Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lite bokskrivartankar.

slut
Min bok är slutsåld. Helt slut alltså, ända in i centrallagret. På bokus, adlibris, i hela Stockholm, i större delar av Sverige. Så sjukt ju. Och kul. Och knäppt. Denna historia som levde i ett förvirrat dokument i min dator i två års tid, som varit med om så mycket omskrivning, så många vändor. Gud. Har typ skrivit denna berättelse med mitt eget blod känns det som ibland, levt med karaktärerna så länge att de kändes som schizofrena ångestpersoner i mitt huvud.
Blir väl så kanske.
Jag hoppas ni som läser tycker om. Blir väldigt glad över de små tankar och omnämnanden jag får i form av kommentarer, blogginlägg och taggningar och direktmeddelanden på instagram.
Har också sett lite besvikelser på grund av bokens typ totala mörker och brist på love story. Och ja, det stämmer ju. Den är inte särskilt lik min debutroman och handlare snarare om destruktiva kompisrelationer och hur de fullständigt kan bryta ner en utan att man själv förstår det. Jag tyckte också att det kunde vara spännande att skriva en historia om att komma över någon utan att själva komma-över-objektet överhuvudtaget inte är närvarande. Att komma över ett break-up är ju egentligen det ensammaste man kan göra. Och obs, menar verkligen inte att de som inte gillar den har fel eller något, en bokupplevelse är i högsta grad subjektiv. En bok som är för alla är heller inte en intressant bok.

I torsdags blev den förresten fint omnämnd i ETC i en artikel som handlade om att av de tio mest lästa böckerna under svenskaundervisningen i nionde klass är åtta skrivna av män och sju är vuxenlitteratur. Journalisten hade sedan plockat ut 10 förslag på ungdomslitteratur utgiven av kvinnor i år. Såhär stod det om Allt som blir kvar:
Untitled-1

Avslutar med lite söndagsläsning.

allt som blir kvar.

Min bok finns åter i lager från den 14:e oktober för den som undrar.

 

.

Translation. My book has been out for two weeks and is already sold-out. :O So grateful that so many wants to read it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Congratulations!
  I wonder if you know of Emmy The Great? She makes lovely music, a lot of which has been about relationships. I went to a gig of hers fairly shortly after an unpleasant break up and cried from start to finish but absolutely loved it. First Love and Second Love are, as you might expect, all about relationships. And the Edward EP too – my edition of First Love includes it so they merge in my mind. She’s on Spotify, YouTube, etc. 🙂

  Sarah 2016-11-05 00:09:22 http://52weeksof.blogspot.com
  Svara
 • Vad kul!
  Jag åkte desperat ut till närmaste, fortfarande öppna, akademibokhandeln jag kunde hitta i lördags för att köpa boken. Har precis blivit dumpad. Kanske inte bästa boken att läsa då, men det känns ändå lite skönt att ha någon där som också befinner sig i ett känslomässigt kaos. Är på sida 172 och tänkte läsa ut den innan jag somnar.

  Natalie 2016-10-14 01:09:49
  Svara
 • Vill läääsa!

  TIDSTJUVEN 2016-10-10 13:10:52 http://tidstjuven.com/
  Svara
 • Jag ser så mycket fram emot att läsa denna, och Floras Stanna. Jag har de båda sedan ett par veckor tillbaka, men har inte börjat läsa någon av dem än. Anledningen är enkel: jag vill kunna känna och ta in varje ord i mig, och min koncentrationsförmåga och mitt dåliga minne tillåter mig inte riktigt att göra det mitt i utmattningssyndrom. Men jag hoppas att jag en vacker höstdag kan tända lite ljus och krypa upp i en fåtölj och börja vända blad.

  Ser så mycket fram emot det.
  <3

  Ellen 2016-10-10 11:53:28 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Hej Sandra! Killen jag dejtar fyller år om ett par månader och jag har börjat fnula på present. Vi älskar båda matlagning och därför undrar jag om du som också gör det har några tips på present för såna personer? Är tex en pastanaskin värd, blir pastan godare? Tänker mig runt 400-700 kr men alla tips vore toppen! 🙂 om du har tid nån gång! Eller om nån i kommentarsfältet vet? kram

  Ia 2016-10-10 00:15:47
  Svara
  • Svar på Ias kommentar.

   Jag vill ge ett litet tips till framtiden, som i och för sig är lite dyrare men kanske kan bli en fin present till ert hem eller så framöver? 🙂 Hur som: Husqvarna har en helt fantastisk köksassistent som min matlagningstokige (och kockutbildade) pojkvän använder flitigt. Vi har vår i en pastellgrön färg dessutom, som då också blir en fin inredningspryl till köket.

   Slänger in en länk också, så du kan kika på den lite närmre: http://assistent-original.se/produktkategori/akm6220-sv-sv/
   Finns som sagt i många färger och går att använda till typ ALLT. Vi älskar vår! 🙂

   Och lycka till med presenten, tror en pastamaskin blir alldeles utmärkt!

   Ellen 2016-10-10 11:58:01 http://lindbergellen.com
   Svara
  • Svar på Ias kommentar.

   pastamaskin är jätteroligt, snyggt och billigt! kör!

   sandrabeijer 2016-10-10 08:53:14
   Svara
 • Sandra såg precis första avsnittet av säsong tre av skam. Minns att du skrivit att du inte kunnat se på den pga norskan och att du har lättare för att läsa det. Det är samma här för mig, men för mig funkar det jättebra att ha på norsk text! Snart kommer den ju till sverige, men det är ändå värt att kolla ikapp alltihop nu tycker jag. Supermysig är den.
  länk: http://skam.p3.no/episoder/
  tips tips tips!!

  tilde 2016-10-09 22:35:07
  Svara
 • Hej Sandra och vad roligt med boken! Grattis!

  Jag har dock en helt annan fråga som jag hoppas du har tid att svara på, nämligen vilken storlek du har/hade på din Penfield-Jacka? Är den tillräckligt varm för att klara en Sverige-vinter?

  Kram!
  Josefin

  Josefin 2016-10-09 19:28:52
  Svara
 • Blir man för ledsen av att läsa den om man fortfarande är skör från sommarens break upp tro?

  N 2016-10-09 18:40:47
  Svara
 • Alltså jag funderar på hur du kom på namnet Miron? Har verkligen aldrig hört det förut?
  Vet inte vad jag tycker om boken än, läste ut den kanske lite för snabbt i veckan, men den berörde mig. Jag tänker på den då och då. Gillar temat destruktiva kompisrelationer. Oväntat men ändå inte helt oväntat. Och du gör det bra, fint skriven. Den känns svårare och djupare än den förra som jag också gillar.
  Är svensklärare och har använt din tidigare bok i undervisningen. Har faktiskt dessutom köpt in den till skolbiblioteket! Gillar att följa ditt författarskap!

  Sigrid 2016-10-09 18:24:59
  Svara
 • grattis grattis grattis!!

  Linda 2016-10-09 15:20:58 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Får passa på att köpa den när den kommer ut, som en julklapp till mig själv 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-10-09 14:33:56 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Stort grattis! Va härligt för dig. Ser fram emot att läsa den. Kram

  Finurliga fröken 2016-10-09 12:02:47 http://finurligafrokens.blogspot.com
  Svara
 • Trevliga nyheter! 🙂

  mässingsköksblandare 2016-10-09 12:00:04 http://www.pricerunner.se/sp/nivito-m%C3%A4ssing.html
  Svara
 • WOW, vad sjukt och coolt och häftigt att den sålt slut! Måste vara en mäktig och knäpp känsla. Jag började läsa din bok igår kväll, låg själv hemma en lördag med katten på huvudkudden som kurrade mig i örat, och det var så mysigt. Jag har inte läst ut en bok på två år, har helt tappat läsron, men nu jäklar, nu känner jag att din bok kommer ta mig tillbaka till läslusten igen. Tack för det!

  Hey Emelie 2016-10-09 11:45:00 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Sandra! Är så ledsen att jag inte köpte din bok på bokmässan!! Fattar inte hur jag tänkte men jag tänkte väl inte alls när jag pratade med dig 🙁 var så himla nervös att jag glömde. Det var jag som visade dig vår konversation på insta (hundtatueringen) och hade vunnit din förra bok i pocket signerad. Meeen jobbar på en bibbla så ska se till att den köps in snarast! 🙂

  R 2016-10-09 11:43:12
  Svara
 • Grattis till slutsåld bok, Sandra!

  Har en liten fundering bara: Jag läser just nu ”Jag vet allt det här” skriven av Annika Paldanius.
  En bit in i boken började jag tänka på dig. På hur ni skriver lite likadant. Sådär att det fäster sig i själen och river i bröstkorgen. Inte likadant, men ni skriver så …fint.
  Åh, det blir lixom fel det här men jag hoppas verkligen att du förstår hur jag menar.
  Om du inte har läst den så vill jag i alla fall rekomendera den. Och om du Har läst den: Vad tyckte du? Hur gillar du språket?
  Kram

  Hondjuret 2016-10-09 11:41:46 http://www.hondjuret.se
  Svara
  • Svar på Hondjurets kommentar.

   Jag började läsa denna på vägen till Spanien för ett par veckor sen! Är inte riktigt klar än dock då jag var tvungen att ta en liten paus, men språket i boken är helt fantastiskt! Rekommenderar också boken, speciellt till den ordintresserade som också gillar Sandras sätt att skriva på!

   Ellen 2016-10-10 11:59:39 http://lindbergellen.com
   Svara
 • Lyckades få tag i ett ex in en liten bokaffär i Lund i fredags och tänkte att jag skulle spendera helgen med att läsa den, men det har inte gått så bra. För några månader sedan, precis innan sommaren, var jag med om mitt livs mest traumatiserande breakup och därför måste jag pausa ofta och gråta lite medan jag läser den. Men jag tror att det är bra och jag ser det som terapi att läsa din bok. Den får mig att inse att jag inte är längst nere på botten längre, för när jag läser boken kommer jag ihåg hur det kändes de där första veckorna, den allra första veckan trodde jag på riktigt att jag inte skulle överleva, men det gjorde jag uppenbarligen. Tack Sandra, trots att jag gråter medan jag läser var den här boken något av det bästa som kunde hända mig den här hösten.

  Mia 2016-10-09 11:01:31
  Svara
 • Åh, grattis! Jag tycker din bok är helt fantastisk kanske just för att det inte egentligen handlar om den intensiva kärleken, och självklart för att du helt enkelt briljerar med språket.

  Bernadett 2016-10-09 08:51:13 http://dottes.blogg.se
  Svara
 • du är bäst! Tur att min syster hann köpa så ja kan låna! Eller vill iof ha ett eget ex med men kan köpa efter 🙂 <3

  Beata 2016-10-09 08:49:23 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • Hurra for at en av dem har funnet veien til meg i Norge! Gleder meg til å lese, både denne og Det handlar om dig 🙂

  Kristine 2016-10-09 08:48:58 http://www.hermig.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind