Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

dunjackor med rymdmotiv, thaiboxning och fryst linssoppa.

ad063c39cabfac9d251ffdf39896f8d7

Piffar till denna tisdag med lite fina historier från er om bra saker som hänt under året.


Min thaiboxningstränare (tänk er en riktigt machoman som ändå är… snäll):
Asså… Klara. Vart vill du komma med din träning?
Jag (visste inte att han visste vad jag heter plus blir nervös):
Ehhhh jag tror jag hade velat tävla nån gång.. i framtiden.
Tränaren: Jag undrar för att det börjar se jävligt bra ut.
AHHHH DET BÖRJAR SE J Ä V L I G T BRA UT NÄR JAG THAIBOXAS!!!!!


jag var på en jobbresa förra veckan, i Köpenhamn. På kvällen åt hela jobbgänget en 11-rättersmiddag på en märklig konceptrestaurang i köttbyn. En av rätterna innebar att vi allihop fick gå ut på innergården, där alla fick ta på sig dunjackor med rymdmotiv och extremt dålig passform och grilla pinnbröd över öppen eld. Så där stog vi i köpenhamnsnatten allihop i fula jackor, grillade bröd, drack svingod champagne och det var så sjukt oväntat och en av de bästa matupplevelserna i mitt liv.


Jag har precis flyttat hemifrån och i söndags så knackade det på min dörr och där stod morfar med en bukett blommor. Vi drack juice och spikade upp tavlor och ringde min bror som bor utomlands sedan flera år tillbaka. Jag spenderade för första gången i mitt liv en hel dag med min morfar, och det var precis som att umgås med en bästa vän.


Grejer är inte så bra just nu. Jag har kompiskris och är kär i en som bor i Paris, och hon är inte är kär i mig. Men idag kom min favoritpoet till min skola och pratade om skrivande och det var det bästa på länge. Jag frågade hur man ska göra för att tillåta sig själv att skriva och hon sa: ”tänk på alla killar som skriver så mycket skit och blir geniförklarade ändå. Får de får du” OCH DET ÄR SÅ JÄVLA SANT.


Jag har flyttat till Antibes!!! Säger Bonjour och Ca va? till gulliga tanter på gatan, äter massvis med god ost och dricker (allt för) gott vin, samt spanar på unga män med bruna ögon. Livet, Sandra!


för två år sedan lagade du linssoppa åt mig för sista gången och idag rensade jag frysen. hittade en mycket sorglig portion linssoppa längst ner i frysfacket. jag slängde den skiten direkt i soptunnan. alltså inte ens i lilla soppåsen under vasken, nej, jag tog på mig ytterskorna, ryckte med mig nyckelknippan och åkte fem våningar ner för att personligen släppa den grumliga lilla fryspåsen rakt ner i hushållsavfallskärlet. sen tog jag trapporna upp, jag sprang, spurtade, tog ut mig helt, jag kollapsade fnitterglad i min hall. jag var hel. och du? du är ingens hemsökelse längre.


i have a new friend, that I met this summer, and the other night we had a serious argument about whether harry potter was a good friend or not, and whether he was a good person or not. Like a long, serious discussion where we kept interrupting each other because we both felt so deeply about the subject. I’m pretty sure we will be friends forever.


Det här inlägget fått 228 kommentarer på 12 timmar. Det är en var tredje minut. Så ofta vill folk berätta något fint om deras liv.

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • <3 <3 <3 <3

  marire 2017-01-01 14:03:05 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Här ligger jag i sängen, nybliven singel sedan 1 månad tillbaka, och väntar på en kille som jag träffade för tre år sedan. Mina vänner säger att jag ska akta mig för att inte bli sårad igen. Men vad ska man säga när en så fin och liggbar kille vill komma för han har ”hållt koll på mig”. Fyfasen vad jag känner mig på topp. Jag tycker om mig själv och jag förtjänar att ha kul, även som nybliven singel.

  emelie 2016-12-17 00:25:57
  Svara
 • Förra helgen var jag bjuden på en födelsedags fest hos en kompis. Jag var så nära på att inte gå, men såg på facebook att min bästa vän från gymnasiet skulle komma. Att säga att hon var otroligt viktig för mig under gymnasieåren, är en underdrift. Under veckosluten flyttade hon in hos mig, och blev en självklar del i min familj. Sen en dag växte vi ifrån varandra. Trevande försök att hålla kontakt, följt av tystnad som varade år. Vi var tvungna att göra våra egna livsresor. Så kan det vara ibland, tänkte jag. Och efter några kämpiga år, där jag har bott på annan ort, kände jag hur mycket jag har saknat henne. Jag gick på festen. kom dit först av alla. Efter två timmar kommer hon. Min Apache-prinsessa. Även om vi båda har upplevt mycket under dessa år, var det som om vi åter igen satt uppe vid mitt gamla flickrum. Den kvällen var vi båda på samma våglängd, så mycket kärlek. Strax innan vi skiljde oss åt berättade hon att hon hade tvekat att komma, men att hon gjorde det ändå, för att hon såg att jag skulle vara där.

  Elin 2016-12-15 14:35:26
  Svara
 • Alltså, den sista kommentaren här är ju bara för fin! Den ska jag komma ihåg. Den visar verkligen hur viktiga de här inläggen är! <3

  Svara
 • Det här kändes som en hyllning till livet. Härlig läsning. Älskade Thaiboxningsgrejen. TACK!

  Sofie 2016-12-15 03:10:32
  Svara
 • Jag och mina äldsta vänner har vuxit ifrån varandra sådär som man gör ibland och blev så himla ledsen när jag insåg det. Men sen träffade jag en tjej i min nya klass. Vi tog en öl och insåg att båda älskar greys anatomy, är konstant hungriga och har svårt att sova på nätterna. Om nätterna skickar vi bilder till varandra på mat och quotes från greys och på morgonen möts vi för att cykla följe till skolan. Jag kan inte tänka mig en timme utan henne, vill behålla henne föralltid.

  Sofia 2016-12-15 00:45:53
  Svara
 • sprang på en man som glittrade, på riktigt alltså. glitterpulver på kindbenen (som alla borde ha???). drog i hans hängslen, men släppte sen för tänkte att han var för fin för mig. en vecka senare pussar han mig över hela ansiktet och lagar supergröt till frukost. förmodligen för första och enda gången, men är bara så glad över att jag tog mig i kragen och fattade att ingen är för fin för mig.

  h 2016-12-14 15:11:32
  Svara
 • ”Jag har precis flyttat hemifrån och i söndags så knackade det på min dörr och där stod morfar med en bukett blommor. Vi drack juice och spikade upp tavlor och ringde min bror som bor utomlands sedan flera år tillbaka. Jag spenderade för första gången i mitt liv en hel dag med min morfar, och det var precis som att umgås med en bästa vän.”

  Läste om och om igen, grät.

  Linnéa 2016-12-13 23:26:18
  Svara
 • Jag behövde läsa detta. För just nu känns livet, om än helt fantastiskt, som att det är lite för få känslor i det. Och lite för lite pirr.

  La Linda 2016-12-13 22:42:38 http://lalinda.se
  Svara
 • Jag, min bästis och min kille tryckte in oss i min kompis lilla minibil och åkte till Sälen över en weekend. När vi kom fram till Sälen träffade vi 8 stycken av våra andra jättejättebra kompisar och sedan festade vi i tre dagar i streck i en stuga som vi hade hyrt tillsammans. Jag hade nästan aldrig åkt skidor förut och fick ta av mig skidorna längst upp i backen och gå ner hela vägen. När jag äntligen kom ner var jag gråtig och satte mig på en bar med en irish coffé och sedan ramlade en frusen kompis in efter den andra. Dagen efter sa min kille att vi skulle åka ensamma i barnbacken hela förmiddagen för han ville lära mig att åka. Han åkte bakom mig och höll sina händer på mina höfter och det var så himla sexigt när han var sådär pedagogisk. På kvällen, när vi kom till stugan och hade fått av oss alla skidkläderna och lite vin i magen, gick jag och min kille in i sovrummet och hade sex medan de andra var där ute och festade med hög musik. Sedan gick vi på förfest men bestämde oss för att ta en taxi hem redan vid klockan tio och sedan hade vi sex igen. Älskar honom så mycket alltså.

  Paulina 2016-12-13 18:07:00
  Svara
 • Jag bara undrar vad gör du i Antibes? förutom äter och dricker livets fantastiska och får sjunga ut dessa ljuvlig ord 🙂

  Sanna 2016-12-13 15:30:56
  Svara
 • Varför bråkar vi jämt men ändå är så himla gulliga? Varför gråter jag vid minsta lilla? Varför bor du inte här? För det kan inte ta slut, det kan bara inte det. Vem ska jag annars vara med om inte du. Det tänker jag på hela tiden.

  C 2016-12-13 13:20:29
  Svara
 • Jag fick tårar i ögonen flera gånger av att läsa det här. alltså av glädje! Ok jag är extremt blödigt lagd men det i sig är ju fantastiskt. Så mycket kärlek, så mycket fint. <3

  Jessicas viktiga mål 2016-12-13 13:02:45 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • Alltså, morfarhistorien! Den gjorde mig tårögd. <3

  Anna, Travel on a Cloud 2016-12-13 11:54:19 http://www.travelonacloud.com
  Svara
 • Åh underbart med thaiboxning! Kul att det ser bra ut 😀
  kram
  Emma

  Emma 2016-12-13 11:17:16 http://www.emblas.se
  Svara
 • I somras tog han med mig till en gammal fyr som ligger undangömd i skogen, vid Vänern. Jag hade precis blivit sjukskriven för panikångest och de senaste veckorna hade varit ett grått töcken. Så tar han med mig dit, för han vet hur mycket jag älskar fyrar, och där och då kändes livet inte lika meningslös längre.
  Jag har nu bestämt mig att det är där jag ska fria till honom nu i vår. Vid ”våran” fyr. Vid Vänern i Värmland, och livet känns inte alls meningslöst längre.

  Emmeli 2016-12-13 11:05:20
  Svara
 • Världens bästa tisdags-feelgood!

  Julia 2016-12-13 10:45:17 http://prick.blogg.se
  Svara
 • LINSSOPPAN! <3 <3 <3

  Linnea 2016-12-13 10:32:02
  Svara
 • ❥❥❥

  när kommer nästa brevvänsinlägg?

  hilde 2016-12-13 10:16:59
  Svara
 • Härlig läsning!!!

  Jessica 2016-12-13 10:03:34 http://www.jezzthemess.se
  Svara
 • Den siste gir meg håp <3

  Astrid 2016-12-13 08:39:51
  Svara
 • Fina morfarn <3

  linnea 2016-12-13 08:39:13
  Svara
 • Jag bara måste måste måste berätta det bästa som hänt mig här i kommentarerna. JAG HAR HITTAT MITT LIVS STORA KÄRLEK, JA det måste skrivas i versaler! Jag har varit en lycklig och olycklig singel de senaste S J U åren, fatta länge. Trodde det var över för mig. Kunde se framför mig hur jag skulle spendera resten av livet ensam i ett gammalt torp med massa katter och eventuellt en get.

  Jag började ett nytt jobb förra sommaren, och där fanns han ju! Dock tog det mig cirka 9 månader att fatta och verkligen se honom. Han var killen med det tjocka blonda håret som man bara ville trä fingrarna genom. Den första awn som vi båda var på slutade med att vi satt på en bänk, fulla som kastruller, pratade om livet och hånglade massor. Han berättade att han har spanat in mig sen jag började, att jag var den fnissiga tjejen som visade kollegorna roliga youtubeklipp.

  Och 7 månader senare har vi varit med varandra nästan prick varje dag och dessutom flyttat ihop i en super fin lägenhet, för vi kände att det var bara dumt att hålla på att vänta och vela när det känns så rätt. Han är nu min bästa vän som jag dessutom är tokkär i, och han känner likadant. Han tycker att det är coolt att jag är feminist, han fixar vegankäk till mig och han är en av de allra roligaste, snällaste, sexigaste och klokaste personerna jag vet. Blir alldeles pirrig nu när jag sitter och skriver detta

  Beatrice 2016-12-13 08:17:18
  Svara
  • Svar på Beatrices kommentar.

   Åh vad härligt det låter 🙂 själv är jag tonårskär (fast jag är 30) i en kille som läser samma kurs som mig på universitetet. Har aldrig pratat med honom men vi har bytt blickar och han är bland det snyggaste jag sett. Men vet inte hur jag ska ta kontakt, vet inte ens om han vet vem jag är 🙁 men det är härligt att vara lite pirrig i magen igen, trodde inte att jag skulle få uppleva det igen efter ett långt förhållande, eller att det ens gick när man var 30 🙂 men nu är det jul snart och kursen är slut. Är så ringrostig på detta med dejting och det finns inget naturligt sätt att ta kontakt. Får fortsätta vara en dröm.

   Lisa 2016-12-13 21:27:20
   Svara
 • så sant om ”geni”-killarna <3 <3

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-12-13 07:39:15 https://vegokak.se/2016/12/12/vegojul-vinterrullar/
  Svara
 • Åh du som berättade om restaurangupplevelsen i Köpenhamn – om du läser detta, snälla dela med dig av restaurangnamnet? Låter ju helt fantastiskt!

  Dani 2016-12-13 07:33:54
  Svara
 • Så himla fina allihop <3

  Rebecka 2016-12-13 07:28:05 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Åh, morfarberättelsen – så himla fint! <3

  Hey Emelie 2016-12-13 06:37:04 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind