Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

do you work for NASA? because you’re out of this world.

Idag är det inte vilken fredag som helst inte, det är nämligen killfredag!
Här kommer en rejäl dos med ögongodis, med extra mycket ryan gosling – för att varje dag borde va extra mycket ryan gosling.


sources.

 

Fler fredagsinlägg med killar:
if looks could kill you would be a weapon of mass destruction.
you’re so sweet, you put hershey’s outta business.
are you a parking ticket? because you’ve got FINE written all over you.
If you were a chicken, you’d be impeccable.
if you were a burger at mcdonalds, you’d be named mcgorgeous.

 .

Translation.
Some Friday eye candy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
89kommentarer
 • […] it was just a sparkle. you must be Cinderella, because I see that t-shirt disappearing by midnight. do you work for NASA? because you’re out of this world. if looks could kill you would be a weapon of mass destruction. you’re so sweet, you put […]

  you must be Windows 95 because you’ve got me feeling so unstable. | Niotillfem 2014-06-13 08:55:43 http://rodeo.net/niotillfem/2014/06/you-must-be-windows-95-because-youve-got-me-feeling-so-unstable-2/
  Svara
 • […] killfredagar: do you work for NASA? because you’re out of this world. if looks could kill you would be a weapon of mass destruction. you’re so sweet, you put […]

  you must be Cinderella, because I see that t-shirt disappearing by midnight. | Niotillfem 2013-08-30 08:00:43 http://rodeo.net/niotillfem/2013/08/you-must-be-cinderella-because-i-see-that-t-shirt-disappearing-by-midnight/
  Svara
 • Lea: ursäkta då missförstod jag. Ja att vita anses bättre än alla andra är det verkligen inget snack om och det är extremt sorgligt. Bilden på Charlie Sheen hade t ex inte funnits här om han inte ”förvitat” sitt namn från sitt latinamerikanska födelsenamn.

  Men förhoppningsvis är saker och ting på rätt väg. Disney channel, som barn världen över bombaderas med, har blivit mycket bättre på att ha med barn från latinamerikansk, afroamerikansk och asiatisk bakgrund, inte bara i biroller men som i huvudroller i sina serier. När jag var liten var det bara en massa blonda och blåögda barn à la Britany Spears och Justin Timberlake 🙂

  Sofia 2013-05-16 03:51:48
  Svara
 • Sofia: Lägg inte ord i min mun, jag har aldrig skrivit att jag stör mig på att Sandra enbart postade bilder på vita män, jag stör mig faktiskt inte på det alls, för med den VITHETSNORM (ja) som ständigt omger oss är det inte särskilt märkligt att Sandra kanske föredrar vita killar. Jag kommenterade en annan läsares resonemang som jag tyckte brister kraftigt i analys.

  Lea 2013-05-15 02:29:00
  Svara
 • Sandra: woop! Hade missat just den killfredagen innan, men gillar den skarpt!

  Sofia: Hmm… Haller inte riktigt med, men det ar en intressant fraga det har med skillander mellan tidning och blogg. Hade det har varit for tio eller femton ar sedan hade jag kanske hallt med, da bloggen som uttrycksform inte var lika utvecklad. Men eftersom sa manga bloggare nu tjanar och lever pa sina bloggar har de ett annat ansvar. Och Sandra tar ju ocksa ansvar for sitt innehall – tycket att det ar super att folk kan ha en direkt dialog om de har fragorna har.

  Maria 2013-05-14 23:26:29
  Svara
 • Fabiana, Lea och Maria: Ni stör er på att Sandra inte lägger upp bilder på andra ethiciteter än vit. Sandra lägger upp bilder på de killar hon tycker är snygga. Blir ni lika upprörda när hon bara dejtar/hånglar med vita killar också? Ni måste förstå skillnaden på blogg och nättidning. Hade Rodeo listat 50 snyggaste männen och bara tagit med vita hade det varit en annan grej då en tidning/liknande måste föra rösten av sina läsare, medan en blogg är en privatpersons egna åsikter.

  Sofia - Londonbloggen 2013-05-14 19:13:50 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
  Svara
 • heta killar finns i alla former och färger och storlekar! nästa gång blir det fler olika etniciteter då eftersom det efterfrågades. blev bara inte så denna gång, tänkte inte så mkt på det (pardon). här har ni från förra gången, ett gäng vackra män i andra hudfärger än vit också. http://rodeo.net/niotillfem/2013/01/if-looks-could-kill-you-would-be-a-weapon-of-mass-destruction/

  sandra 2013-05-14 17:00:14
  Svara
 • Varje fredag, pretty please!!!

  sarahsan 2013-05-14 15:29:55
  Svara
 • Har heller aldrig fattat grejen med Ryan Gosling, haha, men så länge ni andra är nöjda så 🙂

  TACK däremot för bilden på Kyle MacLachlan som Agent Cooper! Filmhistoriens stiligaste karaktär någonsin! Om jag hade en tidsmaskin skulle jag ställa den på 1989 och marry the shit out of him.

  Ps. Sandra har visst postat bilder på färgade män i olika varianter, och smaken är ju faktiskt som baken. PUSS!

  Anna 2013-05-14 11:37:20
  Svara
 • Aaaahh! Älskar dig för detta Sandra!!

  Anna-Maria 2013-05-13 21:43:39
  Svara
 • Jag önskar att folk kunde sluta använda uttrycket PK om allt som innebär att lyfta blicken och tänka på någon annan än sig själv.

  Elin 2013-05-13 09:58:58
  Svara
 • Caroline: Det finns ingenting som heter omvänd rasism. Rasism är rasism oavsett vem den riktas mot. Däremot att påstå att jag och Amanda skulle se vita människor som lägre stående – det är tvättäkta rasistisk retorik som helt saknar grund.

  Preferenser föds inte i ett vakuum. Jag kritiserar absolut inte det faktum att du har svårt att se dig själv gå igång på en PoC, utan jag kritiserar din oförmåga att kunna se att det till största delen har strukturella orsaker och handlar rätt lite om personlig smak. Du har absolut ingen SKYLDIGHET att vilja vara med mörka män, herregud, men kom inte och påstå att du står helt opåverkad av samhället omkring dig.

  Lea 2013-05-12 23:10:02
  Svara
 • O.M.G.
  jag dör finhetsdöden, snälla rädda mig

  anonym 2013-05-12 22:19:13
  Svara
 • Håller helt med Fabiana (et al). Började läsa den här bloggen i tonåren, och lät mig då mest svepas med i allt det fina. Nu, efter några års läsning känns den implicita vithetsnormen (och till en viss utsträckning smalhetsnormen) mer och mer problematisk. Det är så lätt att vara öppensinnig och ‘gilla olika’ i skrift, men svårare att ändra på sina estetiska val – många har diskuterat det här problemet i kommentarsfältet på tidigare inlägg men utan något riktigt gensvar.

  Sandra: det är kanske onödigt och sitta och skriva det här. Det är din blogg, din smak, och du kanske känner att det överdrivet pk att diskutera strukturella problem i våra estetiska normer på en blogg som mest är en romantiserad version av din vardag. Men jag känner ändå att jag har någon form av ansvar mot mitt yngre jag att ta upp de här frågorna på något sätt: trots att jag älskade att läsa/titta på din blogg som tonåring, förstärkte den också omedvetet många känslor av utanförskap.

  Det är så klart inte menat så, men du kanske ändå vill ta upp det här på något sätt? Hur väljer du dina bilder, brukar du reflektera över din egen, instinktiva smak? Har sättet du väljer bilder på ändrats under åren? Det hade varit väldigt spännande att läsa ett inlägg om det.

  Maria 2013-05-12 22:18:46
  Svara
 • Ojojoj mumms!

  Louise 2013-05-12 21:46:21 http://www.moonlightdrive.blogg.se
  Svara
 • Jag brukar aldrig kommentera på bloggar utan bara njuta av vackra bilder men när jag såg det här inlägget fick jag helt plötslig en väldig lust att göra kommentera. Tänkte direkt när kollat igenom alla bilder att det såg väldigt tråkigt och ensidigt ut med bara vita män/killar och kände mig lättad av det faktum att fler än jag reagerat. Självklar är ”smaken som baken” och var och en avgör ju vad dem vill lägga ut på sina bloggar men det är riktigt tragiskt att du, Sandra som jag trodde hade ett gott öga för skönhet och dessutom har rest mycket och bott i stora städer på allvar bara kan se skönhet i den ariska rasen (ok Johnny Depp har bruna ögon men ehhhh). Väldigt oinspirerande!!! Nästa gång du är ute på stan så se dig omkring, skönhet kommer i alla möjliga färger och former.

  Fabiana 2013-05-12 21:10:40
  Svara
 • Åh, kan inte du sätta ihop ett inlägg med en massa bra filmer med dessa snyggingar? Ex Ryan Gosling, Leonardi DiCaprio osv. Det vore fantastiskt, tror jag går miste om många sådana filmer nämligen. Kram på dig!

  linnéa 2013-05-12 17:49:09
  Svara
 • killen på bild nummer två är damon albarn, sångare i blur! alltså en mycket fantastisk och såklart vacker människa

  anonym 2013-05-12 14:44:00
  Svara
 • Haha en klagar på att det är för vitt och en annan klagar när Sandra lägger upp en bild på en latino. Hur orkar ni? Attraktion kommer aldrig vara en pk-grej. Attraktion fungerar inte så. Det betyder inte att det inte finns snygga svarta/latinos/araber/indier etc någon annan stans.

  Sofia - Londonbloggen 2013-05-11 22:15:57 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
  Svara
 • Alltså killfredag! Och med extra mycket Ryan Gosling också! Yay!

  Ida 2013-05-11 20:38:22 http://idasivertsson.blogg.se
  Svara
 • Killen på bild nummer två???

  Amanda 2013-05-11 16:29:33
  Svara
 • Caroline: Lägre stående varelser?? Nu hittar du ju bara på. Var någonstans skrev jag det? Min poäng var att det inte ska spela någon roll vilken hudfärg man har = ingen är sämre än den andra. Det behöver inte vara varken eller. Jag blir illa berörd när folk generaliserar och säger de inte tycker att någon är snygg baserad på ras, betyder inte att jag OMG HATAR SVENSKAR.

  Amanda 2013-05-11 14:40:49
  Svara
 • Ezra Miller <3

  Men Benjamin Barnes saknas :')

  Jen 2013-05-11 14:00:55
  Svara
 • Åååh Ezra Miller!!

  Men du måste ha med Benjamin Barnes någon gång! Skönhet på hög nivå!

  Jennifer 2013-05-11 13:58:59
  Svara
 • Åh, jag tycker om din blogg så himla mycket.

  Frida. ~ 2013-05-11 13:33:02 http://fridaholmgrens.blogg.se
  Svara
 • Lea: Att jag överlag faller för vita killar har noll att göra med någon rådande vithetsnorm. Du kan inbilla dig det för att det passar din världsbild, men applicera inte den på mig tack. Jag har väninnor som fullkomligt avgudar svarta män och inte kan tänka sig något annat och det finns de som har mer lösa preferenser och faller för både och. Jag har alltid bara fallit för vita killar (men om det är till någon tröst för dig så är min kille till hälften estländsk och åtminstone inte helsvensk). Sen är det väl kanske inte så där jävla konstigt om ens preferenser ser ut lite som samhället runt omkring en. Det vill säga att det är lite vanligare att man gillar vita killar/tjejer i ett land som Sverige, precis som att svarta gillar varandra i länder där de är överrepresenterade. Eller håller du inte med?

  Amanda: Nu sa jag inte att jag aldrig skulle kunna falla för någon med en annan hudfärg eller av en annan etnicitet, däremot skrev jag att jag har väldigt svårt att se att det skulle kunna hända eftersom jag har mina preferenser och inte finner vissa utseenden attraktiva, precis som att det finns en hel jävla drös med människor som inte finner mina yttre attribut (vare sig det handlar om hudfärg, hårfärg eller pattstorlek) särskilt lockande heller. Du behöver inte komma och kasta din hetsiga rasist-skit över mig, för det rinner av mig som vatten på en gås. Jag är inte rasist. Jag tycker att det finns så sjukt mycket härliga människor av alla färger, etniciteter, storlekar och åldrar så du anar inte. Du och Lea borde däremot fundera lite över hur ni ser på den vita människa som en lägre stående varelse än alla andra istället. Omvänd rasism brukar det kallas. Ni är ganska typiska exempel på sådana människor som använder sig av det.

  Caroline 2013-05-11 12:03:18 http://oddities.blogg.se
  Svara
 • ghaah! all denna snygghet, alla vackra, stiliga, underbara män tar bokstavligen musten ur mig. phu. men tack så mycket för en bra start på dagen 😉

  cecilia 2013-05-11 09:53:17 http://www.dreamingforawhile.blogg.se
  Svara
 • Håller med Lea!

  Om man tror att det INTE är rasistiskt att säga att man aldrig skulle kunna falla för någon som inte är vit så har man fel. Och ursäkta, men vad hemskt!?

  Att dra alla människor med färg över en kam är samma som att säga att alla vita ser likadana ut. Folk menar liksom allvarligt att de inte kan tycka att en person som inte är vit är attraktiv? En persons utseende baseras väl inte på färgen på huden?

  Det skrämmer mig hur mycket smygrasism som finns i världen. Och alla som sitter här (som t.ex. Caroline här ovan) och bara ”-ja men titta…sandra tycker inte heller det är snyggt med svarta!” Pinsamt att hon ens kunde med att skriva den där kommentaren.

  ”Jag finner det inte attraktivt kort och gott. ” Klockren rasism.

  Amanda 2013-05-11 09:45:30
  Svara
 • Åh, love love love! Ja takk til mer fredagsgutter hele uken! 🙂

  Marie 2013-05-11 09:36:05
  Svara
 • Caroline: Fast det finns ju en anledning till att du inte ”faller” för icke-vita män, och den anledningen bottnar i någonting djupare än personlig smak. Jag tror inte att någon som påpekar att det endast är vita män representerade här på riktigt tror att Sandra föraktar icke-vita killar, men jag tycker ändå det är intressant att vithetsnormen kommenteras.

  Jag tycker att du, Caroline, ska fråga dig själv VARFÖR du har så svårt att se att du skulle kunna falla för en man med annan hudfärg än vit? Du tror inte att det ens har liiiiite att göra med det faktum att vi lever i en rasistisk värld som lär oss att vithet är åtråvärt och att en vit hudfärg är finare än andra hudfärger? Really? Snälla, öppna ögonen och läs på lite.

  Lea 2013-05-11 07:41:34
  Svara
 • Hur ORKAR folk leta fel överallt? Hur kan ni på allvar se något rasistiskt i det här? Alla människor har olika preferenser. Sandras preferenser tycks vara vita snubbar. Precis samma som mina. Jag har väldigt svårt att se att jag någonsin skulle kunna falla för en svart kille, eller en latino eller en rödhårig för den delen. Jag finner det inte attraktivt kort och gott. Precis som det finns en jäkla massa människor som inte skulle finna mig ett dugg attraktiv. Det innebär inte att jag för den sakens skull går runt och föraktar eller ser ner på alla de människor som inte ryms inom mina preferenser. Skärpning, människor. Leta inte efter en jävla massa skit och problem där det inte finns några.

  Caroline 2013-05-11 00:51:01 http://oddities.blogg.se
  Svara
 • AH! Älska kill-Fredag, vilken härlig start på helgen! puss!!

  maja 2013-05-11 00:15:43
  Svara
 • asså helvete vad fint. vill hitta en pojk som heath:`)

  annas s 2013-05-11 00:01:21
  Svara
 • Janes Franco. Åh.

  Sofie 2013-05-10 22:34:47
  Svara
 • åh vilka hunkar!

  ann-sofie 2013-05-10 20:36:42 http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
  Svara
 • Sweet! Happy weekend!

  Ulrica 2013-05-10 20:01:53
  Svara
 • Lite mer Gosling: http://www.buzzfeed.com/mjs538/ryan-gosling-wont-eat-his-cereal-is-basically-the-best-thing

  Elmire 2013-05-10 19:56:55
  Svara
 • fine, fine menn.

  barbro 2013-05-10 19:35:21 http://barbro.lindheim@gmail.com
  Svara
 • Vitt vitt vitt bara vitt shit

  Linn 2013-05-10 19:13:37
  Svara
 • altså jeg dør.

  dina 2013-05-10 19:02:44
  Svara
 • Dør av Mick Jagger.

  Anna Ødegården Iversen 2013-05-10 18:58:23 http://distantanna.tumblr.com/
  Svara
 • Älskar dessa fredagar! <3

  Felicia 2013-05-10 18:36:44
  Svara
 • damon finaste vackraste du

  klara 2013-05-10 18:13:24 http://www.klarajenny.blogspot.com
  Svara
 • Den tackar vi för! Killfredag är en riktig fin tradition du borde hålla fast vid! 🙂

  Maria 2013-05-10 18:10:15
  Svara
 • Varifrån är skolbänksbilden med ryan?? han är för go alltså

  Eira 2013-05-10 18:08:55 http://eirajenssen.blogg.se
  Svara
 • Är detta inte lite väl vitt?

  Matilda 2013-05-10 18:00:29
  Svara
 • NÅ ble det helg!

  Synne 2013-05-10 17:39:44 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Fina pojkar, men ja, var är Paul McChartny i mitten av sextiotalet!? om du mot förmodan skulle ha missat:

  http://www.lastfm.se/music/Paul+McCartney/+images/221214

  Den blicken!!

  M 2013-05-10 17:26:09
  Svara
 • Bästa var lätt Che Guevara!!! DOCK 100% vitt.

  Emelie 2013-05-10 17:02:01
  Svara
 • ÅH HERRE LEO VARFÖR ÄR DU SÅ FIN.

  anonym 2013-05-10 16:56:56
  Svara
 • Ignorera kommentaren. Jag lar mig aldrig att kolla de andra fore jag postar en. lol. Happy Fredag hursomhelst.

  Marina 2013-05-10 16:53:22
  Svara
 • Ryan Gosling won’t eat his cereal. It’s the funneh. Happy Fredag! 😉

  http://www.buzzfeed.com/mjs538/ryan-gosling-wont-eat-his-cereal-is-basically-the-best-thing

  Marina 2013-05-10 16:50:54 http://lobsterspam.blogspot.com
  Svara
 • Oh, your posts about boys make me smile 🙂 I just remember my teenage years with a room full of bands posters!

  Deniz 2013-05-10 16:11:33 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • leonardo dicaprio är så fruktansvärt FIN

  cecilia 2013-05-10 16:05:46
  Svara
 • Best.Friday.tradition.ever! Love me some Leo, Mick, Ryan, Ezra, and Joseph! xo

  Emilia 2013-05-10 16:02:14 http://sidandlinda.blogspot.com
  Svara
 • Y. U. M.

  Weronika 2013-05-10 15:56:08 http://weronikag.webblogg.se/
  Svara
 • åh herre. gör ju ont i hjärtat av fina grabbarna! <3

  Josefin 2013-05-10 15:50:44
  Svara
 • det finns faktiskt ögongodis av andra etniciteter också. bara ett förslag liksom… -.-‘

  Nomi 2013-05-10 15:31:40
  Svara
 • På tal om Ryan Gosling bara, snubblade över detta fantastiska idag: http://www.buzzfeed.com/mjs538/ryan-gosling-wont-eat-his-cereal-is-basically-the-best-thing

  ifiwasabird 2013-05-10 15:30:42 http://butitsnotyugoslavia.blogspot.com
  Svara
 • eftersom att varje dag borde vara lite extra ryan gosling så känns denna länk given att tipsa dig om:
  http://www.entertainmentwise.com/news/114288/1/Ryan-Gosling-Wont-Eat-His-Cereal-Hilarious-Vine-Clips-Go-Viral-WATCH

  roligt och hett på samma gång

  Hanna 2013-05-10 15:18:06 http://www.midnattsgatan.blogspot.se
  Svara
 • Tack för Ezra Miller ❤

  Anna 2013-05-10 14:58:06
  Svara
 • ”And if you don’t watch out you can fall in and get lost forever” jag tror att jag har gjort det och inget kommer någonsin bli bra igen. Fan. Fina pöjkar i alla fall! <3

  j 2013-05-10 14:57:02 http://mylittlej
  Svara
 • Bästa. JÄVLA. KILLISTAN

  EVERRRRR

  åh du är genialisk.

  Ellen 2013-05-10 14:45:17
  Svara
 • dör på nästan varenda bild här. :||

  Vicky 2013-05-10 14:41:49 http://vickys.se/
  Svara
 • Haha, Jag fattar inte grejen med Ryan Gosling. Men det är ganska kul att alla verkar vara så förtjusta i honom. Någon dag kanske jag fattar. Jag tyckte inte att Heath Ledger var snygg förr heller men det har… ändrat sig. XD Jag uppskattar verkligen de här inläggen.

  Åsa 2013-05-10 14:28:26 http://palmborg.blogspot.com
  Svara
 • Alltså detta är bästa fredagstraditionen EVERZ! Du prickar in killar jag är alldeles knäsvag för OCH killar jag inte visste jag var knäsvag för. DU ÄR BÄST!

  Karin Kaka 2013-05-10 14:21:47 http://karinskuriosa.wordpress.com
  Svara
 • Mette & Kira: att charlie sheen inte är någon att se upp till idag ändrar väl inte att han var helt gorgeous på 80talet? isåfall kan man dra upp massa idiotiska åsikter elvis och morrissey haft också, men det handlar inte om det i det här fallet, utan just ÖGONgodis.

  Micha 2013-05-10 14:20:25
  Svara
 • asså detta är inte okej! man blir hur ju helt galen av killarna.

  sonia 2013-05-10 14:17:31 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • Mette och Kira, en man kan väl vara trevlig att titta på trots att han är ett hopplöst ärkesvin? 🙂

  Caroline 2013-05-10 13:17:36 http://oddities.blogg.se
  Svara
 • perfekt fredagsinlägg Sandra! Har precis startat en blogg för oss som behöver lite träningsmotivation, har du något tips på hur man kan hålla igång motivationen? 🙂

  http://readyforfight.blogg.se/ 2013-05-10 13:09:26 http://readyforfight.blogg.se/
  Svara
 • Herregud, jeg dør!!

  Elsker denne: http://imgur.com/gallery/stSNn

  Bettina 2013-05-10 12:53:54 http://www.stjernekikkert.blogspot.com
  Svara
 • Herregud, jeg dør!!

  Elsker denne:

  EAT YOUR CEREAL, GOSLING!

  Bettina 2013-05-10 12:52:59 http://www.stjernekikkert.blogspot.com
  Svara
 • åh jag ÄLSKAR killfredag!

  Caroline 2013-05-10 12:49:00
  Svara
 • Charlie Sheen????????? På riktigt?????? Ögongodis???? Tycker inte patriarkala mansgrisar kvalificerar som godis. Det där borde du tänka över.

  Kira 2013-05-10 12:41:34
  Svara
 • Eyecandy! Ryan gosling made my day 😉

  emma 2013-05-10 12:30:14 http://missgreta.blogg.se
  Svara
 • Vackraste ever tror jag…:
  http://rodeo.net/niotillfem/files/2013/05/458065c32fe805e3dc290006cb21fb60.jpg

  L I L I J A 2013-05-10 12:13:34 http://lilija.com
  Svara
 • Men ursäkta, men du kallar dig feminist. Varför låter du då Charlie Sheen (av alla människor) få plats på din blogg?!? Har du missat vilken jävla vidrig tv-serie han spelat i med en ännu vidrigare kvinnosyn?????????? Jag trodde din blogg skulle vara ett andrum från allt som har med vidrig kvinnosyn att göra.

  Mette 2013-05-10 12:00:39
  Svara
 • Gud vad jag älskar snygga killar.

  Amanda 2013-05-10 11:42:23
  Svara
 • Oh my god va mycket fina bilder! Tack! 😀

  Sofia 2013-05-10 11:37:11 http://linsfia.wordpress.com
  Svara
 • Åh, nu kom jag på att jag drömde om Leonardo Dicaprio i natt! Haha

  Maja 2013-05-10 11:36:44 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Hahaha, those pick up lines are the best. And nice eyecandy!

  lize 2013-05-10 11:33:54
  Svara
 • name of the guy from the second picture??

  soffi 2013-05-10 11:32:24 http://soffisinglesstyle.blogspot.com/
  Svara
 • ÄLSKAR att börja fredagen såhär!!!

  Kajsa 2013-05-10 11:30:36 http://www.kobranhuggertill.blogspot.se/
  Svara
 • BÄSTA fredagstraditionen någonsin sandra!!

  pamela 2013-05-10 11:28:50 http://www.pamcakes.blogg.se
  Svara
 • Alltså YUM! Älskar att du återupptagit denna tradition. Länge leve killfredagarna!

  Annelie 2013-05-10 11:16:06 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • Åh, Heath, Mick och Håkan <3
  Men varför aldrig några Beatles-bilder? puss från norra England!

  Frida 2013-05-10 11:14:30
  Svara
 • du måste ha sett det här men så underbart ju https://www.youtube.com/watch?v=4TV_128Fz2g

  S 2013-05-10 10:57:45
  Svara
 • bästa fredagstraditionen NÅNSIN. tack för detta!

  tyraelvira 2013-05-10 10:53:42 http://tyraelvira.blogg.se
  Svara
 • Här får du en hel fantastisk Ryan Gosling-länk. ”Ryan Gosling won’t eat his cereal”: http://www.buzzfeed.com/mjs538/ryan-gosling-wont-eat-his-cereal-is-basically-the-best-thing

  Caroline 2013-05-10 10:53:23 http://oddities.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind