Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fint i rosa.

pink things.

När jag kom hem från min resa hade jag fått lite bud som jag tyckte matchade varandra så fint! Rosa är livet vet ni väl. Ska vi ta en närmare titt?

pink things.

Från Puma hade jag fått ett par sneakers i vitt lack och sidenband. Sidenbandet kanske gjorde de lite fööör gulliga känner jag, men med vita snören som jag har hemma kommer de bli perfi till våren.

pink things.

Nividas har gjort en glasögonkollektion tillsammans med bloggaren Josefin Dahlberg, helt i rosa! Jag fick solisarna. Sedan hade jag fått en miniklänning från Odd Molly också. Är egentligen inget särskilt stort fan av Odd Molly men denna var rak, a-linjeformad, utan krusiduller och i ett mönster jag tyckte om.

pink things.

Slutligen hade jag fått en oxfordskjorta i rosa från Gant. Älskar de här skjortorna, har ju en i vitt och en i gult också, sitter så himla bra. Här finns den (en adlink! min första!)

Som en julafton!

 

Translation. Things in pink I’ve received in the mail recently!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Grattis till första annonslänken! Det kommer bli en bloggbusiness:are av dig med! 😉

  La Linda 2016-12-18 20:31:53 http://lalinda.se
  Svara
 • De rosa buden måste ju vara de bästa buden? Så fint!

  Ellen 2016-12-18 10:55:38 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Sidenband i sneakers kändes ascoolt!!!!! Brytning i stilen typ? Kanske bättre i lite grövre sneakers. Eller sidenband i kängor :O:O anar en trend i horisonten!

  Julia 2016-12-16 02:42:25
  Svara
 • SIDENBANDEN!!! JU! Hallå puma, ge hiiit! ❤️

  Mimmi 2016-12-16 01:24:16
  Svara
 • Alltså Gants skjortor <3

  M 2016-12-15 23:59:53
  Svara
 • Alltså jag älskade sidenbanden. Gjorde ju hela skon <3

  Emma 2016-12-15 18:48:01
  Svara
 • Så fint! Den rosa oxfordskjortan är min favorit. 🙂

  Julia 2016-12-15 17:01:52 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Vad gör man när hjärtat är trasigt Sandra? Jag träffade en fin kille och vi tyckte om varandra massor, men helt plötsligt avslutade han det hela genom att bara sluta höra av sig. Jag gick sönder totalt. Efter en månad skrev han igen och sade förlåt och att han vill vara med mig och älskar mig, men att han är förvirrad. Vi pratade fram och tillbaka, men vi kom liksom ingenstans. Vi stod bara och stampade och jag förstod aldrig om han verkligen menade det eller om han bara kände sig ensam och ville att jag skulle fylla det tomrummet. Nu är han helt tyst igen och svarar inte. Jag har varit kär många gånger, men bara vågat ge mig hän på riktigt två gånger för jag tycker att det är så läskigt och jag har blivit sårad så många gånger på olika sätt så det har liksom inte känts lönt för jag tänker att dom tar sönder mig till slut ändå. Och så har det ju blivit nu, igen. Dom gångerna jag har vågat så har killarna varit otillgängliga, allt har liksom varit helt fantastiskt när vi varit tillsammans men när dom har åkt tillbaka till sina städer igen så har det mest varit tyst och jag har ifrågasatt mig själv och trott att det är mitt fel och det har varit en sådan himla bergochdalbana. Jag har liksom inte kunnat hantera det. Dessutom har dom tagit droger och tänkt mer på dom än på mig ibland känns det som. Det har varit väldigt destruktivt på många sätt, jag förstår inte varför jag dras till sådana snubbar. Kanske för att jag är så trasig själv. Jag vet att den här killen inte är bra för mig, men jag kan liksom inte släppa honom. Vi hann knappt börja, men ändå sitter han som en tagg i hjärtat. Kanske är det just därför, för att jag aldrig fick veta vad vi kunde bli. Kanske är det för att jag inte fått ett ordentligt avslut. Jag vet inte vad jag ska göra nu, hur jag ska glömma och gå vidare. Det gör så ont i mig hela tiden och han är i sin stad många mil bort och bryr sig inte det minsta. Hur gör man? Hjärnan vet ju, men hur får man hjärtat att också förstå? Jag vill bara träffa någon som gör mig hel istället för att ta sönder mig, men jag tror inte att jag kommer våga försöka igen. Och så tänker jag hela tiden att det är mig det är fel på. Jävla hjärta.

  K 2016-12-15 16:05:09
  Svara
  • Svar på Ks kommentar.

   Hej!
   Det enda man gör är: radera hans nr, radera honom på alla typer av sociala medier och bete dig som nykter alkoholist alltså räkna dagar du klarar dig från att hålla dig från hans facebookprofil etc. Fråga inte vänner om honom. Sök inte upp situationer där du tänker att han kanske kan vara. Det räcker med att du tänker på honom hela tiden, försök inte trigga det mer. Det går inte att försöka få sitt hjärta att fatta, det enda du kan göra är att försöka bete dig som att han aldrig varit eller kommer vara en del av ditt liv igen så kommer det sakta att börja kännas mer och mer så. Det är typ som dom säger på varenda yoga-klass i slutet när man ska hålla på med mindfulness och dom ba: försök tänk på ingenting men om du råkar tänka på något acceptera det och sen försöker du tänka på ingenting igen. Och grubbla inte på att du ”dras” till fel killar. Vad kan man ens göra åt det. En dag kommer man dras till fel kille och sen inse att han va rätt ändå, kolla på norska serien SKAM och ta hand om dig!!!

   JAg vill va anonym 2016-12-16 11:24:10
   Svara
  • Svar på Ks kommentar.

   Det är inte dig det är fel på! Fortsätt vara du! ❤️

   Anna 2016-12-15 19:59:39
   Svara
 • I love that pink dress shirt!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-12-15 15:38:51 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind