Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hittills idag: teve, poké, cash.

 

thursday

Imorse gick jag upp tidigt för att jag skulle vara med på teve. Klädde på mig, sminkade mig och drog iväg.
Man får ju bli sminkad på plats om man vill men vågar man riskera detta?? Jag känner nej.

thursday

Vid sju var jag på SVT. Bad om concealer och lite tupering, det fick jag tack tack!

thursday

Sedan var jag med i ett inslag om varumärkessamarbeten. Pratade om vikten av reklammärkning och att göra samarbeten med kvalité och inte kvantitet. Ungefär.
Denna bild tog min mamma ^^

thursday

Och denna tog min lillebror Jack! Här kan ni kolla om ni vill. Från 1:54 i cirka 6 minuter.

thursday

Ja, sen var jag klar.
Jag gick hem till min mamma och drack en kaffe när hon åt frukost och sedan promenixade jag till min terapeut med Johnny Cash i öronen och talade intensivt i en timme.

thursday

Vid tolv var det secret biznizlunch på Penny & Bill på Östermalm.

thursday

Jag åt en poké bowl med lax och gravat ägg. Hade aldrig ätit gravat ägg tidigare. God grej.

thursday

Nu är klockan 14:14 och jag kom nyss till mitt kontor, har komponerat detta inlägg och nu är det dags att checka av dagens att göra lista. Ska skriva helgens blogginlägg, svara på mail jag skjutit upp, boka en resa, skriva ett utkast till ett samarbete och redigera lite bilder.

Puss! Vi hörs imorgon! Då är det fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Superbra jobbat i morgonstudion! Intressant att de lyfter detta igen, är ju bara någon månad sedan jag var där och pratade om exakt samma sak (http://www.lalinda.se/2017/09/25/vecka-35-38-var-tog-september-vagen/). Men det är bra att det uppmärksammas, som du säger, då kommer de som inte håller måttet sållas bort!

  La Linda / Influencers of Sweden 2017-11-12 15:05:52 http://influencersofsweden.se
  Svara
 • Två tandborstar? 😉

  Ida 2017-11-11 22:29:31
  Svara
 • hej sandra!
  jag skulle vilja hitta en blogg som handlar om depression eller mental illness. på svenska eller engelska spelar ingen roll, men vill liksom att den ska vara fint skriven (vill att det ska vara din blogg men bara handla om mående typ). har du nåt tips?
  kram!!

  eva 2017-11-09 20:12:02
  Svara
 • Hej! En fråga! Får du betalt av att vara med på SVT eller gör du det just for fun? Undrar bara generellt om alla gäster som gästar får betalt 🙂 Kul att veta liksom.

  Sofia 2017-11-09 19:41:19
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Också undrat det. Också undrat om TVgästen blir tillfrågad eller om gästen själv (eller dens manager?) hör av sig til tv för att den e aktuell me nån bok eller film eller nåt, och då får betalt i publicitet? Eller får den lön för att vara med i inslaget också för att TV jättegärna vill att personen i fråga ska komma dit? (Aktuell kändis =höga tittarsiffror?)
   Medan ”fasta” medverkande personer exempelvis soldoktorn i Nyhetsmorgon får betalt i lön??

   Amanda 2017-11-10 03:34:35
   Svara
   • Svar på Amandas kommentar.

    jag får inte betalt! är bara gäst. morgon-TV har stor genomslagskraft och är flådigt, så jag tackar oftast ja när de frågar :). De ringde upp mig efter att jag medverkat i ekonomipodden Kapitalet ang detta ämne. Fasta medverkande personer som soldoktorn eller en kock får betalt. kram!

    sandrabeijer 2017-11-10 08:24:27
    Svara
 • Jättekul med dagsfärska inlägg om hur din dag har varit, tycker det är toppen när allt inte är förskrivet och tidsinställt 😊 kram!

  Josefine 2017-11-09 15:52:17
  Svara
 • Gravat ägg?? Vad spännande! Måste googla hur det funkar, äter ju liksom ägg varje dag o blir förvånad att det finns nya sätt att testa 😀

  elin 2017-11-09 15:41:28 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Kul att se inslaget! Och alltså OJ vad har hänt med svts morgonprogram? De har verkligen uppdaterat sig själva? Eller? Alltid tänkt att det är för en äldre publik men kanske har de ändrat image litegrann…

  Och du har SÅ rätt i det du säger och det du gör. Fortsätt leverera awesome samarbeten och vara ett föredöme för resten av oss <3

  Jenn - forever abroad 2017-11-09 14:52:11 https://jennifersandstrom.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström