Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mina favoritlåtar just nu.

tumblr_nkt5pv1gfz1qzhvd4o1_500
9ae4870b6803bb70e7c9078f35e60bcc

Nu var det för länge sedan jag gjorde en spellista till er, så denna eftermiddag smäller det. Nu när vi går in i månaden där hörlurarna liksom även fungerar som öronmuffar tror jag att man (jag iaf) peakar musiklyssningen. Jag har samlat på mig ett gäng favoritlåtar som jag tycker ni också borde lyssna på.
En spellista på runt en timme som man gärna kan ha på repeat också såklart! ^^ Rätt mycket indie, en del dans och lite gråtigt.

Lyssna här:
NIOTILLFEM. OKTOBER 2016.

musik

Glad lyssning!

 

Translation. Made a playlist with my current fav music. Can be find here.

 

Picture sources: 1 & 2.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hallå Sandra! Du har väl sett att Spotify har hittat på världens bästa uppfinning – Daily Mix! De gör liksom några blandband åt en i olika genrer – lite sådan musik man knarkar för tillfället, några låtar man glömt bort och så några nya! Det är genialt när man vill lyssna på trygg musik men inte orkar tänka ut vad! Bara sätt på en mix tape så får man rätt stämning men slipper bestämma så mycket 🙂 Pusshej!

  Ellen 2016-10-06 17:14:58 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra! Grymt ju! På väg till London och ska lyssna massor på denna listan över Danmark och Nordsjön <333

  Frida 2016-10-06 13:45:48
  Svara
 • Åh, detta var precis vad jag behövde!! Har suttit hela morgonen och klickat mig vidare från låt till låt pga gillar inte spellistorna jag snubblat över på Spotify på senaste. Ska genast kika in din!

  Ellen 2016-10-06 13:08:45 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Sandraaa!! tack för allt med din blogg osv men EXTRA tack för alla fantastiska filmtips du ger här på bloggen! då du liksom jag liksom säkert många andra av dina läsare är filmfantast!!! its great, har läst din blogg länge och man märker verkligen att du har ett genuint intresse med intressanta analyser och referenser (älskar när någon gör (och man förstår) film-och skådespelarreferenser, det känns som både att man är kunnig och som att man är med i ett inside joke för man FATTAR referensen)

  Idag såg jag t.ex heathers som jag fått tips ifrån dig, och jag gillade den verkligen verkligen. är så inne på 80s estetiken nu med stranger things (se om du inte sett den, påminde lite om heathers tkr jag) på netflix and what not!!

  anywhoo vad jag egentligen ville tipsa om var det här blogginlägget, http://emerald-embers.livejournal.com/697338.html?thread=2719482
  det påminner om dina killfredagar fast med sämre bilder hehe men med träffsäkra och suuuuuperroliga passande citat till varje kille! tror du skulle tycka det var kul också:) jag snubblade på det because jag var tvungen efter att jag sett heathers att googla bilder på en ung christian slater hahaha.

  PUSS och keep on being you!<3

  emma 2016-10-06 00:21:13
  Svara
 • The Bland <3!

  Malin 2016-10-05 19:08:34
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind