Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mini-äpplen.


I mataffären bredvid doktorn hittade jag världens minsta äpplen. De slog jag till på som en present efter en megadyr sjukhusräkning. Det var liksom inte riktigt meningen att jag skulle få halsfluss innan min sjukförsäkring gått igenom. Nu är jag utfattig fram tills slutet av november ungefär då min lön borde trilla in. Ska bli intressant och se hur det här ska gå egentligen. Små fina äpplen har jag i alla fall.
.


Tiny tiny apples! They taste a bit like gooseberries which is kinda weird, but lovely of course.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
64kommentarer
 • Vad du är sjuk ofta! Du kanske borde fundera på din livsstil och om det är något du kan göra för att må bättre. Det är inte normalt med så många förkylningar, öroninflammationer, halsfluss osv.

  Maria 2010-11-08 18:13:56
  Svara
 • små äpplen i stora äpplet. som babushkadockor

  Freja 2010-11-08 16:35:01 http://bomullsdrommar.blogspot.com
  Svara
 • RE: your health insurance. i have worked for several agencies and companies in san francisco and new york and your health insurance should become active the first day you begin your new job. if i were you, i would check with your human resources representative and ask them if this is so. if it is then you could forward your hefty hospital bill (as a claim) to your health insurance and receive the money back. wouldn’t hurt to inquire right?!

  good luck with your new life in NYC! incidentally i just moved to stockholm from new york to be with my swedish fiance so it’s great to read about your new adventures in my old city. i should start a blog about my new adventures in stockholm, haha. also one tip, have you been to Trader Joe’s or more importantly, the Trader Joe’s Wine Store by Union Square yet? Just don’t go after work during the week as it’s always crazy packed then!

  Jodie 2010-11-08 13:14:08
  Svara
 • Den där ”jag” eller Madeleine eller vad hon nu heter kanske ska ta all sin negativa energi och paketera om till positiv och göra nåt kreativt själv?Livet är alldeles för kort för att umgås och dras ner av negativa människor. Madeleine, om du la all din energi på att själv hitta något du brinner för, typ utbildning, jobb vad som helst, så tror jag du blir en lyckligare människa 🙂

  Sandra, du är lika fab som alltid!!!!

  Kakis 2010-11-08 12:12:21
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag vill bara tala om att jag precis hittat din blogg och tycker att den är helt fantastisk! Det är tråkigt med missunsamma kommentarer men det handlar säkert i grund och botten om avundsjuka för att du lyckas med det du tar dig för.

  Stor kram till dig!

  Anne-Sophie 2010-11-08 12:07:21
  Svara
 • Hoppas att du är frisk snart då iaf, även om det blev en dyr historia.
  Jag vill tipsa dig om en fin film på svtplay. Det är en dansfilm, så fin att jag inte ens kan beskriva.
  26 minuter lång, underbar musik. Alldeles gratis dessutom. 😉
  Se den:

  http://svtplay.se/v/2226155/veckans_forestallning/labyrinth_within

  Emily 2010-11-08 00:51:44 http://emilygrey.com
  Svara
 • Vilken otur Sandra! Hoppas du blir frisk snart iallafall! Äpplen är bra! (och det var himsket vilket ordkrig det var härinne idag. Hjälp!)

  Alina 2010-11-08 00:15:37 http://gretalina.blogg.se
  Svara
 • ”Mmmm an apple a day keeps the doctor away”, heter det ju!

  Krya pa dig och tack for en underbar blogg!!

  Myran 2010-11-07 23:04:38 http://mittnewyorklondonliv.blogspot.com/
  Svara
 • Usch vilken människa! Hur kan man skriva något sånt?? Vad jag blev upprörd! Ville ju bara säga att äpplena var söta, och så stöter man på det här!

  Hoppas att hon ger sig snart.

  Kram <3

  Charlotta 2010-11-07 22:50:36 http://www.charlottabillstrom.blogspot.com
  Svara
 • Sandra och Lisa Marie, jag orkade inte ens läsa alla inlägg av ”jag” men jöss. Vilken människa. Jag skulle bara gå in och skriva en liten kommentar om dina söta äpplen och skriva krya på dig, men hamnade i ett krig. usch ocj fy på sådana människor som blir besatta och inte kan ge sig. Hoppas du blir av med henne en vacker dag sandra.

  Emma 2010-11-07 21:41:25 http://mirphusinha.blogg.se
  Svara
 • Tack så otroligt mycket Sandra. Det började bli himlans obehagligt. Tack för att det finns en sådan fin människa som du. <3

  Lisa Marie 2010-11-07 19:36:16
  Svara
 • kära ”jag” aka madeleine. jag har bett dig att sluta hoppa på andra människor i kommentarerna i min blogg. jag har spärrat dina ip-nummer om och om igen. jag har raderat alla hemska saker du skrivit om mina vänner här inne. till och med när du ringde mig efter att ha letat upp mitt nummer så bad jag dig att inte läsa mer här, för ingen blir lyckligare av det. dina kommentarer är oftast väldigt obehagliga och ännu oftare helt obegripliga. framförallt kommentarerna du skriver om mina vänner är så fruktansvärt obehagliga att jag har sparat allihopa om du skulle göra något ett steg för långt så har jag bevis. så snälla snälla låt mig vara. jag ber dig. jag ber dig så himla mycket. och lisa marie, bry dig inte om vad ”jag” skriver, hon är inte en frisk människa. det här har ingenting med det här inlägget att göra, det här har med dig madeleine att göra, sluta skriva obehagliga saker i min blogg, på nya och gamla inlägg.

  sandra 2010-11-07 19:14:28
  Svara
 • hej sandra! jag kan inte se din fina header, är det ngt fel eller är det bara min dator? och krya på dig och bry dig inte om människor som märker ord!

  julia. 2010-11-07 18:56:40 http://julia.blogg.se
  Svara
 • jag: Snälla lilla du. Har du inte diskuterat färdigt snart? Jag trodde jag gjorde klart för min åsikt? Och din text är så himla fånig så jag orkade inte riktigt läsa den om och om igen. Så sluta med dina påhopp gentemot mig nu okej?

  Lisa Marie 2010-11-07 18:40:04
  Svara
 • Gud vilka söta!

  Sofia 2010-11-07 18:39:54 http://sofia.devote.se
  Svara
 • Cissi: Det kan jag hålla med om Cissi. Lisa Marie vägrar ju att ens läsa vad man skriver.. För det är ju så jobbigt om man kritiserar ett ordval. Sen ska ju allt malas och malas… om och om igen.. Bla bla.. Ingen kan ha fel. I Sverige har vid offentlighetsprincip då ska *alla får ta del av allt in ens liv!* KUL! Det finns en baksida med allt så att säga… Bo utomlands ett tag är bra för alla tror jag…

  jag 2010-11-07 17:56:31
  Svara
 • Kommentarerna här om huruvida Sandra är fattig eller ej är ett utmärkt exempel på varför man flyttar från Sverige tycker jag.

  Cissi 2010-11-07 17:46:35
  Svara

 • haha herregud vilken storm det blev här. som ni säkert alla vet är jag inte fattig. då hade jag ju inte kunnat bo i new york, äta ute, betala hyra osv. Att säga att man är fattig när man har dåligt med pengar är som många säkert vet ett begrepp man kan slänga sig med tillsammans med sina kompisar ”fan vad fattig jag är, nu måste lönen komma”. lite så tänkte jag när jag skrev det här om ni förstår. men sen känner jag ju inte alla kompisar härinne så det blir väl tydligen problem. det var verkligen inte meningen att brusa upp nån och det sista det handlar om är ett uppmärksamhetsbehov, gudars skymning. jag skriver aldrig om pengar här och det vet ni. men en sjukhusräkning och två veckor kvar till lön tyckte jag ändå var lite komiskt och otur. jag får ju som sagt inga pengar av mina föräldrar som jag redan sagt och jag vill inte heller ha det eftersom jag är 26 och en VUXEN person. Jag vill klara mig själv tack och hej. Och det är konstigt att det ska svida något förbaskat i mångas ögon att jag tjänar pengar. Jag har ju tagit mig hit helt själv och varenda krona har jag tjänat alldeles själv. Och javisst, min familj har bra med pengar. Precis som jag har min mamma också tjänat in varenda krona till sitt företag själv och det är aldrig något jag kommer skämmas för. Herregud man kan väl inte välja sin familjebakgrund. Och bara för att min familj tjänar bra betyder inte det automatiskt att jag gör det. Jag är alltså en vuxen person, jag vill inte leva på mina föräldrar en endaste sekund om någon tror det, det skulle jag se som ett stort misslyckande.
  Men hur som helst tror jag inte man ska ta ordet ”fattig” så jäkla bokstavligt. Alla vet väl att jag inte går och tigger på gatan? Men det är en sanning att jag har ungefär 60 dollar kvar tills min nästa lön. Och jag försöker alltid tänka ekonomiskt men sjukhusräkningar kan man ju inte riktigt hjälpa så nu ligger jag minus alltså. Jag tänker inte gå och dö för det, då får jag väl leva på nudlar i två veckor, inte hela världen. det har jag gjort förut. Det är lite intressant att se hur man överlever på så lite pengar i en ny stad tänker jag. Hur ska man finansiera sin lunch, vad gör man om någon vill dricka öl och så vidare, därav tweeten, som man verkligen ska ta med en klackspark. om någon känner jag helt sjukt stött så ber jag om ursäkt. det är trist att man måste vakta varenda ord men jag menade verkligen inget mer än hur man pratar mellan kompisar. Nu vet ni hur jag tänker. nu tycker jag vi går vidare, tror det är dumt att märka ord alldeles för mycket faktiskt. trevlig söndag.

  sandra 2010-11-07 17:41:30
  Svara
 • Kolla in vår hemsida med sport nutrition och träningstillskott, dietprodukter.
  Billigare än Gymgrossisten.
  Vi har prisgaranti på alla varor.
  Nytt företag i Sverige, redan etablerade i Danmark.

  Beställ idag!!!!

  MVH
  Team Nutrixpress

  Nutrixpress.se 2010-11-07 17:30:56 http://www.nutrixpress.se
  Svara
 • k: snacka om att överanalysera och försöka hitta något att klaga på. Hört talas om ironi? Har man helt plötsligt blivit av med mycket mer pengar än vad man hade planerat så är det väl inget konstigt att man känner så som hon gjorde när hon skrev sin tweet? För övrigt är jag student och de flesta av mina vänner är studenter som ofta lever på marginalen, och vi känner oss inte de minsta stötta av att sandra skriver att hon är ”utfattig tills slutet av november” 🙂

  Sofia i London 2010-11-07 17:27:30 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • USA verkar ganska otäckt när det gäller skyddsnät. Eller kanske snarare bristen på skyddsnät. Äpplena ser i alla fall supergoda ut. Som syrlig kart. På ett bra sätt. 🙂

  Erica 2010-11-07 17:06:26 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • Jag bara läser och förundras över kommentarerna. Tänker inte lägga mig i, tycker det är trist att det ska diskuteras så i Sandra kommentarsfält…
  Krya på dig Sandra! Lite avis på dig därborta i staterna 😉

  hade bäst, pusss

  jennifer 2010-11-07 17:04:20 http://missdot.blogg.se
  Svara
 • Tack K. Äntligen någon som förstår världen och samhället…
  När man inte inser hur bra man har det, då kanske man är ute och cyklar. så har jag känt ganska ofta när jag läst denna bloggen (om man får säga så). Pengar ger ingen kunskap, men pengar ger möjligheter, möjligheter som fattiga inte har. Alltså de som inte har de grundläggande förutsättningarna i livet så som mat, kläder, skola och råd till sjukvård. Är man fattig alltså tillhör en av var sjunde familj i USA som räknas som fattiga, hur lätt tror ni då det är att bryta sig ut från det? Jag pratar fortfarande inte om mig själv, för definitionen av fattig handlar om allt annat än vilket jobb jag vill söka som högskoleutbildad.

  jag 2010-11-07 16:51:46
  Svara
 • fanny: läst hennes senaste tweet? att skriva att man tycker att det är som ett ”spännande tv-spel” att leva på marginalen i några veckor är minst sagt stötande mot de som inte har något annat val än att leva på marginalen JÄMT. att man får kritik för det är inte så konstigt.

  k 2010-11-07 16:47:37
  Svara
 • Bara in inflik, Sandra skriver inte i inlägget att hon är fattig, hon skriver att hon är fattig fram till slutet av november då hon får lön. Med det gissar jag att hon menar att hon har slut på pengar fram till slutet av november eftersom hon var tvungen att lägga sina pengar på sitt sjukhusbesök och dessutom har hon lagt alla sin besparingar på en årshyra, vilket hon skrev för något inlägg sedan. Kom igen nu! Tror att Sandra är helt medveten om att hon inte är fattig i bemärkelsen inte har några tillgångar, något jobb, någon bistad, någon social trygghet och liknande. Men bara för att man har tillgångar betyder väl inte det att man inte kan få slut på faktiska pengar att köpa typ mat för? Varför plötsligt märka ord på det här viset? Sandra använder också ganska ofta ordvalet ”dog eller dör” vi är då alla medvetna om att hon inte är död i verkligheten utan att det är ett sätt att prata på. Ord urvattnas, det är helt naturligt och tillhör språkets utveckling. Ingenting att hetsa upp sig över.

  Fanny 2010-11-07 16:38:14 http://vadomenblogg.blogspot.com
  Svara
 • lisa marie m.fl: att sandra är rik för att hon har massa pengar inom familjen är ingen stereotyp, det är FAKTA. sandra jobbar som copywriter, är höginkomsttagare, tjänar massa pengar på sin blogg, äter ute flera gånger i veckan, reser flera gånger om året osv osv. det är FAKTA! att hon i den positionen klagar på att hon är fattig och dessutom romantiserar det är stötande! kan bara beklaga att ni inte verkar förstå hur ett klass-samhälle fungerar….

  k 2010-11-07 16:23:13
  Svara
 • Lisa Marie. Hur kan man INTE veta definitionen för vad som anses som fattig? Vad är det för instängd bubbla du lever i? Med ren logik så är det rätt lätt att förstå. Annars så finns det hur många forskningar, undersökningar och mängd med statistik på detta… Vilket jag verkligen skulle uppmana fler att ta del av. Då kanske det skulle klarna för fler hur bra majoriteten av oss som läser här har det. Vara tacksamma och inte slå neråt bara för att man klättrar uppåt, så som många inom media har en vana att göra. Kanske av svartsjuka.. Eller för uppmärksamheten…

  jag 2010-11-07 16:17:57
  Svara
 • Lisa Marie. Men Lisa Marie, det finns ren klar statistik och beräkningar på när man anses som fattig ja. Vadå har du inte koll PÅ DET? fattig: När man inte har råd med sjukvård, skola, kläder och mat. det som anses som bastryggheter i livet… Utan måste ta andra hjälpmedel från samhället för att överleva. Lever på gränsen allltså.
  Jag säger inte detta för att det skulle ha något med mig att göra. Utan för att om man får lite perspektiv på livet och som sagt inser att det ändå är fett bra ändå att man hade råd med sjukvården! Samt har ett nice jobb, då måste man ju ändå förstå att man är den där personen som i alla fall hade råd med sjukvården kanske fick mindre pengar efter, men man hade i alla fall råd. Som fattig inte har. det var min poäng! som du nu har förstorat och vägrat att fatta till max Lisa Marie… Läs undersökningar, följ nyheterna och läs statistik så ser du hur samhället ser ut i USA…

  jag 2010-11-07 16:03:51
  Svara
 • Jag vet mkt väl hur dyr sjukvården är i USA. Men det skillnad på att ha dåligt med pengar för att man har köpt något eller för att det tillfälligt har hänt något i livet så man spara in på något annat. Alla människor har mindre pengar i livet under vissa perioder och mer under andra… Det betyder inte att det alltid kommer att vara så. var sjunde amerikans familj räknas idag som fattig i USA. de har inte råd med sjukvård ens… Lever på helt andra förutsättningar. Jag hoppar inte på Sandra. jag ifrågasatte ordvalet… Jag tycker att du Lisa Marie förstorar detta. jag skriver att sandra ska vara för det hon har, ibland kan det vara svårt att se det kanske…
  Jag kan inte förstå varför du inte väljer att läsa det jag skriver. Vänder allt jag säger Lisa Marie… *omoget*

  jag 2010-11-07 15:54:19
  Svara
 • Åh snälla du. Jag läser vad du skriver men det är så himla fånigt så det är skrattretande. Du vet alltså definitionen på en ‘fattig’ människa? Du kan alltså definiera exakt hur man är om man är fattig?

  Lisa Marie 2010-11-07 15:49:39
  Svara
 • Lisa Marie: NU HAR JAG SKRIVT TVÅ GÅNG ATT DET INTE ÄR SÅ JAG TYCKER. Jag skriver att Sandra har jobbat ihop sig pengar LÄS VAD JAG SKRIVER. Läs vad jag skriver… Men om man har växt upp i en familj och speglar sig genom sin familj, samt lever med den, som inte är fattig. Då är man inte e fattig… När man själv också har pengar som man har JOBBAT SIG IHOP! Sen kan man ha mindre pengar vissa perioder, men det är inte att vara fattig. Fattig är något helt annat. Va fan läser du inte det jag skriver för? jag tycker det är jävligt fånigt.

  jag 2010-11-07 15:46:45
  Svara
 • jag: Så du tycker alltså att bara för att Sandra har rika föräldrar så blir hon rik automatiskt? Det där är så himla fånigt sagt att jag nästan vill skratta åt dig. Vilken stereotyp vill du egentligen att Sandra ska tillhöra? Alltså jag tycker att det här är så himla barnsligt att jag nästan börjar ifrågasätta vilken ålder du tillhör. Du vet möjligvis inte om hur hög sjukvårdsförsäkring Amerika har? Sluta sitta fast i den där bubblan hela tiden och bli elak bara för att du inte tycker att någon annan har någon rättighet till att känna som så många andra.

  Lisa Marie 2010-11-07 15:37:54
  Svara
 • jag: men herregud man lever inte på sina föräldrar när man är 26 år, så det spelar ingen roll hur många hus sandras föräldrar äger, för det är ju inte hon själv som äger dem. Min mamma kommer ifrån en familj ”med cash”, men HON är inte rik för det.

  Sofia i London 2010-11-07 15:32:29 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • Lisa Marie: Jag skrev att hon ska vara glad för det hon har. Man kan inte säga att man är fattig om man inte är det.
  Jag har varken alkoholiserade föräldrar, bott på barnhem, kommer från någon slum. Dock så har inte min familj olika hus över hela världen. Kommer man från en sådan familj är man inte fattig, Det vet väl jag med att hon har jobbat till sig pengar. Det var inte det som var min poäng. Min poäng var att Sandra inte är fattig, För man är inte fattig om man kommer från en familj som har cash. Det ska man vara glad för. Förstå finheten och förturen man har i livet.
  Sluta att försvara alla som ifrågasätter Sandra hela tiden… Alla har inte störningar eller lever ett fiktivt liv genom filmer heller. Det tycker jag mest är sjukt, ”nytt 2010”. Jag ser mig själv inte heller som fattig även att jag har mindre pengar. Det var min poäng!
  Ibland tror jag folk är blinda för det dom har… Hur bra man har det… Sandra du har det jävligt bra och jag missunnar inget. Men när inte jag är fattig så är inte du det…

  mvh

  jag 2010-11-07 15:05:58
  Svara
 • åh. till och med jag som avskyr äpplen tycker de där ser helt bedårande ut.

  krya på dig massor, förresten!

  påfågeln 2010-11-07 14:21:46 http://sagolikaerica.devote.se
  Svara
 • Alltså varför är ni så elaka? Bara för att Sandra har arbetat ihop den summa pengar hon har så har hon alltså inga rättigheter i att säga att hon är fattig? Hon har sparat i många många år och är förtjänt allt hon har. Är ni så avundsjuka att ni inte kan vara glada för hennes skull? Är det någon som har sagt att man endast får känna sig fattig om man är student och bara lever på csn? Eller det kanske är så att csn ger så himla mycket pengar och att det inte alls är värt att ‘gnälla’ över 2500 kronor?

  Och jag: Det finns människor som har alkoholiserade föräldrar och som har bott på barnhem halva sitt liv och hamnat hos dumma adoptivföräldrar som har misshandlat dem tills de äntligen hamnade till rätta, men som ser ljuset och är så lyckliga över att de lever och över att de finns på jorden över huvud taget. Så snälla du. Var inte så avundsjuk utan glädj dig för någon annan. Är det så svårt?

  Lisa Marie 2010-11-07 14:10:45
  Svara
 • det låter ju inte bra alls! lycka till iaf! krya & kram

  Lana 2010-11-07 14:06:08 http://kidnappad.blogg.se
  Svara
 • sandra, kan du inte skriva lite mer om hur sjukvården i usa fungerar och hur det var för dig? jag ska plugga på college där och kommer som tur är få försäkring genom skolan, men usch, det verkar inte vara kul att hamna i det amerikanska sjukvårdssystemet 🙁

  isabella 2010-11-07 13:55:11
  Svara
 • Small apples in the big apple.
  God bedring og lykke til til neste lønning kommer! Uventa regninger is a bitch.
  Illegitimi non carborundum. 🙂

  Astarkvedja 2010-11-07 13:36:04 http://astarkvedja.wordpress.com/
  Svara
 • Sandra du är inte fattig, så det var nog jävligt fel formulerat av dig, eller hur? Jag har svårt att se dig haft ont om pengar någon gång i livet. Dock så ska du vara glad för du är så lyckligt lottad. Det är inte alla som har en familj med sommarhus utomlands, eller kan betala en hyra för ett år för att hyra en lägenhet i NY..

  OCH vissa andra saker du leker med ibland i din blogg för att beröra… Utan direkt vettig anledning som mest känns påhitt och uppmärksamhetsbehov… Sak du inte välja ny piltavla när du är i NY, du börjar bli tröttsam. Framförallt är det konstigt att man aldrig får ge dig kritik då tar du bort den. Men du ska kunna säga eller hitta på vad som helst… Du kanske skulle börja att tänka på syftet med din kommunikation, då du har nåt på berghs och är kreatör. Vad är målet med din blogg? har du en aningen storhetsvansinne just nu?

  jag 2010-11-07 13:20:25
  Svara
 • Sandra du är inte fattig, så det var nog jävligt fel formulerat av dig, eller hur? Samma sak med andra saker du leker med ibland i don blogg för att beröra… Utan direkt vettig anledning som mest känns påhitt och uppmärksamhetsbehov… Sak du inte välja nytt piltavla när du är i NY, du börjar bli tröttsam. Framförallt är det konstigt att man aldrig får ge dig kritik då tar du bort den. Men du ska kunna säga eller hitta på vad som helst… Du kanske skulle börja att tänka på syftet med din kommunikation, då du har nåt på berghs och är kreatör. Vad är målet med din blogg? har du en aningen storhetsvansinne just nu?

  jag 2010-11-07 13:15:04
  Svara
 • Håller helt med Hej. Suck, Sandra FÅR helt enkelt inte ha pengaproblem? För sjukhusräkningar blir inte alls dyra utomlands utan försäkring.. Du kanske antar att hon tar pengar av sina föräldrar..för att du gör det? Sluta vara så pretto själv och väx upp.

  Lilly 2010-11-07 12:55:05
  Svara
 • Krya på dig och lycka till med de 60 dollarna!

  Astrid 2010-11-07 12:18:54 http://asdrid.blogg.se
  Svara
 • jaja så man får aldrig gnälla över pengar? är det ett privilegium till barnen i afrika månne? töntar. hon jobbar ju som vem som helst annan och även hennes pengar tar slut och då får hon fan ”gnälla” – vilket hon inte ens har gjort. det här med ”blää du får inte klaga för det finns folk som har det VÄRRE” är så jävla idiotiskt så jag går av. svennar.

  hej 2010-11-07 12:09:13
  Svara
 • Håller lite med ”suck” här i kommentarerna. Detta blir faktiskt bara smaklöst. Sluta gnälla över pengar, det lär vara det sista problemet för dig.

  Ofelia 2010-11-07 11:17:10
  Svara
 • man kanske inte får fråga såhär egentligen men; vad kostar ett sånt vanligt sjukhusbesök om man inte har försäkring? har hört massa skräckscenarion där folk ligger på operationsbordet och blir krävda på hundratusentals kronor för att de ska fortsätta operationen.

  E 2010-11-07 11:03:29
  Svara
 • Nu kom jag att tänka på låten med Monica Zetterlund, Gröna små äpplen. Den är fin den!

  Evelina 2010-11-07 10:15:41
  Svara
 • Jag fick halsfluss när jag var i NYC för 1.5 år sen, men jag var för snål för att gå till doktorn så jag härdade ut! Ont som fan såklart, men det gick 😛 Krya på dig! Äpplen är bra för immunförsvaret!

  Eva 2010-11-07 10:14:07
  Svara
 • Har du ingen resförsäkring, eller hemförsäkring från sverige som inte hunnit gå ut som du kan använda?

  Fanny 2010-11-07 10:12:02 http://vadomenblogg.blogspot.com
  Svara
 • Som cherry tomatos, fast cherry apples 🙂

  Misha 2010-11-07 07:46:54 http://endlessnessego.blogspot.com
  Svara
 • Vilka små! Idag åt jag ett äpple som smakade precis som godis med äpplesmak, jättesött men gott.

  Linda 2010-11-07 05:13:11 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • förlåt, men jag kan inte hjälpa att jag tycker det är lite smaklöst när en högavlönad och på många sätt privilegierad person som du (som dessutom flyttat till nyc vilket de flesta bara skulle drömma om) klagar på att du är ”fattig”. att du dessutom verkar romantisera det (din senaste tweet) gör bara saken värre, det visar snarare att du inte har en aning om hur det är att ha ont om pengar på riktigt. det finns inget som är spännande med att vara fattig.

  suck 2010-11-07 05:04:56
  Svara
 • Cute! They look like the crab apples that used to grow in the yard outside the house where I grew up. Too sour to really eat though.

  I’m sorry you’re sick 🙁 You must feel really worn out with all this good luck one day bad luck the next you’ve been having lately. It’s enough to make you crazy

  Desiree 2010-11-07 03:59:26 http://vanillablackcherry.blogspot.com/
  Svara

 • en video du kanske tycker om.

  mussolini 2010-11-07 02:36:29
  Svara
 • jag vet inte om det här hjälper alls, men jag var i london tidigare idag och promenerade runt i en park. Och där på en bänk satt världens sötaste tjej, med en telefon i sin hand och tittade på nånting väldigt intensivt och log, och när jag kom närmare såg jag att det var din blogg hon läste. kan vara fint att veta att din finhet är universiell!
  blä på sjukhet, sånt därnt suger verkligen. tvinga ludde att krama dej extra mycket eller vad det nu är som ni kära människor gör 🙂
  <3

  Eira 2010-11-07 02:20:44
  Svara
 • vilken otur! men fina äpplen iaf!

  Sofia i London 2010-11-07 01:40:32 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • varför köpt du små äpplen? när det finns vanlig storlek?

  jag 2010-11-07 01:28:16
  Svara
 • kanske skulle köpt ngt mer närande än äpplen om pengarna tryter? frukt är ju rätt dyrt i staterna (efter erfarenhet). men krya på dig! 🙂

  U 2010-11-07 01:14:26
  Svara
 • uff, vad tråckigt med halsfluss. vad sa doktorn? ska det gå över snart?
  og å, vad söta och små!

  nana 2010-11-07 00:42:56 http://ohmytokyo.tumblr.com
  Svara
 • krya-på-sig-kram!

  sv:
  haha, det gjorde hon säkert.

  Madeleine 2010-11-07 00:16:52 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • http://yfrog.com/jqpnpnj

  jag tyckte det var lite roligt att jag såg både ditt inlägg och hennes twitter update samtidigt, som båda handlade om ”de små äpplerna”.

  du är så himla fin. och du är så himla modig som vågade flytta! nu lever du som jag önska att jag kunde. en fin pojkvän som du älskar och älskar dig tillbaka. en lägenhet i en stad som man-bara-dör-av-att-skriva new york. och du har världens finaste garderob. åh!!

  puss

  miranda 2010-11-07 00:12:12
  Svara
 • Frukt och vitaminer hjälper nog ganska bra när man är en liten sjukling. Krya på dig!

  F E L I C I A 2010-11-07 00:12:01 http://flickamedkjol.blogg.se
  Svara
 • åh vad söta. krya på dig förresten!

  forsen 2010-11-07 00:09:07 http://magicalmystery.blogg.se
  Svara
 • vad heter sorten?

  alice 2010-11-07 00:08:20 http://klubbhuset.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman