Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hej från mitt kök + ett filmtips.

december.

Hej Stockholm, när är jag tillbaka från Västindien. Här sitter jag i mitt kök prick nu och fixar med kvitton och något tråkigare vet jag inte i världen. Men jag är hemma och fylld med sol inuti och det verkar vara behövligt för hittills har solen inte gått upp och när jag skriver detta är klockan tio. Om en vecka är det julafton och snart är mina kompisar jullediga och det är snö ute på gatorna. Så kanske blir allt helt okej snart? Fint det ska bli.

december.

Jag gjorde pincurls igår kväll för att inte somna av jetlaggen. Har därför orimligt mycket smink denna onsdagsförmiddag för jag liksom ville matcha lockarna. Men det är väl kul ju! Ska ut på stan och köpa glödlampor och mandariner och hårspray i eftermiddag och kommer väl antagligen ha längst ögonfransar på södermalm.


En annan sak som jag gjorde igår innan jag somnade sådär runt 21.30, var att jag såg den här filmen, Sing Street. Asså satan i gatan, SE DEN. Om ett killgäng i åttiotalets arbetarklass-Dublin som startar ett band och börjar spela in musikvideos tillsammans med en tjej som bor på ett hem för föräldralösa flickor. Så bra musik och de spelar in helt magiska musikvideos (dog på när de handklappar i takt).

1

Dessutom blir de så himla fina när de inser att de är coolare än allt som gått på jorden typ. Blev glad av den. Se.

 

 

Translation. Hello, I’m back in Stockholm! Last night I made pin curls and saw the movie Sing Street. Please watch, it was so good.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej coola du!!
  En snabb fråga? Var kommer ditt köksbord från?
  Ska sätta mig och leta i ditt arkiv nu men du/någon annan som vet kanske hinner före.
  Väldigt fint och fin(?) storlek.
  Kramkram

  Agnes 2016-12-17 16:39:48
  Svara
 • Önskar jag också tog hand om mitt hår och målade mitt ansikte. Det ÄR ju kul och det gör mig pigg. Ändå så orkar jag typ inte eftersom jag veeet att jag inte kommer orka tvätta bort allt sen på kvällen. Removern svider och tar ändå aldrig bort allt. Håret blir blött trots att jag satt upp det. Dessutom är skåpet så fullt att allt ramlar ut om jag ska börja använda grejerna… Nä varje kväll samma visa: duschcreme i alldeles för varmt vatten och sedan ”pandaögon”. Vet ju att jag borde rensa skåpet och använda mina dyra krämer och tvålar som jag insisterar på att köpa… Snälla Sandra, kan du inte berätta lite om dina ansiktsprodukter och hur du tar bort sminket? Kanske kan få en latmask som mig på bättre tankar 😉

  Sofi 2016-12-14 22:30:45
  Svara
  • Svar på Sofis kommentar.

   man behöver verkligen inte orka. man ska inte hålla på om man inte har lust! 🙂 här är ett inlägg: http://sandrabeijer.se/2016/11/02/mina-hudvardsrutiner/ kram.

   sandrabeijer 2016-12-15 08:36:26
   Svara
 • Ska genast spana in filmen 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-14 19:06:05 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Åh men jag blir ändå lite avis på decembermys och julstämning. Blir tokig på alla som lägger upp bilder på lussebullar, haha!

  Christine's Stories - Cape Town Edition 2016-12-14 12:55:00 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • Åh fyfan vad nice!!! Jag som AVGUDAR den irländska <3 <3

  Svara
 • Välkommen hem <3

  Emma 2016-12-14 12:15:40 http://www.emmae.se
  Svara
 • Åh, den här filmen påminner så mycket om den smått fantastiska filmen ‘The Commitments’ från -91. Underbart ju!

  I huvudet på Elvaelva 2016-12-14 11:53:52 http://www.ihpe.se
  Svara
 • Så vacker! Så inspirerande att lägga ner lite tid på sitt utseende en vanlig grå onsdag. Själv har jag nästan mjukiskläder pga lång mötesdag..

  Lina 2016-12-14 11:41:07
  Svara
 • Vad är det för skitsnygg ljusgul skjorta du har på dig? Vill ha en exakt likadan!!

  Agnes 2016-12-14 10:55:39
  Svara
 • Var kan man hitta den? Eller snarare, var någonstans tittade du på den?

  Amanda 2016-12-14 10:50:15
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Undrade också detta! Googlade lite och verkar finnas att hyra/köpa på flera ställen på internet. Sf-anytime, itunes och viaplay t.ex. Itunes och SF verkar billigast vad jag hittade, 49 kr: http://sfanytime.com/sv-SE-19849-Sing-Street.aspx & https://www.moviezine.se/movies/sing-street

   Sara 2016-12-14 17:19:20
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Förslagsvis på Gant Rugger 😀 Testat Google? Internet är fantastiskt.

   Tomi 2016-12-14 11:12:10
   Svara
   • Svar på Tomis kommentar.

    Tack för ditt nedlåtande svar 🙂 Det var filmen jag syftade på, du vet, den som inlägget handlade om?

    Amanda 2016-12-14 12:45:56
    Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

     Alltså jag trodde det var ett svar på GANT RUGGER svaret.
     Här kan du hitta filmen, https://rarbg.to/torrent/ms8wr9k

     Tomi 2016-12-16 10:22:21
     Svara
   • Svar på Tomis kommentar.

    Haha, rätt säker på att hon syftar på filmen!

    Annika 2016-12-14 12:30:42
    Svara
   • Svar på Tomis kommentar.

    Jag tror Amanda menar filmen och inte skjortan din drygis.

    Vild 2016-12-14 12:25:51
    Svara
    • Svar på Vilds kommentar.

     Okej onödigt att vara dryg meeen till Tomis försvar, kan förstå rent generellt att man tycker att många frågar samma grejer i kommentarerna hela tiden utan att ens försöka leta svar själv först trots att det går snabbare att googla än för någon annan att skriva ett svar. Och utan att kolla först om någon annan fått svar på samma fråga. Men har man försökt kolla själv först är de såklart en annan sak 🙂

     Tove 2016-12-14 15:34:44
     Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind