Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

allt är för bra nu, går runt i t-shirt och är trött, sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar, blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet

-

En dagens outfit från en annan dag kommer lastat! Har slutat stänga balkongdörrarna mer eller mindre. Vaknar av måsar och kvitter varje morgon vid 04 och somnar om. Det är fint.

-

Knytblus från & Other Stories och shorts från Monki.

-

Är i ett skrivprojekt nu som tar väldigt mkt av min energi (så som det ska vara), men därför kanske det blir lite lättsammare här en tid. För att väga upp i mitt eget huvud liksom. Så bli inte arga om det blir extra mycket fokus på kläder, fest och sommar, det är för att jag skriver och skriver och tänker och tänker. Och lever! Det är helg!
Ses i natten.

(rubrik härifrån men det vet ni ju)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • högt, lågt, lättsamt, tungt, din blogg är alltid underbar!

  Frida G Svensson 2017-06-29 10:31:10 http://www.fridagsvensson.se
  Svara
 • Åh vad jag hoppas att ditt skrivprojekt är för Sommar i P1! Känns som att du är given för att prata där <3 håller tummarna inför nästa vecka när man får veta alla sommarvärdar

  Underbaraclaras 2017-06-11 21:41:57
  Svara
 • Hej Sandy! En grej jag fantiserar om ibland när jag läser din blogg är att du använder den supersubtilt för att få fram hemliga budskap, hintar eller flörtar typ!! På ett sätt som vi läsare aldrig skulle märka för det är inget konstigt, men som ”den som fattar fattar”? Låtsades nu att en söt kille som du chattat med skrivit ”vi kanske ses i natten?” och du avslutar ditt inlägg med ”ses i natten”, förstår du hur jag menar? Så himmmmla bra raggningstips annars right? Jag skulle lätt använda mig av det om jag hade en blogg med tusentals läsare och det fanns chans att den jag var sugen på skulle få blossande kinder <3 <3

  Sofia 2017-06-11 14:38:39
  Svara
 • Hur snygg var inte du här då?!?!?!? 😀 😀 😀

  Sofie 2017-06-11 12:49:39
  Svara
 • Vilken sommarfeeling i detta inlägg! Här står också dörrarna öppna på sommaren, fast till altanen i stället.
  Spännande med ditt skrivprojekt. Lycka till!

  Anna, New York - My Bite of the Big Apple 2017-06-10 23:17:43 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Hej! Kan inte du snälla fota och skriva om din godis-låda i köket? Jag vet att du skrivit mycket om godis innan, men jag känner att jag måste se själva lådan! Det låter så fantastiskt! Vill ha inspo :))

  Hedda 2017-06-10 22:26:20
  Svara
 • Hej Sandra! Tack för världens bästa blogg. Jag undrar hur du förhåller dig till att bli sårad och illa behandlad av någon. Hur ser du på Magnus och det ni hade efter allt som hänt? Har det kommit något gott ur allt det hemska? Tror du att du någonsin kommer att kunna förlåta honom?

  Margaretha 2017-06-10 19:37:23
  Svara
 • Hej! Haha såg de andra kommentarerna nu och jag undrar också vad låten du mimade till på snapchat igår heter som gick typ ”samma smutsiga klubb samma dansgolv som det var när vi två höll ihop” och ”jag sa det var lugnt men det var det aldrig, det var bara dumt”

  Sophia 2017-06-10 12:15:22
  Svara
  • Svar på Sophias kommentar.

   Du skulle ju kunna skriva de raderna på google också och få reda på det direkt.

   Rasha 2017-06-10 23:46:40
   Svara
   • Svar på Rashas kommentar.

    Rasha, jag trodde likadant eftersom någon på Facebook hade frågat, men när jag googlade bitar av texten hittade jag inga svar. Är nog därför så många frågar.

    Charlotte 2017-06-11 00:13:55
    Svara
 • Sandra! Vad är det för fantastiskt fin låt du sjunger/mimar till i din Snap från gårdagen? Texten lyder ”och jag sa det var lugnt men det var det aldrig, det var aldrig lugnt. Jag var glad, du var full när vi dansade, och vi valde att sova ihop”, typ!

  Sofia 2017-06-10 09:19:03
  Svara
 • hade varit kul om det är sommarprat!

  christina 2017-06-10 09:04:23
  Svara
 • jag tänker att bloggen blir extra fin om den faktiskt följer dig så som allt är i stunden! så tar skrivandet mycket tid nu och du lever lätt i huvudet resten av tiden så är det bara fint om bloggen gör likaså. juni är väl också månaden då en som läsare också hinner typ minst pga ÄLSKAR ATT SOMMAREN BÖRJAT och lever life varje dag? jag tror det här blir bra!

  Ellen 2017-06-10 09:02:54 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Regera natten! <3

  ps. blir du inte rädd att läskiga insekter flyger in genom balkongen? :0

  emblas.se 2017-06-10 08:44:23 http://www.emblas.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind