Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

pastel pink.

friday

Min favoritoutfit just nu är denna! Hade den i fredags när vi gick ut ut ut.

friday

Vill bara bära pasteller allra helst just nu. Matchar ju så fint med min ögonskuggepalett från Too Faced.

friday

Den vita fiskartröjan är från American Apparel, scarfen är från Svenskt Tenn med en karta över Stockholm och shortsen är från Dr Denim. Hade jag fått önska hade ju dom inte varit rippade, men nu är det som det är, man kan inte få allt i den här världen

friday

Kom på att man kan ju gå ut och festa i natten i bara ben bara man klär på sig på överkroppen och rör sig ofta till musik ^^

friday

puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Har sett att även weekday har ett par liknande par som inte är slitna, kan vara värt att kolla in!

  http://shop.weekday.com/se/Womens_shop/Shorts/Lo_Dnm_Shorts_Pink/816152-12784270.1#c-47958

  Agnes 2017-06-15 01:38:15
  Svara
 • http://www.hm.com/se/product/71210?article=71210-C

  lite starkare i färgen, men utan slitningar 🙂

  jennifer 2017-06-14 14:02:16
  Svara
 • Jag är hjärtekrossad. Och jag önskar du kunde skriva om de där killarna som inte bryr sig. Killarna man bönar och ber inför utan att få en enda reaktion.
  Bara för att känna mig mindre ensam om känslan av att vara ett stycke kött. En förbrukningsvara.
  Han har övergett mig och jag behöver bara en lång text att läsa antar jag.
  Tack för en bra blogg, mvh

  Isabelle 2017-06-14 06:03:18
  Svara
 • Jag behöver lite råd.

  Jag har två kompisar jag hängde mycket med under gymnasiet. Stundtals kände jag mig utfryst och förlöjligad. Som när jag knappt fick ett grattis på min 18-årsdag. Som när de satt ihop och jag var det tredje hjulet i matsalen. Jag var luft. Men stundtals hade vi så jäkla kul. Vi kunde skratta, käka middagar, umgås etc. Stundtals kändes det som om vi var ett.

  Ett år sedan gymnasiet har gått. Jag har pluggat om mina naturämnen för att komma in på ett program utomlands. Nu har jag kommit in på det program jag drömt om sedan barnsben. Jag är så glad. Men också lite rädd för vad de ska tycka när vi ska ses nästa vecka. Vilket är helt sjukt, egentligen. Den ena fick höra det idag och jag fick lite dåliga vibbar. Känslan av att hon tycker att jag inte förtjänar att jobba inom det yrket i framtiden. Att om man inte har betyg nog att komma in i Sverige är man egentligen helt dum.

  Nu när jag skriver ner det här förstår jag hur knäppt det här är. Det kanske inte är mig det är fel på. Jag är inte dum om jag kan få så bra betyg som jag fick det här året. Att jag klarade antagningsprovet.

  Jag vet inte riktigt vad jag göra. Jag kanske bara skriver ner lång skit. Men. Jag vet inte om jag vill behålla de här vännerna. Samtidigt som jag är så himla konflikträdd. Och ibland har vi det ju asgött. Men bara ibland. Jag har inte så jättemånga vänner och det grundar sig nog i dålig självkänsla.

  Har någon varit i en liknande situation?

  Stina 2017-06-13 23:44:57
  Svara
 • Jag har ett önskemål som jag inte har en aning om det är möjligt. Men vore så jäkla mycket smidigare om saker folk länkar i kommentarfältet hamnar som klick-länkar eller vad en säger ?

  Amanda 2017-06-13 19:29:50
  Svara
 • du är ju så himla fin! shortsen är i en sådan härlig nyans

  Ellen 2017-06-13 18:56:33 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Love that neck scarf! So cute 🙂

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-06-13 18:16:15 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Här är några liknande från Monki utan det slitna! Lite mer peach kanske, men ändå fina! http://www.monki.com/se/Shorts/High_waist_denim_shorts/4943502-24810693.1#c-47958

  Vera 2017-06-13 16:29:04
  Svara
 • Så himla fint! Scarfen är mvg++. Jag har själv lite shorts-ångest för att jag har mumintrolls-kortaben men håller med i sak om att man sällan behöver vara varmt klädd på underkroppen. Jag tar mig genom vintern i kort kjol och sneakers (och strumpbyxor) så länge jackan e varm 😀
  #teamnopants

  Lotta 2017-06-13 15:50:44
  Svara
 • Lockar du håret eller har du så där fint fall på håret ändå? :0 <3

  emblas.se 2017-06-13 15:40:57 http://www.emblas.se
  Svara
 • Kul och kreativ vinkel av fotona genom spegeln! Antog dock de var tagna med självutlösaren, hehe.

  Jenn - forever abroad 2017-06-13 14:44:08 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • mest undrar jag: hur tar du dessa foton??? 😮

  Daniella Chanelle 2017-06-13 14:27:33 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Så fin! Och ja, med varma kläder på överkroppen och stängda skor med strumpor i håller man sig undan kylan rätt bra.

  Julia 2017-06-13 14:25:03 http://prick.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind