedish music festival Stockholm, CA. If you live in Los Angeles, please come!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Sån fin grej! Svensk musik utomlands liksom. Heja, heja!

  Ellen 2016-10-04 16:07:52 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Jag är så kär i LA. Hade filmpremiär där 23 september för min första dokumentär (om kvinnlig bodybuilding). Har fortfarande galen jetlag och är uppe hela natten (yes klockan är två och jag är klarvaken). Är nog inte meningen jag skulle lämna LA hehe

  Hann 2016-10-02 02:16:38
  Svara
 • Bra att vara tydlig med att du får resan betald. Om du fått betalt för att skriva just det här inlägget eller det ingick i någon typ av överenskommelse så måste det märkas – annars ska det INTE märkas (för det skapar ju bara otydlighet). 🙂 HEJA vad kul med CA! Lyckos!!

  Elin Häggberg // Teknifik 2016-10-01 08:50:19 http://teknifik.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Min och pojkvännens relation är superkomplicerad och jag känner att jag verkligen behöver råd eller tips.
  Vi är just nu på långdistans men har väl ändå vaga planer på att en av oss slutligen ska ta oss till varandra. Han har en helt annan kultur (som också generellt sett har en sämre kvinnosyn än i Sverige vilket jag märker ibland, även om det inte sårar så för det är så han vuxit upp liksom, men ovant för någon som bott i Stockholm hela sitt liv liksom). Han är superfin och när jag blev kär i honom så bara sket jag i alla normer och vad hans kultur ”säger” eller inte säger och bara tog tag i saken. Jag trodde aldrig att vi ens skulle bli tillsammans och jag var superlycklig över att bara få vara i hans närhet.

  Problemet är att han är egentligen, typ, inte jättesnäll mot mig. Det är inte så att han är elak, men han är inte så snäll heller. Det säger iaf alla mina vänner som träffat honom eller känner honom, och det är inte så att jag kräver att bli bortskämd på något sätt. Men ibland saknar jag att bara få en komplimang eller ett ”jag saknar dig” meddelande. Jag vet inte om det här är för att det är hans kultur (som är väldigt konservativ) eller om det bara är hans personlighet. Han är jätte konflikträdd och varje gång jag vill typ prata ut om saker eller ta upp saker så blir han jätterädd och kort och koncist vilket är jobbigt för mig för jag vill PRATA och sedan LÖSA. Men han säger att han gillar mig jättemycket, och vi har underbara minnen.

  När jag är med honom är livet som en sockervaddshistoria. Tycker om honom jättemycket. Och jag vet inte riktigt var jag ska placera min hjärna, hur mycket jag ska prioritera mig själv/kompromissa för honom. Tycker du jag borde säga någonting till honom? Eller något som jag bara kanske inte tänker på som du kanske vet vore bra att tänka på? Jag känner att jag vridit och vänt på allting, och jag vill verkligen att vi ska hålla. Men jag vet inte hur jag ska förhålla mig till mig själv och samtidigt till hans kultur/personlighet och var går gränsen för att det ska vara nog liksom. Jag vill ju ändå se till mitt bästa.

  Förlåt om det blev lite slarvigt och flummigt nu, puss älskar din blogg. <3

  Claudia 2016-09-30 23:39:36
  Svara
  • Svar på Claudias kommentar.

   Alltså känner verkligen igen mig i det du skriver, är i det någorlunda likadant förhållande själv. Det viktigaste som jag tänker mycket på är i vilken utsträckning du blir sårad av det, om du förminskar dig själv, om du blir osäker etc. Vi tar alla åt oss olika mycket och ja, självklart kan en ställa krav på att en alltid ska vara snäll också (men vad ”snäll” innebär måste få variera också och är olika för olika personer) men tycker du borde fråga dig själv hur pass viktig den delen är för dig i relation till det andra ni har. Min kille har också svårt att uttrycka sig i ord, men jag vet att han älskar mig och då får det räcka eftersom jag inte är en person som behöver höra det. Men eftersom du skriver att du kan sakna det så kanske det är en del som du önskar fanns där, och som kanske då är viktig för dig. Obs! Att detta också är mycket svårare vid långdistans (har också haft långdistans med min kille innan) eftersom en inte riktigt har möjlighet att visa känslor för varandra på andra sätt än verbalt när en inte ses. Och också, när vi hade långdistans kände jag ungefär likadant som dig, men kom fram till att jag bara kände så pga bilden av ”hur det ska vara” = att en ska skriva romaner till varandra om hur mycket man saknar varandra etc. När jag lärde känna min kille mer fattade jag att hans känslor visades inte på det *väntade* sättet utan att han saknade mig visades t.ex. i att han ringde, att han ville ses och så. Puss hoppas det känns bra för dig snart oavsett hur det blir <3

   Ronja 2016-10-02 09:28:36
   Svara
  • Svar på Claudias kommentar.

   Hej Claudia, jag tror att oavsett vad så bör du tala med honom och alltid prioritera dig själv. Ett förhållande bygger till viss del på kompromisser men de måste komma från bägge håll annars leder det till att endera parten kommer att må dåligt. Jag var själv i ett liknande förhållande där det ingick kulturella skillnader men även en person som int evar helt redo för ett förhållande vilket ledde till att jag konstant var den som gjorde mer. Det behöver inte nödvändigtvis innebära att den andra personen inte bryr sig eller gör det medvetet men det kommer trots det ha en negativ effekt på dig. Tala med honom och se hur han reagerar och ifall det ker en förändring men annars tror jag du skall fundera på ifall förhållandet är värt det att du inte mår helt och hållet bra. Kram och hoppas allt löser sig!

   Lo 2016-10-02 08:56:32
   Svara
  • Svar på Claudias kommentar.

   Claudia, jag brukar tänka är det rätt är det lätt, till viss del. Komplicerade förhållanden tar mer engergi och sårar mer än det ger. Tycker en borde ha som regel i ett förhållanden att det ska vara jämnlikt båda vägarna, alltså att båda kompromissar lika mycket och ”offrar/ger upp” lika mycket. Man är ju trots allt två i ett förhållande och skulle min partner inte satsa lika mycket skulle jag undra vad felet är. Bara att du säger att han inte är elak men heller inte jättesnäll får mig att undra varför du ens funderar på att stanna? kram!

   M 2016-10-01 13:51:30
   Svara
 • SPÄNNANDE!
  Å Maggio är en riktigt favorit här:)

  Ekenäsliv 2016-09-30 23:17:18 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Helt sanslöst lik Francois Sagan.. Favorit!!!!!!!

  Lina Niania 2016-09-30 21:53:38
  Svara
 • Åh, känner mig så kluven till detta! Bor i södra Kalifornien och gillar ju Sverige, men är ändå inte speciellt pepp på ett enda av de här banden/artisterna. Får väl dra igång en svensk-kalifornisk punkfestival eller något istället…

  Cinderalley 2016-09-30 21:30:52 http://www.cinderalley.com
  Svara
 • Jäklar vad fett! Nu grämer jag mig ännu mer för att jag befinner mig i Sverige och inte i SF…

  Linnea 2016-09-30 16:58:34 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Hei Sandra, en liten hilsen fra en blogg-leser i Oslo:) har lest bloggen din i flere år nå, og digger den!! Keep up the good work:))
  Jeg har et spørsmål som ikke har noe med LA å gjøre -jeg skal til Stockholm i 3 dager neste uke, og en av dagene er bursdagen min juhuuuuu. Så jeg lurer på; hvilket er ditt absolutte favorittsted for middag i Stockholm? Dit jeg bare måå gå på bursdagen min? (vi skal forresten bo på Söder)
  Tusen takk hvis du har tid til å gi meg et tips; og ha en super fredag! Klem, Pernille

  Pernille 2016-09-30 16:44:25
  Svara
  • Svar på Pernilles kommentar.

   Pernille: jag kan tänka mig att Sandra skulle tipsa om Nytorget 6, som är en trevlig restaurang vid Nytorget.

   H 2016-10-01 10:02:52
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind