Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

13 frågor att plugga på inför niotillfemprovet.

Skoja. Det finns inget prov. Här kommer en rolig lista bara!
photo by yasmine winberg

1. Har du något smeknamn?
Sandris, Sandy, Beiker, Candy, Molly Fryxell till exempel. Niotillfem av folk jag inte känner på internetz ibland. Men mest Sandra. Baby av M + märkliga smeknamn som jag ej kommer skriva här.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Sjunga framför spegeln minst en gång om dagen kanske.

3. Andra måsten?
Planera in när/hur/vad jag ska äta. Tror detta ligger kvar från när jag hade problem med maten, men nu har det liksom evolvat till ett extremt roligt fritidsintresse. Vill att alla måltider jag äter ska vara asgoda och kul. Så det var ju en bra levling.

4. Några lyxvanor?
Restaurang, rödvin och cava ute, god olivolja och buffelmozzarella. Till exempel! Älskar typ allt som är lyxigt. Typ som i måndags när vi gjorde lobster rolls hemma bara sådär. En måndag! Hummer! Vi firade inte ens nåt! Lyx! Så! Bra! Grej! Yes!

5. När ingen ser, vad gör du då?
Allt det ni gör.

6. Vad stör du dig på hos andra?
Oftast är det nog att folk går långsamt på gatan. Stör mig dagligen på detta och har utvecklat en slags TV-spelsteknik där jag liksom åker slalom mellan folkmassor på ett sätt som jag absolut hade fått guld i om det varit en sport.

7. Vad gör dig ledsen?
När folk skrattar ÅT mig. Då hugger det till i magen och jag har en dålig känsla i kroppen resten av dagen.

8. Vilken sida av sängen sover du på?
Den närmast fönstret, oavsett var jag är.

9. Vad gillar du för filmer?
International quirky movies with a strong female lead enligt min Netflix-algorytm.

10. Gråter du ofta?
Nej. Bara när jag är ledsen. Samt när jag ser sorglig film.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
SÄKERT.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?
L is for the way you looooook at meeeee O is for the only one I seeeee

13. Vad önskar du dig mest just nu?
Känna mig trygg och älskad typ. Känt mig lite skör på sistone.

 

lista från hanna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Jag svarade också på dessa frågor i min blogg, länkade så klart hit och berättade att jag hade hittat frågorna här. Hoppas det var ok! <3

  Jessicas viktiga mål 2016-10-10 08:19:47 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • KILLFREDAG! TIPS! MANISH DAYAL!
  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/39/87/6c/39876ce89bdd0ab62c066946f20592a9.jpg

  Sara 2016-10-09 20:00:55
  Svara
 • långsamma människor.. blir fan galen!! Puss till dig sandra. hoppas skörheten försvinner snart, du är ju fantastisk!!

  ISA 2016-10-08 23:11:54 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • läste ut din bok i ett jävla nafs pga kunde inte lägga av???? den va så fin o bra!

  alex 2016-10-08 23:02:59 http://www.alexaaaa.blogg.se
  Svara
 • KRAM pga skörhet. <3

  La Linda 2016-10-08 22:41:38 http://lalinda.se
  Svara
 • Gaaalet snygg bild på dig.

  kram – www.jaggerdigminmorgon.blogg.se

  maja 2016-10-08 22:16:20 http://www.jaggerdigminmorgon.blogg.se
  Svara
 • Jag håller med de andra! Niotillfem har varit min internetkompis i snart tio år. Blir glad, berörd, pepp och inspirerad av att läsa din blogg. Älskar att du så generöst låter oss följa med på dina äventyr och att du knåpar ihop spotifylistor och annat åt oss. Jag är också strax över 30 år och känner mig mindre ensam om mitt sätt att leva när jag ser/läser om hur du väljer att leva ditt liv. Så tack för att du delar med dig av personliga tankar och funderingar också! Jag tycker att du ska planera in nån god mat till den här måndagen också och sen boka in en tid för tandblekning 😉 strunta i negativa kommentarer, vi är fler som älskar dig <3<3 <3

  Hanna 2016-10-08 21:17:00
  Svara
 • Även jag åker slalom genom stora folksamlingar där personer promenerar som sniglar. Börjar bli otroligt bra på det! Och vi backar upp dig och älskar dig alla dagar året om ❤

  Lisa 2016-10-08 18:24:28
  Svara
 • Vilken skojjig liten lista 😀

  Emelie 2016-10-08 18:11:26 http://www.mlipmli.blogg.se
  Svara
 • har också känt mig så skör och ensam den senaste tiden. vi får ta hand om varandra i höstkylan, ge långa kramar, dricka pepparmyntste och prata länge, länge om livet<3

  Julia 2016-10-08 17:57:29 http://vinyl-princess.tumblr.com
  Svara
 • Älskar vardagslyx, sånt borde man unna sig med oftare. Förgyller verkligen en tråkig jobbvecka. Kul lista, kanske lånar den till bloggen sen 🙂

  Rebecka 2016-10-08 16:01:50 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Ang. nr 3: intressant för jag har haft exakt samma kontrollbehov efter år med ätstörningar. Bra att det känns bra nu (!) men ändå intressant om du skulle prova att sluta planera så mycket? Tror det skulle kännas ångestfyllt?? Och då kanske det inte bara är en bra grej..? Så var det för mig i alla fall, har gått kbt-terapi och nu kan jag välja om jag vill planera eller inte – det är också skönt!! Puss och tack för en bra blogg <3

  My 2016-10-08 16:01:42
  Svara
 • Jag har två filmtips, hoppas att du inte sett dom! The road within och Wristcutters: a love story. Du måste kolla om du inte gjort.

  Kim 2016-10-08 14:10:04
  Svara
 • Angående 3: Jag gör också sådär, planerar in måltider och förbereder i huvudet långt i förväg. Tror definitivt (att det för mig) handlar om något typ av kontrollbehov sedan tidigare år med ätstörning. Men tänkte också att det inte spelar någon roll idag, om en gör det som en rolig och BRA grej. Liksom, det kan ju faktiskt vara kul med mat och inte bara ångestladdat och hemskt.

  Ellen 2016-10-08 11:59:10 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Haha jag går sjukt långsamt just nu. Är gravid i v35 (med foglossning och andra krämpor) så det är kanske inte så konstigt. Känner mig som en stoppkloss, särskilt när jag går så långsamt över övergångsställen.

  S 2016-10-08 11:08:23
  Svara
 • Hej,
  bestämde mig för att läsa dina böcker och nu har jag läst klart den första…..
  Herregud sååååå BRA!! Jag visste inte att en ungdomsbok kunde vara så otroligt fantastiskt välskriven och jaaa förmedla en sådan känsla!!
  Vilken författare du är!! FANTASTISK!!

  Btw så undrar jag vad du tyckte om ”The Lobster” minns att jag läste att du skulle se den 🙂

  Kram och tack för att du skriver!

  Sofia 2016-10-08 10:11:51
  Svara
 • Jag älskar din blogg så mycket! Den är så kreativ, välskriven, varierad och intressant! Det känns verkligen som att bloggandet är som klippt och skuret för dig. Förstår inte var du får alla dina idéer ifrån?

  Kristin 2016-10-08 09:37:52
  Svara
 • Hej Sandra! Vad kul med Netflix-algoritmen, hur hittar en den?

  Mikaela 2016-10-08 09:36:09
  Svara
 • Alltså angående punkt 13! Måste bara säga, fiffaaaasiken vad jag hoppas och önskar att du fattar hur himla himla älskad du är av oss läsare! Alltså du gör min och många andras vardag så mycket bättre! Fatta liksom att du t.ex. typ introducerat mig för feminism, fått mig att bli så mycket tryggare i mig själv och gett mig så jäkla många bra knep att använda när jag är ledsen/olyckligt kär etc. Du är en helt fantastisk förebild! KRAM <3<3

  Amanda 2016-10-08 09:03:19
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Ja!! Vi backar dig alla dagar i veckan!! <333

   linnea 2016-10-08 15:15:11
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hoppas du känner dig mindre skör snart! Ibland är det så, och det är sånt som bara får väntas ut på något sätt. Att man knappt vet vad man behöver för att det ska gå över. Antar att du har bra folk och aktiviteter att sysselsätta dig med för att skingra de tankarna. Du brukar vara bra på det.

   Pam 2016-10-08 14:52:56
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Håller också med! Om allt det!! Du är min idol. Du har hjälpt mig ta mig ur min största kärleks-krasch och depression, du har inspirerat min klädstil, du har skrivit min favoritbok som även e den snyggaste boken jag har, osv osv. hoppas det inte är nåt med M, hoppas allt är bra i kärlekslivet!! Kraaaaaaaaaam

   Emelie 2016-10-08 12:06:34
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Heja, heja! <3<3

   Ellen 2016-10-08 11:57:48 http://lindbergellen.com
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Håller med! Känn dig älskad av oss läsare!

   Ingrid 2016-10-08 11:01:19
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman