Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

de fyra sista dagarna i november.

november.
I söndags när jag kom hem efter boksigneringen i Umeå så åkte jag direkt hem till Elsa, Pontus och Lynn. Där var Siri och Viktor också och det serverades glögg och nybakta lussebullar.

november.

Elsa och Pontus lagade söndagsmiddag. Har ni sett något godare! Hummer, rökta räkor, ostron och löjrom. Godaste jag ätit på jag vet inte hur länge.

november.

På måndagen såg jag ut såhär.

november.

Fick ett väldigt fint glögg-bud från Per Morbergs glögg. Tack för det, åt upp pepparkakorna på studs.

november.

På kvällen hade jag date night med Jenny. Vi gick till Il Tempo och åt en sjukt god skaldjurspasta. Gå dit och ät denna snälla kära ni.

november

På tisdagen var jag klädd i helsvart från topp till tå.

november.

Och jag fick ett till glöggbud! Från Saturnus Glögg. Tror ni att någon försöker säga till mig att ha julfest och bjuda alla jag känner? Kanske.

november.

Jag gjorde en sallad till lunch på allt jag hade i kylen och den blev jättegod. Här är receptet:
Grönkål, mozzarella, rädisor, körsbärstomater, passionsfrukt och physalis. Salta, peppra och ringla över olivolja och citronsaft. Ät upp.

november.

Var på så ledset humör men what to do. Dessutom var det kallt ute.

november

På kvällen åt jag på Café Nizza med Siri, Viktor, Jacob och Gustav.

november

Där har de ingen meny som man väljer utifrån, utan man blir serverad det som serveras den dagen helt enkelt. Fick fyra mycket goda, lagom små och välkomponerade rätter. Bland annat denna ostfyllda pasta med svamp och parmesan. Man kunde välja att lägga till hyvlad tryffel till denna rätt för 350 kronor extra. Hur sjukt? Tack men nej tack.

november.

På onsdagen såg jag ut såhär.

november.

Jobbade under förmiddagen och sedan gick jag hem till Nina (och Gil!) och drack glögg och åt pepparkakor. Självklart tog jag med mig glögg pga master of glöggs numera

november.

Hade sol i mitt vardagsrum också! Sådant gör mig glad. Känner ni igen fåtöljen kanske? Den bodde i min lägenhet i New York, men nu har den äntligen fått flytta hem till mitt nya hem. Välkommen fåtöljen. Från Conran om någon undrar, men för en del år sedan.

Nästa gång vi ses är jag i ett varmare land!

 

Translation. My Sunday, Tuesday and Wednesday

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • HEJ sandra ja heter Jonathan Larsson kommer från Boden. Jag är 16år. Jag gillar kläder, musik kärlek och klippa mig. Min favorit mat är tacos och kålpuding. Min bror bor i Stockholm så ja brukar vara i Stockholm ibland. Jag älskar och åka natt tåg. Jag brukar sova ganska dåligt på tåget😀 men nu ha ja inte åkt tåg på ett tag sist ja va så flög jag båda vägarna . Jag tyker om att flyga och åka tåg 😀 gillar du och åka natt tåg?

  Jonathan larson 2017-09-13 17:01:29
  Svara
 • Vet at du er trist for tiden men HJELP så ikke-trist du ser ut! Så vakker på siste bildet!!! <3 <3 Du kler hjertesorg bedre enn noen.

  Ingrid 2016-12-06 16:38:27
  Svara
 • Sista bilden på dig <3

  Ellen 2016-12-04 18:54:08 http://lindbergellen.com
  Svara
 • jag älskar den där fåtöljen! jag är så glad, både för din, fåtöljens och min skull att den har fått komma hem till Sverige 🙂

  Svara
 • Hej! Vart kan man hitta den gråa tröjan med blåa streck? Så fin!

  Sandra T 2016-12-03 10:05:10
  Svara
 • Ser ut som härliga sista dagar i november 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-02 12:28:46 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Förstår om du inte vill svara på det: Men hur funkar det med gemensamma vänner för dig och Magnus nu? Typ som Elsa, Pontus, Gustav. Även om man skilts åt som vänner skulle jag ha så himla svårt att umgås med folk som också umgås med mitt ex? Kanske är lite barnsligt hehe, men kan inte hjälpa det

  N 2016-12-02 11:23:41
  Svara
 • Hur har du blivit så snygg de sista veckorna?!?? Vill också se ut sådär! Sandra 2.0 🙂

  Jonna 2016-12-02 08:47:24
  Svara
 • Ja! Som jag har saknat den fåtöljen! Hurra! Trevlig resa gullo!

  linnea 2016-12-02 08:07:21
  Svara
 • Hej 🙂
  Undrar vart din svarta tröja från tisdagsbilden är ifrån? Jätte fin!
  Mvh Sara

  Sara 2016-12-02 00:32:19
  Svara
 • velkommen fåtöljen! <3

  marire 2016-12-01 20:58:16 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Åh var är fantastiska ananas-boxen i badrummet ifrån?

  Erika 2016-12-01 20:46:13
  Svara
 • Visst är väl den nedersta bilden samma (eller från samma tillfälle iaf) som den du instagrammade häromdagen? Blev så glad när jag såg den <3 fett också med d vitamin-boost, sånt borde nästan vara obligatoriskt

  Cornelia 2016-12-01 19:48:06 http://guldfisk.tumblr.com
  Svara
 • Snygg fåtölj verkligen! Har du kvar lägenheten i New York? Eller var har du gjort av dina grejer du hade där?

  Lollo 2016-12-01 18:49:20
  Svara
 • Sista bilden på dig <3 tycker definitivt det låter som tid för glöggfest 😀

  BySiri - the life of a creative mind 2016-12-01 18:35:13 http://bysiri.se
  Svara
 • Åh tänkte väl att det var samma fåtölj. Så himla fin fortfarande 🙂 Du är fin i håret också 🙂

  maria 2016-12-01 18:20:25
  Svara
 • Sandra, du ser äldre ut. Alltså du är fortfarande himlagudarssnygg men jag tror att man åldras på något vis av break-ups. I januari efter jag blivit dumpad kände jag mig 1000 år äldre iallafall. Jag tyckte att jag hade varit en dum barnrumpa innan, som inte vetat någonting om livet. Det känns oxå som att man växer. Blir mera sig själv. Eller alltså att man fyller ut sig själv mera efter att någon hemskt har hänt. Förstår du hur jag tänker? Menar det med allra bästa välvilja!!! Kramar till dej finaste Sandra <3

  Lina 2016-12-01 17:52:08 http://www.nouw.com/sundellin
  Svara
 • du är så fin sandra<3

  Daniella Chanelle Darling 2016-12-01 16:52:16 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • Fåtöljen!!!! Jisses.

  Rebecca 2016-12-01 16:52:00 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • haha söndagsmaten såg så god ut att jag råkade dubbelklicka som i en insta-like

  s 2016-12-01 16:33:44
  Svara
 • Kan du inte ha glöggfest för alla läsare vettja!? jag skulle stå first in line 😉

  ISA 2016-12-01 16:12:35 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • I remember that couch from your NYC apartment!

  You always have a busy schedule. It’s good that you have a lot of friends to keep you company and comfort you <3

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-12-01 15:55:05 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Dear Sandra, have a great vacation, despite sadness you look great on all yoru photos:) Im looking forward to your book reviews, and it would be sooo awesome if you could review some of the books from the Guardians list of best books of 2016 (https://www.theguardian.com/books/2016/nov/26/best-books-of-2016-part-one), have a great day! /Mary
  https://beautytruuth.wordpress.com/

  mary b 2016-12-01 15:45:47 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
 • Såg den här videon med Lisa Ekdahl och tyckte han ni påminner så mkt om varann här. Inte hur ni ser ut. Men lite hur ni låter o så.. Hur ni pratar 🙂 Speciellt där i klippet när hon va yngre 🙂

  Jenny 2016-12-01 15:21:59
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind