Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

your skin so pale against the fallen autumn leaves and no one saw us but the trees
På senaste tiden har jag tenderat att bara läsa böcker som utspelar sig i skogen och andra platser utan trottoarer och trafik. Jag favoriserar bilder på flickr som mest är gröna och jag tittar ut från mitt fönster och längtar efter löv och kvistar. Ja ni vet.
Det här känns något främmande för jag och skogen har aldrig riktigt varit vänner. På dagis bad jag på mina knän att få stanna inne och rita när det var dags för utflykter. Under hela min barndom ville jag allra helst vara inomhus och drömde aldrig om att klättra i träd eller stoppa pinnar i myrstackar. Jag minns att jag kunde längta så evinnerligt in till stan för där kunde man somna utan rädslan att en spindel skulle klättra över kudden när man sov.  Skogspromenader känns fortfarande avlägsna och picknickar i parken finns inte i mitt huvud om jag inte får sitta på en filt. Fast det har nog mest att göra med insekterna.
Denna tisdag har vi mer ett rofullt förhållande. I alla fall så länge det handlar om bilder och böcker.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Sandra Beijers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Vanja Wikström