Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sommarläslyssning av den bästa sorten.

i samarbete med Nextory.

monday
Semesterläsningsdags snart! Min bästa typ av läsning!
Hänga i skuggan invid en pool och försvinna bort i någon annans värld för en liten stund.

Min bästa läspodd Mellan Raderna lärde mig en sak som jag tycker var så himla smart om man som jag är en person som tycker om att varva mellan ögon och öron: att ladda ner samma bok som ljudbok som man läser i fysisk form.

Jag är fortfarande ganska läs-traditionell av mig och har inte riktigt hoppat in i e-boken som många andra, men ljudbok tycker jag väldigt mycket om. Nu när jag ska bila i Italien om en vecka kan jag absolut inte läsa i bilen för då mår jag illa. Och därför har jag laddat ner de semesterböcker jag packat ner så att jag kan varva mellan läsning och lyssning!

Sånt life hack kände jag. Dessutom är ju Nextory en prenumerationstjänst så man kan ju lyssna på hur många man vill för ett fast pris.

Stephen King – Att skriva. En riktig klassiker som nästan funkar ännu bättre som ljudbok för att det blir mer eller mindre som en podcast. En tiotimmars podd proppad med skrivinspo.

Bodil Malmsten – Det här är hjärtat. Detta är ett megatips delvis för att den läses upp av Bodil Malmsten själv, men framförallt för att den här boken i princip inte går att få tag i längre i fysisk form. Men som ljudbok och e-bok! Det här är hjärtat är kanske det vackraste som någonsin skrivits om kärlek. Bloggrecension kommer senare i juli.

monday
Jag och Nextory har fortfarande ett erbjudande som ger er 30 dagar gratis om man KLICKAR HÄR och uppger rabattkoden Sandra. Koden endast gäller för nya medlemmar och man kan förstås säga upp abonnemanget när man vill.
Självklart kan ni läsa/lyssna på mina böcker hos Nextory också.

Glad läslyssning <3

I samarbete med Nextory.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Men Sandra! Grejen med att ljudbok är ju att man får tid och utrymme att läsa YTTERLIGARE en bok utöver den som man redan läser i pappersform och på så vis får ta del av två böcker på ungefär samma tid = megabra grej ju!

  Emelie 2017-06-17 18:48:04
  Svara
 • Dina böcker går inte att köpa här i England så jag kommer deffo att använda din kod så att jag kan lyssna på dom at least. <3

  Daniella Chanelle 2017-06-13 14:21:07 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • 1: vad najs att få boktips samtidigt! Du gör bra reklaminlägg tycker jag! 2: kan du göra ett till inlägg med tweetfavoriter?? Var så jäkla roligt sist

  E 2017-06-13 13:08:42
  Svara
 • Tackar, har varit så sugen på Nextory liite för länge så nu ska jag testa!
  Och ser fram emot att höra vad du tyckte om Det här är hjärtat!

  Frida 2017-06-13 11:57:31 http://fridafunderar.blogg.se
  Svara
 • Vi ska snart på semester så kanske testar detta då :). Bra till bilen tänker jag 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-06-13 10:14:19 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • väldigt bra grej det där, med att både lyssna och läsa samma bok för att varva! tänker mig att det kommer vara så trevligt att sitta med under fläderträdet i sommar. tack för boktipsen!

  Ellen 2017-06-13 09:51:17 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Vilken smart grej att lyssna på samma bok som en läser. Tack för lifehack!

  Anna María 2017-06-13 09:37:15 http://dnilva.se
  Svara
 • Jag älskar att lyssna på ljudböcker, så tack för dina boktips!

  Elin 2017-06-13 09:06:01 http://galaxystad.se
  Svara
 • Åh Stephen King <3 har nån slags hatkärlek till honom eftersom jag är döpt efter en av hans karaktärer… ^^

  emblas.se 2017-06-13 08:25:55 http://www.emblas.se
  Svara
 • TACK för två fina boktips! Jag lyssnad själv en del på ljudböcker främst när jag reser eller cyklar/går till jobbet. Det är också ett väldigt bra sätt att somna på kvällen! 🙂

  Jag har även bloggat om några boktips inför sommaren och semestern om någon vill ha fler tips (också i samarbete med Nextory): https://jennifersandstrom.se/2017/05/29/sommar-boktips-for-semestern-resor/

  Jenn - Forever abroad 2017-06-13 06:55:45 https://jennifersandstrom.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind