Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sputnikälskling.


Jag har precis läst ut Sputnikälskling av Haruki Murakami. Och pust och åh och herregud, som vanligt och med alla hans böcker ville jag aldrig den skulle ta slut. Jag satt med andan i halsen och minst tjugofem fjärilar i magen när jag läste de sista sidorna.


Boken berättas av T, hopplöst förälskat i den 22åriga lite bräckliga författarinnan Sumire som i sin tur är kär i Myu, en berest affärskvinna. Efter nattliga samtal i japanska telefonkiosker, rödvinsmiddagar, timslånga hångel och resor till Italien och Grekland försvinner plötsligt Sumire spårlöst. Myu och T, tvingas lära känna varandra för att hitta nyckeln till Sumires försvinnande.


Precis som alltid skriver Haruki Murakami på ett sätt som gör mig fullkomligt tillfreds och samtidigt på konstant högspänn. Hans ord är så perfekt placerade att man liksom inte förmår sig till att vara avundsjuk, istället rysligt glad över att någon har översatt det här till svenska så att man får vara med om sådana här sprakande små läsupplevelser.

Ungefär såhär kändes boken:


foto: 1 2 3

.


I’ve just read Sputnik Sweetheart by Haruki Murakami.  I loved this love story so much. please read it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind