Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

heja benen friskt humör-picknicken.

i samarbete med NIVEA.

hagaparken

För prick en vecka sedan ställde jag och den här damen till med sommarpicknick i Hagaparken tillsammans med NIVEA. Temat var bara ben och vi adderade gräddtårta, ostar, chark, bär och allt najs vi kunde komma på.

hagaparken

Ben är ju något jag gillar som ni säkert anat med tanke på hur jag klär mig. Är även en stor förespråkare till män med shorts i stan fastän Magdalena Ribbing sagt att det absolut inte går för sig. Älskar ben, älskar killar, älskar killben.

Okej, sidospår ska sluta prata om killar.
Det här med bara ben var i alla fall en issue för mig i många år för att jag har så jäkla mycket eksem på dom jämt. Vågade inte gå med bara ben i stan förrän jag fyllde typ 25 eller nåt. Nu tänker jag: fuck eksem. Alla ben är prick lika gulliga.

hagaparken

Kolla denna picknick! Marie Antoinette hade varit stolt.

hagaparken

Strax anslöt även våra vänner. Siri, Lizzie och Livia. Devi var också med men hon kom lite senare och fastnade aldrig på bild :O

hagaparken

Här har ni NIVEA’s sommarnyhet: Body Oil in lotion – en lotion med tillsatt olja så huden blir mjuk och mysig. Dofterna som gäller är: Rose & Argan Oil, Vanilla & Almond Oil, Cherry Blossom & Jojaba Oil.

hagaparken
Vi luktade och smörjde in oss med alla dofter samtidigt hehe

hagaparken

<33333

hagaparken

Sedan åt vi såklart. Gräddtårta till lunch är något jag måste göra oftare.

hagaparken

hagaparken

Mmmmm skagen.

hagaparken

Elsa var bloggproffs som alltid.

hagaparken

Efter att vi hade ätit klart kom en florist och lärde oss hur man knyter buketter vackrast.
Så nu är vi experter på det. Buketterna innehöll blommor från Body Oil in Lotion-serien och hon berättade om hur dofter kan påverka sinnesstämningen.

hagaparken

Varför blir man så glad av blommor?

hagaparken

Vi fick lukta i rosorna och försvann bort en stund.

hagaparken

Lätt att det blir så.

hagaparken

Sedan fick vi göra egna buketter.

hagaparken

Helt klart en av de mer trevligare goodiebagsen.

hagaparken

Japp det var min och Elsas NIVEA-pangpicknick på ett ungefär! Så himla mysigt var det.

?
Och!
Just nu har NIVEA en tävling på Instagram där du har du chansen att vinna en spa-weekend för dig och två vänner. Fota dina/era sommarben, tagga #NIVEAbaraben och glöm inte att ha öppen profil för att tävla.
1:a pris är en spa-weekend till ett värde av 8 000kr, vinnaren får ett presentkort som går att nyttjas på 41 olika spa-hotell runt om i Sverige. 2:a-5:e pris är ett somrigt NIVEA-kit till ett värde av 300kr.
?

I samarbete med NIVEA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • underbara bilder! Du är så kreativ!

  Frida G Svensson 2017-07-03 09:25:37 http://www.fridagsvensson.se
  Svara
 • det här samarbetet kändes inte så naturligt direkt… superköpt känsla. eller, liksom bara ben? come on, för lökigt för både dig och elsa! tycker jag iaf. men hoppas ni fick mkt deg!!

  eva 2017-06-16 12:54:33
  Svara
 • Den där pangbruden med rosalila-blommig klänning, vet du / kan du höra varifrån hennes solbrillor är??? Känner 100% att det är såna jag ska sätta i dyra slipande ”blind utan brillor”-glas i.

  Matilda 2017-06-15 23:47:58
  Svara
 • Så bra skrivet om att köra barbent trots eksem. Jag väntade också länge med bara ben (nu ba eh varför). Men du som faktist är en av få vita bloggare som inte bara har vita vänner med på bild, tänk gärna på att om en ska ta ett tema som handlar om hud… och liksom visa upp ett gäng… så vore det fint om inte alla var just beige på benen? Sitter bredvid min bfr som är svart och när jag läste högt det fina om eksem så ha hon: ”haha bara ben som i bara vita ben?”. Först då slog det mig. Så jag missar också ofta den grejen men ber alla er bloggare att tänka er för. Chrystelle som bloggar på samma plattform som du har skrivit flera bra inlägg om representation i blogg- och modevärlden. Tycker att detta är sjukt viktigt, men som med allt annat man klagar på så snubblar jag ofta själv och missar min roll i att cementera vithetsnormen.

  L 2017-06-15 16:57:46
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   det är sant! ska tänka på det om jag har framtida såna här liknande samarbeten som fokuserar på det yttre. kram

   sandrabeijer 2017-06-16 09:58:49
   Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Tror knappast Sandra medvetet bara tog med ljushyade vänner i inlägget. Hennes mörkare vänner kanske inte kunde/ville vara med. Tycker det är lite tråkigt att förutsätta att folk vill cementera normer bara för sakens skull.

   Annie 2017-06-15 20:08:36
   Svara
   • Svar på Annies kommentar.

    Kan man inte visa en vettig representation i ett reklamjobb så ska man vänta med det eller hoppa över det, är min tanke :D. Inget vanligt företag skulle välja att visa bara en massa beiga ben… Så varför ska en bloggares AB göra det? Handlar inte om vad bloggaren har för tanke utan om en simpel grundregel i dagens reklam liksom?

    L 2017-06-15 23:24:09
    Svara
    • Svar på Ls kommentar.

     Fast det här är inte print, det ska vara ett samarbete knutet till en person. Skulle hon ha ringt sina icke-vita vänner och ba ”hej, jag måste få in färg i mitt samarbete..så du måste komma. Svara nu för jag måste få tid att kvotera in en anman ifall du inte kan!”

     Lägg ägg.

     L 2017-06-17 17:36:04
     Svara
   • Svar på Annies kommentar.

    Va? Vadå vill. Ingen har väl sagt att hon vill cementera normen haha. Så klart vill hon inte det!!! Nej det är alltså ingen som har trott att det var ett medvetet val, därav min tydlighet om att jag själv gjort samma miss flera gånger… Det handlar om att människor som är vita inte tänker på att de är just vita – eftersom det är normen – och då ofta missar att tänka på att den som ej är vit kommer känna sig exkluderad. Att det finns icke-vita på TV, i tidningar och i bloggposter är superviktigt eftersom det annars blir att rasistiska strukturer förstärks och upprätthålls. Det vill säga: ALLA har ansvar att se till att representationen i olika kulturella sammanhang inte är enbart vita. Därför påminde jag Sandra, Sandras läsare och som sagt mig själv. Trevlig sommar! 😀

    L 2017-06-15 23:22:02
    Svara
 • Kan bara hålla med de övriga, stor eloge till dig och Elsa för naturliga, givande och riktigt fina samarbeten. De är inte för många, och när de väl dyker upp är de lika bra och kul att läsa som det redaktionella. Ska fan prova denna lotion till och med. Ni är föredömen för andra influencers både gällande kreativitet och tydlighet! Big ups.

  Sandra 2017-06-15 14:21:24
  Svara
 • Så fina bilder och picknicken såg helt fantastisk ut!

  Josefine 2017-06-15 14:11:06 https://jourstadsundsvall.se/
  Svara
 • Som marknadsförare måste jag säga att jag är impad av Niveas marknads-/pressteam som lyckats med bedriften att skapa så smarta och genomtänkta bloggsamarbeten.

  Christine's Stories 2017-06-15 13:35:25 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • Jag är sjuk och drömde precis en så jävla konstig feberdröm! I min dröm så träffade jag dig snabbt ute vid något tillfälle och gav någon *stärkande* kommentar om att ditt ex verkar vara en mega fuckboy. Nästa gång vi sågs ute så kom du ihåg mig och tog upp det med mig eftersom det hade gjort dig glad typ. Vi hann prata lite längre och jag insåg att du rent biologiskt var en man(!!!) men klädd/sminkad precis som du gör. Efter en stund sa du att vi borde bli vänner på Facebook och jag sa mitt namn och fick en vänförfrågan från en Jon Habanero (hahahahah!) som visar sig vara ditt RIKTIGA namn! Jon Habanero klädde sig på sina fb-bilder typiskt snubbigt, inget smink osv. Då berättade du att ”Sandra Beijer” var ditt blogg alterego!!! SÅ sjuk dröm! Haha asså så förvirrad när jag vaknade

  Sarah 2017-06-15 12:33:41 http://nouw.com/himlavalvet
  Svara
 • Så härliga bilder! <3
  Men jag måste säga emot ang. killben – har verkligen svårt för killars ben!! Killar har ju absolut ingenting intressant från höfterna och nedåt… (iofs inte tjejer heller för den delen) ^^

  emblas.se 2017-06-15 11:47:36 http://www.emblas.se
  Svara
 • Vore intressant att veta hur mycket företagen drar in/ökar sin försäljning genom den här typen av produktplacering? Jag e då ingen person som blir influerad o går o köper produkterna (inbillar jag mig) särskilt inte inom denhär kategorin, MEN oavsett är det så proffsigt gjort av företagen, och er! Inluencers! När jag som läsare liksom ändå får innehåll, bra innehåll, trots samarbeten som inte når mig alla gånger, och får ta del av den här platsen med så mycket härligt, vettigt, inspirerande, livsviktigt….Jäkligt tacksam för det, snälla sluta aldrig blogga:)

  Amanda 2017-06-15 10:58:07
  Svara
 • Åh vad drömmigt! Så fina bilder <3

  Johanna 2017-06-15 10:06:46
  Svara
 • Håller med! Prick alla ben är fina!!

  Emma 2017-06-15 09:59:30
  Svara
 • Jag måste också säga att dina samarbetsinlägg känns proffsiga och framförallt: naturliga! Du lyckas hålla samma ton och stämning i dessa inlägg som i de övriga, och det är få bloggare som lyckas med det tycker jag!
  Dock blev jag nyfiken på det där med hur (och vilka) dofter påverkar våra sinnen, vill du berätta mer eller kan man läsa sig till det någonstans, tro? 🙂

  Lovisa 2017-06-15 09:15:32
  Svara
 • Åh vilka fantastiska bilder :).

  Själv älskar jag nackar. Alltså en kille med den perfekta nacken, jag vet inte varför egentligen men att krama en kille med den perfekta nacken/halsen det älskar jag :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-06-15 08:44:10 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • SÅ fint samarbete! You and Elsa could rule the world! <3
  Har alltid haft samma problem med mina ben, så blir så himla glad av att du gjorde detta samarbetet. <3 Tack Sandris.

  Ebba 2017-06-15 08:37:53
  Svara
 • jag älskar sättet du och Elsa gör samarbeten på! tusen tack för det här. det blir så genuint och ärligt för oss som läser, och det uppskattas så himla mycket så som branschen sett ut tidigare. tack!

  Ellen 2017-06-15 08:34:43 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Nivea är så himla smarta som ordnar samarbeten med flera bloggare i mindre grupper. Det blir väldigt mycket intressantare och vackrare inlägg jämfört med hur det brukar vara, dvs. stor tillställning där samma gamla vanliga bloggäng gör samma gamla vanliga grejer (äter och poserar) och alla visar typ samma bilder på sina bloggar.

  Linda 2017-06-15 08:02:20
  Svara
 • Guuud, vad trevligt och mysigt det här såg ut!

  Hey Emelie 2017-06-15 07:50:35 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Jag trodde detta var reklam för picknickprodukter eller dyl. Himla oklar presentation av produkterna, men det ligger ju mer på Nivea och att de inte verkar vilja sölja sina produkter.

  M 2017-06-15 07:42:01
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Det är väl ingen som tror att Nivea börjag med picknickprodukter direkt? Tycker det var snyggt att baka in produkterna på det här sättet istället för en massa bilder på hudkrämsburkar.

   Julia 2017-06-15 14:46:51
   Svara
 • Dina samarbeten är så jävla bra gjorda. TACK för att du kan märka ut det som samarbete dessutom. Keep up da good work!

  Amanda^ 2017-06-15 07:21:06
  Svara
 • Ser himla mysigt ut. Jag undrar, tjejen med Rod klänning med vita prickar, vart är den ifrån? Så himla fin!

  Lisa 2017-06-15 06:38:57
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman