Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

långt hår-projektet.

hairJag har bestämt mig för att spara ut mitt hår och här är mitt moodboard. Jag har inte haft långt hår sedan jag var 22. Det är alltså tio (!) år sedan. Bättre sent än aldrig.  Om inte annat för att jag tror att förändringar man gör själv är viktiga när man är med om förändringar man själv inte fått vara med och bestämma.

Mitt hår växer sjukt snabbt så jag kan ha ganska långt hår typ till våren? Britt Ekland och Chloe Sevigny är mina långt-hår-idoler för tillfället. Ekland i sin rejäla tupering (så svår att få till dock) och gardinlugg.
Sevigny i sin mittbena och raka sjuttiotalssvall.
Fortfarande oklart om jag kommer tröttna inom en månad och klippa av mig allt men hoppas inte pga vore så kul att se hur det skulle bli.

popaganda.
popaganda.
Är dock lite orolig att det bara komma hänga såhär, som det gjorde sommaren 2014. Detta är ju liksom
bara en utväxt page. Det blir så platt effekt när det är långt. Eller vadå är det kanske fint?
Känner att jag har så lite koll på långt hår.
Mitt hår är tjockt med tunna hårstrån så oftast blir det massa volym nedtill och ingen uppepå.

Vad är modernt just nu? Ska man ha samma längd genom hela håret eller lite uppklippt?
Spontant känner jag samma längd eller då kanske det bara hänger?
Hur gör man så håret på bakhuvudet liksom blir fint och lent och inte hamnar i delade testar?
Hur bygger man volym runt benan så man inte blir så mycket dränkt kattunge?
Ja, sådant funderar jag på nuförtiden.

Sen har jag säkert page igen innan sommaren är här. Men tills dess kan jag förkovra mig i detta hårprojekt.

 

Bildkällor finns på min pinterestboard!

 

Translation. I was thinking about getting longer hair and the images at the top is my moodboard. I haven’t had long hair since I was 22, here’s how it looked back then.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
74kommentarer
 • Hej hej hej!

  Känner igen mig i mycket av det du vill ha en lösning på till långt hår och kände mig manad till att tipsa! Min nyckel till fint långt hår är en ”Volym master” , vilket är en krustång för underhåret. Har haft långt hår länge, men även riktigt kort page tidigare som omväxling, och det här är den mest revolutionerade skönhetspryl jag någonsin ägt. Ger trevligt, strukturerat och ohängigt hår när man bortstar ut det, men framför allt exakt så lagom mycket volym man vill ha (man vill ju nödvändigtvis inte ha Montazami-fluff kanske) som håller tills man tvättar håret. Inser att detta verkligen låter som en reklamannons, men som en långhårig vän måste jag verkligen tipsa om denna skönhets- och tidsspar-revolution 🙂

  Sist men inte minst vill jag skicka dig en stor internetkram till dig Sandra, och hjärtesorgen du genomgår. Du kommer ta dig igenom det här, och du kommer bli glad igen även fast det säkert ofta känns som att man omöjligt kan bli glad igen.

  Kram!

  Felicia 2017-01-03 00:30:00
  Svara
 • Det viktigaste tipset är att hitta en riktigt bra frisör som verkligen kan klippa. En bra klippning gör jättestor skillnad för hur håret känns och ser ut (vi verkar ha ganska lika hår). Min bästa frisör (som tyvärr slutat) tunnade liksom ut det utan att det syntes och klippte inte av helt rakt, så fast intrycket var rakt och jämnlångt var det liksom liv i håret. Hon var också noga med att jag var tvungen att ha rejäl längd i håret för att slippa triangeleffekten.

  Anna mn 2016-12-14 09:44:17
  Svara
 • Kommenterar aldrig men har ändå läst din blogg i typ 10 år så det är på tiden. Det är FINT när det bara hänger! Tycker ditt hårt ser helt fabulous ut på bilderna från 2014. Mitt bästa med långt hår är att man inte behöver hålla på och styla utan kan låta håret självtorka, skita i plattång och hårfön och alltsåntdär. Lycka till. Puss!

  Matilda 2016-12-07 11:00:18
  Svara
 • Da sparer vi sammen. Det blir gøy! Jeg skal bli Chloe Sevigny. Alltid.

  sarah 2016-12-06 16:33:32
  Svara
 • For the UN, look to find an inexpensive residence in Queens. Near the E or the 7 lines that will take you directly into the neighborhood of the UN 🙂 Think, Sunnyside, Woodside, Astoria. Good luck! PS I lived in Queens for many years, super fun and affordable!

  Kallie 2016-12-05 16:30:18 http://happyhoneylark.kallieish.com/
  Svara
 • Om du har lust och tid och ork och allt sånt där skulle det vara superhjälpsamt om du samlade några av kommentarerna här som du tyckte verkade bra eller som kanske är lite udda eller så och gjorde ett inlägg typ ”era tips för långt hår”. Älskar din blogg och har läst i många år, börjat kommentera lite ibland nu också. Känns som att det är lättare att göra från mobilen nu? PUSS! Du är guld.

  Moa 2016-12-05 02:10:06
  Svara
 • Haha! Jag har långt hår och mina bästa stylingknep har jag fått från dig ju! Från din video du gjorde för något år sedan? Dvs fönar torrt (för det tar en eeeevighet att självtorka, har nog samma kvalitet som dig ungefär), sedan lyfta på håret och tupera lite vid rötterna, sen använder jag osis dust it, alltså torrschampo i pulvervariant. Jag brukar inte använda hårspray förutom i luggen för jag tycker att det blir så tungt och snabbare fett. Tips också att köra på inpackningar eller typ leave-in-balsam på topparna för att de inte ska bli så frissiga 🙂 Tror också att min förra frisör klippte lite bobaktigt, alltså lite längre där fram, trots att jag behöll ganska långt. Det var väldigt fint och såg mer ut som en frisyr än att det bara hängde. Puss och lycka till!

  Ellen 2016-12-04 22:13:39 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Jag brukar tvätta håret innan jag går och lägger mig för då blir det lite fall på det till morgonen (jag har sååå platt och hängigt hår annars)

  jossan 2016-12-04 21:44:44
  Svara
 • bra tips! mitt bästa är också att självtorka, om en har tid och så, och att inte borsta när det är blött. mitt hår är också tjockt men med tunna hårstrån så det tar en halv evighet och man ser inte supernsygg ut men vad gör det när man bara går hemma och hasar för sig själv en tisdag liksom?

  Anna Missing The Bus 2016-12-04 19:40:53 http://missingthebus.com
  Svara
 • Har gjort en liknande hårresa, fast från pixie-kort till page till långt. Tänkte oxå att jag ville ha rakt avklippt a la 70-tal även när jag körde långt, för det ser ju så snyggt ut, men har man sånt hår som oss (som du förklarar verkar vi ha lika) så faller det inte så snyggt då, även om plattången varit framme. Tipset är att klippa upp lite lite i topparna och att inte ha etapper längst fram, då ser det ut som det är rakt avklippt, men det faller sig snyggare än om det är rakt avklippt på riktigt. Det göttiga med att spara ut är ju att man alltid kan klippa av det igen när som helst!

  Tror iaf att du kommer bli aaassnygg i långt! <3

  matilda 2016-12-04 19:03:45
  Svara
 • Hallå jag ville bara dela med mig av något som du kanske tkr är fint eller så tycker du bara det är som salt i såren, så om du inte har någon lust att tänka på ert break up så skippa bara att läsa denna kommentar!
  Men iaf: när du hade skrivit om vad du hade gjort den senaste veckan efter ert break up, du la upp bild på en Tove Jansson utställning och hur du tagit ner Magnus namn från din dörr osv, f.ö jättemysigt med sådana bildinlägg tkr jag!, så läste jag det inlägget på min samhällslektion (går på gymnasiet). Och min kompis, som inte läser din blogg, tittade över axeln på min skärm och så läste vi tillsammans det inlägget och även det inlägget där du berättar om att ni inte var tillsammans längre. Väldigt mysigt att läsa sådär tillsammans med någon. Min kompis tyckte det verkade så sorgligt och tråkigt och hon tyckte att du verkade vara så fin, så hon började till och med gråta så fint hon tyckte det var! Alltså inte stormtjut utan stilla små tårar. Hon är typ den mest empatiska och bästa människan jag vet och även om inte DU känner henne ska du iaf veta att du har människor som har din rygg och som till och får sina ögon tårade av att läsa din texter. Och det är ganska mäktigt, och fint.
  Återigen, jag vet inte om detta är någon tröst, men JAG tyckte iaf fall att det var väldigt fint och rörande att någon kan känna så mycket empati för någon sådär bara genom en datorskärm. Puss och styrkekram!!

  emma 2016-12-04 15:34:04 http://nouw.se/emmamedentrefemma
  Svara
 • Åh kommer nog bli jättebra 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-04 13:18:29 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Ohhh, jag älskade ditt hår som det var i sommaren 2011 – men du är fin uavset hårlängd ju!

  Alexia Dahl 2016-12-04 12:29:01 http://www.alexiadahl.com
  Svara
 • Då gör vi tvärtom då! Du sparar ut, och jag klipper av. Håller helt med dig om hur skönt det är att kunna få förändra när man själv inte får bestämma. 2016 har varit ett sånt oturs år för mig. Killen och jag gjorde slut i September. Har varit depp sen dess (på grund av det men också annat dåligt), men nu har jag bestämt mig att jag ska bli den som styr mitt liv igen. Klippte av håret i torsdags och det var det bästa valet jag gjort på typ hela det här året. Mår redan bättre.
  Skickar massor av kramar och kärlek till dig Sandra! Du kommer bli supersnygg i det långa håret. Torrschampo som ger volym var min bästa vän, samt saltvattenspray.

  Natalie 2016-12-04 02:55:42
  Svara
 • Men åh gör det. Tycker dem flesta är snyggare i långt platt hår. 🙂

  Emma 2016-12-03 18:10:53
  Svara
 • Jag har ganska långt hår (Hade page i flera år och sen ett livskrisigt 2015 som gjorde att det helt plötsligt blev långt). Har helt rakt avklippt bara, en fördel är att det är väldigt lättskött. gör ca ingenting med det men nackdelen är att det kan se lite tråkigt ut bara, men det är det nog bara jag som tycker för folk säger att det är fint

  Kram!

  Amanda 2016-12-03 14:53:40
  Svara
 • ??

  Anna 2016-12-03 11:22:56
  Svara
 • Alltså denna produkt: http://www.fourreasons.co.uk/four-reasons-hair-powder.html Det är ett hårpuder som man sprayar i håret. Ger jättebra volym i roten. Lider också av platt på huvudet, men denna funkar faktiskt. Kör inte torrshampo eller sånt mer.

  Lena 2016-12-03 08:51:25
  Svara
 • <3

  J 2016-12-03 08:43:31
  Svara
 • Jag har haft långt hår i massa år och alltid bara klippt det rakt av för jag va rädd att det skulle bli fjortishår med massa olika längder om jag klippte upp det. Men så testade jag att klippa upp lite i somras och mitt hår blev mycket mer levande, fick fall och små fina vågor. Fick också jättemånga komplimanger av folk som tyckte mitt hår såg längre ut. Tror vi har lite liknande hårtyp med många tunna strån så tror det lär fungera för dig också! Lycka till med allt!

  Philippa 2016-12-03 08:35:53
  Svara
 • Jag har lockigt hår och mega volym, jag tycker det är råfint med platt långt hår antagligen för att det är något typ helt omöjligt för mig att få till.. så länge det inte är fett och stripigt så tycker jag långt platt hår är bland det finaste, gärna fixat och lite messigt. Nästa liv tänker jag.. hehe 🙂

  Kristina 2016-12-03 07:47:24
  Svara
 • Oj menade det som svar till Emilia. Håller iallafall med om att 2014-håret var fint!

  Soi 2016-12-03 06:38:17
  Svara
 • Yep, agree! Jättefint ju.

  Soi 2016-12-03 06:31:24
  Svara
 • Elin driver en så himla bra hårblogg! http://elin.metromode.se/

  Emma 2016-12-03 06:12:44
  Svara
 • https://m.youtube.com/watch?v=tWKZ6wg_

  Finns verkligen olika sätt att göra frisyren på här var två andra. 🙂 plus bonus på hur en kan fixa med håret medans de växer med kluriga flätfrisyrer.

  Virpan 2016-12-03 01:13:49
  Svara
 • Hej Sandra! Här är mitt snabbaste tips som funkar, billigt och lätt.
  Efter duschen torka jag håret med handduk sedan vänder jag mitt huvud upp och ner, tar hårfönen och föna håret medan jag står böjd och håret hängandes. Detta skapar väldigt mycke volym. Sen tar jag lite hårolja tunt på nedre delen av håret eller så plattar ja bara nedre delen och kamma sedan igenom det. Vips så har du volym och urtjusigt glansigt hår!

  Linnea 2016-12-03 01:10:08
  Svara
 • Torrshampoo med XXL-volym 4 lajf! Bästa tipset!

  Sanna 2016-12-03 00:39:03
  Svara
 • När du känner dig redo och om du vill dela med dig…vad hände egentligen med din pojkvän?

  Lisen 2016-12-03 00:31:32
  Svara
  • Svar på Lisens kommentar.

   ? vad menar du. det känns som att det är det enda jag skrivit om. han ville inte vara ihop något mer. han gjorde slut. han var inte längre kär. slut på historien. så konstig kommentar på många sätt som gjorde mig ledsen.

   sandrabeijer 2016-12-03 00:47:50
   Svara
 • Hej.
  Detta är lite märkligt men jag chansar och frågar dig! Jag har en vän som precis har fått en praktik plats på FN i New York pch jag undrar om du har tips på kpllektiv eller andra billiga boenden. Kanske känner du någon som vill ha en inneboende eller något liknande.
  Tack på förhand.

  Lovisa 2016-12-02 23:33:11
  Svara
 • Men! 2014-håret var ju fint??

  Emilia 2016-12-02 22:58:34 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • Börja med att lägga en mittbena, lättare att få det som du tänkt dig då 🙂 Jag brukar ha balsam endast i topparna (typ från öronen och ner)! Sedan fönar jag bara håret som är på huvudet, och låter resten självtorka. Efter par dagar, när håret lagt sig lite, tar jag torrschampo 🙂

  Hanna 2016-12-02 22:14:13
  Svara
 • så fint med långt hår som är samma längd överallt!! försöker själv få till det men mitt hår växer så himla långsamt :(((
  lycka till med hårväxandet! <3

  Linda 2016-12-02 22:09:26 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Superbra tips! Ploppning o självtork gör verkligen mitt hår 100 ggr snyggare än om jag fönar

  Frida 2016-12-02 21:41:00
  Svara
 • var också orolig över att ”det bara skulle hänga” då jag sparade ut igen men tycker att när håret når en viss längd så slutar det se ut som en lång page utan som en helt annan typ av frisyr. Kan verkligen rekommendera mittbena också! Mitt hårliv har blivit så mycket lättare sedan jag skaffade kära mittbenan pga hänger inte över ansiktet längre och kan ha håret bakom båda öronen vilket liksom ger det ett litet lyft när det känns trött på något vänster!

  Frida 2016-12-02 21:38:56
  Svara
 • Håller också på med samma projekt! Mitt når skuldrorna nu(!) men får också kattunge-problemet ibland:(

  Saga 2016-12-02 21:20:59 http://cargocollective.com/sagaurora
  Svara
 • torrschampo! brukar också spraya i lite lite saltspray när det är fuktigt, jämnt över hela håret. har iofs lite självfall naturligt men då blir det volymigt och lite mer liv i liksom. hur trassligt man vill ha beror på hur mkt du reder ut det efter och före du sprayar. jag brukar inte reda ut det alls mer än jag jag tvättar men då blir det ruffsigt

  carin 2016-12-02 21:17:53
  Svara
 • skaffa extensions! så jäkla gött att slippa vänta + kul med DRASTISKA förändringar. <3

  Erica 2016-12-02 21:14:26
  Svara
 • Tips tips tips till dig som gillar Northern Soul. Spana in den här dokumentären på BBC http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b04bf1lf/northern-soul-living-for-the-weekend

  Alexandra 2016-12-02 20:33:57
  Svara
 • ”Eller vadå är det kanske fint?”
  ha ha Ja det tycker jag faktiskt 🙂

  Soi 2016-12-02 20:13:04
  Svara
 • Kör på en längd tills det är tillräckligt långt för 70-talsetapper! Och tror mer på Chloe Sevignys utan lugg än gardinluggen. Det blir nog jättefint i långt oavsett! Från en som har för tunt hår för långt = page livet ut.

  Matilde 2016-12-02 20:04:01
  Svara
 • kult prosjekt! jeg sparer også, men fra buzz cut, så det kommer nok til å ta litt mer tid enn tid våren… (:

  marire 2016-12-02 19:31:45 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • sjukt bra kommentar. jag e med. köp också baptistes torrshampoo som heter typ xxl volym. rosa flaska med silvriga streck. gör att håret blir strävt och luftigt (volym) precis som man vill ha det ( i hårbotten ofc). kram

  r 2016-12-02 18:36:33
  Svara
 • De gånger jag provade skölja med äppelcidervinäger luktade det jättemycket så fort det blev blött av regn :/ vad gjorde jag för fel? 🙂

  BySiri - the life of a creative and depressed mind 2016-12-02 18:32:38 http://bysiri.se
  Svara
 • Jag har många tunna hårstrån och typ exakt samma hår och lugg som på första bilden på Chloe. Mitt hår har en del självfall/kan bli vågigt om det självtorkar men tror knepen som jag kör med funkar för alla som vill ha mer volym upptill och inte liksom kvast-form: Låt håret självtorka. Ploppa gärna håret, det är ett asfult ord men betyder att man lägger ut en t-shirt framför sig och sänker ner huvudet upp o ner med håret först och sen fäller ihop tröjan och slår en knut på den så att man har en turban. Den går man runt med tills håret e torrt. Ger fina lockar på den som har antydan till såna men volym och fint fall på de flesta andra med. Ha på torrschampo upptill för volym och en strävare textur. Och låt frisören tunna ur både luggen och topparna, utan att liksom klippa upp som hack. ??. Det kommer bli superfint.

  <3 2016-12-02 18:27:51
  Svara
 • Kan inte ni som sparar ut en page ha gardinlugg? det tycker jag är så fint till en halvlång page!!

  Andrea 2016-12-02 17:18:08
  Svara
 • Mittbena så faller långt hår snyggare tkr jag 🙂 och klipp upp liiite liiite i topparna 🙂

  Hej:) 2016-12-02 16:36:59
  Svara
 • massera hårbotten om du vill att håret ska växa ännu snabbare 🙂 sedan jag slutade med schampo och började tvätta med bikarbonat som man måste massera in i hårbotten så är håret så jäkla långt nu och superglansigt för man sköljer med äppelcidervinäger (luktar inget när det torkat). bästa jag gjort för mitt hår alltså. ingen behöver dessa sulfater och dylikt som finns i alla schampo.

  frida 2016-12-02 16:36:04
  Svara
 • Tycker att de kan vara fint med fluffigt hår nere i längderna också 🙂 även om jag förstår vad du menar. Brukar i alla fall tänka att jag ser ut som en cocker spaniel haha som tröst när resten ligger platt på huve

  http://www.hairsale.se/308-volymtang?gclid=CIexvdvg1dACFYX2cgodZbAObQ

  Virpan 2016-12-02 16:33:57
  Svara
 • Har också hopplöst rakt hår och superfina hårstrån. Har alltid hatat mitt hår tills dess att jag gick till en frisör som faktiskt KAN sina grejer, när hon klipper mig blir det aldrig platt och fult utan faktiskt livfullt och lite busigt (lol) trots att det är universums rakaste hår. Så gå till en BRA frisör!

  Anna 2016-12-02 16:22:07
  Svara
 • Jag har exakt samma typ av hår, tjockt med tunna strån och det växer som ogräs. Till o börja med klipper jag topparna själv ca varannan/var tredje vecka så det hålls fräscht. Finns bra tutorials på youtube för sånt. Jag har mittbena och tycker det funkar bäst och då sköter sig mycket själv. Jag torkar typ aldrig håret med hårtork och undviker allt som heter värme i håret. Lufttorkar det blir det mer vågigt och vilt, typ som första bilden på Chloe och det är ju så himla fint! Volym uppe på huvudet är svårt dock. Jag lägger minimalt med balsam och hårinpackning högt upp i håret, för sånt tynger ner det. Lägg ut i topparna bara, då får man iaf någorlunda mycket volym. Hoppas du har tålamod att spara ut det bara, vore så fint! Lycka till!

  Felicia 2016-12-02 15:53:56
  Svara
 • Är din hårfärg din naturliga eller har du lagt in någon rödaktig ton på något vis?
  Är själv rätt så blond men skulle gärna vilja ha röd ton i, ungefär som ditt, och vet inte hur jag ska få till det utan att tona/färga helt rött…

  jenny 2016-12-02 15:48:17
  Svara
 • Bästa jag vet för volym vid benan är Dust it! Finns i olika märken och är ett puder som man duttar under håret och masserar in. Svinbra är det! /från en tjej som alltid har volym längs längderna och aldrig uppepå.

  Caroline 2016-12-02 15:38:46
  Svara
 • Mina bästa tips för mycket hår med tunna hårstrån:
  *Klipp upp. Håret blir väldigt tungt annars och kan lätt bli platt.
  *Lägg gärna i en blondering. Man behöver inte förstöra håret genom att platinablondera det men att lägga i en blondering gör att hårstråna blir lite tjockare och dessutom lite strävare (lättare att tupera, göra frisyrer och uppsättningar med).
  *Angående hårtrender så brukar jag själv inte haka på dem men som jag förstår är den kända ”Rachel-frisyren” inne igen, ni vet den honungsblonda med lite kortare framtill ( https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ff/28/4a/ff284a710fbc0256f359546c9e0ddaf5.jpg )
  Troligtvis för att 90/tidigt 2000tal är inne.

  *Den där utväxtperioden är den tråkigaste, det känns som att inget händer i håret. Jag har två tips för det.
  Antingen kan man klippa en lång bob så att det ser ut som att man har en faktiskt frisyr (Detta knep brukar jag köra med)
  http://blogg.alltforforaldrar.se/ivarthusnr10/files/2016/03/2f337f62df1b46b9f59ce15fd09ce4cc.jpg
  Eller så köper man en locktång och ger håret liv på det sättet
  https://nouwcdn.com/8/1100000/1080000/1071689/pics/2015122123411612631071689_sbig.jpg?width=263

  Både dessa funkar perfekt om man har lite tunnare hårstrån 🙂
  Lycka till!

  Sandra 2016-12-02 15:37:56
  Svara
 • Min frisör använder en teknik där hon klipper upp håret, under överhåret så att det inte syns. Då blir håret urklippt och uppklippt utan att det syns. (Hatar uppklippt hår) kanske någon frisör kan förklara tekniken bättre?

  Lina 2016-12-02 15:32:42
  Svara
 • Men hallå, TACK för detta tips! Varför har ingen berättat det här för mig förut? 😀

  Rebecka 2016-12-02 15:27:12 http://pinterest.se/onils
  Svara
 • Jag har precis som du tjockt hör med tunna strån, fast med självfall/lockigt efter tvätt. För att det inte ska bli platt och tråkigt i nacken klipper min frisör ur underlåter lite baktill. Är så glad att jag kom till henne och att hon föreslog det – det har revolutionerat (nåja) min frisyr! Ps. Annars är jag helt för tjockt hår och gillar inte att tunna ut, men i undehåret bak på huvudet märks det inte, det blir nästan mer volym! Lycka till! 🙂

  Anna 2016-12-02 15:18:03
  Svara
 • jag tycker rakt avklippt och mittbena!!!! du har tillräckligt tjockt hår för att det inte ska se stripigt ut ju!! Kommer bli superfint <33

  Alice 2016-12-02 15:17:48
  Svara
 • I feel ya!! Har exakt samma problem med fluffigt nere och platt upptill. Jag har haft lite längre lugg (mittbena, lugg vid sidan av ansiktet alltså), och lång page i många år nu och trivs ganska bra förutom att det känns tråkigt ibland. Roligt att göra sig fin dock och också kanske lätt på morgonen när man tvättat håret och så för då behöver man inte göra så mycket. Kanske nåt att testa? Vill verkligen höra vad du bestämmer dig för!!

  Alexandra 2016-12-02 15:12:03
  Svara
 • Det är superrrsnyggt på dig när det ”bara hänger”! Osis ”Dust It” är min bästa räddning för platta rötter.

  Vippe 2016-12-02 15:08:02
  Svara
 • Vad kul Sandra! Spännande att hur det blir! 🙂
  Du är ju fin i allt.

  Anna 2016-12-02 15:06:23
  Svara
 • Är inte grejen med långt hår att det sköter sig av sig självt? Men en schysst plattång är ju aldrig fel.

  Mvh Rapunzel

  Rapunzel 2016-12-02 14:50:11
  Svara
 • ”Om inte annat så för att jag tror att förändringar man gör själv är viktiga när man är med om förändringar man inte själv fått vara med och bestämma”. Så spot on! Jag blev lämnad det här året av någon som jag trodde var mitt livs kärlek. Det värsta i hela den här jävla soppan har varit att jag inte fått påverka detta själv. Att någon bara plötsligt förändrar hela ens liv och rör upp ens tillvaro totalt utan att man bett om det. Jag tror också att det är jätte viktigt att skapa egna förändringar så att man känner att man åtminstone kan styra över andra saker i sitt liv helt själv. Jag har bestämt mig för att börja använda kjol oftare och att äntligen ta körkort.

  E 2016-12-02 14:46:47
  Svara
 • Ååå jag tror vi har ganska lika kvalle på håret, har exakt samma frågor o mitt hår ser nu typ ut som ditt när det är längre. Vill ha frisyr som första bilden på Sevigny, eller typ som Jeanne Damas, men känns som att det bara hänger tungt o rakt mest? Men ska gå till en riktigt frisör när mitt hår blivit lite lite längre till, istället för att som vanligt klippa själv. Lycka till till oss! Ska bli kul att följa din utveckling 😉 :-*

  xyz 2016-12-02 14:13:31
  Svara
 • Personligen tycker jag att just den hårlängden i dessa två bilder är väldigt fin på dej, gillar den överhuvudtaget. Är det inte sånt man kallar long bob eller lob om man vill vara cool? Hur som helst har jag inte heller sån bra koll på trender men tycker mej ha sett den frisyren rätt så ofta på sistone. Ofta med sidbena, lite uppklippt och mjuka lockar nertill.

  linnea 2016-12-02 14:09:56
  Svara
 • MEGATIPS som jag använde mig utav när jag hade långt hår (har samma sorts hår som du var mycket mindre mängd hår dvs megaskandinaviskt)) är volyme master. En volymtång som gör små våffellockar i hårbotten. Går skitfort och ger volym tills man tvättar håret igen ??

  Emma 2016-12-02 13:59:06
  Svara
 • Låter som att du ska satsa på volym i hårbotten och kanske lite lockande på längden (vilket du redan gör med värmeborste ju). Platt hår som jag själv har går att lösa med volymprodukter. Jag brukar använda volymmousse innan föning och även nån form av volympuder/torrshampoo. Funkar prima 🙂 och jag har ändå ganska lockigt hår naturligt

  Mira Å 2016-12-02 13:53:44
  Svara
 • Åh jag funderar också ibland på långt… Dock bleker jag och plattar eller lockar och då blir det ju jäkligt sletet. 🙁 Har börjat med Olaplex sedan något år och det verkar iaf hjälpa så kanske vågar jag växa ut det snart haha. Är rädd för att det ska se tunnare ut, har redan rätt tunt hår, och tunna stripor är inte så kul ju.

  Ellis 2016-12-02 13:20:59
  Svara
 • Jag måste klippa håret minst var tredje månad på grund av att det är så tunt men jag orkar inte klippa mig innan jul så just nu har jag lång page med hellugg. Jag behöver alltid volym för annars ser jag ut som en plattfisk i huvudet så jag använder schampoo och balsam för volym och som innehåller B5 och sedan fönar jag det upp och ner efter jag har lagt i en kräm som gör håret lite tjockare. När det nästan är torrt ställer jag mig framför spegeln och delar av håret med hjälp av en klämma så det formar sig som jag vill. Det gör jag även där bak och sedan plattar jag det för att det ska lägga sig rätt och så jag kan gömma in alla virvlarna. Efter det använder jag hårspray som inte klibbar så jag kan forma om frisyren om det blåser eller regnar och sedan är jag klar!

  Lisa 2016-12-02 13:20:38
  Svara
 • turtleneck hair! ba stoppa in håret i kragen/polon/halsduken, mitt bästa växa ut/slitet hår tips!
  http://www.elle.com/fashion/how-to/g15623/the-secret-to-looking-the-coolest-in-your-sweater/

  madelen 2016-12-02 13:19:21
  Svara
 • Å jag trodde ju du var typ 22!!!
  Ta det som en komplimnag 🙂
  Hoppas du har det gott i solen 🙂

  Ekenäsliv 2016-12-02 13:18:13 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Haha, åh vilket roligt sammanträffande. Ska också spara ut min långa page (+ blivit dumpad under hösten efter långt förhållande). Mycket bra projekt att lägga lite fokus på tänker jag :))

  A 2016-12-02 13:15:51
  Svara
 • ? Hej! Jag sparar också ut mitt hår och undrar allt som Sandra undrar! Har tjock hår, så just nu är det superplatt på huvudet och megavolym/frissigt nedanför axlarna. Ej en snygg look. Hjälp!

  Anna 2016-12-02 13:10:49
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand