Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

picknick, date night och 120-årsfest.

thursday

Min torsdag var så somrig. Den började här, i Hagaparken. Stockholms vackraste plats helt klart.

thursday

Jag gjorde ett bloggsamarbete med Elsa och ett gäng kompisar. Mer om det senare i veckan! Vi åt lunch och alla var fina i klänning.

thursday

Sedan promenixade vi hemåt genom parken. Här är Siri, Elsa och Livia.

thursday

Somrigt med kompisar som cyklar iväg åt olika håll. ?
Är så sommarblödig så det är ett skämt, det är okej om ni stör er. Tycker bara så himla mycket att den bästa tiden är nu och försöker spara varenda ögonblick.

thursday

På kvällen promenerade jag in till stan för att glas cava med Elsa på Riche uteservering.

thursday

Sedan hade vi date night på restaurang Bardot! Vi hade bokat bordet för säkert två månader sedan som en present till våra framtida jag. På dejtkvällar äter man såklart ostron.

thursday

Och äter tryffelpasta. Denna pasta är MAGI.

thursday

Vi drack rödvin och avhandlade viktiga och oviktiga ämnen.

thursday

Efter middagen gick vi till Sturehof som firade 120 år och ställde till med fest! När vi kom dit spelade Jojje Wadenius Kalles Klätterträd så vi dansade lite till den på gatan.

thursday

I vimlet hittade vi Ludde! Blev så chockad, men glad. Tyckte att vi förtjänade att föreviga oss.
Vi är vänner sedan ett tag tillbaka, för er nyfikna som undrar. Det behövde bara gå lite tid.
Jag och L var ihop under så viktiga år som på många sätt definierade vem jag blev som vuxen person. Var så roligt och liksom hemtamt att träffa honom igen. Fint att det kan bli så till sist.

thursday

Livia var där också, med ny deo och allt.

thursday

Och detta gulliga par <3

thursday

Efter lite skumpa promenerade jag hem genom sommarkvällen. Vid Nytorget träffade jag Jimmy och Viktor som tyckte jag skulle följa med på en uteserveringsöl. Självklart, men är ju inte den som är den.
Somnade ändå innan kl var 23 på något obegripligt sätt, men väldigt värt.

En mycket bra torsdag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • Tycker bara det är nice att du sommarromantiserar!! Det märks när man är glad och skriver någonting, och då blir i alla fall jag glad när jag läser det<33

  Saga 2017-06-16 13:16:00
  Svara
 • Kan tänka mig att svaret är nej, men undrar ändå: tror du det finns ens en liten chans att du och M blir vänner på samma sätt som du och Ludde? Fint att vara vän med sitt ex. Men såklart inte om exet varit ett verkligt svin.

  Julia 2017-06-13 20:28:07
  Svara
 • It’s great that you can be friends with your ex. Both of you are happy!

  -christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-06-13 18:19:06 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Åh vad fint att ni har nått dit i er vänskap! Så avundsjuk jag blir! Fast på ett bra sätt! <3

  Victoria 2017-06-13 14:59:34
  Svara
 • Åh vad kul för dig/er! Min vänskap med ett av mina x är också högt värderat. Fint sånt ju

  Emma 2017-06-13 01:05:53
  Svara
 • Såg Ludde på snapchat, och alltså så jävla fint. Livet alltså. Att det kan ordna sig.

  Tua 2017-06-12 23:07:30
  Svara
 • haha sommarblödigheten alltså, helt galet! ALLT är ju fint!? <3<3

  ISA 2017-06-12 20:57:22 http://isabyl.se
  Svara
 • Är iofs allmänt känslig och gråtig just nu, men blev alldeles lycklig och fick tårar i ögonen av att se och höra att du och L är vänner igen. Så fint foto. Kram<3

  Linda 2017-06-12 20:03:36
  Svara
 • Hej hallå! Vad fint med Ludvig.

  Om det är så att man inte får göra reklam för sig själv såhär så ber jag om ursäkt och hoppas min kommentar inte går igenom/tas bort, MEN: Jag är en arbetslös student som går och vänder på varenda sten och letar efter lite pengar typ, så tänkte promota mitt tradera-konto där jag lagt ut typ ALLT jag hittat som jag inte behöver längre. Massa filmer, serieboxar och böcker från mina tonår mestadels, lite böcker från senare tiden och lite smink och så också.

  Exempel på saker jag säljer som ni kanske skulle gilla: en bok av Jonas Gardell, en av Donna Tartt, en säsong Sex and the City, en manizer från The Balm och YSL touche éclat radiant touch! Allt (förutom YSL) startar på 1kr. Jättebilligt ju kom å köp! Om allt säljs för utgångspriset (dvs en krona) eller om massa grejer inte blir sålda alls så kommer jag typ gå plus minus noll SAMT ha lagt ner massa tid och energi i onödan. Så om ni är lite yngre/lite äldre med barn/bara gillar sånt som tonåringar brukar gilla så pls kolla in <3 Tack för mig och tack för bloggis

  http://www.tradera.com/profile/items/3998452/norham

  Svara
 • Ååh, så fint at du og Ludvig kan henge sammen 🙂

  Tale 2017-06-12 18:18:09
  Svara
 • Åh vad roligt med glad du och glad Ludde! 🙂 Det blir förhoppningsvis så med ex. Min första kille träffade en ny efter två futtiga veckor och jag dog inombords. Men idag om vi ses är det bara leenden och kul historier. Och de två är fortfarande ihop sådär 10 år senare så det var väl skitbra att han träffade henne. 😉
  Alltså jag skrattade lite när jag såg din sommar-pepp… Jag var inne på pinterest igår och sökte inspiration till mitt instagramkonto. Ploppade upp en hel del höstbilder och jag satt och längtade ihjäl mig efter höst och vinter… Haha förlåt?! Är inte en sommartjej helt enkelt. 🙂

  Citrin 2017-06-12 18:14:25 http://ettfacit.wordpress.com
  Svara
 • Men wow!❤️
  Blev orimligt glad av att se bilden på dig och Ludde!

  Å 2017-06-12 17:33:14
  Svara
 • och här sitter man just nu å saknar en person som är en sådan man vill ha som livs-vän men som också är ett ex och man undrar hur han mår, vad han gör, om han sitter någonstans å tänker likadant eller om han har slutat med sådant nu. och så trillar man in här och ser bilden på Sandra å Ludde och märker hur hela hjärtat på en poff fylls med hopp om att ja, ja en dag kan det bli till något bra igen alltihopa.

  tack Sandra för den känslan!

  H 2017-06-12 17:20:16
  Svara
 • Måste kommentera Elsas nya hår och stil -SÅ SNYGG!!!

  Maria 2017-06-12 16:33:13 http://langtudepalandet.dk
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Tycker alltid Elsa ser härligare ut i Sandras blogg än sin egen – skulle tro att Sandra väljer helt andra bilder av Elsa som sin vän än vad Elsa själv plockar ut att visa fram – och jag tycker på något vis att vi får se en mer riktig, tredimensionell person genom Sandras ögon. Lite fint att vännens blick tar fram och ser det vackra i sådant man själv kanske (medvetet/omedvetet) ratar hos sig själv..

   S 2017-06-13 10:11:31
   Svara
 • Fina tjejer, jag ska sätta in en hormonspiral och gjorde misstaget att googla mig till en massa skräckhistorier där det verkligen gått dåligt för folk (svåra biverkningar, helvetessmärtor vid insättning, någon där det liksom växt fast i livmodern och behövde opereras bort, osv, osv) 🙁 Är det någon därute som det faktiskt gått bra för??? :O :/ Jag fattar att det är som med att googla omdömen på typ en frisörsalong, dvs att det är högre sannolikhet att ge ett omdöme om en haft en dålig upplevelse än om man haft en bra, men hade nog ändå behövt lite pepp..

  sanna 2017-06-12 16:19:34
  Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Hej! Satte in en hormonspiral (mirena) för prick en månad sen. Googlade skräckhistorier. Men. Det gjorde inte ont. Det blödde lite efteråt, och jag har haft stänkblödningar sen dess men även de börjar minska. Och det bästa av allt; KNAPPT nån mensvärk när mensen kom, och då har jag alltså svimmat av värk innan plus knappt kunnat jobba ordentligt. Nu har det ju bara gått en månad, så ev biverkningar kanske inte har börjat dyka upp än, men hittills är jag SÅ nöjd! Lycka till!

   Charlotta 2017-06-12 21:48:07
   Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Satt in min pga svår menstruation + flytta utomlands + fast relation, en femårs hormonstav (Minera eller nått sånt) och var riktigt nervös pga innan pga internet med skräckhistorier, smärtsam insättning och aldrig tagit hormoner innan. Nu tre år senare är jag så himla nöjd alltså! Småblödde i 8 veckor efter precis som min BM sa att man kunde göra men sen har jag knappt haft ont eller svullnad, någon liten puttemens men annars bara glada miner. Fick förresten ont i magen här om dagen och jag ba ”what the fuck?!” innan jag insåg att det var mensmage, WHAT jag minns alltså inte hur det känns att ha djävulsont längre och denna gick över efter nån dag. Rekommenderar!

   Karin 2017-06-12 19:16:13
   Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   <3 <3 <3 Det här kommentarsfältet alltså! Tack tjejer!!! Känns lite lugnare nu! ^^

   sanna 2017-06-12 19:14:48
   Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Jag är inne på min andra kopparspiral. Första hann tyvärr bara sitta ett halvt år innan den måste tas ut pga att den var på väg ut. Först spiralen gick in enkelt, andra gången fick jag tyvärr springa till BM två gånger men de lyckades inte få in den trots otaliga försök, hahah. Fick boka tid till gynekologen i stället och få spiralen insatt med bedövning (hade en envis muskel som helt enkelt vägrade släppa, apparently 🙂 ). Har varit mycket nöjd och tänker absolut välja kopparspiralen i framtiden också.

   M 2017-06-12 18:29:36
   Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Hej! Jag är inne på min andra hormonspiral, bytte till en ny förra veckan efter att den första gjort sina 5 år så har känslan färskt i minnet. Jag hade också gjort misstaget att googla innan och var ju typ beredd att säga farväl till mina nära och kära innan besöket. Med (mitt) facit i hand så kan jag nu i efterhand lugna dig med att det inte alls var så farligt! Enligt mig så gör det ont som väldigt lokal men redig mensvärk i några enstaka minuter men man klarar det, det kommer gå bra! Själva situationen är ju onice eftersom det kan vara svårt att slappna av när man väl ligger där i stolen, men det är snabbt gjort. Min barnmorska rådde mig att ta 1g Alvedon + 400mg Ipren 1 timme innan. Jag berättade att jag var nervös och det är bra att du säger det innan så får du extra stöd, min barnmorska pratade lugnt med mig hela tiden om typ väder och vind för att distrahera, var uppmärksam på hur jag mådde och fyllde en plasthandske med varmvatten att trycka över livmodern för att lindra (kanske mest psykiskt men vad gör det). Vid själva uttagningen som jag var mest rädd för (eftersom jag läst det där om att den kan växa fast osv) så förde hon in själva ”röret” igen, sen bad hon mig hosta till och vips så var den ute innan jag hann fatta att hon var färdig. Blev så lättad!!! Har inte haft några biverkningar förutom mensvärkskänsla första dagarna efter insättning. Har dock mens typ som vanligt, men mindre värk och mindre blödning än innan. Det kommer att gå fint! Lycka till! <3

   Amanda 2017-06-12 17:40:30
   Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Jag har haft hormonspiral, gjorde ont att sätta i och jag hade som ordentlig mensvärk nån dag efter. Men annars var jag så nöjd, har i vanliga fall mycket pms och har fått jobbiga biverkningar av alla andra preventivmedel. Men med spiral mådde jag jättebra och slapp dessutom mens. Tog ut den efter tre år för att försöka bli gravid. Har två barn nu, så ska boka tid för att sätta in en ny snart

   Josephine 2017-06-12 17:14:17
   Svara
   • Svar på Josephines kommentar.

    Jag satte in min hos en gynekolog, inte barnmorska. Du ska ta 4 tabletter, tror det va 2 ipren och 2 alvedon en timme innan insättning. Så ska du få en tablett som du sätter in i vayayay på morgonen dagen för insättningen. Gynekologen sa iaf att den medicineringen gör stor skillnad och att alla barnmorskor inte ger det rådet eller bedövningstabletten för muttan. En annan kompis rökte på och sa att det inte kändes alls 😉 Det gjorde ont men var överkomligt, och är helt nöjd med den efter det 🙂

    maria 2017-06-12 21:53:58
    Svara
 • Tycker Ludde såg trevlig ut. Undrar om fler är som jag har så svårt att njuta av livet när det är jobbigt. Min pappa är mycket dålig och jag har ingen ork. Det är så trist att vilja göra roliga saker men inte orka. Hur gör ni.? Ha en härlig vecka.

  Maria 2017-06-12 16:03:37
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Det är naturligt att känna så ❤ jag lever med en sjuk förälder och är 30 år och bor hemma för att vara så bra stöd som möjligt. Ibland känns dagarna svåra och ledsamma när jag ser hur trasig min förälder är och har ont överallt men jag försöker se alla ljuspunkter och det ska även du göra. Än så länge lever din pappa och han har en så fin dotter i dig. Ni har varandra och försök att inte tänka i negativa banor. Du kan vakna på morgonen och kan ta del av naturen och du lever ❤ det om något är positivt! Ta små steg och stressa inte fram något. Tvinga dig inte att känna på något speciellt sätt utan känn det du känner. Du är inte mer än människa glöm aldrig det.

   Lisa 2017-06-12 21:18:43
   Svara
 • Men ja, håller verkligen med alla andra kommentarer om dig och Ludde. Så fint! <3

  Lina 2017-06-12 16:00:45
  Svara
 • Va fint med dig och L 🙂

  maria 2017-06-12 15:35:28
  Svara
 • Så fint att läsa om dig och Ludde. Precis känner jag för ett ex till mig, några år gammalt (vi gjorde slut 2013). Jag känner att jag blev vuxen med honom. I dag är vi bästa vänner.

  Tyvärr förstår inte min nuvarande pojkvän det, utan han är svartsjuk och oresonlig om saken. Jag tror att hans oförståelse handlar om hans egna problem med sitt ex, och kanske med hans egen inre osäkerhet, men det får jag inte säga för då tar jag ”inte hänsyn till hans känslor”. Detta är ett problem vi haft under hela tiden vi varit ihop, snart två år nu. Skitjobbigt.

  Så skönt att läsa dina rader, som spot on bekräftade mina känslor och min upplevelse. Tack!

  Aida 2017-06-12 15:27:32 http://hemmaibarcelona.se
  Svara
  • Svar på Aidas kommentar.

   Hans osäkerhet är hans, det är något han definitivt måste arbeta på. Samtidigt kan jag tycka att man måste försöka ta sin partners känslor på allvar och inte vifta bort allt i osäkerhet, det är okej att inte vara helt bekväm med sina partners ex.

   Det är en sån där relationsgrej som kan vara frustrerande, att du har rätt att göra saker och partners har rätt att ha det som en deal reaker.

   L 2017-06-12 19:41:30
   Svara
 • det är så bra att tid läker alla sår. hurra för hälsosamma vänskaper med ex!

  Daniella Chanelle 2017-06-12 15:21:13 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Men gu va fint med dig och L!
  Ett av mina ex är min bästa vän, är så glad för det.

  Rebecka 2017-06-12 15:08:18
  Svara
 • Alltså, bilden på dig och Ludde < 3

  Lil 2017-06-12 14:53:15
  Svara
 • wow så fin dag!!

  anna 2017-06-12 14:48:35 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Blev helt varm av bilden och texten om att du och Ludde är vänner nu! Gud, livet alltså. <3

  Sofia 2017-06-12 14:41:59
  Svara
 • ser ut som den bästa av torsdagar ändå! också så fint med ludde. tänker att det nog ofta är så, att tiden läker lite liksom.

  Ellen 2017-06-12 14:39:29 http://ellenlindberg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman