Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

a lunch and a dinner.


Lunch.
Gjorde en omelett på två ägg. Först vispar man dem i en liten skål och saltar och pepprar. Sen häller man över i en stekpanna och strösslar över det man vill ha på. Jag hade tomater, basilika, purjolök, ärtor och parmesan. Låt steka på mellanvärme i ungefär fyra-fem minuter.


Middag.
Kokade tagliatelle i hönsbuljong (pastan blir godare då), och hade sedan i ärtor, prosciutto, basilika, hackad vitlök och parmesan när den var klar. För att göra pastan extra krämig hade jag i en triangel av den där gulliga osten Skrattade Kon (älskar den). Det var ett av mina smartaste matdrag, passade så himla bra i pasta! Ärtorna köper jag i skidor och så kokar jag dom i två minuter (i pastavattnet), så är de fortfarande knapriga när de ska ätas, men tappat den beska smaken. Glöm inte att salta och peppar också förstås.
.


Lunch: Omelet with tomatoes, peas, basil, leek and parmesan.
Dinner: Tagliatelle with peas, prosciutto, garlic, basil, parmesan and a cube of The Laughing Cow (La vache qui rit).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Amelia Widell
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström