Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

2016 i kläder. januari till juni.

2016 var ett år där väldigt mycket hände, mycket mer än jag förberett mig på. Det enda som var ganska beständigt var mitt klädstil, så därför tänkte jag summera mitt år i just det bara för det! Hepp hepp här kommer januari till juni.

1
jan

Jag spenderade halva januari i New York. Det var kallt men soligt, jag hade bra hårdagar och en ny klänning i sammet.

2
feb

I februari klippte jag en kort page, bar denim och mörkblått (som vanligt) och hade viktiga meddelanden på t-shirts.

1
mars

Tillbringade hela mars i Tokyo. Hyrde en lägenhet i Naka-Meguro för att fira mig själv att jag skrivit klart min andra roman. Våren kom med körsbärsblommorna, jag fick nya kompisar, åt ramen varje dag och hade en ny skinnjacka.

1
april
I april kom våren även till Stockholm. Jag och Flora åkte tåg i Europa och man kunde gå omkring i bara jeansjacka. Och så blev det äntligen sneakers-tajm.

1
maj
Maj var så varm! Tillbringade all ledig tid på balkongen med kompisar, man behövde inga strumpbyxor och jag minns mig som glad nästan jämt. Dessutom tycker jag att outfiten längst ner till höger var en av årets finaste. Den måste jag nog ha igen när jag kommer hem.

1
juni

I juni kom sommaren med full fart. Jag hade en ny varsityjacka len som smör, kom på att mina träningsbyxor är minst lika fina till vardags och åkte till Göteborg för att se Håkan.

Ungefär så.

 

Translation. Outfits january – june.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Herregud alltså, du är så himla fin!!

  Ellen 2016-12-18 11:57:26 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Hej Sandra! Jag älskar sådana där sittpuffar med stickat tyg och vill köpa en egen! Men jag undrar om dom är praktiska eller bara snygga? Sitter folk på den när du har vänner över? Eller är den liksom för låg och obekväm att sitta på? Kram och tack för allt din blogg ger mig <3

  Clara 2016-12-14 18:17:45
  Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   folk brukar sitta på den 🙂 eller använda som fotpall. men den är ju helt klart mysigare att sitta rätt på golvet liksom. puss!

   sandrabeijer 2016-12-14 18:23:21
   Svara
 • Heeeej!! ååå åååå ååå världens finaste jeans!!!! vart har du hittat dom ? dom ser så sköna ut också. behöver jeans där jag hej-jag-kan-äta-massa-bullar?

  Ulrika 2016-12-13 21:28:23
  Svara
 • Hei! Hvor er den klänningen i føste bilde fra, får man lov å spørre om det? SÅÅÅ FIN og exakt hva jeg kunne tenke meg til nyttårsparty! x

  Lise 2016-12-12 16:58:27 http://alienseas.com
  Svara
 • Hej Sandra ,
  Nu blir det här väldigt svårt för mig. Det är nästan 8 år sedan jag kom till Sverige. I början, fick jag plugga lite svenska på Folkuniversitetet, det gick bra och jag var väldigt entusiastisk.
  Men efter detta, började jag pa högstadiet där en grupp ‘’coola’’ tjejer mobbade mig varje dag på grund av mitt uttal och bakgrund. De sa saker som, till exempel: Gå tillbaka varifrån du komm. ingen vill ha dig i Sverige, dumma invandrare …
  Jag blev helt forkrossad och slutade prata svenska överhuvudtaget. Dessutom fick jag nån slags panik-reflex varje gång jag försökte säga något och istället pratade jag engleska.
  Det svåraste med att lära sig svenska i Sverige, om man redan pratar engleska, är att, i prinicip alla i Sverige kan engleska, så man behöver ju inte riktig våga med svenska.
  Till slutet, gick jag till en psykolog och hen hjäpte mig mycket med att hantera ångest och panik, (så till exempel, att inte börja gråta varje gång jag fösökte prata).
  Idag pluggar jag i Lund, på engleska självklart, och som du kanske redan fattar, blev min svenska aldrig som det ska (återminstonne enligt mig) efter 8 år i Sverige.
  Mina svenska vänner vill inte öva svenska med mig för det känns konstigt for de. Problemet är at jag skamms sa mycket, och vill verkligen lära men vet inte faktiskt hur ska jag hantera detta.
  Sverige gav mig en riktig chans, utbilding och standard i livet, och jag ar väldigt tacksam för detta men jag har så svårt att passa in och känner sig helt utanför samhället. På något viss, känns det väldigt otacksamt att be om hjälp efter 8 år.
  Har du kanske någon slags råd skulle jag vara väldigt tacksam och glad.
  PS. Har läst dina böker och älskar de.

  Afraid 2016-12-11 23:43:13
  Svara
  • Svar på Afraids kommentar.

   Hej! Vad jobbigt det låter. Jag kom att tänka på denna sida http://sprakvan.se/verksamheter/ där man kan träffa personer just med syfte att lära sig ett språk! Det kanske vore nåt? Eller Sandras brevvänsinlägg!! 🙂 Då kan du efterlysa en kompis att prata svenska med. Hade jag bott i Lund hade jag absolut ställt upp!

   Li 2016-12-12 17:16:34
   Svara
   • Svar på Lis kommentar.

    Jag måste bara tillägga: vad stark du är som kämpar och fortfarande vill lära!! Såna dumma människor det finns som sa sådär till dej, förstår att det måste känts jättehemskt. Kom ihåg att dom bara representerar en du liten klick och massa massa människor tycker absolut inte så!

    Li 2016-12-12 17:18:43
    Svara
    • Svar på Lis kommentar.

     Tack så mycket! Made my day! Vilka bra förslag! Det finns ett språkcafé i Lund, ska definitivt försöka , kanske blir det nåt….

     Afraid 2016-12-12 20:40:22
     Svara
 • Så fin stil! <3

  EMMA ◆ MARIA 2016-12-11 20:53:11 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Hej Sandra!! Jag kommenterar aldrig din blogg men läser den jämt. Har nyligen börjat intressera mig för växter – många år efter alla andra – och mitt mål är att ha en djungel i mitt hem. Min inspo är pinterestbilder á la ditt vardagsrum. Kan inte du göra en presentation av din djungel i vardagsrummet? Växtens art samt nån liten story om hur den hamnade hos dig 😀 kram

  Linh 2016-12-11 19:11:19
  Svara
 • alltsååå SÅ SNYGG
  och så snygga outfits

  S 2016-12-11 18:48:55
  Svara
 • Hej Sandra! Något som jag ofta funderar över när du lägger upp outifitbilder som är tagna i ditt vardagsrum är hur kan du stå på din vita matta med skor utan att det blir fläckar?

  Hedvig 2016-12-11 18:35:19
  Svara
 • Så många fina outfits! Gillar din stil!

  Ingrid 2016-12-11 18:16:10
  Svara
 • Jättefint 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-11 17:52:07 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Alltid lika fin! 🙂

  Rebecka 2016-12-11 13:22:20 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • ÄLSKAR såna här inlägg. Bästa jag vet, så himla fint och mysigt!

  Madde 2016-12-11 11:22:06
  Svara
 • Sedan uppdateringen har någon ny reklambanner smugit sig in som pausar all musik, går den inte att ta bort?

  Helena 2016-12-11 10:35:06
  Svara
 • fint!<3

  marire 2016-12-11 08:58:16 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand