Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

a lunch and a dinner.


Lunch.
Gjorde en omelett på två ägg. Först vispar man dem i en liten skål och saltar och pepprar. Sen häller man över i en stekpanna och strösslar över det man vill ha på. Jag hade tomater, basilika, purjolök, ärtor och parmesan. Låt steka på mellanvärme i ungefär fyra-fem minuter.


Middag.
Kokade tagliatelle i hönsbuljong (pastan blir godare då), och hade sedan i ärtor, prosciutto, basilika, hackad vitlök och parmesan när den var klar. För att göra pastan extra krämig hade jag i en triangel av den där gulliga osten Skrattade Kon (älskar den). Det var ett av mina smartaste matdrag, passade så himla bra i pasta! Ärtorna köper jag i skidor och så kokar jag dom i två minuter (i pastavattnet), så är de fortfarande knapriga när de ska ätas, men tappat den beska smaken. Glöm inte att salta och peppar också förstås.
.


Lunch: Omelet with tomatoes, peas, basil, leek and parmesan.
Dinner: Tagliatelle with peas, prosciutto, garlic, basil, parmesan and a cube of The Laughing Cow (La vache qui rit).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Creative

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Creative
Linn Wiberg
Man
Viktor Frisk
Creative
Sara Edström
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
PT-Fia
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Linn Eklund
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Creative
Sandra Beijer
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Marcus Schuterman
Mode
Emelie Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Julia K
Home
Amelia Widell
Man
Johan Hurtig