Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nominera mig till stora influencerpriset.

Hallå

Influencers of Sweden har i år instiftat Stora Influencerpriset. Nominera mig! Det blir kul!
Om du vill alltså no pressure.

Här kan man nominera, man kan fylla i hur många kategorier man har lust med.

Eller nominera någon annan!
Eller dig själv!

Här kommer ett medley från lite blogg-galor pga kul:

Vecko Revyn Blog Awards 2008! Så otroligt länge sedan. Vann mitt första och enda bloggpris:
Mest originella blogg, man tackar och bockar.


Så här såg jag ut på Blog Awards 2010. Var inte nominerad men Elsa var och jag gick dit för att heja på henne.


Vecko Revyn Blog Awards 2014. Jag och Michelle var nominerade i kategorin Årets Podcast. Skrev såhär om det: ”Alla på galan hade fixat sig sitt finaste och glittrigaste.
– Det känns som att vi går inuti Stardoll, sa Michelle.”


Vi tog även en selfie med Samir som då var deltagare i PH 2014. Vi fangirlade sönder honom.

Har även varit nominerad i Aftonbladets Stora Bloggpriset 2009 och guldpennan på Blog Awards 2012 men hittade inga bilder i samband med det.

HEJDÅ GLAD FREDAG.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • nominerade dig, är på riktigt bästa bloggen som finns. som att komma hem. nominerade i veteran-kategorin också, hoppas du kammar hem båda <3

  Amanda 2017-06-12 17:54:11 http://lasbulle.blogg.se
  Svara
 • Tack snälla du för inlägget! Och jag kan säga att dina läsare gillar dig verkligen, nomineringarna har RASAT in! 😀 <3

  La Linda / Influencers of Sweden 2017-06-11 20:59:59 http://influencersofsweden.se
  Svara
 • Så, nu har jag nominerat dig i nästan alla kategorier förutom en där jag nominerade fantasiresor.se, en där jag nominerade la Linda och en Beata på radar. Resten till dig. Heja!

  jessicas viktiga mål 2017-06-10 22:41:15 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • HALLÅ följer dig på Snapchat. Och idag på du upp på mystory några videos när du sjöng med till en låt. VAD heter låten????super mysig och fin låt. Sökte på texten men fann inget 🙁 ”jag va glad , du va full när vi dansa. Och vi valde att sova ihop ”

  Amanda 2017-06-09 22:51:20
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag har följt din blogg i flera år, vet din inställning på ett ungefär till huruvida du vill ha egna barn i framtiden. Det ÄR ett touchy subject, tro mig som alltid själv varit bombsäker på att jag aldrig ens tänkt tanken.
  Med det sagt, så HAR jag ett alldeles eget barn, en oplanerad, envis, girl-powerig-liten krutdotter på ett år. Jag älskar henne såklart mest på denna jord, och skulle på en sekund dö för henne. Men det hör egentligen inte till min fråga:
  Min fråga handlar om ifall du har något tips på hur man egentligen är en bra mamma? Du verkar ju ha en sån avundsvärd och fantastisk relation till din mamma, något jag aldrig hade, och jag skulle gärna veta om du kan komma med ett inlägg/del av ett inlägg/svar på min fråga; Dela med dig lite av hur din mamma (och du) har betett sig i er relation för att den skulle utvecklas till en sån bra sådan nu när du är vuxen? Minns att du hade en sån fin brevkontakt medan du bodde i London i 13-14-årsåldern, om pojkar och allt som hör livet till, så det verkar inte vara något ”nytt” heller, ert fina band.
  Jag minns alla samtal med barnmorsor innan jag skulle föda (och under förlossningen) att det var så viktigt att ha en MÅLBILD. Min personliga målbild är, och kommer alltid att vara, när jag och min (envisa, girl-poweriga krut-) dotter sitter typ, 20-30 år från nu och är, inte kompisar per se, men har en vänskaplig relation och kanske dricker en kopp te eller ett glas vin ihop under en ett regn som fångas upp av ett tak någonstans.
  Ursäkta lång text, men jag tror du förstår min fråga. Kan du säga något om just balansen mellan förälder och kamrat?

  TaxiMilla 2017-06-09 21:42:45
  Svara
 • Har inget med inlägget att göra men, VILKEN LÅT ÄR DET PÅ DIN SENASTE SNAP-STORY?

  Svensk låt om att vara full på klubb på ett dansgolv. Måste veta<3

  My 2017-06-09 19:20:09
  Svara
 • Yay! Och för alla som bloggare: gå med i Influencers of Sweden!!! —> https://medlem.influencersofsweden.se/ansok-om-konto

  Jenn - forever abroad 2017-06-09 18:52:26 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • givet!

  Mimmi 2017-06-09 18:07:54
  Svara
 • Nominerade dig så klart :). Hoppas du får pris 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-06-09 15:52:05 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hur många kan man nominera??
  lätt jag ska nominera mig själv i alla kategorier fast jag inte passar i någon! xD

  emblas.se 2017-06-09 15:50:24 http://www.emblas.se
  Svara
 • Har nominerat dig! I flera kategorier 🙂

  Amanda 2017-06-09 15:35:17 http://aamandajosefsson.se
  Svara
 • Nominerade dig till Årets veteran, hoppas att du vinner den eller någon annan 🙂

  Rebecka 2017-06-09 15:20:08
  Svara
 • flera av kategorierna känns ju som klippt och skuret för dig!

  Ellen 2017-06-09 15:16:38 http://ellenlindberg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman