Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ljudbok istället för podcast.

breakfast

På morgnarna lyssnar jag sällan på musik utan varvar mellan poddar och ljudbok. Lite vad jag känner för stunden. Försöker göra det lite morgon-hemtrevligt för mig själv: gå upp i tid så man inte har frukoststress, tända ljus, alltid ha massa olika pålägg i kylen. Sånt.
Samt då att lyssna på andra människor som berättar saker för mig i hörlurarna.

breakfast

Det första jag gör exempelvis på fredagar är att sätta på Alex & Sigge. En timme senare när det är slut är jag alltid lite ledsen över att jag måste vänta en hel vecka för att få lyssna igen.
Men så kom jag på!
Jag kan ju lyssna på deras böcker som ljudbok, det ju princip som att lyssna på deras podd?! Kände mig så smart.

breakfast

Kom sedan på att hela Nextorys kategori Biografier och Memoarer är ju mer eller mindre som podcats, men med en redaktör som har sorterat bort struntet.
Serri är jag ett geni eller vad

Läs och lyssna gratis på Nextory i trettio dagar genom att klicka HÄR och använda koden Sandra. Göre ba!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Ska se om jag kan testa det 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-12 20:30:19 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • har uppdaterat din blogg ca 100 gånger idag i väntan på veckoinlägget. insåg precis nu exakt nu att det inte är måndag!!! hurra!!! det är fortfarande helg! man blir så virrig i hjärnan av att sitta instängd på ett bibliotek hela dagen

  charlotta 2017-11-12 20:19:50 http://nouw.com/clundahl
  Svara
 • Jag försöker ofta att gå upp tidigare på morgonen och göra det till en fin stund. Oavsett vad så slutar det alltid med att det blir den frukost stressen, där jag tvingas hoppa över frukosten. Kanske att jag kan förbättra min morgonrutin genom att lyssna på podcast (gör det alltid när jag ska somna).

  victor

  victor 2017-11-12 17:52:21 http://nouw.com/98v0
  Svara
 • Kan du inte börja podda igen? Saknar din podd juu 😿

  Anneli 2017-11-12 16:19:28
  Svara
 • Måste tipsa om musikvideon till Rhys låt Too good to be true, lovar att du kommer gilla den!! Som en musikvideofierad killfredag! Massa killar som bara är vackra. Dessutom spelar inte den kvinnliga artisten på sin sexualitet öht utan är bara en queen med massa snygga män omkring sig.

  Bec 2017-11-12 13:25:29
  Svara
  • Svar på Becs kommentar.

   Förstår hur du menar men vill utmana ditt resonemang lite, inte för att säga emot just dig utan för att lyfta ett par saker som jag tycker glöms bort ofta i ffa tjejers resonemang om andra tjejers uppförande med kroppen:

   När du skriver att en sångerska inte ”spelar på sin sexualitet”, är det verkligen hennes sexualitet – eller kanske snarare mäns sexualisering av henne (och mäns sexuella preferenser) som du tänker på? Hon spelar inte på de attribut och rörelser som du antar att män blir sexuellt attraherade av.

   Och då kommer nästa fråga: Män och killar (enligt normen och även enligt min privata helt ovetenskapliga statistik) sexualiserar absolut inte bara avklädda eller åmande kroppar. En kan absolut med rätta påstå att klädsel och rörelser som liknar porr är sådant som kan föra tankarna till heteromäns sexualitet. (Snarare än kvinnors sexualitet ju, eftersom porren alltid servat en mansblick). Men. Män och killar sexualiserar oss hela jävla tiden. På bussen när vi står i bufferjacka, i skolan när vi har clownbyxor och collegetröja, vad vi än har på oss så finns sexualiseringen där.

   Män och killar sexualiserar ofta det oskuldsfulla och flickiga. Inte helt sällan tyvärr för att de är porrskadade och gillar tanken på att förnedra nån som är tjej. Men ofta sexualiserar de exakt allt hos en tjej vara faxa de bedömer som ”kn..-barr” sekunden som de möts.

   Att inte spela på sin sexualitet borde inte vara nåt en ska få under- eller godkänt i. Min sexualitet är ju min, spelar väl vad jag vill på den. Men det är ju heteromäns sexualitet du menar egentligen. Den går ej att spela bort för oss hur gärna vi än vill men framförallt så är det aldrig vårt ansvar.

   Att i all systerlig omtanke råka moralisera över vad andra tjejer ska göra och ha på sig i en musikvideo är lätt hänt. Men inte rättvist för det.

   Dock alltid nice att backa de tjejer som gör vad de själva vill med sina kroppar. I det här fallet låter det just som att det iaf ska se ut som i videon att den handlar om _hennes sexualiyet_. Hon spelar på att det (tyvärr) är så oväntat att en tjej objektifierar snubbar. Hon spelar på sin sexualitet, yay, skulle jag säga.

   Mäns sexualitet har hon inget ansvar för. Precis som Sandra inte ansvarar för de män som går igång på japanska maids, och äger all rätt att bära sitt set från en porrbutik i Tokyo på maskerad. Hon skulle bli sexualiserad även om hon gick utklädd till en potatis.

   hej 2017-11-12 21:23:05
   Svara
 • Vet du hur länge kampanjen räcker? Tänkte om jag kan vänta till januari när jag ska på långsemester. Tacksam för svar <3

  Miranda 2017-11-12 13:11:51
  Svara
 • Vill också ha tips på ljudböcker! Vore jättenice. 🙂

  Ida 2017-11-12 11:23:09 http://idakarlsson.se
  Svara
 • Åh vart kommer de fina äggkopparna ifrån?

  Cecilia 2017-11-12 10:49:51
  Svara
 • Det var tredje ”samarbetet”, alltså köpt reklaminlägg på en vecka.

  JT 2017-11-12 10:07:16
  Svara
  • Svar på JTs kommentar.

   ibland råkar de hamnar i klumpar såhär. förra månaden hade jag exempelvis bara ett enda inlägg (av månadens drygt 50) som var ett samarbete. underbaraclara skrev ett bra inlägg som gäller för de flesta influencers just nu kring årsslutet. kram http://underbaraclaras.se/2017/11/05/annonsfrekvensen/

   sandrabeijer 2017-11-12 11:25:31
   Svara
 • Vad är det du gillar med Alex och Sigge?

  Tove 2017-11-12 09:58:58
  Svara
 • Rekommenderar Jason Diakites bok En droppe midnatt! Den är SÅ bra och badically ett 10 timmar långt välskrivet sommarprat

  elina 2017-11-12 09:48:26
  Svara
  • Svar på elinas kommentar.

   Nej. Jag rekommenderar inga tjejer att läsa hans böcker, se hans föreställning eller besöka hans konserter. Låt oss aldrig betala för något den mannen gör. Detta är mitt förslag utifrån det jag vet om den personen.

   Hej 2017-11-12 21:28:31
   Svara
   • Svar på Hejs kommentar.

    Och vad betyder det ”Hej”? Att slänga ur sig något sådant och förvänta sig att folk ska förstå exakt vad du menar är ungefär lika troligt som att någon av er ska veta vad min lillebror fick i present av mig för 12 år sedan.
    Att sitta och gissa om du menar att han har gjort något fel eller fundera på hur mycket rasist du är blir också otroligt osmakligt.

    Lina 2017-11-13 05:31:22 https://linaekholmblog.wordpress.com
    Svara
   • Svar på Hejs kommentar.

    Va? Jag rekommenderar också hans bok. Jättebra.

    S 2017-11-12 22:39:22
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

     Tänk efter lite. Vad tror ni jag menar?

     Hej 2017-11-13 01:30:14
     Svara
     • Svar på Hejs kommentar.

      oavsett vad han har gjort i övrigt så kan jag säga att jag och flera i min bokcirkel tyckte hans bok sög. en kille som tjatar om sig själv med ett uselt språk och dålig dramaturgi. men vet att andra gillar boken och smaken är ju som baken!

      julia 2017-11-13 09:53:54
      Svara
 • Kan du inte tipsa om några bra ljudböcker? Tycker det är så svårt att hitta några att fastna för.

  Mathilda 2017-11-12 09:34:12
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   har tipsat om massor! 🙂 finns i kategorin ”böcker” eller om du använder sökfältet och säöker på ljudbok. kram

   sandrabeijer 2017-11-12 11:23:15
   Svara
 • Alltså är det bara för mig koden inte funkar? Har försökt skriva den på massa olika sätt men det vill inte funka ändå

  Hilma 2017-11-12 09:09:20
  Svara
  • Svar på Hilmas kommentar.

   har du använt förut funkar den ej. kram

   sandrabeijer 2017-11-12 11:22:41
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström